boş boş oturmak istiyorum

Sizin de ilaç propagandası yapmanız ne peki?
Ilaç propangadasi yapmıyorum bin defa yazdım.
Nasi kanser olunca düşüncemi degistirdim geçti denmiyorsa ruh hastalıkları içinde denmemeli.
Ruh hastalıkları çok ciddi ve çok önemli şeylerdir . Burayı kimlerin okuduğunu bilmiyoruz.
Ruh hastalıklarında ilaç şarttır . Propaganda filanda degil gerçekler bunlar.

Merhaba,

Evli değilim. Size göre daha farklı bir işte çalışıyorum ama o kadar yoğun çalışıyorum ki diyorum ben ne halt ediyorum burada. Bazen işten koşarak çıkmak istiyorum. Nedeni ise basitçe şu aslında Avrupa'da bazı ülkeler çalışma saatlerini düşürmeye başladı. Bazı ülkelerin sieasta sı var. Kendilerine bir alan yaratabiliyorlar. Ne yazık ki biz o seviyelerde olmadığımız için bunu hissediyoruz. Bu aslında tükenmişlik sendromu. İş bizi tüketiyor. Ben de yaklaşık 2 hafta önce bayağı bir patlama yaşadım. 3 gün izin alıp evde boş boş oturdum. Dışarı çıkmadım. güneş yüzü görmedim. İyi geldi. İzin alabiliyorsanız yakınlarınıza söylemeden 3 gün alın kafanızı dinleyin. Şimdi izin aldım derseniz şunu yapalım bunu yapalım yine yorulacaksınız. Bir de naçizane tavsiyem bir gün spa günü yapın. Hamam, masaj filan iyi geliyor. Biraz bir rahatlatıyor. Bunlar kalıcı çözümler mi? Değiller. Kalıcı çözüm eğer mümkünse daha az yoğunluğu bir iş bulmaya çalışmak...

Bankada çalışırken stres sıkıntıdan her yerim yara olmuştu. Uzaktan hoş gelebilir bazılarına ama hiç kolay bir meslek değil. Sürekli azarlanma eleştirme hedef baskısı vs vs. Katlanamaz hale gelmiştim. Verdikleri maaş asla ama asla çalışmanın karşılığı değil. Kobici arkadaşım var 2500tl maaş alıyor örneğin. Maaşlarda az yani katlanılcak bir tarafı yok. Sektör değiştirdim kafam rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…