şimdi gelelim bize şöyle bir geçmişi okudum kusra bakmayın bir kaç gündür yoktum sizleri çok özledim hepinizi ,
diloşum eşine çok geçmiş olsun acayip bir hastalık ay biz neler çektik sormayın sen yinede sakın kendini ne bilim murat maske falan taksın evde sen çok dikakt etmeliisn kendine bu arada paşamım fotolarını tekrar yolla
zeytin canım bu ay sende çok umutluyum bak haberin olsun sende şimdiden karamsarlaşma herşeyin hayırlısı bu ay olmazsa öbür ay var be bacım
yaprak bacım çok sevindim ilydanın uykularının düzene girmesine ay bir büyüselerde bizde rahata kavuşsak sana video yolladım mail attım haberin ola bacım mailim çalışıyor senin diğer mailinide okuyup yanıtlayacağım seni ve minik prensesimi çok seviyorum takviminiz süper olmuş bende istiyorum muakak sana bir kaç foto yollarım içinden seçeriz olur mu bacımmmmmmmmmm
diloşum yaa sana da resimleri gönderdim yaprağa da ama sana gelmedi sanırım geri hata maili geldi
gelmediyse söyle bi daha gönderirim bi ara
yaprakcım sana da cevap yazıcam en kısa zamanda
telini kaydettim cnm sağol
evet sonu 78 li olan teli kullanıyoruz
ortak gibi bi şey cnm
bedava yaa hat tutanın elinde kalıyor
o numaraya çağrı atsan o an arayamasam bile mutlaka ararım cnm
size bi çağrı kadar yakınım minik kuşum
artık kolay kolay bırakmam ben sizi meleğim
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım
valla bazen kal geliyor yaprakcım bazen döktürüyorum
aklıma ne gelirse artık allah ne verdiyse
yedi bela hüsnülaelaelaelaelae
KISKANANLAR ÇATLASINlülülülülülü
valla güzelim ben trabzonluyum eşim değil ama trabzona gezmeğe gidiyor asker arkadaşı var trabzonlu çok sıkı dostlar hala işte arkadaşının kardeşi evleniyor davet etti muratı da o da gitmek istedi işte bileti falan da ayarlandı ama inş. iyice iyiyleşirde rahat rahat gezer
valla bana bulaşmaz inş. cnm pek de dikkat etmiyorum ama yaa ne bileyim nazar değmesin ama güçlü bi bünyem var benim grip olmam pek geçenlerde biras olur gibi oldum ama 1-2 günde geçti ilaçsız pipirikli değilim pek sağlam kafa sağlam vucutta olur di imi ama yine de tabi çok hassas dönemdeyim bu aralar kendimi pamuklara mı sarsam acaba kafamçokkarıştı
bu arada ben gitmiyorum cnm hem soğuktur şimdi oralar hem de yabancı bi yer asla rahat edemem gerçi orda halamlar var ama şimdi ben orda murat orda olmaz kiii
bir kaç gün ara iyidir hem ben bu boşluğu dorukla dolurucam inş.
ayyy kıss yazma böyle şeyler dost var düşman var
şımart sen şımart
tepenize çıkarsam görürsünüz
sevgi arsızıyım ben kızım
aman dikkatttttdelikafadulden
ayyyy o hızlı hızlı emeklemeyen ,sıralayan,kalkıp kalkıp düşen ,açlıktan ağlayan ,oyun parkında oynayan ,yürüteçte yürüyen,keçi sütü içen,maviş nazlı mı var yaaaaaaa ısırırım ben yaprak yaaa hem de poposundan
böyle leke tarzı kanamalarım olmaz yani adet zamanı olur leke gelir ama devamıda gelir kesilmezdi böyle kafayı yemiş olabilirmi
belki havalardan dieyorum hayırlısı bakalım
canım hareketlilik morfoloji falan iyiydi bir problem yok eşinde demişti dr.
evde durur kağıt hala bir bakim yinede
ay canım benim ya,
hiç yanlış anlarmıyım ben seni.
aksine tecrübelerine çok ihtiyacım var.
çok faydası oluyor inanki olumunekankayizsmile.
canım evet o da bir ihtimal ama şöyle bişey var mesela gece 23-24 arası mama, muhallebi tarzı tok tutacak bişey veriyoruz cokacimcoook. uyuyor 1 saat sonra tekrar uyanıyor. yani 1 saatte acıkması çok düşük bir ihtimal. çoğunlukla yanımızda meyve püresi tarzı bişeyde oluyor. ağlayınca veriyorum. biraz içip bırakıyor. açlıktan değil de ya diş, ya gazı oluyor hala. ya da bizim bilmediğimiz bişey. ben yine enfeksiyondan şüpheleniyorum. en son gittiğimizde tahliller temizçıkmıştı sonra bidaha da yaptırmadık. aslında ayda 1 kez yapılması gerekli ama ihmal ettik işte. eşim de o poşetli tahlile güvenmiyorum ben diyor. sondayla aldırıp bakılsın diyorum onu da doktorumuz çok tercih etmiyorum diyor. bilmiyorum canım ya. ama deliksiz uyuduğu geceler sayılıdır yan. o yüzden ben de çok huzursuz uyuyorum. ama açlık ihtimalini de düşünmem lazım tabi. yok canım ya benim sütüm zaten doyurmuyor. baştan beri böyleydi ben bunu biliyorum da aparatif olarak veriyorum zaten. emmeyi seviyor, emince rahatlıyor, efor sarfettiği için uykuya dalması kolay oluyor bi de annesinin göğsü sıcaklığı falan var. yani doyumluktan ziyade amacım bu opuyorumnanaktan
sağol canım ama bizim düzenimizden ne olacak
2 gün güzeldi dün gece yine bozdu.
ya akşam saati 8 ile 10 arası uyuyor bu çocuk
sonra tekrar uykusunun gelmesi 1 i 2 yi buluyor.
1-2 gece o saatlerde uyumadı ve gece 12 gibi daldı uykuya.
işte akşam saati uyumaktan nasıl vazgeçirmek lazım.
yani o uykuyu pas geçerse gece erken uyuyacak da nası :sm_confused:
canım tamam bakarım ben maile
ben sana takvim yaparım canım, lafı mı olur.
doruğa da yapıcam. ben de sizleri ve bebişleri çok seviyorum inanki :1hug:
süpersiniz siz ya,
Allah'ım nazarlardan korusun sizi.
iklimsu ne kadar büyümüş, ne kadar tatlı ve güzel bir kız olmuş böyle annesi ya
yerim ben onu. çok güzel çok şeker çok :icecream:
sen de ne kadar gençmişsin dilek ya, yani diloşla bana göre oldukça küçük duruyorsun zaten öylesin de. sanki iklim kızın değil de kardeşin. maşallah anne kız çok güzel çok tatlısınız. pc ye kaydettim hemen fotolarınızı.
ama diloşların aile fotolarını da bir görmelisiniz.
süper süper. hepsi birbirinden şık, güzel ve alımlı.
aşkı memnudaki hatunlar gibi. bi de sofra hazırlamışlar
ay içim gitti, diyeti bozduracaktı bana valla.
hele doruğu görmelisiniz tam ısırımlık tosun bişey olmuş maşallah ya
iklimsu, bu arada cibinlikli prenses yatağı da gözümden kaçmadı yani
hayallerimdeki yatak ama biz evlenirken denk gelmedi o tip bişey
neyse birkaç sene geçsin eşyaları değiştirirsek öyle bişey istiyorum ben de zemuszemus
aleyna çok geçmiş olsun canım,
yani Allah sabır versin ne diyeyim. 3 düşük çok zor olsa gerek
ben 1 tane yapmıştım ve bütün psikolojim altüst olmuştu.
evet canım genetik testlerini yaptırman en mantıklısı
kan pıhtılaşması falan da olabilir, onunla ilgili testi yaptır
eğer kan pıhtılaşması varsa onu bir iğneyle hallediliyorlar diye biliyorum.
yani hamileliğin boyunca kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun ve sorun olmuyor diye biliyorum. bununla ilgili topiklere bakarsın.
gelelim son gebeliğine, bence boş gebelik değil bu canım.
kimyasal gebelik gibi görülüyor. yani kanda gebelik pozitif çıkıyor ama henüz gebelik kesesi görülmeden değer düşüyor. bu bence kimyasal gebelik. doktora gidiyorsan zaten o da söyler sana. eğer değerin yükselip kese görülmezse dış gebelik. kese görülüp embriyonun kalp atımı görülmezse de boş gebelik oluyor. umarım yeterince açıklayabilmişimdir canım. tekrar çok geçmiş olsun :teselli:
sinemcim yapma ya
üzüldüm bak şimdi, çok umutluydum senden bu ay.
canım sen eşinle birlikte doktora gitmişmiydin hiç.
sanki sen gittin diye hatırlıyorum da eşin de gitmişmiydi
yani bir probleminiz varmı acaba ya :sm_confused:
eşin daha ne kadar burada, eğer bu yumurtlama döneminde yanında olacaksa
yumurta takibi veya aşılama falan yaptırsanız.
çünkü eşin sürekli yanında değil ve tesadüfe bırakmasanız belki daha çabuk olur
tabi yine de siz bilirsiniz. ama böyle hem siz hem de aileleriniz üzülüyor.
inşallah yakın zamanda olur canım ya.:teselli:
hayırlısı olsun bakalım zaten pztsiye kadar gelmesi lazım göğsüm şiş hala inmeye başlarsa adet olacam demektir genelde öyle oluyo bende
hafta sonu çözülür denklem en geç pazar günü adet olmam lazım hayırlısı bakalım dün geldi sabahta ama şimdi bişe yok devamı gelirdi genelde ayyy ümitlenmek istemiyoruuum yaaa
ay akşama test alsam yapsam çıkarmı acaba adet günüm yarın normalde
ay canım benim ya,
hiç yanlış anlarmıyım ben seni.
aksine tecrübelerine çok ihtiyacım var.
çok faydası oluyor inanki olumunekankayizsmile.
canım evet o da bir ihtimal ama şöyle bişey var mesela gece 23-24 arası mama, muhallebi tarzı tok tutacak bişey veriyoruz cokacimcoook. uyuyor 1 saat sonra tekrar uyanıyor. yani 1 saatte acıkması çok düşük bir ihtimal. çoğunlukla yanımızda meyve püresi tarzı bişeyde oluyor. ağlayınca veriyorum. biraz içip bırakıyor. açlıktan değil de ya diş, ya gazı oluyor hala. ya da bizim bilmediğimiz bişey. ben yine enfeksiyondan şüpheleniyorum. en son gittiğimizde tahliller temizçıkmıştı sonra bidaha da yaptırmadık. aslında ayda 1 kez yapılması gerekli ama ihmal ettik işte. eşim de o poşetli tahlile güvenmiyorum ben diyor. sondayla aldırıp bakılsın diyorum onu da doktorumuz çok tercih etmiyorum diyor. bilmiyorum canım ya. ama deliksiz uyuduğu geceler sayılıdır yan. o yüzden ben de çok huzursuz uyuyorum. ama açlık ihtimalini de düşünmem lazım tabi. yok canım ya benim sütüm zaten doyurmuyor. baştan beri böyleydi ben bunu biliyorum da aparatif olarak veriyorum zaten. emmeyi seviyor, emince rahatlıyor, efor sarfettiği için uykuya dalması kolay oluyor bi de annesinin göğsü sıcaklığı falan var. yani doyumluktan ziyade amacım bu opuyorumnanaktan
sağol canım ama bizim düzenimizden ne olacak
2 gün güzeldi dün gece yine bozdu.
ya akşam saati 8 ile 10 arası uyuyor bu çocuk
sonra tekrar uykusunun gelmesi 1 i 2 yi buluyor.
1-2 gece o saatlerde uyumadı ve gece 12 gibi daldı uykuya.
işte akşam saati uyumaktan nasıl vazgeçirmek lazım.
yani o uykuyu pas geçerse gece erken uyuyacak da nası :sm_confused:
canım tamam bakarım ben maile
ben sana takvim yaparım canım, lafı mı olur.
doruğa da yapıcam. ben de sizleri ve bebişleri çok seviyorum inanki :1hug:
tamam canım, sıkma kendini
müsait olunca yazarsın.
canım işte tel eşinde olur diye aramaya çekiniyorum.
çağrı atmak da ayıbıma gidiyor açıkçası.
hiç sevmediğim bişey ama istersen atarım sen müsait olunca ararsın madem vereliniortak
süpersiniz siz ya,
Allah'ım nazarlardan korusun sizi.
iklimsu ne kadar büyümüş, ne kadar tatlı ve güzel bir kız olmuş böyle annesi ya
yerim ben onu. çok güzel çok şeker çok :icecream:
sen de ne kadar gençmişsin dilek ya, yani diloşla bana göre oldukça küçük duruyorsun zaten öylesin de. sanki iklim kızın değil de kardeşin. maşallah anne kız çok güzel çok tatlısınız. pc ye kaydettim hemen fotolarınızı.
ama diloşların aile fotolarını da bir görmelisiniz.
süper süper. hepsi birbirinden şık, güzel ve alımlı.
aşkı memnudaki hatunlar gibi. bi de sofra hazırlamışlar
ay içim gitti, diyeti bozduracaktı bana valla.
hele doruğu görmelisiniz tam ısırımlık tosun bişey olmuş maşallah ya
iklimsu, bu arada cibinlikli prenses yatağı da gözümden kaçmadı yani
hayallerimdeki yatak ama biz evlenirken denk gelmedi o tip bişey
neyse birkaç sene geçsin eşyaları değiştirirsek öyle bişey istiyorum ben de zemuszemus
ay sorma bizimkide bir ara 8 ile 10 arası uyuyordu bende oh rahat ediyordum masayı topla bulaşığı yerleştir aynı zmanda diziye bak falan sonra 10 da uyanıyor sonra tabii benim enerji 23.30 gibi bitiyor ana bizimki uçuyor resmen saat 2 den önce yatmıyordu sonra bende akşam 8 gibi uykusu gelse bile yatırmıyorum bazen 6 gibi şöyle bir zorlada olsa sallaya sallaya yatırıyorum en fazla 45 dkkadar sonra uyandırıyorum saat 11 gibi uyuyakalıyor
vallahi uyumak için kendini parçalıyor akşamları bende uyutmuyorum açıyorum baby tv izliyor sonra oyuncak uynuyoruz falan derken uykusu kaçıyor sende yatırma bacım akşamları oyalamaya çalış tabii biraz zor ama denemekte fayda var boshayallersmile
ay canım benim çok saol vallahi eşimde bayıldı takvimine çok güzel yapmış diyor ilaydanında gözlerine bayıldıeeeeeee diyor gelseye arkadaşın bize iklim ile ilayda oynar diyor aaaaa dedim o bursada yapmaya ya diyor :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?