boş boş oturmak istiyorum

ben de sikayet ediyordum halimden ancak malulen emekli olmak durumunda kaldim, ilk zamanlar guzel geliyordu evde oturmak ama simdilerde cok ozluyorum işimi

Teşekkür ederim yine soğudum evlilikten.

Yok mu arttıran soğumam için.

Ya evlilikte her şeyi düşünmek lazım. Şimdiki aklım olsa daha rahat bir mesleğe geçmeden ya da daha rahat bir mesleğe sahip birini bulmadan evlenmezdim :) Eşim çok iyi ama bilmiyorum ya...

Ya evlilikte her şeyi düşünmek lazım. Şimdiki aklım olsa daha rahat bir mesleğe geçmeden ya da daha rahat bir mesleğe sahip birini bulmadan evlenmezdim :) Eşim çok iyi ama bilmiyorum ya...
Bence gerçekten yine de şükredin. Benim meslekte gece uykusu 12 senedir bana haram. Gece uykusuna hasretim. Uykuya açım 4 bilemediniz 3 uykuyla dururum dakka başı da uyanırım. Koştururum. Evlenince zaten kendimi düşünemiyorum.
Sabırlar dilerim.

niye her hafta sonu temizlik, alışveriş ve ziyaret yapıyorsunuz? üstelik bankacısınız, iki gün tatiliniz var. zamanı verimli kullanamıyorsunuz heralde.

Geçmiş olsun. Belki bir ara verebilsem düzelirim ama meslekte pek imkanı yok bizim.
inanın cok sıkıcı evde olmak vakit gecmiyor bir türlü.Emeklilik kilo olarak döndü bana, yapacak hic bir sey yok tv deki eski dizileri defalarca izlemeye devam ediyorum

Kime ne ya? Onlar mı bakıyor size? Ağızlarını kapatın.
Laf sokan kocam.
Yanlış anlaşılmasın bana baktığı icin sokmuyor lafı,ama şey diyor iste. Yapcak biseyim yokmuş benim bende calisma hevesi yokmus evde sıkılıp ona sarıyormuşum bilmemne
Kendisi home ofis calisiyor bütün gün başımda ve ofis alacaktı parasına kıyamadı herhalde kendisinin evden gitmesi gerekmez mi. Kim olsa ayni ev icinde delirmez mi sabahtan aksama haftasonu haftaici farketmeksizin dip dibeyiz.

Bende bu hayatı sevdim ama,sürekli laf sokulma hali mevcut bana cok üzgünüm ve mutsuzum

Sokulursa sokulsun yahu. Bir laf icin ne mutsuz olcam ki?
Emin ol kendi iş yerinde mutlu, isinden keyif alan, basarili bir kadin laf sokmayla, calismayan hemcinsini asagilamayla ugrasmaz. Vardir bir eksik. :)

Lafi soyleyen eşinse o sıkıntı. Esim calismiyorum diye degisik hareket ve sozler kullanirsa ben evimde rahat olamazdim.

Hal böyle olunca da kendisi evde oldugu icin is yapmamam ne bilim iste o esnada evin dağınık olması gözüne batıyor ve kavga ediyoruz
Sabah sabah kavga ettik sonra gitti evden mesela çarşıda işi vardı
Gercekten erkegin evde olmasi büyük problem

Sokulursa sokulsun yahu. Bir laf icin ne mutsuz olcam ki?
Emin ol kendi iş yerinde mutlu, isinden keyif alan, basarili bir kadin laf sokmayla, calismayan hemcinsini asagilamayla ugrasmaz. Vardir bir eksik. :)
Yok hayatim,bana laf sokan kocam

Teşekkür ederim yine soğudum evlilikten.

Yok mu arttıran soğumam için.
Benim eşim sınıf arkadaşım. 8 sene peşimden koştu. 9.sene ikna oldum. Geçen yaz evlendik.
O atandı. Ben atanamadım. Beni okutmak istiyor. Özel üniversitede. Cunku ben okumayı severim . Iş bulmam icin benfen habersiz her yeri arayip sormuş bana surpriz yapacakmiş artik bi isin var diye...

Kredi kartı bende. Harcamalarımin hesabini vermem.
Manuel araba kullanamıyorum diye otomatik araç aldı. Işe giderken otobüse biniyor. Arac gün icinde elimin altında olsun diye.
Biz samsunda okuduk. Esim de samsunlu. Haliyle benim samsunda çok arkadasim var. Giderim arkadasim da kalirim. Asla anneme git diyr beni darlamaz. Istersem giderim istersem gitmem (kv bana karsi cok hırçın ve kirici oldugu icin gitmememi tercih ediyor)
Bir pantolonun 3 rengini begendim. 3ünü de almiş gelmiş. Bi canta gördüm. Hoşmuş dedim. Aldı geldi .
Babamın en iyi arkadaşı ve yardımcisi.
Kalbimi hiç kırmamıştır.
1 dediğim 2 olmamiştır.
Kahvaltı hazirlar. Evi siler süpürür . Camları siler...
Iyi evlilikler de var.
Ama her evlilikte illaki sorunlar olur. Olmalı .
Resat nuri güntekin der ki: halis muhabbet kavgasız gürültüsüz olmaz.
Evlilik ( aşkla akilla mantıkla ve sevilmekle yapilirsa) güzeldir .
Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.

Çok tanıdık geldi bu tempo

Bir haftadir doğum izindeyim. Bunaldim yeminle evde. Doguma az var ustelik bebek gibi varlik gelecek hayatima. evde duramıyorum. Calismak en guzeli aksamlari vakit dolduracak bir uğraş bulun. Inanin o size uyumaktan cok daha fazla enerji verecektir.

Mesala yoga ya da zumba derslerine katilin.

Is arkadasliklarinizi geliştirin. Eglenceli ortam yaratirsaniz işte olmak yük olmaz size.

Bir de haftasonunu muhakkak bir günü yesil alan gezmesine ayırın. Kv kp anne babayi de alip gidin 2 haftada bir. :) bir hafta da siz gidin sadece.

Bunları yapacak güç bulamiyorsaniz kendinizde once sosyal medyayi kapatin ve 30 dk yürüyüş yapin kucuk bir park cevresi bile olabilir.

Yürüyüşte hayatımı nasil duzene sokarim diye düşünün. Hatta yürüyüş icib iyi bir spor ayakkabi almakla baslayin işe. Kosu ayakkabisi oneririm en rahat onlar oluyor .

Tavsiyelerimi dinle baybisi

Haklisiniz, ben de bolumu bitirdim ama bankaya basvurmaya cesaretim yok yuksek yapiyorum her koldan farkli mesleklere saldiriyorum umarim en son secenek olarak bankaciliga kalmam.
İsiniz zor Allah kolaylik versin, staj yaparken müdurüm derdi hep “normal, akilli ve teknolojiden anlayan herkes artik bankaya gelmeden işini hallediyor şubeye gelenlerin geneli ya deli ya da laf anlatamayacak kadar yaşlı oluyor her gun sinir harbine alismalisin” :)

Kesinlikle oyle. Yorgunluk+stress+sinir olmakta cabasi ve bunlari bosaltmak icinde yeterli zaman ve imkan olmuyor calsiirken.
Calisanlarin hepsi demeyeyimm bir cogu ev isi ve is yeri arasinda kosusturuyor. Bir de cocuk varsa tamam. Haftasonu gezme, dinlenme yerine haftaici yapamadigi islerini sikistirmaya calisiyorlar filan. Zor. Calismayi sevene,duzenini tutturana neden seviyorsun, calisiyorsun demem ama bana zor.

Sizinkinden daha yoğun bir işim vardı. Haftasonu filan yoktu. Eve koşarak giderdim ki iki dakika daha fazla evde durayım diye.
Hatta bir arkadaşın watsapp durumunda "evde" yaziyordu. Bana o kadar ütopik gelmişti ki ikidebir watsappa girip kızın durumuna bakıyordum.
Sonra istifa ettim. Ilk sene çılgınlar gibi takildim evde. Kitaplar okuyorum. Filmler izliyorum. Çıkıp çıkıp geziyorum. Öglene kadar uyuyorum filan derken zaman geçti.
Ben tekrar iş bulayim ama daha az yoğun olsun dedim. Bu sefer ne yoğun ne part time. Iş yok. Ya da bana yok. Bulamadım.

Gel zaman git zaman. Evdeki şartlarim mükemmel ama ben artık eskisi gibi mutlu değildim .

Anladım ki mutluluk evde değil .

Işte de değil .

Evdeyken mutlu olacağım diye şartlamayın.

Kv varsa bu ihtimal iyice düşüyor.

Daha az yoğunlukta bi iş olsa (ki sanırım bu çok zor) belki mutluluk ordadır. Onu tecrübe edemedim bilemiyorum

Kendisi bütün gun evde. Çünkü evden çalışıyor. Ofis alcam dedi almadi zaten rahat degilim evimde bazen diyorum ki yığıntı gibiyim bu evde.
Ben ona karışmıyorum koltukta yatar yemek yer tabagi birakir tezgaha bulasmiyorum karismiyorum ama kendisi basta evin duzeni sonra temizligi herseye laf sokuyor. Cok üzgünüm yaziklar olsun gerçekten cok yalnızım
Çalışıyor olsam basta kaynana hepsi bana saygi duyardi dinleri imanları para olduğu icin kendilerin durumu benim babamdan iyi ya ondan böyleler yazik devir para olmus gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…