Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

yok canım yazıyorum sana
ok bak canım fırsat bulmuşken özel msj
sol kasığım ağrıyo ben hep soldan yumurtluyorum sağdan olmadı sanırım hiç
kontrole gittiğimde hep solda olurdu yumoşum benim yumurtalık solcu galiba :))

iklim nasılsın canım uzun zamandır karşılaşmamıştık üçümüz ne güzel oldu değilmi minik iklim nasıl canım
bu yaramazlar insanda akıl bırakmaz yorgunluk uykusuzluk insan burnunun ucunu göremez olur bazen

ay çok tatlıısn ya :lepi: vallahi benimkide 2 hamileliğimde de sol kasığım ağrımıştı demekki benimkide solcu tabii at sahibine göre kişnermiş :sm_cool:

kızlar eşim aradı tapuya gitmem lazımmış izin alıp gidicem görüşürüz sonra öpüldünüz canlarım

aynen katılıyorum sana canım at sahibine göre öptüm kızlar görüşürüz canlarım byeeee

mrb canım çok sevindim sizleri burda görünce sorma vallahi bacım ya insanın ne aklı kalıyor ne bişey bugünde ablam kızını bıraktı doktora gittti oda 23 aylık ay sorma vallahi resmen kafayı yedim durmuyorlar ikisinide yatırdım şimdi gerçi 1 saat oldu hanımlar yatalı her an kalkabilirler yarına misafirim var bende bu arada tramisu yaptım ayyyyyyyyyyyyy sorma zeytin çok yorgunumbacım

yaprağım inş. benimde ilk hamnişliğimde sol tarafımdaydı şimdide hissediyorum ama bazende öyle oluyo sonra o şişlik yok oluyo tutunamıyo sanırım ben öyle tahmin ediyorum

görüşürüz sizleri çok seviyorum iyiki varsınız kızlar öpüldünüz kocaman
gelene kadar yazayım bari
aldım müdürden izni
kolay gelsin iklimim

ay canım benim inşallah allahı bu kadar dualarımızı boş bırakmayacak en kısa zamanda cünyür diloşu alcan kucağına hayırlısı ile ,
sorma bacım ya vallahi sizinm eylenceye imrendim yani neyse seneye kızım büür onu anneme atarım sonra bara kutlamaya gitcem , sorma bende içtim herhalde ondan çok sersemledim erkenden yatmışım
gönder vallahi doruğumun resimlerini merak ediyorum oda sanki bu sayfanın bebeği hiç farkı yok bizler için onun adı geçince hemen insanın yüzünde bir gülümseme oluyor sayfamızın erkeği sayılır demi
canım bende seni kocaman öpüyorum iklimde teyzesini öpüyor tabii daha öpemiyor dili ile yalıyor neyse sen yabancı deilsin idare et

bacım yaprak nerdesin

tatlım sana özelden msj yolladım.

anaaaa 2 dak özel msj a gittim döktürmüşünüz valla.

zeytin ne iş solcu molcu olcak bebiş demişsin.
anneler hisseder derler var galiba bu ay sende bişeyler :sm_confused:

tapuyu da üstüne yaptır ona göre bak :roflol:

canım tapu benim üstüme merak etme kaydirigubbakcemile3
valla evet bende buay bişeler var ama hayırlısı olsun artık ne yapalım canlarım
incimmmm nasılsın canım seni burda görmek çok güzel bebişin nasıl

kızlarrr gittiniz topik boş kaldı özgülüm geçmişi okuyosun sanırım oğluşun nasıl büyümüştür kaç aylık oldu canım

aferin sana, tapuyu üzerine geçirtmişsin alkisalkisalkis
işin şakası tabi, bizimki de ortak mesela.
dünyanın binbir türlü hali var. o yüzden biraz da tedbirli olmak lazım dimi :1shok:

bişiler olduğunu hissediyorsun demek
hadi hayırlısı, inşallah öyledir canım ya.
karnının ağrısını çok takma yani hamile olduğunda da karnın ağrıyabilir.
illa adet olucam diye düşünme.

kızlarrr gittiniz topik boş kaldı özgülüm geçmişi okuyosun sanırım oğluşun nasıl büyümüştür kaç aylık oldu canım

napayım canım, baktım kimse kalmamış, benim yaramaz da uyanmak üzereydi
çıktım ben de mecburen.

Aaaaa özgül mü gelmiş, keşke 1-2 satır yazsaydı.
fırsatı olmadı herhalde. neyse bundan sonra daha sık gelir umarım opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız yaprağım nasılsın canım evet özgül geldi yazmadı sanırım okudu ve çıktı
belkide prensi fırsat vermedi annesine
iklim sen nasılsın canım
ben iyiyim işte haftasonunu umutla bekliyorum uykum var 3 gündür uyuyamaz oldum yaa beynim uyanık sürekli böyle oluncada dinlenemiyorum kızlar
sizin oralaeda havalar nasıl bizim burda bazen yağmur bazen güneş çok soğuk değil
diloşşşş kuşum nasılsın canım arada uğra ya özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…