bacım vallahi bende geçen gece onu düşündüm ben uykusuzluktan ölüyorum bziki hala oyun istiyor ne enerji anlamadım kötükedihüso
canım körler sağırlar birbirini ağırlar mı desem bilmem ama bir umut var içimde hala düzelecek diye bakalım kafamçokkarıştı
tabii canım kaşık deyince anlamış düşünkü ne kadar uzamış diş
gerçekten öyle umursamazsan herşey daha kolay oluyor bende artık hiç umursamıyorum geceleri derec ile iklimin odasının sıcaklığını ayarla yok efendi sürekli git üstünü kapa dışarı çıkarma araba ile bile gitsek ağzını burnunu sar ne oldu yine hasta yine hasta art6ık umursamıyacağım dün gece baktım üstü açık kapadım sonra gittim yattım atarsa atsın yorganını ne yapim artık bende gamsız olacağım görürsün bak sende öyle ol :icecream:
günaydın yaprağım nasılsın canım ben iyiyim bir yaramazlık yok sayfa hata veriyo canım yaa yazıyorum msj gitmiyo siliniyo tekrar yazmayada zamanım olmuyo meleğin nasıl allah sağlık versin hapimize
iklim sen nasılsın canım minik iklim nasıl oldu öptm kocaman hepinizi kendinize iyi bakın öpüldünüz
ah tatlım nazar diyelim bakalım inşallah sonu gelir de bizde bir nefes alırız canım bir iki gelişme var bakalım hayırlısı sana yazarım mailden ,
ay teyzesi kurban olsun maviş güzeline baksen kızıma ayağa kalkıyor hamaşallah allahı nazarlardan saklasın ayına göre iyi önde gidiyor zaten bu çocuklar yeni şeyleri başkalarının yanında yapmaya bayılıyor bizimkide 5 aylık falanda sanırım hafif emekliyordu annemin komşusunun yanında yaptı kadın çok şaşırdı dediğin gibi 2 gün hasta gibi yattı nazara çook inanıırm ben hele bebeklere daha çok deyiyor kızımı evden çıkarırken oku öyle çıkar veya nazar boncuğu tak gerçi onun maviş gözleri yeter ama çok haset insan var ,
vallahi bacım aklım başıma geldi artık dolabın ynaından bile geçmiyorum artık meyveleri 1-2 saat önceden çıkarıyorum öyle yiyorum sorma iyleştim ama hala öksürük sürüyor geceleri sanki boğulacağım artık sırtım ağrıyor benimde gripten sonra yaklaşık 15 gün daha öksürük sürüyor ve geçmiyor aman şu faranjit ne zor bir hastalık mış bacım ya sende dikakt et su mutfakta damacanada bile soğuk oluyor senin işin daha zor vallahi
ay bende kıştan nefret ederim hava kapalı oldumu ruhum daralıyor ev sanki üstüme geliyor buralar bu ara çok kaplaı iyice bunaldım bende yaz gelse kızımı alıp alıp çıkcam gezcem dediğin gibi allahın izni ile yaza kadarda yürüseler yalpalaya yalpalaya süper olur elinde tutar gezeriz ay inş. o günler bir gelse :sm_cool::sm_cool:
bacım çocuk bakmak zormuş ben bunu anladım dediğin gibi çok zor bebeklerimiz yok ama yinede sabır istiyor durup durup ağlıyor neden nedeni yok anlamı yok mızmız yatmaz erken kalkar zor heme çok zor allah herkese kolaylık versin
canım iyi dileklerin ve dostluğun için çok saol sende olmasan kafanı şişiriyorum ama çıtın çıkmıyor canım benim seni ve minik ilaydamı çok öpüyorum kendinize iyi bakın
ya sayfa hep hata veriyo sabahtan beri yazdıklarımın hiç biri çıkımamışşş
nasılsınız canlarım ben iyiyim bir yaramazlık yok öpüldünüz kızlar
slm canlarım nasılsınız yaprağım oy gelim ben bakim meleğinde sen uyu canım yakın olsak gelirdim valla
iklimsu sen nasılsın canım meleğinin düzelmesine sevindim
yaprağım at haftasonu eşinin üstüne derin bir uyku çek dinlen canım
öpüldünüz kızlar ev hanımı seni unuttuğumu sanma :))
evet canım enerjileri süper maşallah
olsun canım burada birbirimize destek oluyoruz, teselli ediyoruz.
ben çok rahatlıyorum, iyiki varsın canım ya a.s.
canım benim inşallah güzel gelişmeler olur ve hayırlısıyla sonuca bağlanır. ben düzeleceğine çok inanıyorum, sen de inan.
evet canım ya maşallah, bizimkinin derdi ayağa kalkmak, emeklemek, oturmak falan değil artık derdi hep ayakta duracak. yavaş yavaş sıralamaya da başladı
eşim yaşından önce yürür böyle giderse diyor da bakalım inşallah. çünkü arkadaşının oğlu var 10 aylık daha yeni başlamış ayağa kalkmaya ve eşim söyleyince şaşırıyormuş. acaba bizimki mi tembel diyormuş, eşim de bizimki fazla aceleci falan demiş. tutunacak bir yer bulmasın. geçen gün kalorifer peteklerine tutunuyor, ben çekip alıyorum o gidiyor, sıcak annecim elin yanar, uf olur falan diyorum anlamıyor kaydirigubbakcemile. tutunup kalkıyor, kalktıktan sonra da tutuyor. ben de tamam sen bilirsin madem dedim. 1 dak sonra ağlamaya başladı elleri kızarmış baktım. çok sıcak değil öyle soba gibi yakıcı sıcak değil ama bir süre tutunca bi de onların ciltleri hassas. acıdı herhalde. hemen gittik soğuk suyla yıkadık, üfledim falan geçti ama şimdi pek gidemiyor oraya. bir nusibet bin nasihatten iyidir hesabı. yani tehlikeli bir durum olsa ders alsın diye bile bile de durup beklemem tabi ama bu sefer madem beni dinlemiyor kendi algılasın dedim ve de öyle oldu.
evet canım başkalarının yanında seviyorlar gösteriyi, şov yapıyorlar adeta.zemuszemus
ben ilaydaya alkış yapmayı öğrettim, o gece de arkadaşların yanında başladı alkış yapmaya alkisalkisalkis ay nasıl hoşlarına gitti bir görsen. bunu nerden öğrendi falan diyorlar, eşimde nerden öğrenecek anası öğretti diyor lülülülülülü nolmuş kötü bişeymi, bebişim alkış yapmayı öğrendi işte ne güzel diyorum ben de :mymeka:
ama bir göreceksin iklimsu ya sevindiği bişey olsun ya da müzik çıksın, tv de sevdiği bişey görsün hemen başlıyor alkışa, bi de ben alkış yap kızım diyorum o zaman da yapıyor falan çok alem bunlar ya çok cimcimeler. sen de öğret bak iklime belki de o da yapıyordur. ilk başta iki elini ben çırpmaya başladım. elleri yumuktu o zamanlar ama alkış yaparken açıyordu alkisalkisalkis, sonra kendi kendine yapmaya başladı kuzum
evet canım ya şu nazar boncuğu takma işini ihmal ediyorum ben, gözleri maviş de olsa takmam lazım aslında ama takıyorum sonra üzeri değişirken hoop kirli sepetine. her kıyafete ayrı takmak lazım unutmamak için de ona da zaman ayırmak lazım.
aman iklimsu çok dikkat et, sende de faranjit var sanırım, o mikrop bir girdimi çıkmıyor vücuttan. bağışıklığın zayıflamasını bekliyor canım. sonra en ufak bir soğuk algınlığında hemen kendini gösteriyor kötükedihüso o yüzden kışın çok iyi korunmak lazım.
canım evet ben de o hayallerle yaşıyorum şu an, bahar gelicek, yaz gelicek ben kızımla dışarılara çıkıp gezicem diyorum. inşallah canım ya o günlerde gelir. hep böyle zorluk çekecek değiliz ya birgün gelip düzelecek inşallah :Saruboceq:
ay canım benim ya kafamı şişirmek ne demek, şurda birbirimizle iki çift laf edip dertleşiyoruz işte, olur mu öyle şey. kafa şişirme hususunda ben senden öndeyimdir her zaman için ama öyle düşünmüyorum ben sen de düşünme.
ben senin sohbetini çok seviyorum, seni de çok seviyorum, minik iklimi de senin de bizleri sevdiğini biliyorum :1hug:
zeytincim, merak edilecek bişey yok canım,
bebişlerden fırsat yok. haraketleri arttığı için devamlı peşlerindeyiz
o yüzden ben ancak ilayda uyuduğunda gelip yazabiliyorum canım,
iklimsu da gelir yakında merak etme.
demek sen bugün de çalışıyorsun, mesai gibi bişey sanırım.
eşinle vakit geçiremiyorsun sen de işten güçten fırsat olmuyor.
neyse yarın en azından çalışmazsın, bol bol vakit geçirirsiniz.
kendine iyi bak canım, kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?