boş boş oturmak istiyorum

Ben ev emekcisiyim. Tam tersi olcak ana evde butun gun dinlenmek degilde iste yorulmayi ozledim. Insanoglu elinde ne yoksa ona ozeniyor.

Bazen pireyi de yorganı da yakmak lazım :)
Birikiminiz varsa Eşinizi alın,toplayın size çok gerekli eşyaları..gidin küçük,güzel,denizi olan bir kasabaya gezin,oturun,yüzün,bahçenizle uğraşın ..

Bayram öncesinde sonrasında arefede asla izin yok bize. Çünkü aşırı yoğun oluyor. Zaten izin alsam ne olacak, yükselme sınavım var oturup ona çalışacağım mecburen. Tatilde bile rahat yok ki bize.

Yardımcı ütü yapıyor zaten, ama evin dağınıklığını vs toplamıyor, çünkü 1 gün gelecek zamanı var. Plaza değil şube çalışanıyım :)

Yürüyüş yapıyorum ama sıcakta bıraktım beni çok yoruyor. Kaç haftadır kendi aileme gidemedim mesela, ama bu h. sonu kv leri çaya aldım çünkü bekliyordu uzun süredir, tam bu işten kurtuldum derken ertesi gün kp nin doğumgünüymüş hayda gene hediye pasta bilmem ne. Çok yakınız biz bir de, uzak kalmak mümkün olmuyor maalesef.

Özelden yazar mısınız ben de merak ettim kurumunuzu

Bekarken bankada çalışmıştım akşam evde yemek yerken uyuyordum resmen Allah yardımcınız olsun cnm

Siz anlayabiliyorsunuz beni bankada çalıştığınız için. Normalde atam karınca olan ben, kafamı toplayıp hiç bir şey yapamıyorum. Robot değilim zira, ama bazıları anlayamamış, yok şikayet ediyormuşum bilmem ne .

Teşekkür ediyorum.

Metropol bir şehrin en yoğun hastanesinde çalışıyordum şöyle söyleyeyim üstelik ACİLde. Donuma kadar terlerdim azıcık otururum diyene kadar mesai biterdi. Masaymış masamın baktığı yönmüş böyle dertlerim hiç olamadı :) sadece yemekhanede otururduk. Tüm bunlara rağmen dünyanın en mutlu insanıydım 1.5 saat yol giderdim yani günde 3 saat otobüs çekerdim. İş arkadaşlarım, hastanem, hastalar bana çok mutluluk veriyordu. Boş kalsam gider bir sonraki tedavileri hazırlardım benden sonraki arkadaşlara kolaylık olsun diye. Tek sıkıntkm ailemle anlaşamıyordum. Sonra evlendim başka şehire gittim eşimin işi ordaydı. Şehri sevdim ama iş yerimi arkadaşları sevemedim hiç yoğunda değilim birde. Eşim en büyük destekcim şükürki sen mutlu ol heryere gideriz dedi geri döndük. Mutluyum çok şükür. Yani kısaca işin var şükretle bitmiyor işi sevmek ve istemek çok önemli yoksa insan kısır döngü içinde kaybolup gidiyor

Yardımcı bayanı evde tek bırakamıyorum, eşim illa yanında dur diyor, sinir ediyor beni. Çünkü ablalar malum kırıp dökme konusunda uzmanlar :) Eşimin de malı kıymetlidir.

Yıllık izinlerde genelde aynı ana denk getiremiyoruz, ilk kez bu sene 10 gün izin yaptık beraber deniz güneş tatili. Ama yetmedi bana

Evet ruh halimden dolayı biliyorum aslında. Daha önce ilaç kullandım ama istemiyorum, duygularımı köreltiyor garip yapıyor beni. Umarım yakında düzelirim.

Ya inanın yanyana çalışan iki bankacının bile memnuniyeti aynı olmayabiliyor. Benim eski müdürüm mesela bayanlara kök söktürür erkeklere dokunmazdı. Baksanız yanyana çalışıyoruz işte onlar memnundu. Eş durumu da önemli, bir çok faktör var aslında.

Kaçmak için yer arıyordum valla bilmeyene söylemek kolay bazı günler eve geç geldiğin cabası ben bekardım ev sorumluluğu yoktu sizde ev sorumluluğu da var işiniz hiç kolay değil herkes oturduğu yerden rahat kazanıyor gözüyle bakıyor ama kafa gitmiş oluyor valla eve gelince

Elbette,hic herkes bir olur mu? Sadece mesleki olarak degerlendirsek bile her banka ayni olmaz,banka ayni olsa subeden subeye fark eder vs vs.
Zorunlu olmadikca ilac kullanimina ben de karsiyim. Sizinki oyle agir klinik vaka degil bence,belki terapiyle bile atlatilir. En yakin zamanda duzelir her sey insallah

Bakın ben kendi deneyimimi yazdım, gerçekten hissizleştiriyordu beni yani duygularımı köreltiyordu. Benim yaşadığım buydu. Yani sevinme, üzülme, hiç bir duyguyu tam yaşayamıyordum. Bunu yazmanın suç olduğunu zannetmiyorum. Herkesin ilaca karşı tepkisi ve deneyimleri farklıdır. Beni düzeltmedi, ben kendim düşünce sistemimi değiştirerek düzelmeye başladım. Herkes için farklı olabilir.

Bu sizin kullandığınız ilacın kendisi ve doZu ile alakalı olabilir. Uzun vadede böyle bie etkileri yok .. gerçi ne kadar kullandınız onu da bilmiyorum da.
Ayrıca bence gayet suç . Çünkü şu yazınızı okuyan kimse bu ilaçlara başlamak istemez. Kimse hissiz olmak istemez .
Oysa ilaçlar antipropaganda yapılacak maddeler degil . Anlatabiliyor muyum ?

Sizin de ilaç propagandası yapmanız ne peki?

Yanlis anlamayin ama sizi bence esiniz sindiriyor.
Mali kiymetliyse basinda kendi beklesin.
Ben butun gun evde kaldiktan sonra ne anlami var ki temizlikci almanin? Kendim yaparim.

Mali kiymetli de sizin keyfinizden de rahat ve huzurunuzdan da kiymetliyse burda yurumeyen bir seyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…