Terrier asla tavsiye etmem. En zor ırk huy olarak. Sahiplendirdigim terrierler hep geri gelirdi. Doğru yuva bulama kadar 2-3 kez yuva değistirirdi. Diğer ufak irklar kadar masraflı değiller ama kisilikleri garip, saldırganlar gürültücüler,tuvalet olayı cok zor, sizi sever esinizi düsman beller vs... Terrier sahipleri varsa daha iyi bilir :) Coocker sahiplenebilirsiniz cok kücük degil ama büyükte değil. İlla minicik isterseniz pekinez de olabilir biraz masraflılar ama cok iyi huylu köpekler :)
Kimse kimseyi kandirmasin.
1)asi masraflari etc karsiliginda kopek sahiplendirilmez.Dogurtmasaydiniz.hadi ordan.Kisirlastirsaydiniz.Hepimiz o zaman kopeklerimizi dogurtalip asi masraflari karsiliginda verelim.ooops satalim.Biz bunlari camiada cok gorduk.Gec bunlari.Kim kimi kafaladigini saniyor burada??
2)Eger bir dernek tarafindan veya Gonullu tarafindan kurtarilmissa da onlar da masraflari karsiliginda sahiplendirmez.Bir iki dernek var.Onlar da mama bagisi kabul ediyor.
3)Eger bir bireyseniz ve bu bebek veya yetiskin kopeklerin masrafina gucunuz yetmiyor ise gider Haysev gibi dernekler araciligi ile KLINIK hesabina yardim toplarsiniz.Veya bu yavrulari bir dernege teslim edersiniz.
4)Husky zor bir irktir.American cockerlar daha uyumlu,Ingilizler daha zor ve inatcidir.
5) Terrier sahiplenmek isteyenler FB de "Terriergiller",cocker isteyenler "cockergiller ",golden isteyenler"goldengiller"sayfasini ziyaret edebilir.Diger irk veya irk olmayan icin Patigiller vardir.Bir suru dernek var KurtaranEv gibi.
Haysev sayfasina girin.binlerce cins olan olmayan kopekler.bir suru yer var.
6)Bir yavru zaten anneden 8 haftaloga kadar ayrilamaz.Once puppy asisi vardir.Sonra da donusumlu Karma x2,Bronchine x 2 .Corona artik yapilmiyor.Son asi (hayvan minimum 3,5 aylik olunca da) kuduz.Dogurtmasaydin!!!Kisirlastirsaydin hayvanini.Basa mi cikamiyorsun.Gider bir dernek aracigi ile sahiplendirirsin.
Masraflari karsiligi imis.Yuru bakalim. ..Yemezler
Bunları site sahibine yazdınız
Ama şunu ekleyeyim Kazen, o dediğin cins köpekler için biraz hayal ürünü. Kimse kolay cins yavrusunu yavrulatıp minicik tatlı yavruyu mama aşı masrafı karşılığı vermiyor. Büyüklerini bulabilirsin belki. Ben de cins köpek istiyorum da oradan biliyorum. Artık bu canlar gelir kapısı olmuş. Hatta sattıklarını da hastalıklı satıyorlar. Ya bu sevdadan vazgeçeceksin ya da parayı verip alacaksın (yavru istiyorsan özellikle). Zaten uzun süredir de istediğin yoldan bulamamışsın sanırım..
Başka türlü yolunu ben senelerdir bulamadım
Karar veremediniz mi halaKarar anı....
Karar veremediniz mi hala
Daha oncede dedim size cok sor saf kan cinslerde hele border collielerde barinaklarda golden labrador vs var collie danua gibi kopekler cok zorbedava yavru bulamıyorum hala : ) bebekte geldi tam zamanı
Daha oncede dedim size cok sor saf kan cinslerde hele border collielerde barinaklarda golden labrador vs var collie danua gibi kopekler cok zor
Yavru buyutmek beslemek emek isidir emeginin karsiligi deyin mamasini asisini zaten kendi karsiliyor yavruyu alip buyutecek ailesine katacak olanda karsiligini verip sahiplenebilir oyle anlayin kolay is degildir yavru buyutmekzoru severim, yavrular için anneye mama, ilk aşı gibi ücretleri anlıyorum da bunların bir tık üstünü anlayamıyorum işte...
neyse bekleyelim bakalım
Bebeginiz mi oldu yeni hayirli olsun bizimde 3 numara oldu 2 haftalikbedava yavru bulamıyorum hala : ) bebekte geldi tam zamanı
Bebeginiz mi oldu yeni hayirli olsun bizimde 3 numara oldu 2 haftalik
Amin cumle evlatlarimizi Masallahoh ohh Allah bağışlasın evet 7 aylık bizimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?