Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

ah canım banyo yaptırıp üstünü giydiriyorum ben banyoyu toplamaya gücüm kalmıyor benim belim resmen kopuyor birde kıyafet giymek istemiyor zır zır seni çok iyi anlıyor ,
canım biz daha iyiyiz çok şükür antibiyotik iyi geldi ateşimizde düştü öksürüğümüzde azaldı iklim daha iyi teyzesi
vallahi onlar hasta olacaklarına biz olalım çocuğun hastalığı çok zor oluyor bacım ben bu sefer bittim çok zordu bunlar büyüyene kadar bize iyi olmak yok :gitme:

günaydın tatlım ,
teyzesi daha iyi ilaçlarının bugün son günü idi baya toparladı çok şükür ay zeytin vallahi hayatının tadını çıkar bebekten sonra çok zor bugünlerinizin kıymetini bilin sinemya gitmak için can atıyorum yeni filmlerin sadce fragmanlarını izliyorum şimdi bebk olmasa her akşam birine giderdik ama dizi bile izleyemiyorum -tatlicadiarzu-

ah bacım sorma nazar mı yoksa uğursuzluk mu yoksa şansızlıkmı anlamadım ama üstümüzde bir kara bulut var baklaım allahım hayırlara yorsun herşey üst üste geliyor demekki bunlarıda yaşamamız gerekiyormuş artık öyle düşünüyorum bende bugün arkadaşımın ablası var ona dedim oku diye tamma dedi akşam okuyacak hem beni hem kızımı birde sirkeli su yap mutfağın dört köşesine dök dedi nazara birebir miş yaptım dua okuyarak inanmak çok önemli ben çok inanırım duaya biri okuusn beni hemen rahatlarım ablama dedim oda okuyacak bu akşam bakalım herşeyin hayırlısı tatlım ,

ya ttalım eşim benim hep soğuk su içer yaz kış dolaptadır onun içecekleri benimde içim yandı içtim içmez olaydım aslında çokta dikkat ederim ama olacağı varsa oluyor işte
bide ne zaman dikkat etsem aksi gibi hemen hasta olurum ben bağışıklık sistemim çok zayıf her kış 4-5 kere grip olurum muakak sen ne güzel bak dikkat ediyorsun bide ben etsem süper olcak ,

canım tkama şu diş olayını bir problem falan yoktur çıkar en kıs a zamanda gerçketn çok zormuş eskiden çocuk bakmak annem diyor o zorlukta 5 çocuk büyüttüm şimdi bu kolaylıkla olsa 10 tane büyütürüm diye gerçekten de öyleymiş akşama kadar bez kaynatırlarmış kazanlarda ütülerlermiş bulaşık makinesi çamaşır makinesi mi varmış sanki o dönemde yaşamadığımız için çok şanslıyız vallahi ben herhelde 2 günde geberik olurdum bu şartlarda bile söyleniyoruz zor diye vallahi ben 2.çocuk yapmayı düşünmüyorum olurda kaza ile yaparsam muakka bir bakıcı istiyorum ya bebeğe ya bana eşimde tabii diyor sen yetrki iste annende sana bakıcı ile baktı vallahi biz eski kadınlar gibi güçlü deiliz kimse kusra bakmasın lülülülülülü
canım mailimi açtım bugün mailine bakmadım iklim erken yatrasa bakıp cevap yazarım şimdi içerde mızıldanıyor eşim yanında ama resmen artık beni arıyor kimse ile durmuyor bana bağımlı olmaya başladı buda yeni moda yani ağlaynca bana gelmeden susmuyor ayyyyyyyy çıldıracağım
canım iklimin yeni resimleri eşimin cep tel.bilgisyara atacak ben sana mail atarım
seni ve minik mavişimi çok öpüyorum

ya bu arada ilsu canım nerelerdesin arada gir ya merak ediyorum nasılsın tuanacık nasıl çok mu yoğunsun bacım ya

kızlar kızım bugün tam 9 aylık inanamıyorum zaman ne çabuk geçmiş sanki 3 ay sonra 1 yaşında birden çok mutlu oldum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy herşeye rağmen hayat kızımla yaşamaya değer onun büyüdüğünü görmek güzelllllllllllll

günaydın kızlar iklim kocaman olmuş meleğin nica senelere sağlıkla inş. canım
yaprağım nasılsın canım
benim biraz işlerim var arada yazarım sizlere öpüldünüz

slm canlarım gelen giden olmamış nasılsınız ben iyiyim çalışıyorum
allah kolaylık versin sizlere

selam kızlar,
sinemcim karşılaşamadık yine
iklimsu da gelmiş gece,
ama geceleri ben pek giremiyorum artık :1no2:
ilayda 2 lerde 3 lerde uyuduğu için o saatten sonra istesem de gelemem zaten
ancak gündüz o uyuyunca gelebiliyorum.

aynen öyle canım, sen de bendensin desene kaydirigubbakcemile5
gecenin o sattelerine kadar bir bebek nasıl uyumaz diye düşünüp duruyorum :uhm:
ama bizimkiler de böyle işte. zamanla düzelir mi dersin, rayına girer dimi :sm_confused:

bir bakmış kocaman mı olmuş diş :1shok:
o ne ya, o kadar da değil artık.
çocuk çok belli ediyor o dönemde kendini
ama bazı insanlar çok gamsız oluyor gerçekten şakkıdı
bir biz beceremedik şu gamsız olma işini
ben de takmıycam artık ya, neyapabilirim ki zaten, zorla çıkartacak değilim ya dişi
bekliycez artık, sadece jel sürüyorum, çok huzursuzlanırsa da fitil ya da şurup veriyorum o kadar vereliniortak

sorma canım, altını değiştirmek ve giydirmek artık çok zorlaştı gerçekten
ter sucuk içinde kalıyorum, hele kaka yaptıysa açıp, temizleyip değiştirip tekrar giydirene kadar haşatım çıkıyor, akşamları eşimle birlikte yapıyoruz. birimiz tutuyor, birimiz temizliğini yapıp giydiriyor da tek başına zor gerçekten. bi de öyle altı açık şeklide dönüp emeklemeye çalışıyor ya altı pisken yapınca hele her yer batıyor, artık çamaşırları asıp kurutacak yer bulamıyorum, çamaşır kurutma makinesi almak gerekecek sanırım bu gidişle sositososito

canım, iyi olmanıza çok sevindim, merak edip duruyorum ben de. neyse ilaçlar iyi gelmiş ve toparlanmışsınız çok şükür.
ay canım ne onlar hastalansın ne de biz, ikisi de çok zor gerçekten. neyse bu kışı atlatırsak belki biraz daha rahat ederiz onlar da büyümüş olacaklar. gerçi büyüdükçe dertleri artıyor gerçekten de Allah sağlık versin de herşeyin bir şekilde üstesinden gelicez artık kaydirigubbakcemile5

canım nazar diyelim artık biz ona. inşallah dular kabul olur ve gider üzerinizden kara bulutlar. ben geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum ve geçeceğine inanıyorum. sirkeli suyu hiç duymamıştım, aklımda olsun. ilaydaya da çok nazar deyiyor.dün akşam alışverişe çıkmıştık, sonra da arkadaşlara uğradık. birara ben başka bişeyle ilgilenirken ilayda yine tutunup ayağa kalktı, hatta birara ellerini bırakıp öyle durmuş. evde de çok kısa süreli yapıyor da arkadaş çok şaşırdı :1shok: aaaa ilayda taytay mı yapıyor artık falan dedi ben de tutunup duruyor evet dedim. hayır tutunmadan da durdu dedi
bugün çok durgun çocuk ya, ben de nazar değdi herhalde kuzuma diyorum.

canım aman soğuk şeyler yiyip içme bu dönem, hastalığı daha yeni atlattın. ben dikkat etmek zorundayım canım, çünkü kendimi biliyorum. faranjitim var dikkat etmezsem hemen kendini gösteriyor ben de dikkat ediyorum. aman sen de dikkat et vereliniortak ay kışı sevmiyorum o yüzden ben ya , soğuk, hastalık, hava kapalı. bahar gelsin artık ya. kuzular 1 yaşında olsun. dışarı çıkaralım bol bol. hava alsınlar, güneşlensinler zemuszemus

canım evet haklısın eski dönemler olsaymış biz bu çocuklara hiç bakamayacakmışız demek, şartlar bu kadar kolayken şimdiden göçtük, o dönemlerde ne yaparmışız Allah bilir. evet annem de bana kızıyor, sen bu işi kolay mı sanıyordun diyor. kolay sanmıyordum tabi, yine de Allah'a şükür çok daha zorlu bebekler var, hiç susmayan sürekli ağlayan ama işte şu uyku düzensizliği beni çok yoruyor, yıpratıyor. o da bir düzene girse, şu dişler de zamanında çıksa bu kadar yıpratmasa yavrucağı daha güzel olacak ama işte sabredip bekliycez artık.

canım sen müsait olunca bakarsın maile, bazı şeyleri sayfada yazmamak adına mail atıyorum, diloşla da öyle yapıyoruz. biraz da özelimiz olsun, herşeyi buralara dökmiyelim di mi :içelim: çok acelesi yok canım, zaten cevap yazmasan da olur, kendini sıkma bu konuda, ben sadece haber vermek adına söyledim.
fotoları da boş bir vaktinde yollarsın canım. önemli olan iklimin ve senin iyi olmanız, sağlıklı olmanız ve şu zorlu dönemi hayırlısıyla atlatmanız :1hug:

9. ayınız hayırlı olsun canım,
evet doğum gününüze az kaldı,
sağlıklı ve mutlu nice yaşlar diliyorum iklime alkisalkisalkis
ilayda bile 7.5 aylık oldu bile teyzesi daha dün gibi
işte sağ olan zor da olsa büyüyor.
evet onlar bizim canlarımız, herşeyimiz.
tüm zorluklarına rağmen hayat onlarla güzel.
Allah sağlık ve uzun ömür versin onlara, olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah. diloşuma, zeytine :Saruboceq:

kendi kendime yazıp durmuşum yine kaydirigubbakcemile2
diğer topikteki arkadaşlara da bir selam vereyim de
çıkayım artık işime gücüme bakayım.

günaydın yaprağım nasılsın canım ben iyiyim bir yaramazlık yok sayfa hata veriyo canım yaa yazıyorum msj gitmiyo siliniyo tekrar yazmayada zamanım olmuyo meleğin nasıl allah sağlık versin hapimize
iklim sen nasılsın canım minik iklim nasıl oldu öptm kocaman hepinizi kendinize iyi bakın öpüldünüz

bacım vallahi bende geçen gece onu düşündüm ben uykusuzluktan ölüyorum bziki hala oyun istiyor ne enerji anlamadım kötükedihüso
canım körler sağırlar birbirini ağırlar mı desem bilmem ama bir umut var içimde hala düzelecek diye bakalım kafamçokkarıştı

tabii canım kaşık deyince anlamış düşünkü ne kadar uzamış diş
gerçekten öyle umursamazsan herşey daha kolay oluyor bende artık hiç umursamıyorum geceleri derec ile iklimin odasının sıcaklığını ayarla yok efendi sürekli git üstünü kapa dışarı çıkarma araba ile bile gitsek ağzını burnunu sar ne oldu yine hasta yine hasta art6ık umursamıyacağım dün gece baktım üstü açık kapadım sonra gittim yattım atarsa atsın yorganını ne yapim artık bende gamsız olacağım görürsün bak sende öyle ol :icecream:

ah tatlım nazar diyelim bakalım inşallah sonu gelir de bizde bir nefes alırız canım bir iki gelişme var bakalım hayırlısı sana yazarım mailden ,

ay teyzesi kurban olsun maviş güzeline baksen kızıma ayağa kalkıyor ha maşallah allahı nazarlardan saklasın ayına göre iyi önde gidiyor zaten bu çocuklar yeni şeyleri başkalarının yanında yapmaya bayılıyor bizimkide 5 aylık falanda sanırım hafif emekliyordu annemin komşusunun yanında yaptı kadın çok şaşırdı dediğin gibi 2 gün hasta gibi yattı nazara çook inanıırm ben hele bebeklere daha çok deyiyor kızımı evden çıkarırken oku öyle çıkar veya nazar boncuğu tak gerçi onun maviş gözleri yeter ama çok haset insan var ,

vallahi bacım aklım başıma geldi artık dolabın ynaından bile geçmiyorum artık meyveleri 1-2 saat önceden çıkarıyorum öyle yiyorum sorma iyleştim ama hala öksürük sürüyor geceleri sanki boğulacağım artık sırtım ağrıyor benimde gripten sonra yaklaşık 15 gün daha öksürük sürüyor ve geçmiyor aman şu faranjit ne zor bir hastalık mış bacım ya sende dikakt et su mutfakta damacanada bile soğuk oluyor senin işin daha zor vallahi
ay bende kıştan nefret ederim hava kapalı oldumu ruhum daralıyor ev sanki üstüme geliyor buralar bu ara çok kaplaı iyice bunaldım bende yaz gelse kızımı alıp alıp çıkcam gezcem dediğin gibi allahın izni ile yaza kadarda yürüseler yalpalaya yalpalaya süper olur elinde tutar gezeriz ay inş. o günler bir gelse :sm_cool::sm_cool:
bacım çocuk bakmak zormuş ben bunu anladım dediğin gibi çok zor bebeklerimiz yok ama yinede sabır istiyor durup durup ağlıyor neden nedeni yok anlamı yok mızmız yatmaz erken kalkar zor heme çok zor allah herkese kolaylık versin
canım iyi dileklerin ve dostluğun için çok saol sende olmasan kafanı şişiriyorum ama çıtın çıkmıyor canım benim seni ve minik ilaydamı çok öpüyorum kendinize iyi bakın

sao teyzesi dediğin gibi doğum günümüze az kaldı hem 18 mart doğumluyum kıızmda 21 mart bu yıl doğum günlerimizi birleştireceğiz kızımla ,
ay teyzesinin bir tanesi 7,5 ya aylık ha daha dün gibi dileğim haber vermişti yaprak doğurmuş çok iyiiymiş diye zaman ne çabuk geçiyor dediğin gibi zorda olsa allahımıza şükürler olsunki onları bize verdi darısı tüm istiyenlere

saol teyzesi iklim çok şükür iyi düzeldi am ahuysuzluğu geçmedi mızmız sürekli uyku ile arası yok yani iyi sağlıklı olsunda yatmasın diyorum artık ne yapim aç karna tok teselli bacım anlayacağın sen nasılsın eşin gitti mi varmı bir gelişme dolapların geldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…