Çalışmıyormusunuz ? Çoğu insanın borcu vardır ama kimse buraya gelip yazmaz kimse tanımıyor etmiyor güvenmez yaniÇok borcum var ve kapatamıyorum. Bana yardımcı olmak isteyen biri olur mu? İki sene sonunda işlerim çok kötü gittiği için borca battım. Kimse destek olmuyor.
Kelin ilacı olsa basina surermis bacimÇok borcum var ve kapatamıyorum. Bana yardımcı olmak isteyen biri olur mu? İki sene sonunda işlerim çok kötü gittiği için borca battım. Kimse destek olmuyor.
Kim neden size yardimci olmak istesin?Çok borcum var ve kapatamıyorum. Bana yardımcı olmak isteyen biri olur mu? İki sene sonunda işlerim çok kötü gittiği için borca battım. Kimse destek olmuyor.
Kız biz sugar daddy miyiz ?Çok borcum var ve kapatamıyorum. Bana yardımcı olmak isteyen biri olur mu? İki sene sonunda işlerim çok kötü gittiği için borca battım. Kimse destek olmuyor.
Sence?Ciddi ciddi para yardimi mi istediniz konu Sahibi?
Yoksa neler yapip biran once kapatabilirim diye fikir mi istediniz?
Polyannacilik yapasim geldi. Yani inanmak istemiyorum da,bana para yollayin demek istedigineSence?
Para disinda yardim istemis olsa neler yapabilir derdi
Daha çok çalış.Çok borcum var ve kapatamıyorum. Bana yardımcı olmak isteyen biri olur mu? İki sene sonunda işlerim çok kötü gittiği için borca battım. Kimse destek olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?