Boş folikül sendromu-Yumurta kalitesi arttırma Yardım!

yakamoz2525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
101
40
28
41
Merhabalar yaşım 36. amh 1.3. 2 yıllık evliyim. ilk yıl korunduk sonrasında hamile kalamadım. Erzurumda tüp bebek deneyiminde iki yumurtam oluştu yumurtalar boş çıktı. geçen ay aşılama yaptım olmadı. Benim sorunum son zamanlarda yumurta kalitesini arttırmaya yani boş yumurta sorununda iyi neticeler alanlar oldu mu? bunun için doktor-ilaç hastahane paylaşırsanız bu başlık altında benzer sorunu olan da yararlanmış olur teşekürler.

Merhabalar yaşım 36. amh 1.3. 2 yıllık evliyim. ilk yıl korunduk sonrasında hamile kalamadım. Erzurumda tüp bebek deneyiminde iki yumurtam oluştu yumurtalar boş çıktı. geçen ay aşılama yaptım olmadı. Benim sorunum son zamanlarda yumurta kalitesini arttırmaya yani boş yumurta sorununda iyi neticeler alanlar oldu mu? bunun için doktor-ilaç hastahane paylaşırsanız bu başlık altında benzer sorunu olan da yararlanmış olur teşekürler.
Yumurta kalitesi için bolca incir öneririm virüs nedeniyle kapalıydı yakup hoca başladı mi bilginiz var mi

Canim benimm amh in masallah superrr...benim 0.38 2. Tup bebek denemem..suan 2. Gunundeyim..transferin..benimde yumurtam 1 tane olustu hep ama 2. Kalite..oldu hep..ben cok deneyemdim ama..ilk tuo bebek denemem suabt sonu mart gibiydi..sonra vitamin takviseyesine basladi doktoroum omepaq10 ve biesteron verdi..omepayi hergun kullandim..ama biesteronun cok yan etkisi oldugu icin onu duzenli kullanmadim..araya korono sureci girdi...o surecte ara stirmisrim..aria utu bal polen hayit tohumu testeredisli aslan pencesi...bunlar iyi geiyomus...hayit tohumu polen ve testere disliyi duzenli kullanmadim...sonuc..yumurta sayim artmadi..sadece 16 mm olan yumurtam 19 mm oldu..kalitesine gelincede..daha once 2. Kalite 5 hucreli embriyom olusmustu..simdikinde yine 2. Kalite 1. Ye yakin dediler 8 hucreli embriyom olustu...lutfen kurlerden yap..ama hepsi ayni anda olmuyo diye duydum..mesela hayit tohumu ile testeredisliyi arka arakaya icme..birde her ay yumurtalar degisiyo..bos cikip sonra dolu cikabiliyoo...korkma yani benim yasim 39..fshimda 29 du en son subatta

boş çıkıyor derken. yumurta toplamaya girdiğiniizde foliküller dağılıyor mu yoksa. toplanan yumurtalar mı bos mu oluyor. bana dr bos demedide. toplarken su gibi dagıldı dedi

Bu durumla ben karsilastim her sey mukemmel toplama islemine gelince yumurtalar bos cikiyor sebebinin ne oldugunu biliyor musunuz bu durumla karsilastiysaninz doktorunuz dedi

Daha önce paylaşmıştım belki sizlere bir yardımı olur:

Benimde döllenme olmamıstı, burda yumurta kalitesi için konuları arttırın ve okuyun ayrıca 40yaşından sonra anne olmaya çalısanlar diye konuyu okuyun senelerdir yazılan bır konu.
Burda Takviye için çok araştırdım, aynı seyler benımde basıma geldi neler yaptığımı yazayım
Hsg, tüplerin durumu ve esınızın durumu değerlendırıldıyse ve sebepsiz siz ınfertılıte ise kaliteye 3ay sure verilmeli
1-arısütü bal polen karısımı.. Egrıcayır yada saracoglu, arifoğlu markaları var
Ben yalnızca arısutu egrıcayır cam kapsul de kullandım ara ara. Bir bardak suya yada meyve suyuna kırıp içtim.
Sabahları ac karnına cam kavanozda olanından alın dil altı eriterek olarak kullanın
2-prowomen, promotıl vomen v. S... Bu tarz şase formda satılan takvıyeler kullanın.
Benim tercihim promotıl women Di, inositol oranı fazlaydı ve kuenzim q10 da 100mg ve bır cok vitamin desteği var
3-ımprly, gonamax, teatrıo bunlar basarılı kanıtlı takvıyeler..
Benim tercihim ımprly.. Döllenme de ve oksidatif stres ve hücre yenıleyıcı etkisi var
4-kuenzim q10.. marka olarak omepa almıstım
5-balık yağı.. Ucuz markalar var krilom almıştım..
6-biesteron.. Bunu bır kutu kullandım gunde 1-2kez.
7- Avakado.. çok yararlı bir meyve.
Bunlara ilave 3-4ay süre verin yumurtaların kalitesi için.
Doktorum bana prowomen den baska bısey vermedi ve doktoru deıstrdm, oda takviye vermedi bunlar benim burdan hep olumlu sonuc arkadaslar dan ve okuduklarım dan cıkardıklarım..stres olmayın zaten stres odaklı bır sureçteyız, Uygulamalardan sonra biraz nasip birazda mücadele dondurulmuş embriyolara kavustum cok şükür.
Kendinize bir takviye planı yapın ve onu her daim uygulayın bunlara ilave kuruyemıs özellikle ceviz, fındık, badem gunde Bırkac tane yiyin bıraz kilo yapabilir fazlası. Taze sıkılmış Havuc suyu es gecmeyın, renklı meyveler yiyin, (antioksidan oranı fazla olan meyveler tercih edin), incir de gunde bır ıkı tane yiyin.
Vakti zamanı gelmemiştir üzmeyin kendinizi. Planınızı olusturun sımdıden hergun kıymetli.

Bunu daha önce yazmıştım, açtığın konular hep aynı yönde. Boşuna stres yapmayın. En kıymetli şeyi; zamanı kaybedersiniz. 3-4 ay sonra yine aynı şeyler olursa o zaman stres yaparsınız.Doktorların bazıları takviye vermiyor. Forumu baştan sona taratırsan yazılanlar aşağı yukarı bu yönde.Takviyeler falan.Beslenme şeklinizi düşünün belki değişmesi gerekiyordur. Sigaradan da mutlaka uzak durmalısınız.

Benim yumurta kalitem iyi ama bos cikti yani kaliteyle alakasi yok benin durumun sadece bosssss

Bu durumla ben karsilastim her sey mukemmel toplama islemine gelince yumurtalar bos cikiyor sebebinin ne oldugunu biliyor musunuz bu durumla karsilastiysaninz doktorunuz dedi
Merhaba abana da aynı şekilde ilk tedavimde 15 iki gün önce tekrar yumurta toplandı toplam 37 tane ama yine boş çıktı genetik bir problem yok ama insan şaşıyor kalıyor. Ne yaptınız tedavisi varmı

Tedavisi yok diyor doktorlar ama genetik incelemeye alindim .illa birsey vardir deniliyor bilmiyorum ama ne oldugu hala bulamadilar ne oldugunu...insallah rabbim her isteyene nasip eder evlat kokusunu...amin

Merhaba yumurtalarınızla ilgili gelişme varmı benim de iki kez toplandı ilk 32 ikincisi 33 yumurta toplandı ama hepsi ham geldi dedi doktorlar ve tedavisi yok dediler :(

Yok bulamadilar hala ama soyle birsey oldu bende yuksek kan pihtilasmasi cikti ve kan degirimde olusan resoptorlerle zitlastiklari icin bu durum olusuyormus dedi doktorlarim.bu bir olasilik dediler hala arastiriyorlar ama .sonunda dediler ya cocugun olmayacak ya da 2 .3. Tedavide yumurtalarin topalanir dediler .illa olacak yani sonucunda dedi doktorum...

Bunu bende merak ediyorum canim..en son tedavimde..benimde bir tanesi bos cikti..bunun sebebi ne acaba..tamamen allaha kalmis bir durummu..nasip dedigimiz olay..yoksa..bos cikma sebepleri..yas..sigara..yada anatomik yapimizmi.bos cikan yumurta hakkinda tek bildigim..digeri buyurken..bu kucuktu..ve bianda cok hizli buyudu..ummuyoduk aslinda o yumurtanin buyumesini..nese sonuc itibariyle toplandi ama o yumurta bos cikti..belki hizli buyumesi..iyi bisey degil..bunu doktorumada sormayi dusunuyorum..yani hizli buyumesi bir yumurtanin aslinda bos buyumesi anaminami geliyo..

Yok bulamadilar hala ama soyle birsey oldu bende yuksek kan pihtilasmasi cikti ve kan degirimde olusan resoptorlerle zitlastiklari icin bu durum olusuyormus dedi doktorlarim.bu bir olasilik dediler hala arastiriyorlar ama .sonunda dediler ya cocugun olmayacak ya da 2 .3. Tedavide yumurtalarin topalanir dediler .illa olacak yani sonucunda dedi doktorum...
Geçmiş olsun. Ben de iki kere tüp bebek yaptım. İlkinde 7 yumurtadan 2 si bos, ikincisinde 6 yumurtadan 2 si boş çıktı yine.

Benim de kan pıhtılaşması çıktı o zaman ikimizde de olması bu kadar denk gelmez olabilir yani pıhtılaşmadan

Back
X