yok canım yazıyorum sana
ok bak canım fırsat bulmuşken özel msj
sol kasığım ağrıyo ben hep soldan yumurtluyorum sağdan olmadı sanırım hiç
kontrole gittiğimde hep solda olurdu yumoşum benim yumurtalık solcu galiba :))
iklim nasılsın canım uzun zamandır karşılaşmamıştık üçümüz ne güzel oldu değilmi minik iklim nasıl canım
bu yaramazlar insanda akıl bırakmaz yorgunluk uykusuzluk insan burnunun ucunu göremez olur bazen
kızlar eşim aradı tapuya gitmem lazımmış izin alıp gidicem görüşürüz sonra öpüldünüz canlarım
aynen katılıyorum sana canım at sahibine göre öptüm kızlar görüşürüz canlarım byeeee
ayyyy fıstıkım benim yaaa ne güzel dileklerde bulunmuşsun bitanem benim
aminnnnnnnnnn diyorum başka da bi şey demiyorum
valla üzüldüm bak şimdi öyle deme yaaaa benimk, güzeldi evet ama sizinki de bence oldukça iyiymiş çekirdek aile demişsin yaaa ne güzel bakkk ,inş. bizde seneye çekirdek aile oluruz gerçi seni anlıyorum bi şekilde o gece kalabalık olsun çoşkulu olsun istiyor insan ama boşver be güzelim bende alkol aldım o yüzden öyle çoşmuştum heralde güzeldi yaaa aslında arada yapmalı diyorum ben
doruk enfes valla teyzesi ne diyeyim evet büyüdü sürekli etrafa bakınıyor seslere tepki veriyor bazen çok cidd bazen kahkahalar atıyor çok fena gıdıklanıyor paşam yaaa gönderirim sana özelden resimlerini yaprağa da göndericem inş. ilk fırsatta
şimdilik hoşçakal görüşürüz cnm
kocaman öpüyorum seni ve iklimimi
bacım yaprak nerdesin
canım tapu benim üstüme merak etme kaydirigubbakcemile3
valla evet bende buay bişeler var ama hayırlısı olsun artık ne yapalım canlarım
incimmmm nasılsın canım seni burda görmek çok güzel bebişin nasıl
kızlarrr gittiniz topik boş kaldı özgülüm geçmişi okuyosun sanırım oğluşun nasıl büyümüştür kaç aylık oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?