• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Danuanın ne olduğunu bilmiyordum. Resimlerden bakınca çok sevdim bahçeli evse çok iyi olur çok da güzel olur. :) Kazen Kazen

Komsumuzun vardi. Ama evleri bahceliydi. Cok severdim kendisini cok guzel bi cins bence :) adi da 'baby' di !

İşte ben bu anı bekliyorduum:)) kezenin evlendikten sonra bdv de aile içi sorn için konu açacağını:)) ama bu kadar kısa süreceğini bilmiyordm:) inşallh en büyük derdinz bu olur Kazen Kazen konunuz içinde bunu değilde biraz daha sevimli ve küçük cins birşey besleseniz daha iyi olur sanki. Eşinizle birlikte ortak bir karar alsanız mesela. Bahçeniz varmş nasıl olsa köpek kolayca beslenilir bahçede ( ama bu at beslenilmez) :KK66:
Zannettiginden daha kisa sure surmus konu acmasi :) eski konuymus ya ben de dustum :KK53:

Satoda yasiyorsaniz neden olmasin..
Bu cinsi ancak sato paklar. Asagisi kurtarmaz.
Ya da malikane falan..
Karabas tut oglum kis kiss

Evde bu büyüklükte bir hayvan beslemek sizden çok ona eziyet olur.bunalıma girer hayvan..apartmanda oturduğunuz söylemişsiniz.bahçesi olan bir ev olsa yine bir derece ama zor yani..benim alman kurdum var ev bahçeli ama yinede hayvan bunalıyor bazen.
Bir ara şu koskocaman Sivas kangallara heves etmiştim. Ve onların asla ev ortamında mutlu olmadığını okuyunca vazgeçtim.
Ben de memlekete gelip gittikçe bir kangal götürüvereyim diyorum ama apartmana hiç uygun değiller. Ayakları toprağa basacak o hayvanın...

Cane Corso konusunda noktayı koyduk .....

cane_corso.webp

eşek , at türevi bir hayvan gibi sanki köpek degil bu...
ürkütücü...

bence kesinlikle esiniz hakli...

ayyyy çok tatlı ben sizi destekliyorum bahçenizde varmış bende beslemek isterdim

Back
X