Herkese merhaba ve mutlu yıllaaarr a.s.
Dün doktordaydım ve bebişim bana kalbinin pıtpıt atışını dinleterek en güzel yeni yıl hediyesini verdii :ecrin_bebek:
Aslında geçen gittiğimde doktor 2 kese görmüştü ikiz demişti ama 2.si çok küçüktü ve sonradan yokolabilir demişti, nitekim bu sefer gittiğimizde tek kese vardı. Ama olsun, herşeyin hayırlısı... Kalp atışını da duydum ya çok mutlu oldum...
Hepinize mutlu sağlıklı ışıl ışıl bir yeni yıl diliyorum opuyorumnanaktan
ayyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimler gelmiş dünyalar tatlııs bacım gelmiş hoşgeldin bitanem seni çok özledim ben bu sayfanın kıymetlisisin canım benim sen sık boğaz etmek istemedik sen doğru zamanı bilirsin diye ama burda olmadan çok mutluyum hep gel
canım ben gece kuşuyum eşim iklime bakıyor arda kaçıyorum buraya tabii iklim hn onunlada durmak istemiyor illede beni görecek ve mızıldanacak bana mafoldumben ,
canım iyi dileklerin için çok saol
bacım bence baya erken yürüür gerçi sağlıklı olsunlarda geç yürüsünler ama ayağa kalkmayı başarıyorsa bir süre sonra koltuklardan tutunup yürür ve sonra serbest yürür bak 11 . ayına gelmeden yürürü dilek demişti dersin
vallahi bacım enerji işini bende anlamıyorum yürüteç ile evin içinde bir koşuşu var sorma uçuyor resmen halılar kapılar vız geliyor küt küt kendini vuruyor kapılara sorma yani ne yapacağım bilmiyorum çok yaramaz huysuz herşeyden sıkılır oldu artık bcaım oyuncağa hele hiç tahamülü yok yok sesli renkli janjanlı oyuncaklar hiçbirinin yüzüne bakmıyor aynen ilayda gibi aman bacım bilgs. onutursun salonda gelir geçer üstüne düşer gerçi sen çok dikkatlisin ama çok tehlikeli ay bir yürüseler de kurtulsak vallahi :sm_cool: artık evin içinde resmen bas bas bağrıyorum dokunma bırakma sanki çok anlıyorda dönüp bakıp yine yapacağını yapıyor ,
ya ttalım bu arada ilayda yürütecine biniyor mu alıştı mı nasıl pek bahsetmedin mam sandelyesinde oturuyor mu ,bizimki nefret ediyor ağla ağla oturmak istemiyor
ah canım bende gelmeyi çok istiyorum daha sık dediğim gibi bu ara baya eve sardım temizlik falan malum bayadır tam anlamı ile temizlik yapmadım bazı sebeplerden dolayı anladın sen onu lülülülülülü iklim yattı mı elimde bir kova her köşedeyim ya canım halıları yıkamay vermeyi düşünüyorum en azından salonun ki ve mutfağın kini ama iklim sürekli yerde üşütürmü diye korkuyorum ama felaket haldeler iklim yemek yedirirken hapşırıyor çıkarıyor kusuyor her yere silşiyorum ama yine pis sanki ne dersin gerçi 3-4 güne getirrim dedi adam ama teredütteyim ,
yok bacım bayadır çalıştırıyorum ama alkış falan yok bana bakıp gülüyor ellerine falan o kadar başka bişey yok canı istemezse aynen ben kimse ona bişey yaptıramız eskiden koltukların kenarını tutturuyordum ayağa kalksın diye kesinlikle tutmazdı şimdide kendi yapıyor ben dedim yapmayacak vazgeçtim 2 gündür koltuktan tutunup bir kaç adım atıyor yani isterse keyfi olursa arada alkış kıızm diyorum gülüyor benim ellerime bakıyor ama yapmıyor sengözlerimebaksanab tatil modunda anlayacağın teyzesi
yok be canım akıllı olmak demek kötü niyetli insanlar kadar kötü düşünmke deil onlar akıllı deil emin ol başka varlıklar her an kötülük düşünen her an fesat olan yani sen ben istesek te öyle olmaıyız biz akıllıyız çünkü insnaları seviyoruz çünkü herkese değer evriyoruz biz doğruyuz boşver biizm yaptıklarımız akılsızlıksa biz akılsız olalım be bacım tabii ki kendimizi kullandırmayalım ezdirmeyelim ama yinede onlardan bir farkımız olsun demi :içelim:sana
vallahi bacım ilayda aynen benim yiğenime benziyor ablamın kızına oda 2 yaşını dolduracak ocak 22 de ona çok bakardım hamile iken hergün beraber dik ama benzemedi mavişimi bir farklı seviyorum sorma ,
canım senin beni ve kızımı sevdiğini çok iyi biliyorum çünkü bunu hissediyorum ,
keşke burda olsaydın çay partisi düzenlerdik süper olurdu ben pek hamur işlerini beceremem ama süper kek yaparım ağlayan kek yapardım sana gerçi çok uzak deil bursa şurası hemen bir gün görüşürüz ,
bu arad yılbaşında ne yapıyorsunuz bir planınız var mı
ah canım benim benim senden öğreneğim çok şey var buarad bir önceki mesajda belirtmeyi unuttum şu çocuk konusu bacım allahım kızıma sağlık versin ben çocuk defterini kapadım ban ayetti vallahi bri daha yanı zorlu dönemleri yaşayamam ne yapim beyaz tenli renkli gözlü bebek özlemimi ilaydamda geçiririm sen büyüdükçe resimlerini falan paylaşırsın demi :roflol:
yeni yıl lsağlık mutluluk huzur getirmesi dileğiyle iyi yıllar canlarım
[/URL][/IMG]
URL=http://img694.imageshack.us/i/yeniyl5.jpg/][/URL]
ilaydayla birlikte, hepinizin yeni yılını kutluyoruz a.s.
sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllar diliyorum hepinize.
inşallah yeni yılda herkesin hayalleri, umut ettikleri, bekledikleri
fazlasıyla gerçekleşir. herkese sağlık, huzur, mutluluk,bol kazanç,
diloşumla, sinemime sağlıklı bir bebek dünyaya getirmelerini diliyorum :Saruboceq:.
ilaydada bütün teyzelerinin yeni yılını kutluyor, ellerinizden öpüyor
ve hepinizi alkışlıyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis
mrb kızlar biraz geç oldu ama hepiniizn yeni yılını kutluyorum sağlık mutluluk huzur ve bol para diliyorum iklimcikte hepinizin yeni yılını kutluyor
ya maşallah çok tatlı olmuş benim dünya güzeli kızım ya allahım bebklerimize sağlık versin yeni yılda bende minik ilaydamı o güzel yanaklarından çok öpüyorum çok tatlı olmuş çok
mrb lar canlarım
gelemedim yazamadım arayamadım
çok özür dilerim hepinizden
gelemedim çünkü çok yoğundum yoğunduk yani
yılbaşı günü kardeşimler geldi ayyy harika bi geceydi
dorukla bi an bile ayrılmadık kahkahalar süperdi görmeliydiniz
o gün benim kontrolum vardı eşim sağolsun mezeleri yapmış
eve geldiğimizde herşey hazırdı çok eğlendik çokkk
ben acayip bi gülme krizine girdim tam 12 de inş. bu yıl da böyle olur
ve tam 12 de evin girişinde nar patlattık yeni yıl bolluk bereket getrsin diye
bugun gittiler evlerine valla işte bir kaç gün çok güzeldi ama şimdi ne kadar yorulduğumu anladım
bebek işi zormuş yaaa
arayamadım sizleri çünkü telin bozuk
numaralarınızı telefona kaydetmişim hep
o yüzden özelden verin de yeni tele kaydedeyim
bu arada geç kaldım biliyorum ama
yeni yılınızı tüm kalbimle kutluyorum
sağlık mutluluk yuvalarınıza huzur getirsin bolluk bereket getirsin inş
allahım hepinizi kazadan beladan kötü insanlardan korusun
meleklerinizle güzel mutlu bi yıl diliyorum
sinem kuşum bizim içinse dileklerimiz malum
inşaah güzel allahım hepimizin gönlündekini verir bu sene
2010 10 numara bi yıl olsun bizler için
diloşum güzel sözlerini için seni kocamannnnnnnnn kokulu öpüyorum bebeğim
bende burda olmaktan çok ama çok mutluyum iyi ki sizleri tanıdım ben yaaa
yaprağım ilaydama hiç bir şey demiyorum
olağanüstü nasıl güzel kırkbişnkere maşallah
şahane yaaa gözler müthiş bu kız gözlerini teyzesinden almış benden söylemesi
allahın nazarlardan korusun meleklerimizi
görüşürüz güzeller
öpüldünüz
sağol canım benim,
güzel bakan güzel görürmüş.
ilaydamı beğendiğini ve çok sevdiğini biliyorum canım
ben de iklimsuyu çok beğeniyorum ve çok seviyorum.
Allah onları bizlere bağışlasın, analı babalı, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
bahtları güzel şansları açık olsun hep inşallah:Saruboceq:
bu arada iklimsunun da yeni fotolarını bekliyorum buyrunnnnnnnnn.
ne kadar büyüdü benim kızım kimbilir alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?