diloşum yaa sana da resimleri gönderdim yaprağa da ama sana gelmedi sanırım geri hata maili geldi
gelmediyse söyle bi daha gönderirim bi ara
yaprakcım sana da cevap yazıcam en kısa zamanda
telini kaydettim cnm sağol
evet sonu 78 li olan teli kullanıyoruz
ortak gibi bi şey cnm
bedava yaa hat tutanın elinde kalıyor
o numaraya çağrı atsan o an arayamasam bile mutlaka ararım cnm
size bi çağrı kadar yakınım minik kuşum :1hug:
dün gece ilayda erken yatmıştı
erken dediğim 23.30-24 arası, bir ara uyandı
ama sonra tekrar uyuttum hemen
sabah da 8.30 da ağlayarak uyandı
hemen alıp emzirdim, biraz susar gibi oldu
sonra tekrar uyurmu diye beşiğe koydum nerde
zır zır hiç susmadı, diş jelini sürdüm falan ama kar etmedi.
hemen kahvaltısını hazırladım. ama yumurtanın haşlanması falan
en az 15 dak. sürüyor kahvaltı hazrlamak da
bu arada hiç susmadan ağladı ya senağlama
artık endişelenmeye başladım :uhm:
eşimi aramayı düşündüm. ama kahvaltıyı bir vereyim
sonra da ağrı kesici şurup veririm yine susmazsa ararım dedim.
neyse kahvaltısını yiyince sustu kuzum cokacimcoook
meğer açlıktan ağlıyormuş yavrum ya.
bu arada sütüm iyice gitti sanırım. yani 10-15 dak emzirmeme rağmen
hiç bastırmamış mideyi. bu saatten sonra da artmaz herhalde
neyse bir süre daha emzireyim de olmazsa da bırakırım ne yapayım.
olsun yine de epey emzirdim sayılır.
hedefim 1 yaştı ama bu gidişle zor gibi.
selam kızlaaaaaaarrrr
ben geldimmmm. ama hemn gitmem gerke yağız kayra mmm uyandı .. en yakın zaman da yazıcam ..... çok öptüm......
merhaba arkadaşlarpazrtesi dr gittim adet günüm 4 gün geçmişti idrar testinde çıkmadı.utrasyondada hiç bir şey görünmedi sonra kanda bektılar 40.70 çıktı pozitif olduğunu söylendi ama çarşamba tekrar kanda bakıldı değerim 17..00 ra düştü ve boş gebelik denildi ve sonra kanamam başladı .acaba kürtajsız atlatabilirmiyim yani kanam a ile atabilirmiyim.bu benim 3. düşüğüm.artık genetik lere bakılacak benim gibi olan arkadaşlardan yardım ve fikir istiyorum.pezartesi dr.gideceğim ama bekleyeyimmi beklemeyeyimmi bi sorun olurmu.lütfen yardım
günaydın kızlar nasılsınız canlarım
oh oh sayfamız evlere şenlik maşallah
diloşum gelmiş iklim gelmiş yaprak gelmiş
benim hala leke geliyo ama sökecek sanırım hayırlısı bu ay olmazsa öbür ay artık ne yapalım
hayırlı sağlıklı bebek versinde mevlam dilekle bana ama çokta bekletmesin dimi diloşşş
melekleriniz nasıl kızlar
diloşum kocan giderse minik erkeğinin yanına gideceksin oy doruğu benim yerime kokla canım
neyseki haftasonu olacam sanırım kızlar hafta içi hiç çekilmiyo adet
iklim maşallah meleğin büyümüş canımm allahım bütün meleklere sağlık versin analı babalı büyütsün
bana niye mail atan yokkkkk hiççç mafoldumben
kızlarrr yakaladım sizi nasılsınız bakalım melekleriniz nasıl
ben iyiyim leke kjesildi ama yinede belli olmaz paztye kadar beklicem adetimi
aleynacım sende büyük ihtimal kan pıftılaşması var canım genetik testlerini yaptır genelde tekrarlayan düşüklerde böyle olur ama sen dr. bir görün bazen kanamayla atılmayabiliyo canım
allah en kısa zamanda sağlıklı bir şelikde hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin hepimize tabiii
iklim leke yok normale dönmüş şimdi ama belli olmaz ümitlenmek istemiyorum
eşimin sperm sayısı normaldi 78 milyon falandı dr. normal demişti
bende gittim herşey normal diyo ama denk getiremiyoruz sanırım
eğer olmazsa bir araştırma hast. gidecem artık eşimde yurt dışına gidince denk getirmesi daha zor oluyoo
hayırlısı olsun bakalım zaten pztsiye kadar gelmesi lazım göğsüm şiş hala inmeye başlarsa adet olacam demektir genelde öyle oluyo bende
hafta sonu çözülür denklem en geç pazar günü adet olmam lazım hayırlısı bakalım dün geldi sabahta ama şimdi bişe yok devamı gelirdi genelde ayyy ümitlenmek istemiyoruuum yaaa
ay akşama test alsam yapsam çıkarmı acaba adet günüm yarın normalde
mrb bacım ay ben sana bir kaç gündür yazacağım hep aklımda ama hani sen yanlış anlar mıısn diye düşündüğüm için yazamadım ,
geçen gece uyurken aklıma geldi bir anda kendi kendime dedim ki ya bu ilaydanın tam diş sancıları vardır ama yaklaşık 1 aydır geceleri çok uyanıyor hani sen geceleri sadece emziriyorsun ya endi kendime dedim kesin bu çocuk doymuyor ondan ağlıyor anne sütünün hem hazmetmek mamaya göre daha çabuk oluyor hatta 2-3 katı kadar dedişti benim doktorum benimde son emzirdiğim ay hep geceleri ağlıyordu doktoru aradaım oda bana kesin aç kalıyordur bebekd edi ve muakak gece bir kere emziriyorsan bir daha uyanıyorsa muakka mama yap dedi ve denedim gerçekten doyduğu için bir daha uyanmıyordu bende sana bunları söyleyecektim tamam sen yine emzir ama 2.uyanırsa en az şöyle 100cc mama yap ver ,
bak karışıyormuş gibi olmayayim sen yazınca bende hemen içimi döktüm ohhhhhhhhh be azdana çatlayacaktım kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?