Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

canım hoşgeldin seninde yeni yılın kutlu olsun bitanem yeni yıl ile birlikte tüm beklentilerinde gerçkleşsin inşallah yeni yıl sana senin kadar güzel bir evlat nasip etsin inşallah ,

yeni yıla bu kadra güzel ve huzurlu girmene çok sevindim tabii doruk paşa varsa bacımın keyfine diyecek yok ay nasıl paşam büyüfdümü teyzesi artık gülüyordur yavaş yavaş ay şimdi ne tatlıdır ya öyle etrafa baıyordur :ecrin_bebek: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canım benim yeni yılım malasef senin ve yaprağın ki kadar renkli geçmedi ben iklim ve eşim 3 kişilik çekirdek aile halinde kutladık ben 2-3 çeşit meze yaptım çerez falan azcıkta alkol artık emzirmediğim için vallahi bir kaç kadeh içtim iyide geldi saat 12.30 falan dı da yattım anneme gidecektim orayada halamlar çocukları falan çok kalabalıktı şimdi iklim orda yerlerde sürünecek kucakta durmuyor çoluk çocuk derken zor olur diye gitmedim yani yeni yıla yarı uyuklayarak girdim baklaım bende tüm yıl yatarsam şaşırmayın ,,,delikafadulden

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben çok şapşalım sinem gelmişte sayfalarca yazmışta ben kıza yok diyorum allahım ben iyice sıyırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm pardon canım

ayyyy fıstıkım benim yaaa ne güzel dileklerde bulunmuşsun bitanem benim
aminnnnnnnnnn diyorum başka da bi şey demiyorum
valla üzüldüm bak şimdi öyle deme yaaaa benimk, güzeldi evet ama sizinki de bence oldukça iyiymiş çekirdek aile demişsin yaaa ne güzel bakkk ,inş. bizde seneye çekirdek aile oluruz gerçi seni anlıyorum bi şekilde o gece kalabalık olsun çoşkulu olsun istiyor insan ama boşver be güzelim bende alkol aldım o yüzden öyle çoşmuştum heralde güzeldi yaaa aslında arada yapmalı diyorum ben
doruk enfes valla teyzesi ne diyeyim evet büyüdü sürekli etrafa bakınıyor seslere tepki veriyor bazen çok cidd bazen kahkahalar atıyor çok fena gıdıklanıyor paşam yaaa gönderirim sana özelden resimlerini yaprağa da göndericem inş. ilk fırsatta
şimdilik hoşçakal görüşürüz cnm
kocaman öpüyorum seni ve iklimimi

canımsın yaaaa
inş. gülüm inş.
çok az kaldı inan şu aplana
inş. ilk müjde senden
2.cisi benden
sonra yandı iklim hnm ve yaprak hnm
sorularımıza cevap vericekler artık napalım di mi ama-tatlicadiarzu-

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim karnım ağrıyo yaaa sanırım adet olacam kızlar ben 4 günüm kaldı ya 2 gündür gece yatamıyorum uyku düzenim bozuldu bağırsaklarım bir tuhaf çok su içmememe rağmen wcye kalkıyorum anlamadım akşam 6 da 2 bardak ayran içtim başka bişede içmedim gece 12 ye kadar wcye taşındım
yaprağım ilkim nasılsınız kızlar melekleriniz nasıl yoruyomu sizleri
diloşuum evet canım inş. busene hayırlısıyla gelsin meleklerimiz
artık bizim hatunlar topiği terkederler sorularımızdan opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5
hepiniz çok özledim iyiki varsınız canlarım

merhaba canım,
ben artık çok sık gelemiyorum ya
şimdi zar zor uyuttum da gelebildim.

canım inşallah 9-10 ocakta bir kutlama yaparız sayfada :içelim:

slm yaprağım meleğin uyuyomu hala karşılaştık ne güzel adet belirtilerim başladı ama hayırlısı bakalım
göğüslerim buay çok sızlıyo ya
rahatın nasıl canım

sağol yaprağım allahım hakkımızda hayırlısını versin umarım diloşla bana uğurlu gelir 2010 meleklerimizi kucağımıza alırız
sizlerde sağlıkla büyütürsünüz inş. meleklerinizi

canım çok haklısın,
bebişime nazar değiyor farkındayım.
ama senin nazar değdireceğini daha doğrusu bu sayfadan birilerini nazarının değeceğini düşünemem bile. hepiniz sevdiğiniz için iyi niyetle söylüyorsunuz. bence daha çok kıskanç insanların nazarı değer gibime geliyor. bizim aramızda da öyle biri olmadığına göre sen de öyle düşünme tatlım. nazar boncuğu takıyorum canım takmasına da
kıyafet değişince hoooop kirli sepetine gidiyor. bazen makinede nazar boncuğu da yıkanıyor :1shok:
hatta üst kat komşumuz var hemşire emeklisi bir bayan ilaydayı çok seviyorlar. doğduğu zaman ona kenarları altın olan bir nazarboncuğu hediye etmişti genelde onu takıyorum. geçen günde hatta taktım ve aklıma da sen geldin, iklimsuya söz verdim takmam lazım diye. ama nasıl olduysa 1 saat sonra falan iğnesi açılmış bir halde yerde buldum boncuğu. omuz arkasına takmıştım aslında ilaydanın onu oradan çıkarma ihtimali olamaz yani. yerlerde sürünürken, emeklerken falan biryerlere taktırdı da o şekilde mi çıktı anlayamadım ama tam zamanında yetiştim. Allah korusun benden önce bulup yutardı da. iğnesi batabilirdi. yani verilmiş sadakamız varmış derler ya. eşim de kızdı kaldır onu bidaha da takma diye. sen nasıl takıyorsun. içine body sine falan mı ilikliyorsun? öyle yapmak lazım sanırım. dış tarafa takmam artık çok korktum valla.
iklim de çok tatlı annesi, sen de onu koru nazara karşı. nazar duası falan okutmak lazım. eşimin halasına gidip okutayım en kısa zamanda.

canım fırsat buldukça gel tabi. merak ediyorum ben de sizleri aslında.
ama şu ara ben de pek sık gelemiyorum. ilaydayı artık tutamıyorum, maşallah çok hareketlendi teyzesi o yüzden benim bilgisayara gelip kabloları falan çekiştirip duruyor. pat pat tuşlara basıyor. yani o uyurken gelebiliyorum ancak. akşamları da eşim yorgun oluyor ben de yemekti, bulaşık yerleştir falan yoruluyorum o yüzden gelemiyorum. ama sizler daha sık gelirseniz ben de fırsat yaratırım sizler için.

aman canım gündüz uyumasın da gece uyusun iklimcik boşver. ilayda 2-3 saat arayla uyuyor. akşam saatlerinde de uyuyor sonra gece uyuması 2 yi buluyor. sabah da 8-9 civarı dikiyor beni ayağa. o yüzden ruh gibiyim yani kafamçokkarıştı

evet canım, diloşla ilgili tüm temenilerine gönülden katılıyorum alkisalkisalkis
ve ben de amin diyorum :Saruboceq:

canım olsun ya, biz kalabalıktık yılbaşı gecesi ama ben epey yoruldum.
çekirdek aile olarak kutlamak daha mantıklı olacakmış ama neyse artık.
ben halen emzirdiğim için alkol falan da alamadım malesef. neyse inşallah 2010 çok güzel geçsin. bebişlerimiz sağlıkla mutlulukla büyüsün, bizleri hiç üzmesin.
diloşla sinem hamile kalıp, sağlıklı olarak kucaklarına alsınlar inşallah.
önümüzdeki yeni yıla herkes çekirdek ailesiyle mutlu mesut girsin hihoyyyt

hu hu canım yine destan yazıyosun değilmi beni görmediğine göre neyse kib meleğinede öpüyorum kocaman
ev hanımı nerdesin kuzum ya

canım doğru tahmin döktürdün yine
allah sizlere meleklerinize bakmanız için güç kuvvet versin canlarım

inşallah bu yıl hep böyle coşkulu geçer senin açından tatlım.

fotoları gönder sen, takvim yapıcam ben paşama.
iklimsu prensese de yapıcam.buyrunnnnnnnnn

hu hu canım yine destan yazıyosun değilmi beni görmediğine göre neyse kib meleğinede öpüyorum kocaman
ev hanımı nerdesin kuzum ya

yok kız destanlar yazamıyorum artık.
bir taraftan okuyorum, diğer tafatan da yazıyorum.
destan yazmaya pek fırsat bulamıyorum artık

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ah inşallah tatlım.
siz hamile kalın, inşallah hayırlısyla da doğumunu yapın.
40 gün 40 gece kutlama yapıcaz inşallah.
isterseniz her dakika soru sorun. bıkmadan usanmadan cevaplarım
bilmiyorsam da araştırıp öğrenirim ne demek vereliniortak

zeytin sayfada görünüyorsun ama yazmıyorsun.
sayfayı açık unutup işe güce daldın sanırım :sm_confused:.

ben de özel msjlarıma bakayım bu arada bari

öenmli değil canım seninle sohbet etmek güzel
meleğin uyanmadı değilmi
allahım tüm melekleri nazardan kötülüklerden korusun

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben çok şapşalım sinem gelmişte sayfalarca yazmışta ben kıza yok diyorum allahım ben iyice sıyırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm pardon canım

estağfurullah tatlım ya,
şapşal ne demek.
bu yaramazlar bizde akıl mı bıraktı.
dalgınlığına gelmiştir, normal yani. sıyırmadık daha merak etme.
kısıtlı zamanda girdiğimiz için hızlı hızlı geçmişi okuyup cevaplıyoruz.
Allah'tan az kişiyiz burda, yoksa en az 40-50 kişinin yazdığı topiklere takılsak hiç yetişemeyiz valla :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…