GÜnaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
İŞte geldİm burdayım
artık gelmenİn zamanı geldİ
Öyle hİssettİm nedense:)))
nerde kalmıŞtık.........
DİloŞummm son paragrafına aynen Şİddetle katılıyorum
tatlım benim
seninle ilgili her zaman temennim var biliyorsun
Allah sana güzel bir prenses ve çok yakışıklı bir de erkek çocuk nasip etsin inşallah.
bu kadar sıkıntılar çektin sonunda da öyle olacak gibi geliyor :Saruboceq:
canımın içi sen de gece gelmişsin, seni de kaçırdım ya
okudum hayatım gelişmeleri ve çok mutlu oldum
ama ben sana diyordum dimi düzelicek herşey diye
inşallah bundan sonrası sizin için çok daha güzel olur.
evet canım, benim minik yaramaz pek hevesli ayağa kalkmaya
tutunacak bir yer buldu mu tamam, hooop ayakta
emeklemeye çok hevesli değil, onu sadece ayağa kalkmak için araç olarak kullanıyor.
erken mi yürür dersin, bilmem ki. kısmet ne zaman yürürse artık.
ama ben kaslarının güçlenmesi adına iklim ablası gibi daha çok emeklemesini isterdim.
ama o hernasılsa şu ayağa kalkma işini keşfetti ve hırs yapıyor dediğin gibi.
düşüyor yine kalkıyor, defalarca. bu ne enerji diyorum ya maşallah onlara valla
o tehlikeli yerleri sorma, maviş de öyle ben dizüstü bilgisayarı küçük bir sehpanın üzerine koydum salonda oturuyoruz biz. önünde dünya kadar oyuncak var illa geliyor benim ayaklarıma tutunup kalkıyor ve bilgisayara pat pat vurmaya başlıyor. kabloları çekiştiriyor dediğin gibi. dvd player a gidiyor, düğmelerine falan dokunacak. alıp getiriyorum yine aynı yastık falan da kar etmiyor artık, aşıyor hepsini kaydirigubbakcemile. bizlerde peşinde. napalım mecburen. bu şekilde büyüyecekler, engel olamayız. sadece bir tehlike olmaması açısından peşlerinden ayrılmıycaz. sabahtan beri bir enerji, en sonunda yoruldu suzdı da ben de gelebildim.
canım, sen de gelsene gündüz iklim uyuduğunda. gerçi işlerin oluyordur, ama biraz salla işleri boşver ya :roflol:
bak benim de asılacak çamaşırım var. kahvaltı bile yapmadım daha ama yine de sizlere bakmak istedim. ayrı kalamıyorum ben sizlerden ya a.s.
canım sen ara ara yaptır o alkışı, yani istiyorsan tabi. çok da şart değil yapması da.
ben de ilk zamanlar yaptırdığımda ellerini yumuyordu, sonra yavaş yavaş açmaya başladı. sonra birgün bir baktım kendi yapıyor ama epey zaman sonra yani. o yüzden acelesi yok. öğrenir merak etme. evet canım nazar boncuğunu ihmal etmemek lazım.
yok bacım ya maviş annesi gibi değil babası gibi akıllı olsun. annesi çok akılsızlıklar yaptı zamanında da, şimdi gözünü açtı artık. çok hayati şeyler değildi belki ama insanları hep kendim gibi sandım, çok güvendim ama çok kazıklar yedim malesef :1no2:.
ama ben mavişimin babası gibi zeki olmasını isterim. eşim de geçmişte epey safmış, insanlar onun iyi niyetini suistimal ederek kolay kandırmışlar. o da artık yaşının gereği belki gözünü açtı ama maddi manevi epey kayıpları olmuş. napalım bundan sonrası güzel olur hepimiz için inşallah :Saruboceq:
canım benim mavişimi çok beğendiğini yazmışsın, ben de iklimsuyu çok beğeniyorum inanki. çok seviyorum onu. fotolarına, videolarına falan bakıyorum arada. bıcır bıcır çok şeker maşalah. canım sen daha geçsin. beyaz tenlisinden de olur, renkli gözlüsünden de merak etme.
ay canım inşallah baharda prenseslerimizin kolundan tutup gezdirmek nasip olur ya. dediğin gibi keşke ben istanbulda ya da sen bursada olsaydın. buluşurduk hep. ama inşallah yine buluşuruz ya. çok uzak mesafe değil sonuçta. inşallah yaza gelirsiniz bursaya, ben de gelirim istanbula. diloşlarla da buluşuruz. ben de sizleri evimde misafir etmek isterim. tanışır daha güzel kaynaşırız. dediğin gibi gerçekten ben de sizi yıllardır tanıyor gibiyim.sanki eski dostlarımsınız benim. gerçekten çok şeyley paylaştık, sıkıntılarımızı, dertlerimizi, mutluluklarımızı, hamilelik ve doğum serüvenlerimizi ve şimdi de bebeklerimizin gelişimin. inşallah çok daha güzel paylaşımlarımız olur. çok seviyorum sizler ben a.s.
GÜnaydın İklİmsu nasılsın
günaydın saol sen nasılsın
yaprak cnm sen doğumdan sonra şeker ilacına devam ettinmi yani alıyormusun cnm
yok canım kusra bakma hatırlayamdım
adaşımmmm bak geldim artık ben
sinem kuşşş cnm yaaaa
yazdın bana bir kaç kez ama geri dönemedim sana
ama bak geldim buraya artık
sende gel bakalım
yaaa yaprak prensesler var yaaa
süper ötesi bi tane mavişim var bi tane esmer bombam
ne diyeyim ben daha yaaaaaa
doruğa kız bakıyorum haberiniz ola
benim ki için az daha bekliceksiniz
ama doruk da doruk hani
ben bir ara topinize misafir olmuştum boş gebeligimden sonra sagolun çokta güzel agırlamıştınız şu an hamileyim 21 haftalık
ya dırımkız maşallah oğulların çok güzel büyümüşler çok ttalılar onları gördükçe seni defalarca takdir ediyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?