mrb lar canlarım
gelemedim yazamadım arayamadım
çok özür dilerim hepinizden
gelemedim çünkü çok yoğundum yoğunduk yani
yılbaşı günü kardeşimler geldi ayyy harika bi geceydi
dorukla bi an bile ayrılmadık kahkahalar süperdi görmeliydiniz
o gün benim kontrolum vardı eşim sağolsun mezeleri yapmış
eve geldiğimizde herşey hazırdı çok eğlendik çokkk
ben acayip bi gülme krizine girdim tam 12 de inş. bu yıl da böyle olur
ve tam 12 de evin girişinde nar patlattık yeni yıl bolluk bereket getrsin diye
bugun gittiler evlerine valla işte bir kaç gün çok güzeldi ama şimdi ne kadar yorulduğumu anladım
bebek işi zormuş yaaa
arayamadım sizleri çünkü telin bozuk
numaralarınızı telefona kaydetmişim hep
o yüzden özelden verin de yeni tele kaydedeyim
bu arada geç kaldım biliyorum ama
yeni yılınızı tüm kalbimle kutluyorum
sağlık mutluluk yuvalarınıza huzur getirsin bolluk bereket getirsin inş
allahım hepinizi kazadan beladan kötü insanlardan korusun
meleklerinizle güzel mutlu bi yıl diliyorum
sinem kuşum bizim içinse dileklerimiz malum
inşaah güzel allahım hepimizin gönlündekini verir bu sene
2010 10 numara bi yıl olsun bizler için
diloşum güzel sözlerini için seni kocamannnnnnnnn kokulu öpüyorum bebeğim
bende burda olmaktan çok ama çok mutluyum iyi ki sizleri tanıdım ben yaaa
yaprağım ilaydama hiç bir şey demiyorum
olağanüstü nasıl güzel kırkbişnkere maşallah
şahane yaaa gözler müthiş bu kız gözlerini teyzesinden almış benden söylemesi
allahın nazarlardan korusun meleklerimizi
görüşürüz güzeller
öpüldünüz
canım hoşgeldin seninde yeni yılın kutlu olsun bitanem yeni yıl ile birlikte tüm beklentilerinde gerçkleşsin inşallah yeni yıl sana senin kadar güzel bir evlat nasip etsin inşallah ,
yeni yıla bu kadra güzel ve huzurlu girmene çok sevindim tabii doruk paşa varsa bacımın keyfine diyecek yok ay nasıl paşam büyüfdümü teyzesi artık gülüyordur yavaş yavaş ay şimdi ne tatlıdır ya öyle etrafa baıyordur :ecrin_bebek: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım benim yeni yılım malasef senin ve yaprağın ki kadar renkli geçmedi ben iklim ve eşim 3 kişilik çekirdek aile halinde kutladık ben 2-3 çeşit meze yaptım çerez falan azcıkta alkol artık emzirmediğim için vallahi bir kaç kadeh içtim iyide geldi saat 12.30 falan dı da yattım anneme gidecektim orayada halamlar çocukları falan çok kalabalıktı şimdi iklim orda yerlerde sürünecek kucakta durmuyor çoluk çocuk derken zor olur diye gitmedim yani yeni yıla yarı uyuklayarak girdim baklaım bende tüm yıl yatarsam şaşırmayın ,,,delikafadulden
canım iyi olmanıza sevindim melekler ayaklandıkça göz önünden ayırmamak lazım hemen ellerini bişelere atıveriyorlar
ben iyiyim çalışmalar yaptık bakalım haftaya bugün en geç adet olmam lazım 9-10 ocak hayırlısı olsun bakalım diloştan da gelir müjdeli haberler inş. canlarım
kib byee
canım iyi olmanıza sevindim melekler ayaklandıkça göz önünden ayırmamak lazım hemen ellerini bişelere atıveriyorlar
ben iyiyim çalışmalar yaptık bakalım haftaya bugün en geç adet olmam lazım 9-10 ocak hayırlısı olsun bakalım diloştan da gelir müjdeli haberler inş. canlarım
kib byee
vallahi bacım kızım çok güzel olmuş sana kızdım özelden buarda da yazayım bir daha duyarsam nazar boncuğu takılmamış vallahi bozuşacağızya nebilim insanın sevdiğinede nazarı değermiş bazen diyorum ben mi nazar deydiriyorum boncuğuma gerçi hep maşallah diye seviyorum ama ona bakarken içimin yağları eriyor vallahi çok tatlı,
bacım bugünlerde sizi biraz ihmal ettim ama artık daha sık gelcem gündüzleri nasıl zaman geçiyor anlamıyorum iklim en fazla 1 saat uyuyor bende anca yemek yapıyorum bide ablam yakınya arada gündüzleri ona kaçıyorum ama artık daha sık gelcem
bacım rsim olayını özelden yazdım zaten ,,,,,
seni kocaman öpüyorum şimdi kaçtım mesajlara cevap yazcam ama iklim mızıldanıyor bir bakim kaçtım ben hepiniiz çok öptüm
bu arada sinem yoksun hayırdır iş başı yapmadın mı
canım hoşgeldin seninde yeni yılın kutlu olsun bitanem yeni yıl ile birlikte tüm beklentilerinde gerçkleşsin inşallah yeni yıl sana senin kadar güzel bir evlat nasip etsin inşallah ,
yeni yıla bu kadra güzel ve huzurlu girmene çok sevindim tabii doruk paşa varsa bacımın keyfine diyecek yok ay nasıl paşam büyüfdümü teyzesi artık gülüyordur yavaş yavaş ay şimdi ne tatlıdır ya öyle etrafa baıyordur :ecrin_bebek: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım benim yeni yılım malasef senin ve yaprağın ki kadar renkli geçmedi ben iklim ve eşim 3 kişilik çekirdek aile halinde kutladık ben 2-3 çeşit meze yaptım çerez falan azcıkta alkol artık emzirmediğim için vallahi bir kaç kadeh içtim iyide geldi saat 12.30 falan dı da yattım anneme gidecektim orayada halamlar çocukları falan çok kalabalıktı şimdi iklim orda yerlerde sürünecek kucakta durmuyor çoluk çocuk derken zor olur diye gitmedim yani yeni yıla yarı uyuklayarak girdim baklaım bende tüm yıl yatarsam şaşırmayın ,,,delikafadulden
ayyyy fıstıkım benim yaaa ne güzel dileklerde bulunmuşsun bitanem benim
aminnnnnnnnnn diyorum başka da bi şey demiyorum
valla üzüldüm bak şimdi öyle deme yaaaa benimk, güzeldi evet ama sizinki de bence oldukça iyiymiş çekirdek aile demişsin yaaa ne güzel bakkk ,inş. bizde seneye çekirdek aile oluruz gerçi seni anlıyorum bi şekilde o gece kalabalık olsun çoşkulu olsun istiyor insan ama boşver be güzelim bende alkol aldım o yüzden öyle çoşmuştum heralde güzeldi yaaa aslında arada yapmalı diyorum ben
doruk enfes valla teyzesi ne diyeyim evet büyüdü sürekli etrafa bakınıyor seslere tepki veriyor bazen çok cidd bazen kahkahalar atıyor çok fena gıdıklanıyor paşam yaaa gönderirim sana özelden resimlerini yaprağa da göndericem inş. ilk fırsatta
şimdilik hoşçakal görüşürüz cnm
kocaman öpüyorum seni ve iklimimi
hu hu canım yine destan yazıyosun değilmi beni görmediğine göre neyse kib meleğinede öpüyorum kocaman
ev hanımı nerdesin kuzum ya
canım doğru tahmin döktürdün yine
allah sizlere meleklerinize bakmanız için güç kuvvet versin canlarım
canımsın yaaaa
inş. gülüm inş.
çok az kaldı inan şu aplana
inş. ilk müjde senden
2.cisi benden
sonra yandı iklim hnm ve yaprak hnm
sorularımıza cevap vericekler artık napalım di mi ama-tatlicadiarzu-
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben çok şapşalım sinem gelmişte sayfalarca yazmışta ben kıza yok diyorum allahım ben iyice sıyırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm pardon canım
öenmli değil canım seninle sohbet etmek güzel
meleğin uyanmadı değilmi
allahım tüm melekleri nazardan kötülüklerden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?