- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
- Konu Sahibi greengirll
-
Teşekkür ederim yine soğudum evlilikten.
Yok mu arttıran soğumam için.
ben de sikayet ediyordum halimden ancak malulen emekli olmak durumunda kaldim, ilk zamanlar guzel geliyordu evde oturmak ama simdilerde cok ozluyorum işimi
Bende bu hayatı sevdim ama,sürekli laf sokulma hali mevcut bana cok üzgünüm ve mutsuzum
Bence gerçekten yine de şükredin. Benim meslekte gece uykusu 12 senedir bana haram. Gece uykusuna hasretim. Uykuya açım 4 bilemediniz 3 uykuyla dururum dakka başı da uyanırım. Koştururum. Evlenince zaten kendimi düşünemiyorum.Ya evlilikte her şeyi düşünmek lazım. Şimdiki aklım olsa daha rahat bir mesleğe geçmeden ya da daha rahat bir mesleğe sahip birini bulmadan evlenmezdim :) Eşim çok iyi ama bilmiyorum ya...
Hah tam onu yazacaktım unutmuşum....Haftasonu temizlik, alışveriş,aile ziyaretleri yapılacak işler hiç bitmiyor. Bazen toplantılarımız oluyor işe gidiyoruz, harala gürele geçiyor. Bazen ben haftaiçinden pert oluyorum biraz uyuyorum derken anlamsızca geçiyor. Kendimi aynı kısır döngüde hissediyorum.
inanın cok sıkıcı evde olmak vakit gecmiyor bir türlü.Emeklilik kilo olarak döndü bana, yapacak hic bir sey yok tv deki eski dizileri defalarca izlemeye devam ediyorumGeçmiş olsun. Belki bir ara verebilsem düzelirim ama meslekte pek imkanı yok bizim.
Laf sokan kocam.Kime ne ya? Onlar mı bakıyor size? Ağızlarını kapatın.
Bende bu hayatı sevdim ama,sürekli laf sokulma hali mevcut bana cok üzgünüm ve mutsuzum
Laf sokan kocam.
Yanlış anlaşılmasın bana baktığı icin sokmuyor lafı,ama şey diyor iste. Yapcak biseyim yokmuş benim bende calisma hevesi yokmus evde sıkılıp ona sarıyormuşum bilmemne
Kendisi home ofis calisiyor bütün gün başımda ve ofis alacaktı parasına kıyamadı herhalde kendisinin evden gitmesi gerekmez mi. Kim olsa ayni ev icinde delirmez mi sabahtan aksama haftasonu haftaici farketmeksizin dip dibeyiz.
Yok hayatim,bana laf sokan kocamSokulursa sokulsun yahu. Bir laf icin ne mutsuz olcam ki?
Emin ol kendi iş yerinde mutlu, isinden keyif alan, basarili bir kadin laf sokmayla, calismayan hemcinsini asagilamayla ugrasmaz. Vardir bir eksik. :)
Yok hayatim,bana laf sokan kocam
Benim eşim sınıf arkadaşım. 8 sene peşimden koştu. 9.sene ikna oldum. Geçen yaz evlendik.Teşekkür ederim yine soğudum evlilikten.
Yok mu arttıran soğumam için.
Senelik izinlerinizi kullandınız mı ?Spor yapıyorum,sinema sevmiyorum diye eşim eve döşetti sinema sistemini ama bana yetmiyorTam rahatlayamıyorum
Canım peygamber sabrı, çelik gibi sinir, kendini adama kabiliyetin varsa kolay. Ama bunlara sahip insan var mı sence :) Yani hata yapma lüksün yok, haşa müşteriye kızamazsın ama o senin ağzına edebilir haksız yere, aynı anda 10 iş yapmak zorundasın, telefonların hepsine cevap vermelisin, çok iyi bir satışçı olup milyonlarca hedefi tutturmalısın vs vs.
Haklisiniz, ben de bolumu bitirdim ama bankaya basvurmaya cesaretim yok yuksek yapiyorum her koldan farkli mesleklere saldiriyorum umarim en son secenek olarak bankaciliga kalmam.Canım peygamber sabrı, çelik gibi sinir, kendini adama kabiliyetin varsa kolay. Ama bunlara sahip insan var mı sence :) Yani hata yapma lüksün yok, haşa müşteriye kızamazsın ama o senin ağzına edebilir haksız yere, aynı anda 10 iş yapmak zorundasın, telefonların hepsine cevap vermelisin, çok iyi bir satışçı olup milyonlarca hedefi tutturmalısın vs vs.
Valla çalışan üreten kadın işi tırt bu memlekette, afedersiniz eşek gibi çalışıyorum yıllardır, ama baksan başarısız görünüyorum bazı kriterlerden ötürü. Niye? Yalan dolanla değil dürüstlükle yapıyorum işimi. O da istenen satışı vermiyor.
Sizinkinden daha yoğun bir işim vardı. Haftasonu filan yoktu. Eve koşarak giderdim ki iki dakika daha fazla evde durayım diye.Son cümleniz çok etkiledi beni onu açabilir misiniz? Yani evde otursam gene mutsuz olacağım....Ya bilmiyorum inanın o kadar bunaldım ki. Kv azcık boş vaktim olsa üstüme atlayacak, çünkü öyle yapıyor. Şimdi bayramı bile yaklaşan yükselme sınavıma çalışmakla geçirmek zorundayım, eminim kv gene tırtıklayacak. Hep beklenti içindeler kv-kp. Keza benim ailem de öyle. Onlar da haklı çok az görüşüyoruz ama kendime bile zaman ayıramıyorken onlara nasıl ayırayım?
Sokulursa sokulsun yahu. Bir laf icin ne mutsuz olcam ki?
Emin ol kendi iş yerinde mutlu, isinden keyif alan, basarili bir kadin laf sokmayla, calismayan hemcinsini asagilamayla ugrasmaz. Vardir bir eksik. :)
Lafi soyleyen eşinse o sıkıntı. Esim calismiyorum diye degisik hareket ve sozler kullanirsa ben evimde rahat olamazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?