Borc ödeme

30 bin ödenmeyecek borç değil ayrıca eve harcamışsınız kumar borcu değil birşey değil. Moralinizi yüksek tutun. Ne güzel karı koca çalışıyorsunuz iktisatlı davranın sıkın dişinizi nasıl olsa ödenir biter. Maaşa konabilecek haczin bi sınırı var bildiğim kadarıyla. Yaşamsal eşyalarınıza da haciz getiremezler. Annemler de vaktiyle çok çekti borç icra haciz. Hepsi geçiyor inanın yeter ki bu süreçte ne kendinizi ve de eşinizi yıpratmayın. Auvvv öyle borç mu olur diyenleri de kaale almayın ne kötü insanlar var ya moral vereceklerine böyle yapıyorlar
Haklisiniz aslinda ama bunaldim ve buraya yazdim aradigim sey care degil destekmis sanirim icim rahatladi cunku.. evet maasin 4 de biri haczediliyor. Ben hemsire oldugum icin ek odemelere de el koyuyolar. Saglik olsun bitsin de hayirlisiyla

Eşimin bekarlıktan ve evlenirken çektiği krediler 160 bin tl :halay::halay:toplam faizleriyle. 5 sene ödeyecek. :halay:O da içten çıktı hemen bulduğu ilk işe girip kredileri ödemeye koyuldu. ( gerçi çıkıcam falan diyor ama neyse) Bence eşiniz biraz geniş davranmış. 40 bin tl bana çok az geldi valla ne yalan söyleyeyim. Hem memur olmuşsunuz. Banka banka gezin gerekirse mutlaka kredi veren çıkar. 5 senede kaparsınız.
Yani kredi sicilimiz bozulmus oyle dedi bankalar. Ama borc kapatma kredisi varmis burda ogrendim onu bilmiyorum hic. Icralik dosyalardan dolayi direk kara listedeyiz

Cok abarttiginizi dusunuyorum. 40 bin borc neki ? Insanlar sirf araba almak icin onun iki mislini cekip oduyor. Daha gecen hafta 175 bin cektim ben.

Herkese iyi geceler... benim gibi geceleri uykusuz gecenler var mi acaba.. benim derdim borclarimiz. Esimle kaçarak evlendik ne yazikki. Herseyi ikimiz yaptik birikim de yoktu. Sonra esim isten cikarildi sonra is bulamadi. Borclar dag gibi oldu. 5 ay sonra zorla bir is buldu ama ipin ucu kacinca toparlayamadik. Heryerden icralik olduk. Simdi yavas yavas oduyoruz. Ben memurum atandim baska bir sehre geldik evimizi kurduk. Borclar heryerden oyle bi bastiriyor ki hangisine verecegimizi şaşiriyoruz. Benimle ayni durumda olan yada bana fikir verecek olan var mi acaba. Desteginize ihtiyacim var. ailelerin de durumlari yok destek olacak. Ne yapayim??

Ne aldınız ki? Eşyadan mı oldu bu borçlar?

Oyle bir kredi var mi gercekten. Biz cok basvuru yaptik ikimizin de sicili bozukmus kara listedeymisiz o yuzden hep geri cevirdiler
Maalesef bu durumdayken bankadan kredi alamazsınız.icralık olduğunuz banka var ise onlarla görüşüp borcu takside bağlayın ,iyi niyetli olduğunuzu görürülerse yardım ederler yoksa bu şekilde her zaman borcun faizini ödersiniz ,anapara çok az ödenir .eger bankanın yada diger kurumların yönlendirdiği avukatlar size yardımcı olmuyor ise kuruma bunu da söyleyebilirsiniz,

Yani kredi sicilimiz bozulmus oyle dedi bankalar. Ama borc kapatma kredisi varmis burda ogrendim onu bilmiyorum hic. Icralik dosyalardan dolayi direk kara listedeyiz
Kredi çekemezsiniz artık borç kapatma kredisi diye kredi de vermezler,kara listede olduğunuz için,önce borcu bitireceksiniz,daha sonra 5 yıl gececek aradan ki siciliniz temizlensiz.

Kbb puanınız düşmüştür krediye başvuru yapıp olumsuz cevap alınca yine düşer çünkü bütün bankalar tek bir yerden görür bütün başvurularınızı,maaşınızdan yavaş yavaş ödersiniz inşallah.

Bankaya gidip bir konuşsanız taksit yapmazlar mı avukat yapmıyormuş gidin banka ile konuşun direk.

Memursun 2800 gelır var ne kadar borcun var esının aldıgı parayla da rahat rahat ödersın kiraya 600 verme sobalı evde otur 300 ver .Her gun et yeme ,pahalı temızlık malzemesı alma ,gerekırse yuruyerek gıt bır cok yere ınsanlar alışmıs kısa mesafede bıle dolmusa ,otobuse bınıyor yuru yurumek saglık getırır.Gıyım kusamı bır kenera bırak ,sıgarayı da .Böyle işte kısmak ısteyen ger turlu kısar .
:KK57: siz nerede yaşıyorsunuz? 600 'e kaloriferli ev değil sobalı ev bile yok. 300 Tl'ye bodrumdan tek oda bile vermezler.

Back
X