• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Ben besledim oğluşum 90 kg bi oturusta 4 kg mama yiyordu dışkılamayı varın düşünün kazen bey ama yok böyle bir asillik insandan daha iyidir ben destekliyorum sizi.
Varlıgını bile hissetmezsiniz okadar heybete rağmen biblo gibi oturur bi köşede!:KK36:

Benim tatlımı görün ablaları.
image.webp

image.webp

Ben konu açınca iki sayfayı zor buluyor önemli bir konu olsa da, patron konu acinca 30-40 dakikada 14 sayfa olmuş. Kendimi çok ezik hissettim.:110:

Bu arada ne giysem, ne alsam tarzı konular bdvde yasak değil miydi ya? Köpek de bunlara dahil değil mi? Patron kuralları çiğniyor:KK53:

aslında yere yakın olandan korkacaksın :KK53:
büyükler biraz şapşik oluyorlar
küçükler cin gibiler

Ben bazen rastlıyorum sokakta. Çok şaşırıyorum; mini mini süslü köpekler, kocaman köpeklere havlayıp üzerlerine yürümeye çalışıyor. :KK53: Bizim büyücek köpekler de bakıyor öyle, "La bi sus, bi sakin ol. Otur bir konuşalım." havasında.

Owww patron gelmiş hemde bdv ye:KK57:
Sevgili yenge saygılarımı iletirkene :KK52:
Kazan abiiim al ya bikere küçük hali çok şeker amma büyük halinde ise o sevimlilik gitmiş yerine bir asalet gelmiş. Şu asil duruşa bak hakkaten çok güzel ya:KK37:
Hemde abime yakışır yawww:KK73::KK73:

Ben besledim oğluşum 90 kg bi oturusta 4 kg mama yiyordu dışkılamayı varın düşünün kazen bey ama yok böyle bir asillik insandan daha iyidir ben destekliyorum sizi.
Varlıgını bile hissetmezsiniz okadar heybete rağmen biblo gibi oturur bi köşede!:KK36:
akrep nalan köpeğinin üstüne oturup öldürmüştü yanlışlıkla, demek bende de danua olsa o da benim üstüme otursa yanlışlıkla el fatiha

senin gibi devasa koca göbekli birinden de boyle köpek beslemesı beklenırdı zaten:KK53:
yenge kabul etme arkandayızzzzzzzz:KK3::KK52:

Ben konu açınca iki sayfayı zor buluyor önemli bir konu olsa da, patron konu acinca 30-40 dakikada 14 sayfa olmuş. Kendimi çok ezik hissettim.:110:

Bu arada ne giysem, ne alsam tarzı konular bdvde yasak değil miydi ya? Köpek de bunlara dahil değil mi? Patron kuralları çiğniyor:KK53:
İlgili bolume tasinsin :p

bu benim için dert (sizler öyle dayılanıyorsunuz ya bana)

Ben bazen rastlıyorum sokakta. Çok şaşırıyorum; mini mini süslü köpekler, kocaman köpeklere havlayıp üzerlerine yürümeye çalışıyor. :KK53: Bizim büyücek köpekler de bakıyor öyle, "La bi sus, bi sakin ol. Otur bir konuşalım." havasında.
çok cinler işte o minnoşlar. yazık büyükler de şapşik şekilde bakıyorlar :D

Back
X