• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş bir alınganlık mı?

ipek2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
5.031
5.459
198
Herkese merhaba
Konuya direkt giriş yapıyorum. Hamileyim dogumum 17 Kasım gorunuyor ama görünüş normal doğum olduğu için her an da olabilir.
Annem yanıma gelecek yardım için bana 11-12si gibi gelirim dedi. Ben de o zamana doğum olmazsa gelirsin dedim ama kırıldım biraz boş bir kırgınlık mi bu yoksa hakli miyim ?
Annem 1 saatlik mesafede daha erken doğum olursa hemen gelirim diyor.
Bu arada evde yalnız da değilim esim evde.
Ama sanki en azından bir hafta önceden gelebilirdi diye düşünüyorum.

Yani konu annenizken evet boşa kırgınlık. "İstersen 1 yaşına gelince gel, olur mu öyle şey gel hadi bu hafta" diyebilecek samimiyetiniz yok mu, yoksa çocuk doğduktan sonra daha çok sıkıntı yaşarsınız çünkü.

Yani konu annenizken evet boşa kırgınlık. "İstersen 1 yaşına gelince gel, olur mu öyle şey gel hadi bu hafta" diyebilecek samimiyetiniz yok mu, yoksa çocuk doğduktan sonra daha çok sıkıntı yaşarsınız çünkü.
Kardeşim ogretmen o ara tatile gelecek onu da görüp geleyim çünkü şubata kadar göremem dedi ben de öyle deyince o da gelsin zaten gelmek istiyordu dedim sen 1 hafta önce diyorsun ama 5 gün kalıyor ki daha erken de doğabilir dedim o zaman hemen atlar otobüse gelirim dedi ben de bir sey demedim oyle deyince

• Beğen
Reactions: JES
Bir hafta erken gelse iyi olur. Bazen verilen tarihe kalmıyor çünkü
İlk kızım verilen tarihten 5 gün sonra doğmuştu ama belli olmuyor dediğiniz gibi
Ben de hastane cantasinin eşyalarını falan ayarladım ama yerleştirmek için onu bekliyordum

İyi de doğum için belirlenen tarihten 5-6 gün önce geliyormuş zaten. Muhtemelen en az 15-20 gün yanınızda kalsın da isteyeceksiniz. Kadın neredeyse en az bir ay sizinle kalacak evini barkını bırakıp. Şu durumda neden daha erken gelmiyor diye düşünmek biraz bencillik değil mi?

Zaten gelirim demiş,bence fazla hassas davranıyorsun.
Ayrıca yalnız olmadığını biliyor,evi zaten
1 Saatlik mesefadeymis.
Bunun için kırılganlık yapmazdım ben
Sanki daha erken gelmeliymis gibi hissettim
Gecen 1 hafta kala gelirim demisti bugun 5 gün kala oluyor söylediği tarih

hamilelik zaten duygusal olunan bir süreç.
zamanın yeteceğini düşünmüş ama siz biraz daha erken gel derseniz de gelir bence. eşiniz evde olduğu için rahat davranmıştır.

*edit : 5 günle 1 hafta arasında sadece 2 gün var. çok da bir fark yok bu arada :)

Sanki daha erken gelmeliymis gibi hissettim
Gecen 1 hafta kala gelirim demisti bugun 5 gün kala oluyor söylediği tarih
Annenin yanında olmasını istemen doğal zaten.
Belki onunda bir planı olabilir.
Ayrıca yalnız olmadığını da biliyor.
Erkenden gelip sizi darlamak istemiyor da olabilir.Sonucta evlisin.
Dediğim gibi zaten geleceğini,erkene düşerse yetisecegini söylemiş.
Bence üzme kendini.

Öncelikle saglikla bebeginizi kucaginiza alin. Bence alinmaya gerek yok..dogum basladiginda esinizdem baskasina gerek duymayacaksiniz. O sirada anneniz zaten gelir. Bir saat uzak bir yol degil. Saglikla kucaga gelsin bebeginiz.:emir_bebek:

İyi de doğum için belirlenen tarihten 5-6 gün önce geliyormuş zaten. Muhtemelen en az 15-20 gün yanınızda kalsın da isteyeceksiniz. Kadın neredeyse en az bir ay sizinle kalacak evini barkını bırakıp. Şu durumda neden daha erken gelmiyor diye düşünmek biraz bencillik değil mi?
En azından 1 hafta öncesinden gelebilir diye dusunmustum kendisi de öyle demişti çünkü
Zaten daha erken olmazdi ben de izne yeni ayrıldım calisiyordum ama ben hastaneye geçerken gelecek nerdeyse muhtemelen mesafenin yakinligina güveniyor ama doğum sezaryen degil yani her an olabilir geldiği tarihten 10 gün sonra da olabilir bu hafta içinde de olabilir

Annenin yanında olmasını istemen doğal zaten.
Belki onunda bir planı olabilir.
Ayrıca yalnız olmadığını da biliyor.
Erkenden gelip sizi darlamak istemiyor da olabilir.Sonucta evlisin.
Dediğim gibi zaten geleceğini,erkene düşerse yetisecegini söylemiş.
Bence üzme kendini.
Bir çocuğum daha var diyelim ki gece sancim tuttu hastaneye gittim o sırada gelmesi en erken 2 saat sürer ee cocuga da esim baksa ben doğumda tek başıma kalıyorum o sebeple biraz kirildim

Öncelikle saglikla bebeginizi kucaginiza alin. Bence alinmaya gerek yok..dogum basladiginda esinizdem baskasina gerek duymayacaksiniz. O sirada anneniz zaten gelir. Bir saat uzak bir yol degil. Saglikla kucaga gelsin bebeginiz.:emir_bebek:
Tesekkur ederim ama ilk dogumumda annem vardi yanımda o kalmıştı benle ben çok tecrubesizdim
Simdinde diğer cocuk var esim onla kalır

hamilelik zaten duygusal olunan bir süreç.
zamanın yeteceğini düşünmüş ama siz biraz daha erken gel derseniz de gelir bence. eşiniz evde olduğu için rahat davranmıştır.

*edit : 5 günle 1 hafta arasında sadece 2 gün var. çok da bir fark yok bu arada :)
Ya bana 1 hafta dediğinde de ben en azında 10 gün önce gelirsin falan demiştim
Kardeşimi görüp gelecekmis onu da şubata kadar görmeyecek oyle deyince ben de erken gel diyemedim o yüzden
Evet belki de duygusallıktan da ne bileyim ikinci dogumjm diye mi rahat arkadaşlarımın anneleri 1 ay öncesinden gelmişti ondan mı etkilendim bilemedim

Tesekkur ederim ama ilk dogumumda annem vardi yanımda o kalmıştı benle ben çok tecrubesizdim
Simdinde diğer cocuk var esim onla kalır

Baska cocuk oldugunu görmemisim. Bu durumda yakinlarda kimse yoksa biraz erkenden gelip kalmasinin faydasi var tabi. Heleki dogum gece baslasa

İlk kızım verilen tarihten 5 gün sonra doğmuştu ama belli olmuyor dediğiniz gibi
Ben de hastane cantasinin eşyalarını falan ayarladım ama yerleştirmek için onu bekliyordum
İlk bebeğin beş gün geç gelmesinin rahatlığı demek ki. Benim kızlarım 15 ve 20 gün erken doğmuşlardı da 😂

En azından 1 hafta öncesinden gelebilir diye dusunmustum kendisi de öyle demişti çünkü
Zaten daha erken olmazdi ben de izne yeni ayrıldım calisiyordum ama ben hastaneye geçerken gelecek nerdeyse muhtemelen mesafenin yakinligina güveniyor ama doğum sezaryen degil yani her an olabilir geldiği tarihten 10 gün sonra da olabilir bu hafta içinde de olabilir
Zaten doğumdan bir hafta önce geliyor, siz 15 gün önce mi gelmesini istiyorsunuz?

Ne kadar kalacak yanınızda?

İlk doğumunuz da değil anladığım kadarıyla, kardeşinizi de görmek istiyormuş. Bu kadar hep bana hep bana olmak doğru değil sanki.

Herkese merhaba
Konuya direkt giriş yapıyorum. Hamileyim dogumum 17 Kasım gorunuyor ama görünüş normal doğum olduğu için her an da olabilir.
Annem yanıma gelecek yardım için bana 11-12si gibi gelirim dedi. Ben de o zamana doğum olmazsa gelirsin dedim ama kırıldım biraz boş bir kırgınlık mi bu yoksa hakli miyim ?
Annem 1 saatlik mesafede daha erken doğum olursa hemen gelirim diyor.
Bu arada evde yalnız da değilim esim evde.
Ama sanki en azından bir hafta önceden gelebilirdi diye düşünüyorum.
Alınmaya yer arıyorsunuz

Back
X