Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

ah canım valla dediğim gibi işin çok zor
ve annen sana çok yardımcı gerçekten,
yoksa eşin de dışardaymış sürekli ne yapardın 2 tane minicik bebekle

ah o dişleri sorma, gece 2 lerde uyuyoruz artık, huysuzluk ve huzursuzluk dizboyu
bir çıkarsalar da onlar da bizler de rahat etsek ya, evet dediğin gibi Allah bizlere ve bebişlerimize sağlık, sıhhat, güç kuvvet versin :Saruboceq:

Cmt.ye randevu aldım canım buarada drumla da konuştum progesteron tahlili istedi yaptırdım 69,5 çıktı çok iyi dedi dr.um rahatladım valla ben de :)) Cmt gidiyoruz bakalım 5. haftanın sonu 6. haftanın başı olcak belki bi sürpriz olur kalp atışı da duyarız inşallah...

çok sevindim canım senin adına,
inşallah herşey hep böyle yolunda gider. kucağına almak nasip olur inşallah.
canım 6. haftanın başında kalp atışı duyulmasa bile kese büyük bir ihtimalle görülür.
ama kalp atışı duyamazsan da hemen moralini bozma sakın. 1 hafta sonra duyarsın onu da inşallah. progesteron değerin de iyiymiş o zaman dışardan ilaca gerek kalmaz.

sağol canım inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek benim de içime öyle doğuyor alkisalkisalkis

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim bir yaramazlık yok sizler melekleriniz nasıllar
görüşürüz canlarım öpüldünüz

günaydın kızlar neden sayfaya kimsecikler uğramıyo canlarım
birşey kaçırdım sanırım başka topiğemi taşındınız yoksa
merak etmeye başladım nerdesiniz

günaydın kızlar neden sayfaya kimsecikler uğramıyo canlarım
birşey kaçırdım sanırım başka topiğemi taşındınız yoksa
merak etmeye başladım nerdesiniz

günaydın canım,
yok tatlım başka topiğe falan taşınmadık,
taşınmış olsak seni habersiz bırakırmıyız aşkolsun.
ben hergün uğruyorum canım ama ne yazayım sürekli işte bildiğin şeyler
iklimsu geldiğinde de bebeklerle ilgili paylaşım yapıyoruz o kadar.
geçmiş okursan bazı arkadaşlar topiğe girmeme kararı almış, saygı duymak lazım
gelene kapımız her zaman açık, gidene de dur diyemeyiz.
diloşun selamı var, yazmıştım dün. gayet iyiymiş. o da gelicek inşallah.
iklimsunun bu ara özel sorunları var o yüzden gelmiyor sanırım.
ee yani senle ben kaldık, sen neler yapıyorsun
adet oldun mu, çalışmalar ne alemde, eşin kalıcı mı gidicimi
sen anlat bakalım biraz hihoyyyt

günaydın canım geçmişe bakamadım çok zamanım olmadı ama okumaya alışacam
iklimsuda sorunlarının üstesinden gelir inş. allah dermansız dert vermesin sağlık versin
ilsu o zaman gelmeme kararı alan hayırlısı ne yapalım
evhanımı gelecekmiş aramıza demek hayırlısıyla gelsinde inş. güzel haberlerle gelir
bende adet oldum bugün 4. günüm bitmek üzere kocam yılbaşından sonra gidecek sanırım ama belli değil canım
yaprağım sen nasılsın meleğinle zaman akıp gidiyo günlerde kısa akşam oluveriyo değil mi
karşılaşsak sohbet ederiz inş. çok özledim sizleri
öpülnüzü canlarım

slm canlarım yaprak yine gelmemişsin canım :))
ben geldim kimsecikler uğramamış sayfaya

geldim canım geldim,
bebiş geç yatıp geç kalkınca ben de toparlanamıyorum hemen.
onun kahvaltısıydı, çorbasıydı, kendi kahvaltım, evi topla, tekrar uyut falan derken ancak geliyorum canım.
ikimizden başka da kimse yok, ama napalım bizbize yeteriz kaydirigubbakcemile5.

eşin bir süre burada, daha vaktiniz var demekki
inşallah 12 den vurursunuz bu sefer.
işin zor canım ya, çok kısıtlı sürede deneme yapıyorsunuz, sen de stres oluyorsun böyle ama işte mal mülk sahibi olmak kolay değil, bir nevi bebeğinize yatırım yapıyorsunuz, sonuçta herşey onlar için sıkma canını.

Canım evet dilek gelicek ama onun da halletmesi gereken bazı sağlık problemleri var. yani çok önemli şeyler değil kulak burun boğaza falan gitmesi lazım. Hastanelere bir girdinmi de çıkamıyorsun. Tahlildi testti. Zaman gerekli yani. Onlarla uğraşıyor şu ara, bi de yatılı misafir olunca hiç fırsat kalmaz buralara gelmeye. Ama çok ince düşünceli ve benim kendine kırılmamam gerektiğini belirtiyor.
Hiç kırılırmıyım ben ona.O benim canım, dostum opuyorumnanaktan.
Iklimsunun da öyle moralini bozan bir sorun var ama geçici bir süreç o da atlatıcak inşallah :Saruboceq:.
Dediğin gibi gelenlerin de gelmeyenlerin de canı sağolsun, kimseyi biryerde zorla tutamayız vereliniortak.
Canım evet ben de bebişle uğraşıyorum bütün gün, sadece uyuduğunda gelip yazabiliyorum.
Bu ara epey hareketli ve devamlı peşindeyim kaydirigubbakcemile,
eskiye rağmen çok daha fazla efor sarfediyorum.ama bir anlamda da iyi oluyor ekstra spor yapmaya gerek kalmadan zayıflıyorum zemuszemus.
Darısı başına inşallah canım. Sen de bebeğinle ilgili maceraları yazarsın inşallah bu sayfalardan. Diloşla ikiniz tecrübesiz olacaksınız, biz de iklimsuyla ikimiz tecrübelerimizi paylaşıcaz sizinle. Gerçi diloşum dorukla epey bir tecrübe kazanıyor ama olsun biz yine de yardımcı oluruz sizlere :CüvCüv:.

meraba canlarım
ay kızlar sormayın bir grip belası var üzerimde resmen öldüm bir lante bir kötü anlatamam her yerimi lime lime kesiyorlar sanki baş ağrısı boğaz ağrısı pazardan beri çekiyorum çok fenaydım kalkacak yatacak halim yoktu sizide biraz ihmal ettim beni anlarsınız siz tabii benim gribin üstüne iklim hn sürekli huzursuz ve 5 gece hiç yatmadı resmen en son sabah 5 te bir kalktım ki ateş içinde yanıyor fitil verdim bir öksürüyor sormayın sabah hemne apart topar doktora götürdük kan testi falan yaptı ileri boyutta grip dedi doktor muhtemelende benden geçmiş çocuğa ateşi 38.30 falandı çok telaş yaptım doktor antibiyotik verdi ateş düşürücü şurup fitil ve sanırım domuz gribi tedavisinde kullanılan bir ialça var onu verdi doktor iklim için kesin domuz gribi diyemme dedi şuan griplerin %50 domuz dedi zaten grip olan tüm çocuklara biz domuz gribi gibi bakıp aynı tedaviyi yapıyoruz dedi kesin sonuç için isterseniz bir test var onu yaplaım dedi gerçi sağlık bakanlığı bu testin yapılmasını onaylayıp desteklemiyormuş özell bir test bende gerek görmedim aynı tedavi ise ne gerek var bide kendimi telaşa sokim test sonucu 3 günde çıkıyormuş zaten bu başladığımız antibiyotik tedaviis 3 günde sonuç veriyormuş ay sormayın bacılarım çok fenayım ben henüz iyleşmemişken bide bu ay herşey üst üst geliyor çok kötüyüm ben hasta iklim hasta anlayacağınız morelim sıfır kendime bile doğru dürüst bakamdım ,,,,, bizden inciler bunlar işte

Yaprakçığım tatlım sayfaya pek gelen giden yok bacım gelmeme kararı alan kimmiş ya ben kaçırmışım şimdi merak ettim ? ilaydam dişini çıkardı mı nasıl biraz daha rahatladı mı kızım aman bu gribe dikkat et çok kötü , bacım iklim dişlerini 2-3 gün ara ile çıkardı ilk 2 dişini sonra durdu şimdi bişey yok doktor yenileri şimdilik çıkacak gibi deil dedi
bacım mailimde problem var bakamdım en kısa zamanda bakıp cevaplayacağım kötü gün dostum benim saol

ya günaydın o kadar yazdım sayfa hata verdi şimdi yazacak zamanım yok
neyse iklim geçmiş olsun canım sana
yaprağım sen nasılsın canım
diloş gel artık aramıza seni çok özledim canım
meleklerinize sağlıkl versin mevlam hayırlı cumalar

ay karşılaşmak güzel oldu umarım biraz düzelmişsindir nar suyu iç meleğin içebilir mi bilmiyorum bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş

canım benim, çok geçmiş olsun
inan okurken içim cız etti, iklime ayrı üzüldüm, sana ayrı üzüldüm senağlama
inşallah geçicek canım, ikiniz de turp gibi olacaksınız. bağışıklık kazanmış oldunuz böylece. senin kadar dikkatli özenli bir anne yoktur ben bunu çok iyi biliyorum ama sakınan göze çöp batarmış derler ya seninki de o hesap. senden bulaştı büyük ihtimalle iklime de. sen kendine dikkat etmiyorsun sanırım. kendimizden önce gelen yavrularımız var biliyorum, önce onları düşünüyoruz zaten hep ama biz iyi olmazsak onlara nasıl bakarız. o yüzden kendimize çok dikkat etmeliyiz.
hastalık çok yaygın canım malesef. ki sen iklime grip aşısı da vurdurmuştun ona rağmen oldu. ama ilaçlar iyi gelir ve çabuk toparlanır diye düşünüyorum.
valla canım üzerinizde bişey var gerçekten. nazara mı geldiniz nedir, terslikler üstüste geldi hep. öyle olur zaten, biri geldimi peşinden diğerleri de sıraya dizilir. neyse Allah beterinden saklasın canım. aman bundan sonra çok dikketli ol hem kendin hem de iklim için.
sen sayfaya gelmeyince ben de şu özel durum nedeniyle diye düşünmüştüm, hasta olduğunuz hiç aklıma gelmedi ya, sen nerden kaptın be bacım. üşüttün mü, hasta kişilerle mi aynı ortamda bulundun. insanlarımız hiç önemsemiyor valla. geçen gün eşim hastaneye gitti bir akrabası ameliyat oldu, hastane bizim eve yakın, orada başka bir tanıdıklarla karşılaşmış, gelirken de hadi gelin bize birer kahve içelim demiş. neyse geldiler. içeri girince ben de isterseniz ellerinizi yıkayın, domuz gribi kol geziyor dikkatli olmak lazım dedim. gerek yok biz zaten fazla kalmıycaz dediler. bişey de diyemiyor insan yani koskaca insanlara çocuk gibi zorla el mi yıkatacaksın, ama o ellerle ilaydayı aldılar sevdiler falan içim gitti resmen, ya ölürmüsün öldürürmüsün. kendinizi düşünmüyorsanız bebeği düşünün bari mübarekler kötükedihüso. hastaneden geliyorsunuz işte ellerinizi yıkasanız birtarafınız mı eksilir. sonraki günlerde ben de hep tedirgindim, çocuğa bişey bulaşacak diye ödüm kopuyor resmen ama olacağı varsa da oluyor işte ne kadar korusan da önüne geçemiyorsun.

canım evet ya dişin biri geldi, diğeri yok. bak sen 2-3 gün arayla çıktı diyorsun. ben de öyle biliyorum 2 diş peşpeşe çıkıyor bizimki niye çıkmadı ya, bir sorun mu var acaba, ya da bebekten bebeğe değişebiliyor mu ki. ay sinir oldum. biraz daha bekliyelim bakalım da gerekirse götürücem doktora ya da telefon edip sorarız artık. bir sorun mu var yoksa olabilir mi. evet çok huzursuz ilayda geceleri uyumuyor doğru dürüst. 2 yi buluyor uyuması. sabah da geç kalkıyor ama arada emmeye uyanıyor yani ay bilmiyorum ya atlatırız inşallah biran önce. havalar da iyice iç sıkıntısı, bir açsa da biz de ferahlasak biraz. hemen akşam oluveriyor. :umursamaz:

tekrar geçmiş olsun arkadaşım, en kısa zamanda iyileşip aramıza dönersin inşallah. maile de bakarsın birara. öpüyorum seni.:1hug:

selam canım,
sen nasılsın, işler yoğun sanırım.
bizler de hep bildiğin gibiyiz işte.
neden hata verdi acaba,
hatlarda sorun vardır belki, bizde de oluyor bazen.
neyse kendine iyi bak canım.:1hug:

selam kızlar, dünden beri gelen giden olmamış
zeytincim de haftasonu çalışmıyor o yüzden gelemiyor.

iklimsu canım inşallah tamamen iyileşirsiniz.
aklım hep sizde, merak ediyorum. iyileşince bizleri haberdar et tatlım.
bu arada bizim diş halen yok, eşim normal, her çocuk aynı değil diyor
ama ilayda kadar ben de sıkıntı yaptım. epey kabarmış,
bakalım bu hafta da bekleyelim gelmezse doktora danışıcaz artık :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…