Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

bana gelen bişey yok bacım bende sana yollayacağım bir müsait olayım bu ara çok yoğunum iklimde malum mızmız gündüzleri en fazla yarım sat yatıyor hiçbirşey yapamıyorum çok dertliyim çok

mrb bacım ay ben sana bir kaç gündür yazacağım hep aklımda ama hani sen yanlış anlar mıısn diye düşündüğüm için yazamadım ,
geçen gece uyurken aklıma geldi bir anda kendi kendime dedim ki ya bu ilaydanın tam diş sancıları vardır ama yaklaşık 1 aydır geceleri çok uyanıyor hani sen geceleri sadece emziriyorsun ya endi kendime dedim kesin bu çocuk doymuyor ondan ağlıyor anne sütünün hem hazmetmek mamaya göre daha çabuk oluyor hatta 2-3 katı kadar dedişti benim doktorum benimde son emzirdiğim ay hep geceleri ağlıyordu doktoru aradaım oda bana kesin aç kalıyordur bebekd edi ve muakak gece bir kere emziriyorsan bir daha uyanıyorsa muakka mama yap dedi ve denedim gerçekten doyduğu için bir daha uyanmıyordu bende sana bunları söyleyecektim tamam sen yine emzir ama 2.uyanırsa en az şöyle 100cc mama yap ver ,
bak karışıyormuş gibi olmayayim sen yazınca bende hemen içimi döktüm ohhhhhhhhh be azdana çatlayacaktım kaydirigubbakcemile

şimdi gelelim bize şöyle bir geçmişi okudum kusra bakmayın bir kaç gündür yoktum sizleri çok özledim hepinizi ,

diloşum eşine çok geçmiş olsun acayip bir hastalık ay biz neler çektik sormayın sen yinede sakın kendini ne bilim murat maske falan taksın evde sen çok dikakt etmeliisn kendine bu arada paşamım fotolarını tekrar yolla

zeytin canım bu ay sende çok umutluyum bak haberin olsun sende şimdiden karamsarlaşma herşeyin hayırlısı bu ay olmazsa öbür ay var be bacım

yaprak bacım çok sevindim ilydanın uykularının düzene girmesine ay bir büyüselerde bizde rahata kavuşsak sana video yolladım mail attım haberin ola bacım mailim çalışıyor senin diğer mailinide okuyup yanıtlayacağım seni ve minik prensesimi çok seviyorum takviminiz süper olmuş bende istiyorum muakak sana bir kaç foto yollarım içinden seçeriz olur mu bacımmmmmmmmmm

kızlar ben kaçtım gidim bende yatim iklim hn uyumuşken banyo yapacaktım yalan oldu neyse yarın öğlen uyuyunca yaparım artık ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıldıracağım ben

günaydın kızlar nasılsınız canlarım
oh oh sayfamız evlere şenlik maşallah
diloşum gelmiş iklim gelmiş yaprak gelmiş
benim hala leke geliyo ama sökecek sanırım hayırlısı bu ay olmazsa öbür ay artık ne yapalım
hayırlı sağlıklı bebek versinde mevlam dilekle bana ama çokta bekletmesin dimi diloşşş
melekleriniz nasıl kızlar
diloşum kocan giderse minik erkeğinin yanına gideceksin oy doruğu benim yerime kokla canım
neyseki haftasonu olacam sanırım kızlar hafta içi hiç çekilmiyo adet
iklim maşallah meleğin büyümüş canımm allahım bütün meleklere sağlık versin analı babalı büyütsün
bana niye mail atan yokkkkk hiççç mafoldumben

ay kızlar en kötü olanıda kocamla annem bebek olmasını çok istiyolar hasta olacam leke geliyo anne diyorum yok yok gelmez diyo inanmak isteiyo kadın
rengim sarardı adet olacağım zaman rengim atar yüzümden belli olur hasta olduğum
hayırlısı bakalım müjdeli heber diloştan bu ay ilk hamiş haberini senden alacaz

merhaba arkadaşlarpazrtesi dr gittim adet günüm 4 gün geçmişti idrar testinde çıkmadı.utrasyondada hiç bir şey görünmedi sonra kanda bektılar 40.70 çıktı pozitif olduğunu söylendi ama çarşamba tekrar kanda bakıldı değerim 17..00 ra düştü ve boş gebelik denildi ve sonra kanamam başladı .acaba kürtajsız atlatabilirmiyim yani kanam a ile atabilirmiyim.bu benim 3. düşüğüm.artık genetik lere bakılacak benim gibi olan arkadaşlardan yardım ve fikir istiyorum.pezartesi dr.gideceğim ama bekleyeyimmi beklemeyeyimmi bi sorun olurmu.lütfen yardım

selam kızlar,
ben ilaydayı uyutup ancak gelebildim.
şöyle bir geçmişi okuyayım da cevap yazayım.

aleyna çok geçmiş olsun canım,
yani Allah sabır versin ne diyeyim. 3 düşük çok zor olsa gerek
ben 1 tane yapmıştım ve bütün psikolojim altüst olmuştu.
evet canım genetik testlerini yaptırman en mantıklısı
kan pıhtılaşması falan da olabilir, onunla ilgili testi yaptır
eğer kan pıhtılaşması varsa onu bir iğneyle hallediliyorlar diye biliyorum.
yani hamileliğin boyunca kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun ve sorun olmuyor diye biliyorum. bununla ilgili topiklere bakarsın.

gelelim son gebeliğine, bence boş gebelik değil bu canım.
kimyasal gebelik gibi görülüyor. yani kanda gebelik pozitif çıkıyor ama henüz gebelik kesesi görülmeden değer düşüyor. bu bence kimyasal gebelik. doktora gidiyorsan zaten o da söyler sana. eğer değerin yükselip kese görülmezse dış gebelik. kese görülüp embriyonun kalp atımı görülmezse de boş gebelik oluyor. umarım yeterince açıklayabilmişimdir canım. tekrar çok geçmiş olsun :teselli:

kızlarrr yakaladım sizi nasılsınız bakalım melekleriniz nasıl
ben iyiyim leke kjesildi ama yinede belli olmaz paztye kadar beklicem adetimi
aleynacım sende büyük ihtimal kan pıftılaşması var canım genetik testlerini yaptır genelde tekrarlayan düşüklerde böyle olur ama sen dr. bir görün bazen kanamayla atılmayabiliyo canım
allah en kısa zamanda sağlıklı bir şelikde hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin hepimize tabiii

sinemcim yapma ya
üzüldüm bak şimdi, çok umutluydum senden bu ay.
canım sen eşinle birlikte doktora gitmişmiydin hiç.
sanki sen gittin diye hatırlıyorum da eşin de gitmişmiydi
yani bir probleminiz varmı acaba ya :sm_confused:
eşin daha ne kadar burada, eğer bu yumurtlama döneminde yanında olacaksa
yumurta takibi veya aşılama falan yaptırsanız.
çünkü eşin sürekli yanında değil ve tesadüfe bırakmasanız belki daha çabuk olur
tabi yine de siz bilirsiniz. ama böyle hem siz hem de aileleriniz üzülüyor.
inşallah yakın zamanda olur canım ya.:teselli:

mrb yaprak nasılsın canım ay ne güzel karşılaştık değilmi
iklim sen nasılsın
bir diloşumuz eksik nerdesin ev hanımı

iklim leke yok normale dönmüş şimdi ama belli olmaz ümitlenmek istemiyorum
eşimin sperm sayısı normaldi 78 milyon falandı dr. normal demişti
bende gittim herşey normal diyo ama denk getiremiyoruz sanırım
eğer olmazsa bir araştırma hast. gidecem artık eşimde yurt dışına gidince denk getirmesi daha zor oluyoo

evet canım şimdilik buralardayız. yani benim yaramaz uyanana kadar.
fisher price salıncağına koydum tıngır mıngır uyuyor. umarım bir süre uyur.

canım demek lekelenmen kesildi, belki yerleşme kanamasıydı
olamaz mı yani , hadi inşallah hamilesindir kaydirigubbakcemile5.

hayırlısı olsun bakalım zaten pztsiye kadar gelmesi lazım göğsüm şiş hala inmeye başlarsa adet olacam demektir genelde öyle oluyo bende
hafta sonu çözülür denklem en geç pazar günü adet olmam lazım hayırlısı bakalım dün geldi sabahta ama şimdi bişe yok devamı gelirdi genelde ayyy ümitlenmek istemiyoruuum yaaa

ay canım daha önce böyle leke gelip gidiyormuydu adet öncesi.
eşinin sprem sayısı iyiymiş. peki hareketlilik ve morfoloji nasıldı hatırlıyormusun.
mesela benim eşimin de 60 milyonlardaydı hatta bir sonraki tahlilde 80 milyonlara çıktı
ama hareketlilik ve morfoloji çok kötüydü. neyse sonra ben onu 2-3 ay keçi boynuzlarına boğdum orası ayrı konu :içelim:
sen de keçi boynuzu yap eşine kendine de ballı tarçınlı çörek otu falan.
ama siz bence tekrar gidin bir doktora. vereliniortak

ay akşama test alsam yapsam çıkarmı acaba adet günüm yarın normalde

olsun canım ya, çok ümitlenme ama ümitsiz de olma.
haftasonu test alıp yaparsın. belki tutmuştur belli mi olur
hadi inşallah ya :Saruboceq:

ay canım benim ya,
hiç yanlış anlarmıyım ben seni.
aksine tecrübelerine çok ihtiyacım var.
çok faydası oluyor inanki olumunekankayizsmile.

canım evet o da bir ihtimal ama şöyle bişey var mesela gece 23-24 arası mama, muhallebi tarzı tok tutacak bişey veriyoruz cokacimcoook. uyuyor 1 saat sonra tekrar uyanıyor. yani 1 saatte acıkması çok düşük bir ihtimal. çoğunlukla yanımızda meyve püresi tarzı bişeyde oluyor. ağlayınca veriyorum. biraz içip bırakıyor. açlıktan değil de ya diş, ya gazı oluyor hala. ya da bizim bilmediğimiz bişey. ben yine enfeksiyondan şüpheleniyorum. en son gittiğimizde tahliller temizçıkmıştı sonra bidaha da yaptırmadık. aslında ayda 1 kez yapılması gerekli ama ihmal ettik işte. eşim de o poşetli tahlile güvenmiyorum ben diyor. sondayla aldırıp bakılsın diyorum onu da doktorumuz çok tercih etmiyorum diyor. bilmiyorum canım ya. ama deliksiz uyuduğu geceler sayılıdır yan. o yüzden ben de çok huzursuz uyuyorum. ama açlık ihtimalini de düşünmem lazım tabi. yok canım ya benim sütüm zaten doyurmuyor. baştan beri böyleydi ben bunu biliyorum da aparatif olarak veriyorum zaten. emmeyi seviyor, emince rahatlıyor, efor sarfettiği için uykuya dalması kolay oluyor bi de annesinin göğsü sıcaklığı falan var. yani doyumluktan ziyade amacım bu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…