- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Hafta sonlari ne yapiyorsunuz?
Akşam kaçta çıkıyorsunuz? Is yerinde mutsuzsaniz is değişikliği yapabilirsiniz. Eşiniz de bir zahmet size yardımcı olmalı,siz nasıl onun gibi para kazanıyorsanız o da evde iş yapacak
Sizi ne kadar iyi anlıyorum. Çalışırken ben de öyleydim. Evde o kadar az zaman geçiriyordum ki. Evi özlüyordum. Birileri evdeyim deyince o günlerce benim aklimda duruyordu .birileri evde. Birileri evde zaman geçiriyor diye kafayı yemiştim . Şimdi evdeyim çalışmıyorum .o şartlarda çalışmaktansa evde olmak tercihimdir ama benim kv filan yok. Baska şehirde .eşim dünyanın kesinlikle en ihi insanı. Annecim iki sokak ötede. Şartlarım bu kadar iyiyken part time bi iş istiyorum.
Size tecrübemle şunu söyleyebilirim ki: mutluluk işte ya da evde değil .onu bilin.
Akşam kaçta çıkıyorsunuz? Is yerinde mutsuzsaniz is değişikliği yapabilirsiniz. Eşiniz de bir zahmet size yardımcı olmalı,siz nasıl onun gibi para kazanıyorsanız o da evde iş yapacak
Çalışırken ben de öyleydim. Yaşama sevincimizi maasli bir iş karşılığında satiyoruz çoğu zaman.Eşim eskiden yardım ediyordu ama zamanı yok anca h. sonu ne yaparsak, hafta içi gelip direkt yatıyor zaten. Benim sıkıntım o değil, zaten bayan alıyorum, istersem her gün de alırım, benim sıkıntım bu karmaşa, düzensiz aile hayatı, kendime zamanımın olmayışı, belki de bunalım...
Sizi ne kadar iyi anlıyorum. Çalışırken ben de öyleydim. Evde o kadar az zaman geçiriyordum ki. Evi özlüyordum. Birileri evdeyim deyince o günlerce benim aklimda duruyordu .birileri evde. Birileri evde zaman geçiriyor diye kafayı yemiştim . Şimdi evdeyim çalışmıyorum .o şartlarda çalışmaktansa evde olmak tercihimdir ama benim kv filan yok. Baska şehirde .eşim dünyanın kesinlikle en ihi insanı. Annecim iki sokak ötede. Şartlarım bu kadar iyiyken part time bi iş istiyorum.
Size tecrübemle şunu söyleyebilirim ki: mutluluk işte ya da evde değil .onu bilin.
Hafta sonunu bosaltinHah tam onu yazacaktım unutmuşum....Haftasonu temizlik, alışveriş,aile ziyaretleri yapılacak işler hiç bitmiyor. Bazen toplantılarımız oluyor işe gidiyoruz, harala gürele geçiyor. Bazen ben haftaiçinden pert oluyorum biraz uyuyorum derken anlamsızca geçiyor. Kendimi aynı kısır döngüde hissediyorum.
Meslekten sogudum iyice boyle seyleri duydukca
Bankacilik Gercekten bu kadar zor mu
Hafta sonu spor sinema vs bir aktivite yapsanız durum değişir biraz rahat edersiniz diye düşünüyorum
Calismak beni de darlandiriyor. Calismiyorum. Sizin tek eksi yonunuz esiniz olabilir. Devamli olarak gec geliyorsa cidden bunalabilirsiniz.
Onun disinda evde olmak guzel. Kalkmam gereken bir saat yok. Istedigimde kalkar, istedigimde yatarim,kendime, eve bir dunyaa vaktim var. Gittigim spor salonu, kuafor evimin dibinde, cikip gidiyorum. Cafeler, magazalar yine evimden cikip dolasabilecegim sekilde dibimdeler zaten. Uzak olsa bile cikardim.
Evde oyun konsolumda var bazen butun gun oynayabiliyorum.
Esiniz erken geldigi zamanlar işten cikista bi yemek yemeye filan cikarsiniz. Haftasonlari yine gezerdiniz. Mis gibi hayat.
Calisan ureten kadinlik yerine asalaklik hayatini sevdim ben.
Calismak beni de darlandiriyor. Calismiyorum. Sizin tek eksi yonunuz esiniz olabilir. Devamli olarak gec geliyorsa cidden bunalabilirsiniz.
Onun disinda evde olmak guzel. Kalkmam gereken bir saat yok. Istedigimde kalkar, istedigimde yatarim,kendime, eve bir dunyaa vaktim var. Gittigim spor salonu, kuafor evimin dibinde, cikip gidiyorum. Cafeler, magazalar yine evimden cikip dolasabilecegim sekilde dibimdeler zaten. Uzak olsa bile cikardim.
Evde oyun konsolumda var bazen butun gun oynayabiliyorum.
Esiniz erken geldigi zamanlar işten cikista bi yemek yemeye filan cikarsiniz. Haftasonlari yine gezerdiniz. Mis gibi hayat.
Calisan ureten kadinlik yerine asalaklik hayatini sevdim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?