kadının kocası evlenirken kadını kandırmış ama dikkat ettiniz mi ailem yardım ediyor deyip bütün borcu kendi üstüne yapmış sonra da kadının takılarını elinden almış tam takır bırakmış kadını ve kadının çalışmasına da asla musade etmıyor
kocan da hiç masum gelmedi bana...
tatlım bence borcun bittiyse az daha sık dişini biraz daha durumunu toparla,birikim yapmaya devam et derim ben...hayat pahalı kimseyi kendine örnek alma kimsenin hayatını gerçek manada bilemezssin,ailelerden yardım vardır ikisi birlikte çalışıyordur,senden artı birseyler vardır mutlaka:)arabayı almışssın yakıt parası bir dünya masraf...aldıktan sonra borcun bitene kadar yine gezmene tozmana ara vermek zorunda değilmisin...bozçlu olmaktansa ömür boyu otobüse binmeyi tercih ederim açıkcası:)kafam rahat olsun eşim yanımda gülebilsin yeter...BORÇ DEMEK EVDE HUZURSUZLUK DEMEK bunu hiç unutma derim....
kendini başkalarıyla kıyaslama bu çok büyük bir hata olur sonuçta herkesin gelir gider dengesi bütçesi farklıdır.kaldı ki asıl önemli olan sağlık ve huzur eğer bunlar varsa maddiyat için çok hayıflanma canım.sen yeter ki şükretmeyi bil gözün yükseklerde olmasın Allah elbet verir.evinde olur arabandaama asla keşke evlenmeseydim deyip isyan etme anladığım kadarıyla eşin iyi bir insan asıl zenginlik bu bence gerisi teferruat zamanla hepsi olur
neden bu fakirlik beni bulduki...
Hep zenginler isterdi beni durumları iyi olanlar nasıl oldu ne olduda ben eşimle evlendim şimşek hızı gibi hala anlayamadım o zamanlar böyle durmuyordu olaylar..
bana kızmayın ama sizi biraz nankör buldum .. kendiniz demişsiniz benm için her şeyi yaptı aç açıkta koymadı die... şimdi diğer arkadaşlarınız sizden maddi olarak daha üst seviyede die keşke eşimle evlenmeseydm diyorsunuz .. çok yazık eşinize çok üzüldüm ... hanfendi kimsenn hayatı dört dörtlük gitmiyor .. kimsede sakıp sabancı deil ...başka bi problenmleriniz var mı bilmiyorum bahsetmemişsiniz ama sayet sırf otabüse binmemek bi araba için keşke evlenmeseydim diyebiliyorsanız sizi şiddetle kınıyorum ...
etrafıma bakıyorum benimle evlenen arkadaşlarım akranlarım aldı başlarını gitti durumları çok çoook iyi
tamam halime şükürler olsun sağlık sıhhat versin ama bazen bunalıyorum daralıyorum elde yok avuçta yok borçlanarak bari alalım diyorum kaç yıllardır hep otobüslerdeyim bir tatilmiş bir gezmeymiş bilmedim keşke eşimle evlenmeseydim diyorum .....
Ne olur bana akıl verin dertleşelim mantıklı birşeyler yazın benmi abartıyorum ne yapayım artık
senin kendi ailene güvenipte araba almak olurmu.. sakın öyle bir şeye girmeyin... ödemelerde zorluk yaşarsanız ailenizle eşinizin arası bozulabilir, siz onun ailesinden borç alarak araba almayı teklif etseydiniz,onun kardeşlerinden borç almasını söyleyin, bakalım o ne diyecek ( blöf yapın)
ayrıca sıfır nakit parayla, sadece borçlanarak araba alırsanız cok zorlanırsınız gerçi arabanın fiyatına göre değişir ama yinede kasar yani..
işte varmak istediğim yer burası ailem zaten onun borcunu kapatmak için uğraştı şimdi o yine ailemden alıcak ya ödeyemezse bende git ailenden al arkadaşlarından al diyorum ama yok ailesinin durumu iyi değil kiradalar....
yok hayır aslında konu sırf araba almamak değil daha önceki konuları okursan anlarsın yılların birikimi desem daha doğru olucakk
Ben çok yadırgadım şu yazdığınızı şimdi.Bu forumda onlarca bayanın derdini okuduk,eşlerinden olmadık şeyler görmüşler.Siz, size değer veren,el üstünde tutan bir eş bulmuşsunuz;paradan yana şu serzenişi yapıyorsunuz.Çalışın o zaman,eliniz bollaşır istediklerinizi alırsınız.Borçlanarak araba almak mantık işi mi?Araba durduğu yerde bir aile üyesi kadar masraf açıyor.Borcunu zorla öderken benzinine vergisine nasıl para yetiştirecek eşiniz bunu düşünmüyor musunuz?neden bu fakirlik beni bulduki...
Hep zenginler isterdi beni durumları iyi olanlar nasıl oldu ne olduda ben eşimle evlendim şimşek hızı gibi hala anlayamadım o zamanlar böyle durmuyordu olaylar..
attığın özel mesajı aldım canım tamam ...
olur bazen böyle anlamadan bilmeden konuşmak benim içinde geçerli :)))
ben kimseye değil eşime kızıyorum bana demeden parası varmış gibi borca girmiş ailesinden alıyormuş gibi kandırdı...
evlenince gizlediği ortaya çıkmasın diye herşeyimizi dört dörtlük yaptı peki sonuç herşey ortaya çıktı tüm paralar takılar gitti o kadar ailem destek oldu kapatmak için bankalar düşün daha para vermiyor bize 60 milyar benim bildiğim ailem ben şoka girdik nasıl kapatıcaz diye
neler yaşadım ben neler....
madem bu kadar kandırıldım ben şimdide benim için yapsın bir fedakarlık gitsin sevgili arkadaşlarından çeksin borç alsın bir araba.... nasıl olsa düze çıktı bitti borçları ....
yarı parasınıda ben vericem yine .....ailemin verdiklerini biriktirdim
ama bilmiyorum artık kıskançmıyım fesatmıyım nefistenmi vurdumduymazlıkmı nankörlükmü adını ben bile koymadım açıkcası....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?