• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş bir alınganlık mı?

Yetişir elbet siz şimdi bunları düşünmeyin evladınızı düşünün ne güzel yakında kucağınıza alacaksınız onun mutluluğunu yaşayın biraz. Eşiniz yanınızda, bir çocuğunuz daha var. Güzel şeylere odaklanın darılıp alınmanın vakti değil.
Çok şükür tabii ki haklısınız bunlar güzel telaslar

1 hafta erken gelebilir dediğiniz 12’sinden bir hafta önce mi yoksa doğumdan 1 hafta önce mi? yani iki gün için mi kırılıyorsunuz? evi yakınmış zaten, doktor doğum başladı dese bile yetişir. anneniz bile olsa kendi planları olabileceğini, zorunluluktan değil fedakarlıktan geldiğini unutmayın lütfen
Yok 12sinden önce 1 hafta değil yani 9u 10u gibi falan demiştim
Zorunluluktan değil elbette benim için gelecek farkindayim
Bana bir iki hafta önce kendi demisti bugün de böyle dedi

Ne kadar kalır bilmiyorum bir ay kalmaz sanırım çünkü babamla küçük kardeşimi bırakıp gelecek küçük dediğim kardeşim 22 yaşında çok küçük değil
Doğuma 1 hafta kaldığı kesin olmuyor Ben en azından haftaya gelsin diyordum hafta içi yani
İlk dogumum değil evet
Kardeşim ben de geleceğim dedi zaten onu burda da görebilir
keşke anneniz adına plan yapmasanız nasıl olurdu? doğumdan sonra bebek heyecanı , işlere yardım derken kardeşinizle zaman geçiremeyecek, hakkı yok mu? üstelik bebek 8 aylık da doğabilir, bu kadar önlemci olmaya gerek yok. gelmeye de bilir.

Annem verecek orda giydirenlere ilkinde de ben hazırlamıştım sonra onlar duzeltmisti bir tanıdığımızla söyle yapalım daha iyi olur ben daha rahat bulurum demisti
Birkaç gecelik ped terlik vesaire….
Bebek için birkaç takım kıyafet battaniye bez….
Doğumhaneye verilecek bir zıbın takımı…..
Bunları çantaya anneniz yerleştirse ne olur gelip ben yerleştirsem ne olur, üç oda bir salon değil yani bir küçük valiz birkaç parça kıyafet….ameliyathaneye verilecekleri ayrı bir poşete koyun bitti gitti, bu kadar basit birşey için bile bir doğum yapmış kaç yaşında kadının anne beklemesi aşırı abartı değil mi ya
Hadi bu gece sancınız tuttu o telaşla çanta mı hazırlayacaksınız bu kadar nazlı kaprisli olmanın size ne faydası var

Ben kendim de istemezdim bir ay önceden gelip kalmasını. Hem o kadar erkenden yorulmasına gerek yok, hem ben de daha rahat ederim.

Annenizde makul bir sürede gelecek gibi duruyor. Üstelik bir saatlik mesafe imiş, erken doğum olursa yetişebilir. Bence alınacak bir şey yok.

Peki erken gelip napacak? Bir ihtiyaciniz mi var?

Dogum 1 hafta once olabilir, ama 2 haftaya kadar gec de olabilir.
1 saatlik yol, bence dogum başladıktan sonra bile haber verilse yetisir anneniz. Suan ciddi bir ihtiyacınız yoksa bence ne kadar doguma yakin hatta sonrasında gelse daha cok isinize gelir.

Siz de annenize gidebilirsiniz sagliginiz el veriyorsa, dogumdan sonra pek gezilmiyor malum.

Yok 12sinden önce 1 hafta değil yani 9u 10u gibi falan demiştim
Zorunluluktan değil elbette benim için gelecek farkindayim
Bana bir iki hafta önce kendi demisti bugün de böyle dedi
galiba biraz streslisiniz, anneniz de yardımcı oluyor ki onu erkenden yanınızda istiyorsunuz. 1 saat dediğiniz nedir ki, sancı başladı açılma oldu diyene kadar saatler geçiyor, sürecin en başından beri annenizin olmasına gerek yok eğer eşiniz olacaksa.

Herkese merhaba
Konuya direkt giriş yapıyorum. Hamileyim dogumum 17 Kasım gorunuyor ama görünüş normal doğum olduğu için her an da olabilir.
Annem yanıma gelecek yardım için bana 11-12si gibi gelirim dedi. Ben de o zamana doğum olmazsa gelirsin dedim ama kırıldım biraz boş bir kırgınlık mi bu yoksa hakli miyim ?
Annem 1 saatlik mesafede daha erken doğum olursa hemen gelirim diyor.
Bu arada evde yalnız da değilim esim evde.
Ama sanki en azından bir hafta önceden gelebilirdi diye düşünüyorum.
Dogumdan omce hic gerek yok cidden. Hastaneye gecerken haber verirsiniz gelir

keşke anneniz adına plan yapmasanız nasıl olurdu? doğumdan sonra bebek heyecanı , işlere yardım derken kardeşinizle zaman geçiremeyecek, hakkı yok mu? üstelik bebek 8 aylık da doğabilir, bu kadar önlemci olmaya gerek yok. gelmeye de bilir.
Hayir ben kimse adına plan yapmadim ikimiz kıyafetleri ayırırken bir hafta kala gelirim diye kendisi dedi bana ben şu zamanda gel demedim
Neden hakkı olmasın tabii ki var kardeşim de gelecek zaten yanıma
Önlemci değilim sadece yanımda olsun istiyorum
Bir kızım daha var ona evde esim bakacak doğuma tek mi gideyim ?

Birkaç gecelik ped terlik vesaire….
Bebek için birkaç takım kıyafet battaniye bez….
Doğumhaneye verilecek bir zıbın takımı…..
Bunları çantaya anneniz yerleştirse ne olur gelip ben yerleştirsem ne olur, üç oda bir salon değil yani bir küçük valiz birkaç parça kıyafet….ameliyathaneye verilecekleri ayrı bir poşete koyun bitti gitti, bu kadar basit birşey için bile bir doğum yapmış kaç yaşında kadının anne beklemesi aşırı abartı değil mi ya
Hadi bu gece sancınız tuttu o telaşla çanta mı hazırlayacaksınız bu kadar nazlı kaprisli olmanın size ne faydası var
Anlatamıyorum sanirim zaten söz ettiğiniz her şey hazır sadece çantaya koyulacak ütusunu bile yaptım
İlk dogumumda ben hazırlamıştım sonra kendisi söyle daha rahat olur benim için deyip düzeltmisti
Bunun nazla kaprisli ne ilgisi var anlamıyorum

galiba biraz streslisiniz, anneniz de yardımcı oluyor ki onu erkenden yanınızda istiyorsunuz. 1 saat dediğiniz nedir ki, sancı başladı açılma oldu diyene kadar saatler geçiyor, sürecin en başından beri annenizin olmasına gerek yok eğer eşiniz olacaksa.
Esim var ama evde bir de kizim var esim hem bana hem kızıma doğum esnasında yetişemez
Günlük hayatta zaten yardım ediyor esim o konuda sorun yok annemi de bir iş yapması için çağırmiyorum
Ama gece sancim tuttu doğuma gittim.bir saat de olsa otobüse atlayıp gleemez bunu diyorum

Yahu 1 saatlik yol nedir bu stres.
Kadın belki gelmek istemiyor . Doğuma yakın gelirim demiş işte daha ne bu kırılganlık falan . Anneniz de olsa mecbur değil sonuçta. Kadına kırılmak gibi bir lüksünüz yok .bende arada 10 saat falan zannettim ,ilk çocuğunuz zannettim tecrübesiz sandım . Bence doğuma yakın böyle şeyler düşünmeyin,insanların kararına saygı duyun

Esim var ama evde bir de kizim var esim hem bana hem kızıma doğum esnasında yetişemez
Günlük hayatta zaten yardım ediyor esim o konuda sorun yok annemi de bir iş yapması için çağırmiyorum
Ama gece sancim tuttu doğuma gittim.bir saat de olsa otobüse atlayıp gleemez bunu diyorum
Biraz rahat olun lütfen
Anneniz gelemese doğurmayacak mısınız
Kardeşimin iki doğumunda da ben kaldım yanında hastanede tek başına doğuran bir sürü kadın var, kimsesi gelmeyeni zaten yalnız bırakmıyor sağlık personeli, bakımını bile yapıyorlar. Her şekilde doğurursunuz yani. Ben bile yardım ettim orada doğum yapmış iki anneye, rabbim sağlık versin gerisi hallolur bir şekilde, rahatlayın biraz, kadını da germeyin

Yahu 1 saatlik yol nedir bu stres.
Kadın belki gelmek istemiyor . Doğuma yakın gelirim demiş işte daha ne bu kırılganlık falan . Anneniz de olsa mecbur değil sonuçta. Kadına kırılmak gibi bir lüksünüz yok .bende arada 10 saat falan zannettim ,ilk çocuğunuz zannettim tecrübesiz sandım . Bence doğuma yakın böyle şeyler düşünmeyin,insanların kararına saygı duyun
Mecbur demedim zaten kendisi dedi 1 hafta kala gelirim diye bana önce ben demedim şu zaman gel diye

Biraz rahat olun lütfen
Anneniz gelemese doğurmayacak mısınız
Kardeşimin iki doğumunda da ben kaldım yanında hastanede tek başına doğuran bir sürü kadın var, kimsesi gelmeyeni zaten yalnız bırakmıyor sağlık personeli, bakımını bile yapıyorlar. Her şekilde doğurursunuz yani. Ben bile yardım ettim orada doğum yapmış iki anneye, rabbim sağlık versin gerisi hallolur bir şekilde, rahatlayın biraz, kadını da germeyin
Kimseyi germiyorum
Sonuc olarak bakın siz de kardeşiniz yalnız kalmasın diye gitmissiniz tek yalnız doğuracak olan sen değilsin deyip birakmamissiniz
Her şekilde elbet doğar içimde tutacak halim yok cocugu

B
İlden ile gelecek hastaneye geçerken haber versem belki yetişemez diye dedim
Ben aniden sezeryana alindım. O ara haber verdim 1 saate gelsi. Esim vardı o nedenle hic problem olmadı. 2 hafta sıkılır bence. Annem 1 hafta kaldi benimle evde babam falan zorlandı mesela. Onden 2 hafta da bos kalmasin enerjisini bebeğe saklamiş olur. Ama aylarca kalsa sıkılmaz annem diyorsaniz o başka

Herkese merhaba
Konuya direkt giriş yapıyorum. Hamileyim dogumum 17 Kasım gorunuyor ama görünüş normal doğum olduğu için her an da olabilir.
Annem yanıma gelecek yardım için bana 11-12si gibi gelirim dedi. Ben de o zamana doğum olmazsa gelirsin dedim ama kırıldım biraz boş bir kırgınlık mi bu yoksa hakli miyim ?
Aa olurmu en az 2 ay önceden gelmeliydi . Ya kadının kendine özgü bir hayatı işleri var . Ne güzel gelecekmiş işte daha napsn ben tek başıma yaptım dogumumu annemler k. Validelr çıktı o zaman geldi şehir dışından . Kimseyi işinden Alı koyamam

Herkese merhaba
İyi de 1 saatmiş mesafe yan yanasınız yani niye geliyor ki erkenden🧐 erken doğum olursa bir saate gelebiliyor zaten. Hamilelik böyle sanırım alınganlık artıyor ama olsun sağlıkla doğurun inşallah🤩

Back
X