Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

günaydın canlarım
umarım net düzelirde sizlerden ayrı kalmam
yaprağım inş. diloştanda bendende müjdeli haberleri alırsınız yeni yıl hediyesi olur
meleğin nasıl yaprağım bence sen oyuncak al ki senin bilgisayarı karıştırmasın gerçi çocuk bu belli olmaz onu beğenmeyip senin pc le oynayabilirde :))
iklimsu nasılsın canım yoğunsun gelememişsin sayfaya
diloşşş kuş senin rahatın nasıl canım
ben iyiyim çalışmalar son hızla devam ediyor hayırlısı artık

herkese günaydın kızlar ,
eşim işe gitti benide uyku tutmadı iklimcikte uyuyor evi toplamaya başlamadan bir uğrim dedim
zeytin canım bu ara kendimi ev işlerine verdim dün salonun camlarını sildim iklim uyurken önceki gün mutfağı temizledim dolapları falan bayadır yapmıyordum hamile kaldığımdan beri böyle ayrıntılı temizlik baya yoruldum bugünde banyo ve diğer camlar ver temizlik planımda bakalım ,
canım senin içinde allahım hayırlısını nasip etsin bak yeni yıl geliyor yeni umutlarla

ayyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimler gelmiş dünyalar tatlııs bacım gelmiş hoşgeldin bitanem seni çok özledim ben bu sayfanın kıymetlisisin canım benim sen sık boğaz etmek istemedik sen doğru zamanı bilirsin diye ama burda olmadan çok mutluyum hep gel

evet canım sana katılıyorum allahım diloşuma dünyanın en güzel evlatlarına nasip edecek bende inanıyorum çünkü o hak ediyor

canım ben gece kuşuyum eşim iklime bakıyor arda kaçıyorum buraya tabii iklim hn onunlada durmak istemiyor illede beni görecek ve mızıldanacak bana mafoldumben ,
canım iyi dileklerin için çok saol

bacım bence baya erken yürüür gerçi sağlıklı olsunlarda geç yürüsünler ama ayağa kalkmayı başarıyorsa bir süre sonra koltuklardan tutunup yürür ve sonra serbest yürür bak 11 . ayına gelmeden yürürü dilek demişti dersin

vallahi bacım enerji işini bende anlamıyorum yürüteç ile evin içinde bir koşuşu var sorma uçuyor resmen halılar kapılar vız geliyor küt küt kendini vuruyor kapılara sorma yani ne yapacağım bilmiyorum çok yaramaz huysuz herşeyden sıkılır oldu artık bcaım oyuncağa hele hiç tahamülü yok yok sesli renkli janjanlı oyuncaklar hiçbirinin yüzüne bakmıyor aynen ilayda gibi aman bacım bilgs. onutursun salonda gelir geçer üstüne düşer gerçi sen çok dikkatlisin ama çok tehlikeli ay bir yürüseler de kurtulsak vallahi :sm_cool: artık evin içinde resmen bas bas bağrıyorum dokunma bırakma sanki çok anlıyorda dönüp bakıp yine yapacağını yapıyor ,
ya ttalım bu arada ilayda yürütecine biniyor mu alıştı mı nasıl pek bahsetmedin mam sandelyesinde oturuyor mu ,bizimki nefret ediyor ağla ağla oturmak istemiyor

ah canım bende gelmeyi çok istiyorum daha sık dediğim gibi bu ara baya eve sardım temizlik falan malum bayadır tam anlamı ile temizlik yapmadım bazı sebeplerden dolayı anladın sen onu lülülülülülü iklim yattı mı elimde bir kova her köşedeyim ya canım halıları yıkamay vermeyi düşünüyorum en azından salonun ki ve mutfağın kini ama iklim sürekli yerde üşütürmü diye korkuyorum ama felaket haldeler iklim yemek yedirirken hapşırıyor çıkarıyor kusuyor her yere silşiyorum ama yine pis sanki ne dersin gerçi 3-4 güne getirrim dedi adam ama teredütteyim ,

yok bacım bayadır çalıştırıyorum ama alkış falan yok bana bakıp gülüyor ellerine falan o kadar başka bişey yok canı istemezse aynen ben kimse ona bişey yaptıramız eskiden koltukların kenarını tutturuyordum ayağa kalksın diye kesinlikle tutmazdı şimdide kendi yapıyor ben dedim yapmayacak vazgeçtim 2 gündür koltuktan tutunup bir kaç adım atıyor yani isterse keyfi olursa arada alkış kıızm diyorum gülüyor benim ellerime bakıyor ama yapmıyor sengözlerimebaksanab tatil modunda anlayacağın teyzesi

yok be canım akıllı olmak demek kötü niyetli insanlar kadar kötü düşünmke deil onlar akıllı deil emin ol başka varlıklar her an kötülük düşünen her an fesat olan yani sen ben istesek te öyle olmaıyız biz akıllıyız çünkü insnaları seviyoruz çünkü herkese değer evriyoruz biz doğruyuz boşver biizm yaptıklarımız akılsızlıksa biz akılsız olalım be bacım tabii ki kendimizi kullandırmayalım ezdirmeyelim ama yinede onlardan bir farkımız olsun demi :içelim:sana

vallahi bacım ilayda aynen benim yiğenime benziyor ablamın kızına oda 2 yaşını dolduracak ocak 22 de ona çok bakardım hamile iken hergün beraber dik ama benzemedi mavişimi bir farklı seviyorum sorma ,
canım senin beni ve kızımı sevdiğini çok iyi biliyorum çünkü bunu hissediyorum ,

keşke burda olsaydın çay partisi düzenlerdik süper olurdu ben pek hamur işlerini beceremem ama süper kek yaparım ağlayan kek yapardım sana gerçi çok uzak deil bursa şurası hemen bir gün görüşürüz ,

bu arad yılbaşında ne yapıyorsunuz bir planınız var mı

ah canım benim benim senden öğreneğim çok şey var buarad bir önceki mesajda belirtmeyi unuttum şu çocuk konusu bacım allahım kızıma sağlık versin ben çocuk defterini kapadım ban ayetti vallahi bri daha yanı zorlu dönemleri yaşayamam ne yapim beyaz tenli renkli gözlü bebek özlemimi ilaydamda geçiririm sen büyüdükçe resimlerini falan paylaşırsın demi :roflol:

ıkızlerdı ama ılk 2cı ay bırı bızımle olmak ıstemedı ve aramızdan ayrıldı Şımdı benı bırakmayan bebeyımle yola devam edıyoruz allahın ıznıyle

ay hoşgeldin canım seni burada görmek süper ötesi bişey sorma çok mutlu oldum ,

ya vallahi doruk paşa bizim kızın kardeşi sayılır ben senden bekliyorum vallahi damadı doruk paşayı yaprak düşünsün bu arad nasıl sağlığı nasıl paşamın nihal işe başladı mı o nasıl

ben bir ara topinize misafir olmuştum boş gebeligimden sonra sagolun çokta güzel agırlamıştınız şu an hamileyim 21 haftalık

ay çok sevindim canım senin adına llahım sağlıklı sıhatli doğumlar nasip etsin sanada bak bizimkiler büyüdü nerdeyse yaşlarını dolduracaklar allahım sanada nasip etsin , ne demek ağırlamak bu sayfa herkesin herkes ev sahibi burda aramızda seni görmekten mutluluk duyraız arda gel gelişmeleri bizede bildir biz meraklı hatunlarız cinsiyeti belli mi

neyse çok abartmışım aşmışım kendimi iklim uynamadan yatğımı toplayayım ay bugün çok tembelim hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden
yani istenbulda olmayanlar için söylüm süper bir hava var bol güneşli sıcak sanki bahar havası bugün kızımı biraz dışarı çıkarim hava alsın
hepiniiz öpüyorum ara ara bakarım bugün sayfaya net açıkken öpüldünüz

slm canlarım iklim nasılsın canım
burdada hava günlük güneşlik
bugün son 4 gün tatil yapacam ben
görüşemezsek şimdiden iyi seneler kızlar saüğlıklı mutlu nice yıllara inş.
gülay meleğini sağlıkla kucağına alırsın inş.
yaprağım nasılsın canım
ev hanımı diloş nerdesin canım yaa
seni çok özledim
öpüldünüz canlarım yine gelirim sayfaya
iyi yıllarrrrrrrrr

selam canlar, nasılsınız,
evde temizlik var, kadın geldi.
o yüzden çok yazamıyacağım
ilayda da pek durmuyor, kadın demesin sonra
çocuğu bir kenara attı, temizliği de bana yaptırıyor
kendi bilgisayarda vakit geçiriyor diye. ama sizleri merak ettim
bir bakayım dedim.

iklimsu canım arkadaşım gelmiş
özlüyorum seni tatlım ya a.s.
demek temizliğe başladın, ben biraz tembelim valla bu konuda
o yüzden de temizlikçi 2 haftada bir bende. ilayda müsade etmiyor zaten.
tutunacak bir yer buldumu hemen ayakta o yüzden arkamı dönmeye gelmiyor.
şimdi burdayım ama o da gözümün önünde yani kaydirigubbakcemile.
çocuk kanalında gece bahçesi var, ordaki kuklaları seviyor da öyle oyalıyorum.
iklimsu tatlım çok yorma kendini, yavaş yavaş hallet boşver.
yılbaşı gecesi misafirlerim var canım, bebekle bir yere çıkamayız biz
bırakacak kimse de yok, yani zaten bırakmak da istemem o yüzden evdeyim .
ama iyice sessiz sedasız olmasın dedim, ilaydanın da ilk yeni yılı olacak
o yüzden misafirlerim var, yakın arkadaşlarımız, yabancı değiller. kendimizce bişeyler yapıcaz artık. canım sonra senin yazdıklarını daha ayrıntılı cevaplarım.
kısaca aklımda kaldığı kadarıyla, ilayda yürütece eskisinden daha çok biniyor biraz daha alıştı evet. ama daha henüz iklim ablası gibi uçarak gitmiyor,
biryerde bişey buluyor ona takılıyor, çekiştiriyor falan. araştırmacı gazeteci bizimki.
mama sandalyesinde de biz yemek yerken oturuyor, bazen bizim yemeklerin tadına baktırıyoruz, hoşuna gidiyor cokacimcoook, bzen de mama, çorba falan yedirirken oturtuyoruz ama yemek biter bitmez kurtlanıyor hemen kalkacak yani neyse almış olduk birkere geri de veremeyiz, zamanla alışır belki.
canım valla inşallah birgün buluşur tanışırız. bebişler de tanışıp kaynaşır. ben de sana kek börek pasta yemek ne istersen yaparım, gel yeterki. tabi diğer kızları da beklerim yanlış anlaşılmasın sakın opuyorumnanaktan.

zeytincim, bugün hata yok galiba nette, gelmişsin canım, çok sevindim seni sayfada gördüğüme. canım sen çalışmalara devam et. yeni yılın ilk bebiş haberi senden gelir inşallah . sonra da diloşumdan. onun adetine daha var çünkü o yüzden diyorum yani.

gülay bebeğin hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:. evet bazen bazı arkadaşlar uğruyor, 1-2 gün takılıp gidiyor. sonra bidaha da gelmiyorlar. aslında arada gelip gelişmeleri yazın böyle. iklimsunun dediği gibi bu sayfa sadece bize ait bizim hikayelerimizin paylaşıldığı bir sayfa değil. isteyen herkes aramıza gelip paylaşımda bulunabilir, biz bundan çok mutlu oluruz. bizler de bebeklerden dolayı eskisi kadar sık giremiyoruz, işte fırsat buldukça.

diloşum yok bugün, dorukla hala sanırım. bol bol öp bizim için de paşayı.
kız doruk benim damat mı olacakmış, öyle bir söylenti var sayfada. ama ben ilk baştan da dediğim gibi kızımı istanbula göndermem, sor bakalılm nihale :sm_confused:bursaya iç güveyi verirse o zaman düşünürüz :roflol:,

şimdilik benden bu kadar, belki sonra yine gelirim. öpüldünüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…