evet yaprakcığım annemiz iyiki var ....benim eşim geliyor çünki eşim bir ayın 2 haftası yok iş için seyhatte...mecbur geiyoruz yani...........
bizim alinin alta 2 diş çıktııı ömer beydeee sıkıntısı varr
rabbim herkese sabır versinn
canım 2 hafta daha beklerim sabrederim diyorsan bekle o zaman. ben sabredemeyip gitmiştim en azından keseyi görürüm demiştim.
ama sen en azından doktoruna telefonla ulaşıp durumu bildir belki bir şeyler önerir. ilkinde düşük olduğu için progestan, bebe aspirini falan kullanmanı isteyebilir. tabi sen bilirsin yine de, ama ilk 3 ay dikkat et kendine.
Cmt.ye randevu aldım canım buarada drumla da konuştum progesteron tahlili istedi yaptırdım 69,5 çıktı çok iyi dedi dr.um rahatladım valla ben de :)) Cmt gidiyoruz bakalım 5. haftanın sonu 6. haftanın başı olcak belki bi sürpriz olur kalp atışı da duyarız inşallah...
çok sevindim canım senin adına,
inşallah herşey hep böyle yolunda gider. kucağına almak nasip olur inşallah.
canım 6. haftanın başında kalp atışı duyulmasa bile kese büyük bir ihtimalle görülür.
ama kalp atışı duyamazsan da hemen moralini bozma sakın. 1 hafta sonra duyarsın onu da inşallah. progesteron değerin de iyiymiş o zaman dışardan ilaca gerek kalmaz.
günaydın kızlar neden sayfaya kimsecikler uğramıyo canlarım
birşey kaçırdım sanırım başka topiğemi taşındınız yoksa
merak etmeye başladım nerdesiniz
meraba canlarım
ay kızlar sormayın bir grip belası var üzerimde resmen öldüm bir lante bir kötü anlatamam her yerimi lime lime kesiyorlar sanki baş ağrısı boğaz ağrısı pazardan beri çekiyorum çok fenaydım kalkacak yatacak halim yoktu sizide biraz ihmal ettim beni anlarsınız siz tabii benim gribin üstüne iklim hn sürekli huzursuz ve 5 gece hiç yatmadı resmen en son sabah 5 te bir kalktım ki ateş içinde yanıyor fitil verdim bir öksürüyor sormayın sabah hemne apart topar doktora götürdük kan testi falan yaptı ileri boyutta grip dedi doktor muhtemelende benden geçmiş çocuğa ateşi 38.30 falandı çok telaş yaptım doktor antibiyotik verdi ateş düşürücü şurup fitil ve sanırım domuz gribi tedavisinde kullanılan bir ialça var onu verdi doktor iklim için kesin domuz gribi diyemme dedi şuan griplerin %50 domuz dedi zaten grip olan tüm çocuklara biz domuz gribi gibi bakıp aynı tedaviyi yapıyoruz dedi kesin sonuç için isterseniz bir test var onu yaplaım dedi gerçi sağlık bakanlığı bu testin yapılmasını onaylayıp desteklemiyormuş özell bir test bende gerek görmedim aynı tedavi ise ne gerek var bide kendimi telaşa sokim test sonucu 3 günde çıkıyormuş zaten bu başladığımız antibiyotik tedaviis 3 günde sonuç veriyormuş ay sormayın bacılarım çok fenayım ben henüz iyleşmemişken bide bu ay herşey üst üst geliyor çok kötüyüm ben hasta iklim hasta anlayacağınız morelim sıfır kendime bile doğru dürüst bakamdım ,,,,, bizden inciler bunlar işte
Yaprakçığım tatlım sayfaya pek gelen giden yok bacım gelmeme kararı alan kimmiş ya ben kaçırmışım şimdi merak ettim ? ilaydam dişini çıkardı mı nasıl biraz daha rahatladı mı kızım aman bu gribe dikkat et çok kötü , bacım iklim dişlerini 2-3 gün ara ile çıkardı ilk 2 dişini sonra durdu şimdi bişey yok doktor yenileri şimdilik çıkacak gibi deil dedi
bacım mailimde problem var bakamdım en kısa zamanda bakıp cevaplayacağım kötü gün dostum benim saol
ya günaydın o kadar yazdım sayfa hata verdi şimdi yazacak zamanım yok
neyse iklim geçmiş olsun canım sana
yaprağım sen nasılsın canım
diloş gel artık aramıza seni çok özledim canım
meleklerinize sağlıkl versin mevlam hayırlı cumalar
slm iklimsu nasılsın canım meleğin nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?