Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

selam kızlar, nasılsınız
bugün kimseler gelmemiş
benim de işim çok aslında, akşama birsürü misafirim var
ama yeni yılınızı kutlamak istedim.a.s.

[/URL][/IMG]

URL=http://img694.imageshack.us/i/yeniyl5.jpg/]
[/URL]

ilaydayla birlikte, hepinizin yeni yılını kutluyoruz a.s.
sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllar diliyorum hepinize.
inşallah yeni yılda herkesin hayalleri, umut ettikleri, bekledikleri
fazlasıyla gerçekleşir. herkese sağlık, huzur, mutluluk,bol kazanç,
diloşumla, sinemime sağlıklı bir bebek dünyaya getirmelerini diliyorum :Saruboceq:.

ilaydada bütün teyzelerinin yeni yılını kutluyor, ellerinizden öpüyor
ve hepinizi alkışlıyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Herkese merhaba ve mutlu yıllaaarr a.s.
Dün doktordaydım ve bebişim bana kalbinin pıtpıt atışını dinleterek en güzel yeni yıl hediyesini verdii :ecrin_bebek:
Aslında geçen gittiğimde doktor 2 kese görmüştü ikiz demişti ama 2.si çok küçüktü ve sonradan yokolabilir demişti, nitekim bu sefer gittiğimizde tek kese vardı. Ama olsun, herşeyin hayırlısı... Kalp atışını da duydum ya çok mutlu oldum...
Hepinize mutlu sağlıklı ışıl ışıl bir yeni yıl diliyorum opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım, çok sevindim senin adına.
ikinci kese kaybolmuş demek, hayırlısı olsun
Allah bu bebeğine sağlık versin :Saruboceq:.
hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
yeni gelişmelerden bizi de haberdar edersen çok seviniriz canım
biz de sana sağlıklı mutlu bir yıl diliyoruz, kendine ve bebişine iyi bak tatlım a.s.

bugün yine kimseler yok, malum tatil günü
eşim çalışıyor bugün, bizde bebişimle evdeyiz
hava da çok güzel aslında ama yalnız çıkmak istemiyorum.
ilaydayı uyuttum şimdi, size bakayım dedim ama kimse yok doğal olarak.

dün çok yoruldum kızlar ya, epey kalabalık olduk.
güzeldi, eğlendik. kızımın amcaları geldi, o da eğlendi kalabalıkta
önce elbise giydirdim ona, altına kilotlu çorap. saçına da tokasını taktım
öyle karşıladık misafirlerimizi, daha sonra fotolardaki gibi kırmzıları giydirdim
şapkasını da taktım, tam noel kısçesi oldu. amcaları yengeleri bayıldı mavişime.
ama nazar değdi sanırım, iklimsuyu dinleyip nazar boncuğunu takacaktım
ama yine unuttum bütün gece uyumadı desem yeridir.
saat başı uyandı nerdeyse. biz de uyumadık tabi. sabah biraz uyuyabildim
ama sersem gibiyim valla kafamçokkarıştı
ay bir çıksa şu dişler de, en azından yenileri gelene kadar biraz dinlensek

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sen de bendensin desene, ben tam gece kuşu oldum valla.
ne zaman düzene girecek ben de bilmiyorum.

canım herkes öyle diyor, yaşından önce yürür diyor da
yavaş yavaş tutunmadan durmaya çalışıyor. daha çok beceremiyor
birkaç saniye falan ancak duruyor.
bi de o haldeyken alkış yapmaya çalışıyor alkisalkisalkis
kimi alkışlıyorsa artık, kendini alkışlıyor sanırım, ayakta durduğu için :roflol:
bilmiyorum, bakalım. dediğin gibi sağlıklı olsunlar da ne zaman yürürse yürüsün.
acele etmiyorum artık hiçbişey için. bak dişler için de bugün çıkıyor yarın çıkıyor derken
1 ayı geçti tık yok. ama çok zorladı yavrumu ya, kaç tane çıkacak acaba :sm_confused:
ay bir çıksa da o da biz de biraz oh desek. gerçi yenileri gelecek ama biraz ara olur belki ya, böyle iyice kötü olduk 1 aydır uyku muyku yok doğru dürüst mirmirmirmir

evet canım haklısın, bilgisayarı kaldırıyorum artık.
dizüstü olduğu için zaten taşıma problemi de yok.
ancak o uyuduğunda açıp bakıcam artık.
çünkü taktı kafayı, arkamı döndüğümde bakıyorum bilgisarayın yanında
bi de ayağa kalkmış vaziyette, tuşlara vurup vurup duruyor
tutup alıyorum, yine aynı o zaman daha bir hırs yapıyor kaydirigubbakcemile
en ufak bir boşlukta yine orada. dediğin gibi kabloları falan kurcalıyor.
eşime diyorum niye böyle yapıyor, devamlı benim pc nin yanında
o da, orada bir hareket var, bi de sen oradasın ya o da merak ediyor ne var acaba diye
yasakladıkça daha da ilgisini çekiyor diyor.
en sonunda topladık artık napalım. uyuduğunda açıyorum artık
yürüteci iklim kadar çok sevemedi canım ya, eskiye göre daha bir alıştı ama
o bağımsız olarak emekleyip ayakta durmayı istiyor sanırım.ama ben de başa çıkamayınca mecburen koyuyorum. özellikle mutfakta işim varken falan iyi oluyor. benim mutfağım açık bide salon mutfak koridorlar falan açık hep, kapı falan yok. gezecek alanı çok yani. küçük bir odamız var oraya taktı bu ara, ikide bir oraya gidiyor. diğer odaların kapılarını kapatıyorum. orayı da ona göre ayarladım, birtek o adanın kapısı açık. hemen emekleyerek oraya gidiyor, oyuncaklar falan koydum biraz orada oyalanıyor. ben de gidiyorum peşinden tabi. yaza kadar böyle bakalım yaz gelsin dışarı çıkarırız, o zamana kadar yürürler inşallah, daha rahat olur bizler için de.

canım valla ben de temizlik yapacak enerji falan yok ya
o yüzden mecburen temizlikçi çağırıyorum
kendim de işte makinelere çamaşır, bulaşık atıp yerleştirme işlerini yapıyorum.
toz alıyorum 2 günde bir, bir de banyoları, wc yi lavaboyu domestosla ovup temizliyorum.
etrafta çer çöp kırıntı gibi şeyleri de şarjlı süpürgeyle alıyorum. bi de yemek.
yani bunlar bile beni çok yoruyor. nerde kaldı kap, cam dolap temizliycem sağolsun gelen kadın epey hamarat, ve güzel yapıyor da o da görüyor halimi. ilayda çok hareketli sen zaten istesen de yapamazsın diyor. uyuduğunda da uyanmasın, gürültü olmasın diye yapmıyorum, yapmak da istemiyorum zaten. uykusu çok hafif en ufak bir seste uyanıyor. ben de o uyurken dinleneyim diyorum. buraya bakıyorum biraz işte.
canım, halı yıkamacılar yaz kış farketmez, yıkayıp getirirler merak etme. iklime de kalın çorap, patik falan giydirirsin. yani içine sinmiyorsa illa yıkansın diyorsan verebillirsin. şimdi senin evin de yeni. herşey güzel tertemiz olsun istersin tabi.

nasıl alışabildin mi evine canım, iklim nasıl tepki verdi, yadırgadı mı,
insanın kendi evi olması güzel tabi. Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah

canım alkışı sen arada yaptır, zaman geçince kendisi yapar. özellikle müzik çalarken falan yaptır. çok da önemli bişey değil gerçi ama benim hoşuma gidiyor işte. ilayda şimdi sevdiği bişeyi görsün tv de ya da normalde, hareketli bir müzik çalsın hemen başlıyor alkışlamaya alkisalkisalkis bir görsen. ama 2-3 aylıktan beri nerden aklıma geldiyse yaptırıyorum. zamanla alışıyorlar canım.
bak ne güzel iklimde ayağa kalkmaya başlamış. bir bakmışsın 1-2 aya yürür o kadara bile kalmaz. onun maşallahı var. bir işe el attımı hakkıyla yapıyor, bizimki herşeyden yapıcam derken yarım yamalak oluyor. hem emekliycem, hem ayağa kalkıcam, hem de yürüteçle gezicem olunca yarım oluyor. zamanla gelişecek inşallah. emeklemesi eskiye göre epey hızlandı ama bakalım gelişmeleri izleyip görücez.

ah canım ah sorma ya, dünya uyanıkların, kötülerin dünyası olmuş artık.
iyi niyetlilere, iyi düşüncelere sahip kişilere tabiri caizse enayi deniyor artık.
o yüzden ben de bıktım artık insanlardan. bakıyorum senin yüzüne gülüyor, yüzüne karşı çok iyi ama arkandan kuyunu kazıyor. sanalda da gerçekte de var işte böyle insanlar. artık insanlar çok menfaatçi olmuş. birinden bir çıkarı yoksa dönüp yüzüne bakmıyor, çıkarı varsa da yalakalık diz boyu. ben bıktım artık insanlardan da mümkün olduğunca azalttım çevremdeki insanları. az olsun ama öz olsunç başımı ağrıtmasınlar yeter.

ah canım ah yüzyüze görüşebilseydik sana neler anlatırdım, ağzın açık kalırdı valla. hem dertleşirdik, çaylarımızı kahvelerimizi içerdik, bebişler oynardı. benim maviş çok insan canlısı, yabaniliği yok öyle maşallah. geçen gece ikeaya gittik, orada dolaşırken baktık küçük bir kız 1,5-2 yaşlarında falan babasının elinden tutmuş geziyor. ilayda da arabasında. geldi hemen ilaydanın yanına elini tutmaya çalışıyor, bizimkinin de hazır tarafı hemen elini uzatıyor vereliniortak. hemen kaynaşıverdiler benim de çok hoşuma gitti.
içimden dedim iklimle çok güzel oynardı bunlar ama işte arada mesafe var. neyse inşallah buluşuruz birgün. canım maili açınca birara iklimin ve senin fotolarınızı gönder bana. hem takvim yapayım iklime hem de ilaydanın çerçeveli fotolar gibi yaparım ona da.

daha yaşın çok genç, fikirlerin değişir zamanla acele etme
belki senin de ilerde maviş maviş, pamuk gibi bir oğlun olur
kısmet bu işler, belli olmaz yani.
resimlerini gönderirim tabi canım, iklimin de yeni fotolarını gönder sen de opuyorumnanaktan

mrb kızlar biraz geç oldu ama hepiniizn yeni yılını kutluyorum sağlık mutluluk huzur ve bol para diliyorum iklimcikte hepinizin yeni yılını kutluyor

ya maşallah çok tatlı olmuş benim dünya güzeli kızım ya allahım bebklerimize sağlık versin yeni yılda bende minik ilaydamı o güzel yanaklarından çok öpüyorum çok tatlı olmuş çok

mrb lar canlarım
gelemedim yazamadım arayamadım
çok özür dilerim hepinizden
gelemedim çünkü çok yoğundum yoğunduk yani
yılbaşı günü kardeşimler geldi ayyy harika bi geceydi
dorukla bi an bile ayrılmadık kahkahalar süperdi görmeliydiniz
o gün benim kontrolum vardı eşim sağolsun mezeleri yapmış
eve geldiğimizde herşey hazırdı çok eğlendik çokkk
ben acayip bi gülme krizine girdim tam 12 de inş. bu yıl da böyle olur
ve tam 12 de evin girişinde nar patlattık yeni yıl bolluk bereket getrsin diye
bugun gittiler evlerine valla işte bir kaç gün çok güzeldi ama şimdi ne kadar yorulduğumu anladım
bebek işi zormuş yaaa
arayamadım sizleri çünkü telin bozuk
numaralarınızı telefona kaydetmişim hep
o yüzden özelden verin de yeni tele kaydedeyim
bu arada geç kaldım biliyorum ama
yeni yılınızı tüm kalbimle kutluyorum
sağlık mutluluk yuvalarınıza huzur getirsin bolluk bereket getirsin inş
allahım hepinizi kazadan beladan kötü insanlardan korusun
meleklerinizle güzel mutlu bi yıl diliyorum
sinem kuşum bizim içinse dileklerimiz malum
inşaah güzel allahım hepimizin gönlündekini verir bu sene
2010 10 numara bi yıl olsun bizler için
diloşum güzel sözlerini için seni kocamannnnnnnnn kokulu öpüyorum bebeğim
bende burda olmaktan çok ama çok mutluyum iyi ki sizleri tanıdım ben yaaa
yaprağım ilaydama hiç bir şey demiyorum
olağanüstü nasıl güzel kırkbişnkere maşallah
şahane yaaa gözler müthiş bu kız gözlerini teyzesinden almış benden söylemesi
allahın nazarlardan korusun meleklerimizi
görüşürüz güzeller
öpüldünüz

mrb kızlar biraz geç oldu ama hepiniizn yeni yılını kutluyorum sağlık mutluluk huzur ve bol para diliyorum iklimcikte hepinizin yeni yılını kutluyor

güzel dileklerin için sağol tatlım,
biz de senin yeni yılını kutluyoruz.
sağlıklı, mutlu, şans dolu, bol kazançlı
yavrularımızla birlikte geçireceğimiz nice yıllar diliyorum.

ya maşallah çok tatlı olmuş benim dünya güzeli kızım ya allahım bebklerimize sağlık versin yeni yılda bende minik ilaydamı o güzel yanaklarından çok öpüyorum çok tatlı olmuş çok

sağol canım benim,
güzel bakan güzel görürmüş.
ilaydamı beğendiğini ve çok sevdiğini biliyorum canım
ben de iklimsuyu çok beğeniyorum ve çok seviyorum .
Allah onları bizlere bağışlasın, analı babalı, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
bahtları güzel şansları açık olsun hep inşallah:Saruboceq:

bu arada iklimsunun da yeni fotolarını bekliyorum buyrunnnnnnnnn.
ne kadar büyüdü benim kızım kimbilir alkisalkisalkis

diloşum canım benim
ne güzel girmişsin öyle yeni yıla
Allah yüzünü hep güldürsün inşallah.
bütün sıkıntı ve dertlerin geride kalsın artık
dediğin gibi 2010 10 numara bir yıl olsun hepimiz için.
güzel güzel bebişlerin olsun inşallah.

canım tel no yu ben sana maille yollarım merak etme.
gönüller bir olsun tatlım, birbirimizi arayıp sormaya fırsat bulamasak da zaman zaman
ben biliyorum ki kalplerimiz bir.
birimizin üzüntüsü hepimizin, sevinci de hepimizin sevinci oluyor.
o konuda rahat ol sen tatlım.
ilaydam evet gözlerini teyzesinden aldı
değişmeyecek sanırım göz rengi
inşallah hep böyle maviş kalır dilek teyzesi gibi

canım biz de senin yeni yılını kutluyoruz
sağlıklı mutlu güzelliklerle dolu nice yıllar diliyoruz.a.s.

günaydın canlarım nasılsınız geçmişi okuyamadım sağlıklı mutlu nice yıllar
geçirmek dileğiyle
yaprak iklimsu diloşş

slm canlarım gelen giden olmamış
ben çalışıyorum aynı herşey yılbaşınız umarım güzel geçer mleklerinizle sağlıklı yıllara
diloşum nasılsın kuşum
iklimsu yaprak sizler nasılsınız

zeytincim,
senden başka gelen giden olmamış canım.
ben de ilaydayla uğraşıyorum.
uyku düzeni iyice bozuldu. o uynıkken artık pc yi de açamıyorum.
hemen gelip kabloları falan çekiştiriyor, ben alıyorum yine geliyor kaydirigubbakcemile
işim zor yani. o yüzden pek gelemiyorum canım ya.

yılbaşı güzel geçti sayılır. epey kalabalıktık.
ilaydanın da ilk yılbaşı partisiydi. kalabalık olsun istedim :içelim:.
inşallah yeni yıl hepimiz için çok güzel geçer.
sen nasılsın, neler yapıyorsun. çalışıyorsun sanırım.
eşin gitmedi herhalde, çalışmalar bitti mi.
inşallah yakın zamanda bir müjde gelir canım :Saruboceq:

canım iyi olmanıza sevindim melekler ayaklandıkça göz önünden ayırmamak lazım hemen ellerini bişelere atıveriyorlar
ben iyiyim çalışmalar yaptık bakalım haftaya bugün en geç adet olmam lazım 9-10 ocak hayırlısı olsun bakalım diloştan da gelir müjdeli haberler inş. canlarım
kib byee

vallahi bacım kızım çok güzel olmuş sana kızdım özelden buarda da yazayım bir daha duyarsam nazar boncuğu takılmamış vallahi bozuşacağız ya nebilim insanın sevdiğinede nazarı değermiş bazen diyorum ben mi nazar deydiriyorum boncuğuma gerçi hep maşallah diye seviyorum ama ona bakarken içimin yağları eriyor vallahi çok tatlı,
bacım bugünlerde sizi biraz ihmal ettim ama artık daha sık gelcem gündüzleri nasıl zaman geçiyor anlamıyorum iklim en fazla 1 saat uyuyor bende anca yemek yapıyorum bide ablam yakınya arada gündüzleri ona kaçıyorum ama artık daha sık gelcem
bacım rsim olayını özelden yazdım zaten ,,,,,
seni kocaman öpüyorum şimdi kaçtım mesajlara cevap yazcam ama iklim mızıldanıyor bir bakim kaçtım ben hepiniiz çok öptüm
bu arada sinem yoksun hayırdır iş başı yapmadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…