Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

slm canlarım diloşum eşine geçmiş olsun canım erkekler çok nazlı ya bir hasta olmayıversinler burnumuzdan getiriyolar ama hasta olmasınlar
allah hepimize sağlık mutluluk huzur güç kuvvet versin canlarım
yaprağım meleğini biraz büyüt ondan sonra iş aramaya başla canım :))
herşey gönlünüzce olsun

maşallah kızına canım bende 10 aylıkken yürümüşüm canım yürürse şaşırma ama dişlerimi geç çıkarmışım 10. aydan sonra

slm canlarım gelen giden olmamış benim lekeler gelmeye başladı olacam adet yarına kadar söker sanırım hayırlısı olsun diloşşş canım inş. sıra sende sen ver müjdeli haberi

evet bitanem yeterki mevlam ol desin
az kaldı bitanem gelicek meleklerimiz
ben buna o kadar inanıyorum ki
kimler kimler hamile kaldı biz mi kalamıcaz
çok az kaldı çokkk

artık kolay kolay bırakmam ben sizi meleğim
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım
valla bazen kal geliyor yaprakcım bazen döktürüyorum
aklıma ne gelirse artık allah ne verdiyse
yedi bela hüsnülaelaelaelaelae

valla güzelim ben trabzonluyum eşim değil ama trabzona gezmeğe gidiyor asker arkadaşı var trabzonlu çok sıkı dostlar hala işte arkadaşının kardeşi evleniyor davet etti muratı da o da gitmek istedi işte bileti falan da ayarlandı ama inş. iyice iyiyleşirde rahat rahat gezer
valla bana bulaşmaz inş. cnm pek de dikkat etmiyorum ama yaa ne bileyim nazar değmesin ama güçlü bi bünyem var benim grip olmam pek geçenlerde biras olur gibi oldum ama 1-2 günde geçti ilaçsız pipirikli değilim pek sağlam kafa sağlam vucutta olur di imi ama yine de tabi çok hassas dönemdeyim bu aralar kendimi pamuklara mı sarsam acaba kafamçokkarıştı
bu arada ben gitmiyorum cnm hem soğuktur şimdi oralar hem de yabancı bi yer asla rahat edemem gerçi orda halamlar var ama şimdi ben orda murat orda olmaz kiii
bir kaç gün ara iyidir hem ben bu boşluğu dorukla dolurucam inş.

ayyy kıss yazma böyle şeyler dost var düşman var
şımart sen şımart
tepenize çıkarsam görürsünüz
sevgi arsızıyım ben kızım
aman dikkatttttdelikafadulden

ayyyy o hızlı hızlı emeklemeyen ,sıralayan,kalkıp kalkıp düşen ,açlıktan ağlayan ,oyun parkında oynayan ,yürüteçte yürüyen,keçi sütü içen,maviş nazlı mı var yaaaaaaa ısırırım ben yaprak yaaa hem de poposundan

slm canlarım gelen giden olmamış benim lekeler gelmeye başladı olacam adet yarına kadar söker sanırım hayırlısı olsun diloşşş canım inş. sıra sende sen ver müjdeli haberi

ayyy deme be fıstık yaaaa
ama dur bakalım hiç belli olmaz
adet öncesi leke gelirmiydi hep
unuttum da ben
aman bee kuşum o ay olmaz öbür ay olurrrr

diloşum yaa sana da resimleri gönderdim yaprağa da ama sana gelmedi sanırım geri hata maili geldi
gelmediyse söyle bi daha gönderirim bi ara
yaprakcım sana da cevap yazıcam en kısa zamanda
telini kaydettim cnm sağol
evet sonu 78 li olan teli kullanıyoruz
ortak gibi bi şey cnm
bedava yaa hat tutanın elinde kalıyor
o numaraya çağrı atsan o an arayamasam bile mutlaka ararım cnm
size bi çağrı kadar yakınım minik kuşum

diloşum yaa sana da resimleri gönderdim yaprağa da ama sana gelmedi sanırım geri hata maili geldi
gelmediyse söyle bi daha gönderirim bi ara
yaprakcım sana da cevap yazıcam en kısa zamanda
telini kaydettim cnm sağol
evet sonu 78 li olan teli kullanıyoruz
ortak gibi bi şey cnm
bedava yaa hat tutanın elinde kalıyor
o numaraya çağrı atsan o an arayamasam bile mutlaka ararım cnm
size bi çağrı kadar yakınım minik kuşum :1hug:

evet kızlar bunlar kızımın en son halleri sizlerle paylaşim dedim henüz geçmişi okuyamadım .... hepinizi çok öpüyorum yaprak sana mailden başka fotolarda atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…