Çocuğunuza kim bakıyor benim bakacak biri yokBenim kuzum da 3 yaşında ve ben o 2 yaşındayken çalışmaya başladım. Eğer geçerli bir mesleğiniz varsa bence çalışın.
Biz de 4 yıllık evliyiz ve 2 yıldır ev ödüyoruz, borçlar da hiç bitecek gibi görünmüyor :))
Evet öylede stresli geçiyor birazEv kirası vermek yerine eve veriyorsunuz. Bunu bir borç değil ihtiyaç olarak görebilirsiniz. Açıkçası atamam olduğu ilk aylarda ya ev, ya arsa almayı planlıyorum. Çünkü başka türlüsü zor bu hayatta.
Evet haklısınız aynen bende eşime diyorum açılmak yok bu kadar diyeaslinda odeyebileceginden biraz daha az taksite girmek gerekiyor,
yoksa boyle insan cok bunalabiliyor,
yine de ev icin yapilmis bir borc, icinizi ferah tutun.
Ama bu ev borcunuz bittikten sonra da esinizi kisitlayin,
bir daha borca girecekse bile sizi bunaltmayacak miktarlar olsun.
yoksa insan borc odemeli sisteme alisinca ev biter, araba alir, o biter evini yeniler falan derken hayat bu sekilde hep stresle gecer.
Evet öylede stresli geçiyor biraz
İnşallahÖyle cidden stresli. Ancak hayatta bazı şeylere kavuşmak için sabır sınırlarımız zorlanıyor, bir şeylerden feda etmek durumunda kalıyoruz. Özel bir yerde çalışırken kpss için ayrılmak durumunda kaldım. Eşimin maaşı da yüksek değil. Ama ileride daha rahat bir yaşam için mecburen biraz fazla sıkıyoruz kemerleri.
Elbet geçecek bugünler rahata kavuşacağız.
Kreşe gidiyor. Gelişimi için de çok güzel etkileri oldu çünkü benimleyken fazla etkinlik vs yaptiramiyordum. 3 yaşına bu ay girdi ve resimdeki gibi çizgi çiziyor :)Çocuğunuza kim bakıyor benim bakacak biri yok
Kredi ile alındığı için kredi süresince ödenen miktarında hakkı var.Borçlar biter tabi ama en güzel yaşlarınız da ziyan olur böylece. Asla anladığım bi şey değil evliliğin ilk yıllarında borç ödemek. Ki zorlanıyorsunuz besbelli çalışmak yerine çocuk yapmayı seçmişsiniz. Evi satın borçları kapayın yaşayın rahat rahat desem yanaşmazsınız. Üstelik evlilik öncesi alınan evde hakkınız bile yok allah korusun ayrılık olsa boşa çekilen yıllar resmen. Ne diyeyim kolay gelsin.
Çok haklısınız bizde 7 binlik bileziği 30 bin olarak ödeyeceğizTam pandemi öncesi ev almıştık altın borcu var artı lüks aracımızı satmıştık lüks araç fiyatı 2 ye katladı altında nerdeyse 150 bin fark attı nerden baksanız 300 bin zarardayız ama napalım nasip herkesin imtihanı bişeyler maddi olsun ödenir halledilir sağlık sıhhat birlik olsun gerisi boş sıkmayın canınızı
Sizinde mi çok varBenim yerim de olsan kafanda huni ile gezersin .. bunun için strese mi girilir
Evet öyle duymuştumKredi ile alındığı için kredi süresince ödenen miktarında hakkı var.
Sizde çalışabılırsınız.Burdakı çogu bayan boyle yapıyor.Sende yapabılırsınArkadaşlar 4 yıllık evliyiz..
Eşim nişanlılık döneminde ev aldı ve bir hayli borçlandı.. Baya kapadık azalttık ama hala var altın borcu filan ve çok bıktım artık ne zaman bitecek diye eşimin maaşı iyi ama sürekli borca gidiyor bizde ucu ucuna geçiniyoruz ben çalışamam çünkü oğlum var küçük bakacak kimsem yok..
Sorum şu bu borçlar bitiyor mu sizde bu yollardan geçtiniz ve sonunda rahatladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?