Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

iklimsu tatlım, kaçırdımmı seni yine ya,
ilaydayı şimdi öğle uykusuna yatırdım, yazmışsın ama şuan sayfada yoksun tüh ya :a015:

canım valla ben uykusuzluktan sersem gibiyim, şimdi çay demledim kendime içiyorum,
belki biraz açılırım diye
dün gece yine uyumadı, en son 2 civarıydı ben sızmışım. bir uyandım saat 2.40 baktım o da sızmış beşikte. gittim üzerini örteyim diye. bir koku geldi. kucağıma aldım baktım ki bizimki altını bir batırmış ki sorma. uyku sersemi de çok zor oluyor alt değiştirmek ama mecburen. hemen ışığı açtım, bir güzel temizledim. eşimi uyandırmıyayım dedim. ilayda da mayışmış iyice fazla hareket edemedi. neyse değiştirip yatırdım uyudu. ben de uyudum. aradan 1 saat geçti tam dalmışım bizimki yine zır zır ama ben de kalkacak derman kalmamış. eşim aldı biraz oyaladı, ne yaptı bilmiyorum uyutmuş tekrar. sabah 8 de yine zır zır. aldım emzirdim. biraz uyudu 9-9.30 gibi yine uyandı ben de o uyur ben de uyurum diye hayal etmiştim ama nerde. o yüzden sersem gibiyim artık ya. ve ümidim kalmadı artık. geceleri uykusuzuz. bari akşam saatlerinde uyuyayım artık diyorum. 9 dan 12 ye kadar falan. 12 de eşim yatsın ben kalkıp nöbet tutayım. bu şekilde ben de hasta olucam artık uykusuzluk yorgunluk. iştahım da gitti iyice. 2-3 kg verdim kısa sürede. sürekli peşinde koşturuyorum bide. giderek daha da koşturucaz. birkaç aya kadar yürüyecekler inşallah o zaman işimiz daha da zor.
ay bilmiyorum ya hep şikayet eder pozisyonda hissediyorum kendimi
ama şu uykusuzluk beni mahvediyor ya kafamçokkarıştı

evet canım enerjileri süper maşallah
olsun canım burada birbirimize destek oluyoruz, teselli ediyoruz.
ben çok rahatlıyorum, iyiki varsın canım ya a.s.

evet canım haklısın. öyle gamsız kadınların çocukları sapasağlam olur
bizim gibi gözünün içine bakanlarınki hasta olur, az kilo alır, dişi geç çıkar falan bişey olur işte. yok artık istesem de takmıyorum ben de zaten artık. benim derim şu ara uyku mirmirmirmir. şöyle bir derin uyku çeksem, bugün güzel uyudum, uykumu alabildim desem keşke. haftasonu artık. eşime dedim. haftasonu ben uyuyacağım, artık sen ne yaparsın bilmem dedim. tamam diyor bakalım. inşallah uyurum. haftada 1-2 gün bile olsa derin uyumak yeter herhalde

sağol canım ben de iyi olmaya çalışıyorum.çok uykum var sadece. açılmaya çalışıyorum.
evet canım Allah onlara sağlık versin, bizler de sabredip uykularının düzene girmesini bekliycez artık napalım.

canım, dün bende de epey hata verdi, sayfalar geç açıldı, mesajlarım gitmedi falan.
ara ara oluyor böyle sitede. vaktin olunca girip yazarsın canım, endişe etme, işine bak sen. kolay gelsin sana.

canım benim inşallah güzel gelişmeler olur ve hayırlısıyla sonuca bağlanır. ben düzeleceğine çok inanıyorum, sen de inan.

evet canım ya maşallah, bizimkinin derdi ayağa kalkmak, emeklemek, oturmak falan değil artık derdi hep ayakta duracak. yavaş yavaş sıralamaya da başladı
eşim yaşından önce yürür böyle giderse diyor da bakalım inşallah. çünkü arkadaşının oğlu var 10 aylık daha yeni başlamış ayağa kalkmaya ve eşim söyleyince şaşırıyormuş. acaba bizimki mi tembel diyormuş, eşim de bizimki fazla aceleci falan demiş. tutunacak bir yer bulmasın. geçen gün kalorifer peteklerine tutunuyor, ben çekip alıyorum o gidiyor, sıcak annecim elin yanar, uf olur falan diyorum anlamıyor kaydirigubbakcemile. tutunup kalkıyor, kalktıktan sonra da tutuyor. ben de tamam sen bilirsin madem dedim. 1 dak sonra ağlamaya başladı elleri kızarmış baktım. çok sıcak değil öyle soba gibi yakıcı sıcak değil ama bir süre tutunca bi de onların ciltleri hassas. acıdı herhalde. hemen gittik soğuk suyla yıkadık, üfledim falan geçti ama şimdi pek gidemiyor oraya. bir nusibet bin nasihatten iyidir hesabı. yani tehlikeli bir durum olsa ders alsın diye bile bile de durup beklemem tabi ama bu sefer madem beni dinlemiyor kendi algılasın dedim ve de öyle oldu.

evet canım başkalarının yanında seviyorlar gösteriyi, şov yapıyorlar adeta.zemuszemus
ben ilaydaya alkış yapmayı öğrettim, o gece de arkadaşların yanında başladı alkış yapmaya alkisalkisalkis ay nasıl hoşlarına gitti bir görsen. bunu nerden öğrendi falan diyorlar, eşimde nerden öğrenecek anası öğretti diyor lülülülülülü nolmuş kötü bişeymi, bebişim alkış yapmayı öğrendi işte ne güzel diyorum ben de :mymeka:
ama bir göreceksin iklimsu ya sevindiği bişey olsun ya da müzik çıksın, tv de sevdiği bişey görsün hemen başlıyor alkışa, bi de ben alkış yap kızım diyorum o zaman da yapıyor falan çok alem bunlar ya çok cimcimeler. sen de öğret bak iklime belki de o da yapıyordur. ilk başta iki elini ben çırpmaya başladım. elleri yumuktu o zamanlar ama alkış yaparken açıyordu alkisalkisalkis, sonra kendi kendine yapmaya başladı kuzum
evet canım ya şu nazar boncuğu takma işini ihmal ediyorum ben, gözleri maviş de olsa takmam lazım aslında ama takıyorum sonra üzeri değişirken hoop kirli sepetine. her kıyafete ayrı takmak lazım unutmamak için de ona da zaman ayırmak lazım.

aman iklimsu çok dikkat et, sende de faranjit var sanırım, o mikrop bir girdimi çıkmıyor vücuttan. bağışıklığın zayıflamasını bekliyor canım. sonra en ufak bir soğuk algınlığında hemen kendini gösteriyor kötükedihüso o yüzden kışın çok iyi korunmak lazım.

canım evet ben de o hayallerle yaşıyorum şu an, bahar gelicek, yaz gelicek ben kızımla dışarılara çıkıp gezicem diyorum . inşallah canım ya o günlerde gelir. hep böyle zorluk çekecek değiliz ya birgün gelip düzelecek inşallah :Saruboceq:

ay canım benim ya kafamı şişirmek ne demek, şurda birbirimizle iki çift laf edip dertleşiyoruz işte, olur mu öyle şey. kafa şişirme hususunda ben senden öndeyimdir her zaman için ama öyle düşünmüyorum ben sen de düşünme.
ben senin sohbetini çok seviyorum, seni de çok seviyorum, minik iklimi de senin de bizleri sevdiğini biliyorum :1hug:

slm canlarım nasılsınız yaprağım oy gelim ben bakim meleğinde sen uyu canım yakın olsak gelirdim valla
iklimsu sen nasılsın canım meleğinin düzelmesine sevindim
yaprağım at haftasonu eşinin üstüne derin bir uyku çek dinlen canım
öpüldünüz kızlar ev hanımı seni unuttuğumu sanma :))

ya sayfa hep hata veriyo sabahtan beri yazdıklarımın hiç biri çıkımamışşş
nasılsınız canlarım ben iyiyim bir yaramazlık yok öpüldünüz kızlar

ya sayfa hep hata veriyo sabahtan beri yazdıklarımın hiç biri çıkımamışşş
nasılsınız canlarım ben iyiyim bir yaramazlık yok öpüldünüz kızlar

selam canım,
bugün bir problem yok aslında sitede.
senin bilgisayarla alakalı bir sorun olabilir mi acaba :sm_confused:
zaten kimse de yok topikte.
birkaç kişi kaldık. napalım. bu topik sarmadı arkadaşları.
boş gebelik sayfası diye boş muhabbetler edildiği izlenimi bırakıyoruz herhalde.
iklimsu ile sen de gelmezseniz kapattırabilirz de
çok önemli değil yani :umursamaz:

canım sağolasın ya,
gelip bakmış kadar oldun yine de :smiley-cool:

evet canım uykusuz kalıyorum ama napalım,
çocuk büyütmek zor gerçekten, bunu göze alarak bu yola girdik.
Allah güç kuvvet versin. onlar da sağlıklı olsun gerisi bir şekilde hallolur inşallah.
epey alıştım zaten. gece 2 lerde yatmaya. ilk zamanlar zorlandım ama şimdi istesem de erken yatıp uyuyamıyorum. bazen eşim sen yat uyu, ben beklerim diyor. yatıyorum ama uyuyamadığım için kalkıyorum tekrar. o sabah erken kalkıp işe gittiği için sen yat uyu diyorum ona. haftasonu belki uyurum biraz daha mirmirmirmir

evet canım bizim hatlarda problem var sanırım
olsun ben siz bırakmadığınız sürece topiği bırakmam canlarım
allah güç versin ki meleklerinizi büyütün dimi :))
özledim sohbet etmeyi yaw
öpüldünüz canlarım

iyi akşamlar canlarım yarın çalışıyorum görüşürüz inş.
kendinize iyi bakın öpüldünüz

günaydın kızlar gelen giden olmamış nerdesiniz melekleriniz çok mu yoruyo sizleri
allah kolaylık güç kuvvet versin canlarım

hu huu kızlar nerdesiniz canlarım merak etmeye başladım sizleri umarım kötü bişe yoktur

zeytincim, merak edilecek bişey yok canım,
bebişlerden fırsat yok. haraketleri arttığı için devamlı peşlerindeyiz
o yüzden ben ancak ilayda uyuduğunda gelip yazabiliyorum canım,
iklimsu da gelir yakında merak etme.

demek sen bugün de çalışıyorsun, mesai gibi bişey sanırım.
eşinle vakit geçiremiyorsun sen de işten güçten fırsat olmuyor.
neyse yarın en azından çalışmazsın, bol bol vakit geçirirsiniz.
kendine iyi bak canım, kolay gelsin.

evet canım güzel gelişmeler var şimdi sana özelden yazacağım .....kaydirigubbakcemile2

maşallah benim minik kelebeğime ayağa kalkmaya bu kadar hevesli demek vallahi eşin doğru söylüyor 10 aylık falan yürür bence kuzenimin kızıda aynen ilayda gibi 7,5 aylıkken tutunup kalkıyordu şimdi 10 aylık baya yürüyor koltukları tuta 1-2 adımda boşa atıyor mavişim erken yürüyecek demek ay sorma nerisi onlar için tehlikeli ordalar benim kızda sürekli kabloların peşinde benim kızdığım yere gidiyor sonra dönüp bana bakıyor ve gülüyor ben hayır dokunma diye bağrınca bir hışımla kavrıyor kabloyu ay çok komik görmen lazım bizi bacım kafamçokkarıştı peşine koşmaktan manyak olmuşum yinede anlamıyor bide dolap kapakları mutfak dolabının açıyor içindeki poşetleri çıkarıyor sonra bide hızlı bir şekilde kapıyor bir gün parmağını kaptıracak diye ödüm kopuyor ama ne yapim ne kadar dikakt etsemde acayip hızlı emekliyor saniyede bir yerde evin içinde kayboluyor

ya bacım iklime bugün alkış olayını öğretmeye çalıştım ama pek ilgisini çekmedi bak diyorum kardeşin yapmış sende yap sadce ben ellerini tutup yapınca gülüyor ama kendisi yapmıyor parmaklarını yumuk yumuk yapıyor tam açmıyor zaten bizimki biraz tembel teyzesi valahi maşallah mavişime çok erken yapıyor bu hareketleri çok akıllı aynne annesi babasına haksızlık olmasın ama sana çekmiş lülülülülülü bacım nazardan çok korkarım ben bak mavişme yaşından erken yapıyor boncuğunu eksik etme

canım bugün hava biraz güzeldi karşı bloktaki kadın çocuğu yürüyor ama sanırım 1 yaşında falan güzelce giydirmiş havuzun kenarında elini tutmuş yürütüyor ay bayıldım onları izledim çok hoşuma gitti bende dedim bahar olunca kızımı alıp ineceğim bahçeye diye yani dediğin gibi hep hayal kuruyoruz ay keşke sende istanbul da olsaydın alıp gelirdin ilaydayı onlar oynarken bizde bahçede çay keyfi yapardıkcokacimcoook ne güzel olurdu ya

canım emin ol seni sanki uzun yıllardıor tanığım bir arkadaşım dostum gibi görüyorum ve çok seviyorum hele ilaydamı onu bir başka seviyorum hep hayellerimdeki kız modeli çok istedim renkli gözlü beyaz tenli bir kızım olsun diye ona bakarken içimin yağları eriyor burdaki herkes sen benim için çok kıymetlisiniz hep beraber olduk kötü günlerimizde iyi günlerimizde ilk hamile habrelerimizi birbirimize verdik hamilelik gelişmelerini beraber takip ettik bebeklerimizin karnımızdaki gelişmelrini sonra doğumlarımız ve şimdide gelişimleri ben çok zevk alıyourm burda paylaşarak birbirimiizn kıymetini bilelim zaten kaç kişiyizki

:lepi::lepi:aynen

GÜnaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ıŞte geldım burdayım
artık gelmenın zamanı geldı
Öyle hıssettım nedense:)))
nerde kalmıŞtık.........
DıloŞummm son paragrafına aynen Şıddetle katılıyorum

günaydıııııın, günaydııııın,
gerçi çoktan öğlen oldu ama idare edin beni artık.

ne güzel olmuş bu topik böyle ya,
kimler gelmiş kimler.
diloşum hoşgeldin hayatım a.s.
erkencisin kız bu sabah
daha doğrusu ben geç kaldım, karşılaşamadık birtürlü.
gel tabi hayatım ya, niye gelmeyesinki
seni burada sürekli görmek istiyoruz
çünkü seni çok seviyoruz :1hug:

gelicem artık bitanem elimden geldiğince
evet bugun erkenciyim çünkü bugun mağazadayım
evde olsam gelemezdim bu saatte
artık burdayım ben yaaa
ben de sizi çok sevdiğim için burdayım yaa

birascık geri kalmışım ama baksan prensesler yürücek nerdeyse
gerçi vefasız teyze olmadığımı biliyorum
maillerde yazışsak da burayı da ihmal etmemek lazım di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…