Borcumu nasıl kapatırım

i3588

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
1
0
1
31
Çok borcum var ve kapatamıyorum. Bana yardımcı olmak isteyen biri olur mu? İki sene sonunda işlerim çok kötü gittiği için borca battım. Kimse destek olmuyor.

Çok borcum var ve kapatamıyorum. Bana yardımcı olmak isteyen biri olur mu? İki sene sonunda işlerim çok kötü gittiği için borca battım. Kimse destek olmuyor.
Çalışmıyormusunuz ? Çoğu insanın borcu vardır ama kimse buraya gelip yazmaz kimse tanımıyor etmiyor güvenmez yani

Taksitlere böldürüp ödeyin

Allah yardımcınız/mız olsun.

Ancak insan kardeşine bile borç vermeyi düşündüğü zamanda kırk kere düşünürken , yeni bir üye ve tanımadığı birine borç vermez.

Nasıl kapatacağın konusunda fikir almaya geldiysen yardımcı olur arkadaşlar fikirleriyle.

Zira borcunu kapatmak için para yardımı istemeye geldiysen buraya yanlış yer burası maalesef.

Ciddi ciddi para yardimi mi istediniz konu Sahibi?
Yoksa neler yapip biran once kapatabilirim diye fikir mi istediniz?

Aaa tabi canım yardım ederim ancak şu vereceğim hesaba sen önce bi 100 bin at teminat olarak ben sana karşılığında bi kaç milyon atarım :))))

Şaka bir yana Allah kolaylık versin ama borcunu böyle kapatamazsın.

Daha çok çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…