• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş bir alınganlık mı?

Ya bana 1 hafta dediğinde de ben en azında 10 gün önce gelirsin falan demiştim
Kardeşimi görüp gelecekmis onu da şubata kadar görmeyecek oyle deyince ben de erken gel diyemedim o yüzden
Evet belki de duygusallıktan da ne bileyim ikinci dogumjm diye mi rahat arkadaşlarımın anneleri 1 ay öncesinden gelmişti ondan mı etkilendim bilemedim

Madem arkadaslarinizin annesinden etkilendiniz o zaman size soyle soyleyeyim ben dogum yapsam gelecek bir annem bile yok ve benim gibi bir cok insan var. Hayat kisa boyle seyler icin kirginliklar yasamayin.

Baska cocuk oldugunu görmemisim. Bu durumda yakinlarda kimse yoksa biraz erkenden gelip kalmasinin faydasi var tabi. Heleki dogum gece baslasa
Ben de öyle düşündüm
Cunku nor al.dogum olunca tam tarih belli olmuyor
İlk bebeğin beş gün geç gelmesinin rahatlığı demek ki. Benim kızlarım 15 ve 20 gün erken doğmuşlardı da 😂
Ben de anlamadım yani o 5 gün sonra geldi bu 5 gün erken gelebilir

Zaten doğumdan bir hafta önce geliyor, siz 15 gün önce mi gelmesini istiyorsunuz?

Ne kadar kalacak yanınızda?

İlk doğumunuz da değil anladığım kadarıyla, kardeşinizi de görmek istiyormuş. Bu kadar hep bana hep bana olmak doğru değil sanki.
Ne kadar kalır bilmiyorum bir ay kalmaz sanırım çünkü babamla küçük kardeşimi bırakıp gelecek küçük dediğim kardeşim 22 yaşında çok küçük değil
Doğuma 1 hafta kaldığı kesin olmuyor Ben en azından haftaya gelsin diyordum hafta içi yani
İlk dogumum değil evet
Kardeşim ben de geleceğim dedi zaten onu burda da görebilir

Madem arkadaslarinizin annesinden etkilendiniz o zaman size soyle soyleyeyim ben dogum yapsam gelecek bir annem bile yok ve benim gibi bir cok insan var. Hayat kisa boyle seyler icin kirginliklar yasamayin.
Üzdüysem özür dilerim kusura bakmayın
Beklentiye girdiğim için kırgınlık oldu sanirim

Ne kadar kalır bilmiyorum bir ay kalmaz sanırım çünkü babamla küçük kardeşimi bırakıp gelecek küçük dediğim kardeşim 22 yaşında çok küçük değil
Doğuma 1 hafta kaldığı kesin olmuyor Ben en azından haftaya gelsin diyordum hafta içi yani
İlk dogumum değil evet
Kardeşim ben de geleceğim dedi zaten onu burda da görebilir
Biz ne dersek diyelim asla ikna olmayacaksınız belli ki. Kızın kırılın annenize hatta kavga edip küsün bile. Çok ayıp etmiş.

Normalinden erken gelecekmiş daha ne yapsın kadıncağız. Belli ki evde yük olmak falan istemiyor zaten sizin iş güç yapacak haliniz yoktur bir de benim için zahmete girmesin düşüncesiyle gelmiyodur. 1 saatlik mesafe çok kısa hemen gelebilir acil bir durumda zaten. Bunun için alınmayın.

Normalinden erken gelecekmiş daha ne yapsın kadıncağız. Belli ki evde yük olmak falan istemiyor zaten sizin iş güç yapacak haliniz yoktur bir de benim için zahmete girmesin düşüncesiyle gelmiyodur. 1 saatlik mesafe çok kısa hemen gelebilir acil bir durumda zaten. Bunun için alınmayın.
Tabii o ne düşünüyor bilmiyorum belki de dediginiz gibi düşünüyor
1 saatlik mesafede ama buyuksehir degil başka bir ilden gelecek umarım erken olursa yetisir

Ya ne alakası var ? Niçin bu kadar aksisiniz anlamıyorum. Ben fikir istedim azarlanmak degil
Birçok kez fikir verdim zaten. Ama inatla alınıcam ben erken gelsin annem bana ne bana ne diyorsunuz çocuk gibi. Bencilliğinizin farkına varamıyorsunuz. Azarlamadım, ironi yaptım. Bu alınganlık seviyesiyle hayat çok zor değil mi, bana bile alındınız.

Hayir siz uzmediniz ama hayatta boyle gercekler de var onun icin kendinizi bos yere uzmeyin demek istedim. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah. Allah annenize de size de bebeginize de saglik versin gerisini dusunup bos yere uzulmeyin.
Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin

Tabii o ne düşünüyor bilmiyorum belki de dediginiz gibi düşünüyor
1 saatlik mesafede ama buyuksehir degil başka bir ilden gelecek umarım erken olursa yetisir
Yetişir elbet siz şimdi bunları düşünmeyin evladınızı düşünün ne güzel yakında kucağınıza alacaksınız onun mutluluğunu yaşayın biraz. Eşiniz yanınızda, bir çocuğunuz daha var. Güzel şeylere odaklanın darılıp alınmanın vakti değil.

Birçok kez fikir verdim zaten. Ama inatla alınıcam ben erken gelsin annem bana ne bana ne diyorsunuz çocuk gibi. Bencilliğinizin farkına varamıyorsunuz. Azarlamadım, ironi yaptım. Bu alınganlık seviyesiyle hayat çok zor değil mi, bana bile alındınız.
Evet çok zor maalesef belki de mesajlardan duygular tam geçmediği içindir
Ben de zaten alingalnligim boşuna mı diye sormuştum. Siz boşuna bulmussunuz anladim.
Tesekkurler

1 hafta erken gelebilir dediğiniz 12’sinden bir hafta önce mi yoksa doğumdan 1 hafta önce mi? yani iki gün için mi kırılıyorsunuz? evi yakınmış zaten, doktor doğum başladı dese bile yetişir. anneniz bile olsa kendi planları olabileceğini, zorunluluktan değil fedakarlıktan geldiğini unutmayın lütfen

Back
X