Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

sağol canım ama bizim düzenimizden ne olacak
2 gün güzeldi dün gece yine bozdu.
ya akşam saati 8 ile 10 arası uyuyor bu çocuk
sonra tekrar uykusunun gelmesi 1 i 2 yi buluyor.
1-2 gece o saatlerde uyumadı ve gece 12 gibi daldı uykuya.
işte akşam saati uyumaktan nasıl vazgeçirmek lazım.
yani o uykuyu pas geçerse gece erken uyuyacak da nası :sm_confused:

canım tamam bakarım ben maile
ben sana takvim yaparım canım, lafı mı olur.
doruğa da yapıcam. ben de sizleri ve bebişleri çok seviyorum inanki :1hug:

tamam canım, sıkma kendini
müsait olunca yazarsın.
canım işte tel eşinde olur diye aramaya çekiniyorum.
çağrı atmak da ayıbıma gidiyor açıkçası.
hiç sevmediğim bişey ama istersen atarım sen müsait olunca ararsın madem vereliniortak

süpersiniz siz ya,
Allah'ım nazarlardan korusun sizi.
iklimsu ne kadar büyümüş, ne kadar tatlı ve güzel bir kız olmuş böyle annesi ya
yerim ben onu. çok güzel çok şeker çok :icecream:
sen de ne kadar gençmişsin dilek ya, yani diloşla bana göre oldukça küçük duruyorsun zaten öylesin de. sanki iklim kızın değil de kardeşin. maşallah anne kız çok güzel çok tatlısınız. pc ye kaydettim hemen fotolarınızı.
ama diloşların aile fotolarını da bir görmelisiniz.
süper süper. hepsi birbirinden şık, güzel ve alımlı.
aşkı memnudaki hatunlar gibi. bi de sofra hazırlamışlar
ay içim gitti, diyeti bozduracaktı bana valla.
hele doruğu görmelisiniz tam ısırımlık tosun bişey olmuş maşallah ya

iklimsu, bu arada cibinlikli prenses yatağı da gözümden kaçmadı yani
hayallerimdeki yatak ama biz evlenirken denk gelmedi o tip bişey
neyse birkaç sene geçsin eşyaları değiştirirsek öyle bişey istiyorum ben de zemuszemus

gel tabi canım ya
niye bırakıyorsun ki bizi, bırakma tabi.
yaz canım ya ne olacak ki,
ben de yazıyorum aklıma ne gelirse görmüyormusun ohaoldumsmile

KISKANANLAR ÇATLASINlülülülülülü

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aman nazar değmesin o güçlü bünyeye
hep böyle iyi olursun inşallah.
o zaman sen gitme tabi canım ya ne işin var
tanımıyormuşsın madem.
ben de sevmem öyle tanımadığım bir yerde gidip kalmayı.
ama eşin de iyi olmazsa o güne kadar o da gitmesin bence
yollarda daha çok şifayı kapar. trabzon soğuktur şimdi.
neyse sen de doruk paşayla vakit geçirirsin ne güzel gamyoncuiremsu

ayyy kıss yazma böyle şeyler dost var düşman var
şımart sen şımart
tepenize çıkarsam görürsünüz
sevgi arsızıyım ben kızım
aman dikkatttttdelikafadulden

şımar be tatlım yakışır sana :içelim:

ısır teyzesi, senin ısırdığın yerde çiçekler açar a.s.

böyle leke tarzı kanamalarım olmaz yani adet zamanı olur leke gelir ama devamıda gelir kesilmezdi böyle kafayı yemiş olabilirmi
belki havalardan dieyorum hayırlısı bakalım
canım hareketlilik morfoloji falan iyiydi bir problem yok eşinde demişti dr.
evde durur kağıt hala bir bakim yinede

doktor eşinde problem yok dediyse yoktur o zaman canım.

ama sende daha önce lekeler böyle olmuyordu diyorsun
birşeyler var demekki inşallah hayırlısı olur.
bi de sen çok stres yapıyorsun tabi yasakkelime
eşin hemen gidecek diye biran önce olsun istiyorsun doğal olarak
o da etkileyebilir, dur bakalım belki olmuştur :Saruboceq:

saol canım benim ne bilim hani hep car car konuşuyoum ya ondan gerçi kelin melhemi olsa hesabı ama yinede neler yabiliriz diye berarber düşünmek daha mantıklı geliyor bana ondan car car konuşuyorum hani benim yaptığım bir yanlış varsa senden öğrenim düzeltim diye ,
canım sen yinede şöyle 30cc falan yap 1 saat sonra uyandığında dene bakalım almazsa yemezse su ver o muhalebilir çocuğu çok susandırıyor o yüzden çareleri düşünmek lazım ,
ya hayatıım bence enfeksiyon deildir enfeksiyon çocukta aynı zamanda ateş yapar hafif bile olsa ilayda da yok ne bilim yim bazende keyiften uyanıyor yaramazlar benimki gece uyanıyor beni görünce gülmeye başlıyor sorma arsız bunlar canım sen yinede en az 1 yaşına kadar bebk aldıkça ver göhsünü tabii sende anlarsın göhsünde süy var mı yok mu diye hani çocuk emdiği an yutkunma sesi geliyorsa azda olsa süt vardır demektir ,

ay sorma bizimkide bir ara 8 ile 10 arası uyuyordu bende oh rahat ediyordum masayı topla bulaşığı yerleştir aynı zmanda diziye bak falan sonra 10 da uyanıyor sonra tabii benim enerji 23.30 gibi bitiyor ana bizimki uçuyor resmen saat 2 den önce yatmıyordu sonra bende akşam 8 gibi uykusu gelse bile yatırmıyorum bazen 6 gibi şöyle bir zorlada olsa sallaya sallaya yatırıyorum en fazla 45 dkkadar sonra uyandırıyorum saat 11 gibi uyuyakalıyor
vallahi uyumak için kendini parçalıyor akşamları bende uyutmuyorum açıyorum baby tv izliyor sonra oyuncak uynuyoruz falan derken uykusu kaçıyor sende yatırma bacım akşamları oyalamaya çalış tabii biraz zor ama denemekte fayda var boshayallersmile

ay canım benim çok saol vallahi eşimde bayıldı takvimine çok güzel yapmış diyor ilaydanında gözlerine bayıldı eeeeeee diyor gelseye arkadaşın bize iklim ile ilayda oynar diyor aaaaa dedim o bursada yapmaya ya diyor :dance:

çok teşekkür ederiz teyzesi çok saol vallahi her gören ne çabuk zaman geçiyor ne kadar büyümüş diyor tabii dedim birde bana sorun bakim o kadar çabuk geçti diye ömrümden 10 yıl geçti ,

yok canım o kadar küçük deilim ya 26 oldum ben biraz minyon tipliyim ya ondan küçük gibi duruyorum bide siyah saç beni genç gösteriyor sarıydı saçlarım hamileliğimde sonra iklim doğunca siyah yaptım :dance:

var diloş vay görüyor musun sen aşkı memnu gibi ha havasını atıyor bize atsın bakim görcem ben onu 3-5 gün sonra bacım onlar ailece çok dehşetler zaten hee annesi bayıldım , gerçi yeni yıl fotoları ban gelmedi ama bekliyorum en kısa zamanda ,

sorma bacım bende çok severek aldım ama yerinden kalkmıyor altını temizlemek biraz zor ama şık duruyor beğenmene çok sevindim tatlım benim ,
vallahi ben iklim 7 yaşına gelene kadar eşya falan almam şimdiden zarar veriyor sende bekle ilayda şöyle büyüsün vardan yoktan anlasın öyle alırsın ablamın 2 yaşında kızı var koltuklarda bir zıplıyor tüm konsonların kapıları çatlak küt küt vuruyor yiğenim ondan almamk lazım yeni eşya yazık günah

kızlar ben kaçtım yarına misafirim var belki uğrayamayabilirim gece yinede gelmeye çalışırım

slm kızlar
yaprağım belki ben stres yapıyorum normalde leke gelir ve adetim sökülürdü ama bu böyle oldu ilk hamişliğimdede adetim geçtikten 2 gün sonra lekem gelmişti sonrada gelmedi
ama bu sefer adetten 2 gün önce oldu hayırlısı bakalım haftasonu düğüm çözülür takmıyorum ne yapim zamanı geldiğinde olacak inş.

prof. bu kadın allama

temkinliiyardımsever arkadaşım benim yaaaaaa:1hug:

çok hayalkırıklığı yaşadım ama
ben umutluyum yaaaa
hiçbir sınavım kötü geçti demezdim
sonuç hep hüsran olurdu çoğunlukla ama
yok yaaa
ahanda buraya yazıyorum var bi şi varrrrr
en azında farklılık varrrr
eeee bu da umut demek şakkıdı

yaprak cnm yaaa bu gece ağlamalarının sebebimidir bilmiyorum ama bende sorucaktım sana tahlil yaptırdınız mı diye
fıstığım aslında bi daha yaptırsan çok iyi olur yaa
kuzum benim uykudan uyanıp öyle ağlaması öyle fena ki
doruktan biliyorum içim parçalanıyor hele gözyaşlarına resmen ölüyorum
dün akşam kucağımda tam uyumak üzereydi ben deli gibi gidip yatağına değilde
pusetine koydum hafifce sallanır diye ayyyy bir ağlıyor kızlar sanki bi yeri kopmuş katıldı resmen çocuk yaaaa nefesi durucak sandım eee o an siz beni düşünün sonra nihal geldi aldı kucağına anında sustu ve uyudu biliyormusunuz sadece 10 saniye sonra yani çok acayip bu işler yaaaa kapalı kutu kuzularım benim

:1hug:

cnm yaaa
çağrı atma konusunda haklısın bende öyleydim hep
atamazdım hiç beni ara gibisinden
ama bu hat farklı yaaa
onun için çağrı at bitanem
bize herkes çağrı atıyor annem bile

ayyy sus yaprak sus
valla şoktayım
yaa dilek kızım hanım kızım
ben senin resmini görmüştüm ama sen böylemiydin kıssss
ayyy anam kıss yaprak ne yapcaz yaaa
ajda ya bi danışsak
valla dileğim kırkbin kere maşallah size
çok güzel ve gençeciksin keşke senin yaşlarda olsaydım
iklim prensesime diyecek sözüm yok
gelinim maşalah çok güzel dünürcüm
çok güzel bi yüzü var yarabbim kaderi de öyle olsun inş.
ama kızın sana hiç benzemiyor dilekcim
ayy yaprakcım bize de şık ve alımlı demişsin yaaa
allah iyiliğini versin bitanem yaaa
yani o resimler pek bi ev haliydi
çok mersi bitanem
bi de senden ricam ben yine uğraştım ama gönderemediğim dileğe
rica etsem mail duruyorsa dileğe sen gönderebilirmisin
bu arada cibinlikli yatak benimde gözümden kaçmadı
ayy yaprak bende çok istiyordum acayip hayalimdi
ama kısmet olmadı ama çocuğuma inş. düşünüyorum bakalım artık
çok asil geliyor bana prenses yatağı gibi yaaaaa

valla muratta ilaydaya bayıldı nihalde takvimden gösterdim resmini bittiler
murat bursayı çok seviyor zamanında gezmiş oraları çok hatta bursalı bi dalga dümeni varmış bursalılar iyidir der hep valla bursa hep görmek istediğim bi şehirdir her an her şey olabilir bitanem bi bakmışsın alooo yaprak ben bursadayım dermişim
eşime az çok senden de bahsediyorum dilekcim aman aman o da delidr senin gibi tüm dilekler deli deli deli diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…