Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

koyu renk saç benim de favorimdir
hatta bugun boyamaya niyetim var
koyu rengi seviyorum bende
koyu kahve kestane gibi işte

sinemcim sana da resim göndericem cnm
haklısın sitem etmekte
bu arada müjde bekliyorum
hadi umut ol bana

yok canım ya,
benim kadar car car olamaz kimse
ama sus pus olarak da buraların tadı çıkmıyor işte
ne yanlışı olacak canım, saçmalama ya
paylaşıma devam olumunekankayizsmile

ya haklısın evet, sabaha karşı 4-5 gibi uyandığında aklıma ilk gelen açlık oluyor zaten.
önce altını değiştiriyorum, sonra da emziriyorum, benim sütüm var da doyurucu değil canım ya, ben de son dönemde keçi sütü vermeye başlamıştım sanırım o da biraz ağır mı geldi ne hazmedemiyor olabilir. meyve suyuyla karıştırıp vericem.
bi de devamlı yerlerde, çoraplarını falan da çekip çıkarıyor ayaklarını üşütüyor. ben giydiriyorum hemen ama yine de üşüyor bence. kilotlu çorapla da çok sıkılıyor, ancak dışarı çıktığımızda giydiriyorum. yoksa ağlıyor. işte bir şekilde ayaklarını üşütüyor ve gazı oluyor ve o da sancı yapıyor. akşam eşim muayne etti gazı var diyor. evde de kilotlu çorap ve ayakkabıya alıştırmam lazım. giyinmeyi hiç sevmiyor ya. iklimsuya bayıldım valla, ne güzel ayağında ayakkabıları falan. çok cici olmuş annesi çok opuyorumnanaktan

ya canım zaten sorun da orada.
bizimkisinin uykusu gelince önce mızırdıyor, sonra da ağlamaya başlıyor
ben de yatırmıyorum. sonra kendi kendine biryere kıvrılıp uyuyuveriyor. bigün inanırmısın. yürütecin üstünde uyuuakalmış ya :1shok:, koymuştum öyle biraz dolaşsın diye, bizim bir küçük odamız var, orayı çok seviyor hemen oraya gitmiş, yürütecin sesi geliyor normalde, ama birkaç dakika hiç ses gelmedi, çok korktum ya hemen koştum bir de baktım yürütecin önünde oyuncaklar var oraya elini koymuş, başını da eline yaslayıp uyumuş. hemen alıp yatağına yatırdım gerçi :1closedeyes:.
demek istediğim uyuyacağı varsa uyuyor ya ben açamıyorum uykusunu. ama bazen de pas geçiyor o durumda erken yatıyor tabi, bizim için de iyi oluyor. saat 12 den sonra benim de bütün enerjim bitiyor ya, eşim desen öyle. ama yapacak bişey yok, mecburen sabredip büyümelerini ve belli bir düzenin oturmasını bekleyeceğiz .

demek eşin de beğendi canım, çok teşekkürler
evet keşke yakın olsaydık, iklimle ilayda da arkadaş olup oynardı
ama çok da uzak değiliz canım ya, 3 bilemedin 4 saatlik bir mesafe var aramızda
aşarız bi o engelleri, buluşuruz inşallah yine de.

ya canım evet, uzaktan davulun sesi hoş geliyor
büyüyorlar ama ne kadar zorluk ve emeklerle
Allah sağlık sıhhat versin de olsun biz emeğimizi esirgemeyiz zaten.

26 yaş nedir canım ya, valla ben o yaşımda laylaylom dum
biri bana git evlen çocuk doğur dese hiç uğraşamam derdim.
ama o yaşımda ben de eşimle tanıştım ve 1 yıl sonra da evlendim.
ama çocuk konusunu epey ertelemiştik klava:
niyetine girince de pat diye olmadı işte en iyi siz biliyorsunuz.
kısacası çok genç, çok çıtı pıtı ve çok tatlısın iklimsu dilek hanım a.s.

ben diloşların son fotolarını yollıycam sana
anneleri firdevs hanım, nihalle dilek de bihterle peyker delikafadulden
aman sakın kızma bana diloş
kişilik ve ahlaki özelliklerinizden bahsetmiyorum kesinlikle
yani havanız o tarz demek istiyorum. çok havalı hatunlarsınız

yo canım ben de ilayda büyümeden eşya falan almam zaten
evdekiler bile fazla geliyor şu an
ama yatak çok güzel gerçekten, temizliği zor da olsa değer hani
insan öyle bir yatakta uyuyunca kendini prenses kraliçe falan sanar ya bayanssulusmile

kızlar ben kaçtım yarına misafirim var belki uğrayamayabilirim gece yinede gelmeye çalışırım

kolay gelsin canım, umarım kolaylıkla üstesinden gelmişsindir
benim de yarın var, hatta bu geceden pasta yapıp dolaba attım bile :icecream:
yarın da bir iki bişey yaparım maviş izin verirse tabi vermezse de hazır alırız artık napalım

hadi bakalım pzt güzel haberlerle gelirsin inşallah :Saruboceq:

prof. bu kadın allama

ay böyle söyleme ya,
çok utandım bak şimdi :kedi:
kızım 2-3 yıldır araştıra araştıra öğrendik herhalde bu kadarını :hulya:

temkinliiyardımsever arkadaşım benim yaaaaaa:1hug:

sağol canım benim a.s.

evet canım haklısın
en kısa zamanda tahlili tekrar etmemiz lazım.
ağlayınca insan kötü oluyor gerçekten
demek paşa da ağlıyor, annesinin kokusunu arıyordur o.

cnm yaaa
çağrı atma konusunda haklısın bende öyleydim hep
atamazdım hiç beni ara gibisinden
ama bu hat farklı yaaa
onun için çağrı at bitanem
bize herkes çağrı atıyor annem bile

tamam canım ya,
uygun bir zamanda ararım ya da çağrı atarım
konuşuruz. boshayallersmile

tatlım boşver ya
her yaşın ayrı bir güzelliği var demiş ajda ablam
benim ruhum daha 20 lerde ona bakarsan ohaoldumsmile
ama evet dilek çok çıtır,iklimsu desen badem şekeri

siz de ailece ayrı havalısınız anacım
ev kıyafeti falan deme, önemli olan kıyafet değildir zaten
kıyafetin içindekidir, mevlana bile ne demiş
ne insanlar gördüm üstünde elbise yok
ne elbiseler gördüm içinde insan yok
ay pek bir filozof kesildim akşam akşam

tamam canım ben yollarım sizin fotoları merak etme sen olumunekankayizsmile

ah canım benim çok teşekkür ederim , sizin bakışınız güzel olduğu için öyle görüyorsunuz canlarım benim yok dileğim ya ben okadar genç deilim vallahi artık yaşlandım bu kızdan sonra epey gitti benden tabii bu ara bazı problemler onlarda eklenince epey yıprandım yine de teşekkür ederim.
bacım iklim aynı babası sorma yüzü onun kopyası herkes ona küçük mustafa diyor kim görse ay aynen kocan hiç sana benzememiş diyor bir ara sana iklimle babsının fotolarını yollim bak tıpa tıp aynılar ,

bak bak sen adaşıma heyyyyyyyytttttttttttttt:jeyyar: kız yaprak sen de bir acayipsin benim bacıma şık demişin ama onun ev hali birde sen gezme halini gör bak nasıl şıkkk delikafadulden
o resimleri istiyorum bu arad unutmadan,,,,,,,,,,

bacım bitilmeyecek gibi deil hani ilaydam da çok ttalı maşallah ,
bak bak sen enişteye klava benim bacımın yanında ne bahsediyor öyle eskilerden delikafadulden
vallahi doğru tesbit tecrübe ile sabittttttttthihoyyyt

koyu renk saç benim de favorimdir
hatta bugun boyamaya niyetim var
koyu rengi seviyorum bende
koyu kahve kestane gibi işte

bacım san koyu saç çok yakışıyor ama göz rengin çıkıyor ortaya ablamında gçöz rengi yeşil onada hep koyu kullan diye baskı yapıyorummmmmm

o zman tamma durmak yok yola devam edelim demi ,,,,

canım keçi sütü çok yarralıymış ver ama istersen sulandır biraz kıvamı çok koyu olduğu için belki hazmı zor oluyor bide sütler zaten gaz yapar ondanda gazı olabilir mümkün olduğunca süt öğününnü öğlen verki gazını gündüz hareketliliğinde çıkarır ama akşam veya gec everirsin zorlar bence ,
ya sorma ayakları üşütmeside çok gaz yapar bne kilotlu çorap giydiriyorum üstüne çorap bide şu altları deri olan patik tarzı şeyler varya ondan aldım giydiriyorum bizimki yürüteçte çok zamna geçirdiği için ayakları üşümesin diye ,
ah canım çok saol ayakkabıların daha çok dışarı çıktığımızda giydiriyorum bide onların sarı rente olanlarındadn da kendime aldım kızımla beraber giyiyoruz heves işte ,,,,

ay yaprak inanamıyorum yerim onu bne ya çokl ttalı demek yürüteç üstünde uyuya kalmış keşke resmini çekseydin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bittim vallahi şimdi ,
gerçekten öyle uykuları geldimi ses müzik hiç umursamıyorlar bizimkide geçen annemi kucağında uyuyakalmış çok güldük bir tatlı uyuyor ki sorma

vallahi bacım zor evlat bakmak büyütmrk zor emek istiyor özveri istiyor ama bir gülüşüde ömre bedel gerçekten aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli deil , doğanın kanunu

vallahi bacım ben 22 yaşında evlendim 25 yaşında anne oldum tabii benebiraz erkenci davrandım yoksa en doğru zaman senin evlendiğin zaman yada hiç evlenmemek ayyyyy
canım senin anne olduğun yaş tam doğurganlığın en güzel olduğu dönem bence bende ikinciyi yaparsam siz yaşlarda yapcam ,

tatlım çok haklısın onların 3 de sanki güzellikle sayfalarından sıçramış gibiler ,,,, tabii en güzeli benim dünürüm o başka laelaelaelaelae

günaydın canlarım ben c.tesi sabah hasta oldum kızlar bidahaki aya artık çalışmalar çarş. falan başlar galiba hayırlısı olsun
maşallah sizlerde kaynatmışsınız canlarım allah muhabbetimizi bozmasın hep böyle olsun sayfamız
yaprağım diloş iklim nasılsınız iyisiniz umarım benim karnım ağrıyo biraz idare ederim
hepinizi kocama öpüyorum görüşürüz canlarım

hepinizi çok özledim canım yeni haftaya başladık sağlıklı mutlu günler geçirmeniz dileğiyle öpüldünüz kızlarrr

selam canlar, nasılsınız bugün.

zeytincim çok üzüldüm canım ya :teselli:
ben senden umutluydum bu ay inanki.
neyse hayırlısı olsun, yapacak bişey yok.
eşin sanırım bu ay da burada
bi daha bir doktora gitseniz, bir kontrolden daha geçseniz gitmeden
belki hazır eşin de buradayken aşılama falan yapılır
gerçi şu ara yeni evden dolayı epey masrafa girdiniz CADIARZU
maddi olarak uygunmusunuz bilmiyorum ama
sigorta karşılar belki, en azından ilaçların bir kısmını öder
aşılama çok pahalı bişey değil diye biliyorum da
tabi yine de siz bilirsiniz, ümitsiz olma sen yine de
olacak inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…