canım benim, çok geçmiş olsun
inan okurken içim cız etti, iklime ayrı üzüldüm, sana ayrı üzüldüm senağlama
inşallah geçicek canım, ikiniz de turp gibi olacaksınız. bağışıklık kazanmış oldunuz böylece. senin kadar dikkatli özenli bir anne yoktur ben bunu çok iyi biliyorum ama sakınan göze çöp batarmış derler ya seninki de o hesap. senden bulaştı büyük ihtimalle iklime de. sen kendine dikkat etmiyorsun sanırım. kendimizden önce gelen yavrularımız var biliyorum, önce onları düşünüyoruz zaten hep ama biz iyi olmazsak onlara nasıl bakarız. o yüzden kendimize çok dikkat etmeliyiz.
hastalık çok yaygın canım malesef. ki sen iklime grip aşısı da vurdurmuştun ona rağmen oldu. ama ilaçlar iyi gelir ve çabuk toparlanır diye düşünüyorum.
valla canım üzerinizde bişey var gerçekten. nazara mı geldiniz nedir, terslikler üstüste geldi hep. öyle olur zaten, biri geldimi peşinden diğerleri de sıraya dizilir. neyse Allah beterinden saklasın canım. aman bundan sonra çok dikketli ol hem kendin hem de iklim için.
sen sayfaya gelmeyince ben de şu özel durum nedeniyle diye düşünmüştüm, hasta olduğunuz hiç aklıma gelmedi ya, sen nerden kaptın be bacım. üşüttün mü, hasta kişilerle mi aynı ortamda bulundun. insanlarımız hiç önemsemiyor valla. geçen gün eşim hastaneye gitti bir akrabası ameliyat oldu, hastane bizim eve yakın, orada başka bir tanıdıklarla karşılaşmış, gelirken de hadi gelin bize birer kahve içelim demiş. neyse geldiler. içeri girince ben de isterseniz ellerinizi yıkayın, domuz gribi kol geziyor dikkatli olmak lazım dedim. gerek yok biz zaten fazla kalmıycaz dediler. bişey de diyemiyor insan yani koskaca insanlara çocuk gibi zorla el mi yıkatacaksın, ama o ellerle ilaydayı aldılar sevdiler falan içim gitti resmen, ya ölürmüsün öldürürmüsün. kendinizi düşünmüyorsanız bebeği düşünün bari mübarekler kötükedihüso. hastaneden geliyorsunuz işte ellerinizi yıkasanız birtarafınız mı eksilir. sonraki günlerde ben de hep tedirgindim, çocuğa bişey bulaşacak diye ödüm kopuyor resmen ama olacağı varsa da oluyor işte ne kadar korusan da önüne geçemiyorsun.
canım evet ya dişin biri geldi, diğeri yok. bak sen 2-3 gün arayla çıktı diyorsun. ben de öyle biliyorum 2 diş peşpeşe çıkıyor bizimki niye çıkmadı ya, bir sorun mu var acaba, ya da bebekten bebeğe değişebiliyor mu ki. ay sinir oldum. biraz daha bekliyelim bakalım da gerekirse götürücem doktora ya da telefon edip sorarız artık. bir sorun mu var yoksa olabilir mi. evet çok huzursuz ilayda geceleri uyumuyor doğru dürüst. 2 yi buluyor uyuması. sabah da geç kalkıyor ama arada emmeye uyanıyor yani ay bilmiyorum ya atlatırız inşallah biran önce. havalar da iyice iç sıkıntısı, bir açsa da biz de ferahlasak biraz. hemen akşam oluveriyor. :umursamaz:
tekrar geçmiş olsun arkadaşım, en kısa zamanda iyileşip aramıza dönersin inşallah. maile de bakarsın birara. öpüyorum seni.:1hug:
ah canım çok teşekkür ederim , sorma üstümüzde bir uğursuzluk anlamadım neyse dediğin gibi allahım beterinden saklasın ya canım çok dikkat ediyorum kimse ile örüşmüyorum bile hani komşu falan haftada 1 anneme gidiyorum orda hasta olan falan bile yoktu ilk ben aldım soğuğu geçen dolaptan kola içtim bir daha toparlanamadım anlayacağın ilk ailede ben aldım sonra hrekese bulaştı.
canım antibiotik iyi geldi çok şükür kızıma hemen toparladı bugün daha iyi öksürüğü azaldı ateşi bitti biraz yorgunluğu var ama oda olur herhalde 1 hafta sürüyor sanırım bide bişey yemiyor ne mam nede başka bişey ağlıyor aç ama yiyemiyor bugün biraz zorla yedirdik ama kızım perişan oldu sorma ,
ay sinir oldum bende şimdi o insnalara ne kadar düşüncesizler demek ki yatıya gelirlerse sadce el yıkıyor insnalar ben annme gidince kardeşlerim işten gelince resmen banyo yapıyorlar otobüs ile geliyoruz iklime ömikrop bulaşmasın diye yok bacım ya bizim insanımız düşüncesiz ve söylesende küsürler hem evlerine çağırdılar hemde laf etti derler keşke sende hemen ilaydayı alıp odasına götürseydin uyuyacak falan deseydin ne bilim hastane mikrobu çok zararlşı biz doktora götürdük doktorumuz eve götürür götürmez bebeği yıkayın der hep hastenede havadan bile mikrop geçer diyor ben her doktor dönüşü muakka yıkarım tüm üstünü değiştiririm insanların rahatlığına bak sen kötükedihüso
yok be canım diş her çocukta aynı olacak diye bir kaide yok benim ablamın kızımı 11 aylık iken 1 diş çıkardı sonr a2 ay sonra 2 diş tekrar çıkardı her bebğin farklı olur hemen telaş etme doktorluk bir durum yok geçen ay doktor iklimin dişi için hiç çıkmamış da olabilir di veya 1 dişde çıkmış olabilirdi dedi yani öuyle 2 diş olacak diye bir kaide yok telaşe müdürüm benim
ilaydanın hep huzursuzluğu dişten dir ama alışacaklar yapacak bişey yok elimizden bişey gelmiyor onlarda acılarla büyüyecekler acı insanı büyüten ve olgunlaştıran en büyük olgu ha fiziki ha ruhsal ikiside aynı biz elimizden geleni yapıyoruz jelini sürüyoruz masajımızı yapıyoruz başka yapacak bişey yok
canım çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için saol canım arkadaşım