hadi be çok iyi maşallah kilosu 9 aylık 8.5 çok iyi iklimde 9 aylık iken gitmiştik 8.800 falandı yani kilo gelişimi iyi hemde çok iyi maşallah sen zayıf falan diyince bende gerçekten zayıf bişey bekliyordum bir baktım penguşum toplu daha ne olsun annelere hep çocukları zayıf gelirmiş annem bile bana çok zayıfsın çok kilo verdin diyor her seferinde ,
tel.de bahsettim ben bayıldım videosuna çok tatlı maşallah güzel yürüyor hem daha ne olsun annesi çok küçük o bak iklim ablası ondan 1,5 ay büyük nerdeyse ama daha tık yok bugün bir ara ellerini bıraktı şöyle ayakta 2-3 snayi kadar durdu ve hazin son küt diye düştü çok güldük vallahi acayip ttalı oluyor
bide teyzesi bizim kız artık kızmaktan falan anlıyor iklimsu hayır diye bağrıyorum başlıyor ağlamay çok ttalı oluyor videosunu çekim bak yollim sana demek artık idrak edebiliyor hergün yeni bir şey keşfediğyoruz bu yaramazlarla beraber kaydirigubbakcemile2
canlarım kimsecikler gelmemişşş nasılsınız umarım bir yaramazlık yoktur yaprak
evet ben de çok sevindim gerçekten. çok rahatladım sorma :içelim:
sinem de diyecek bunlar niye böyle şifreli konuşuyor diye özelden yazarız sana da canım.
teşekkürler canım ya
inanki ben de sizi ve iklimi hiç ağzımda düşürmüyorum a.s.
boşver körler sağırlar diyen desin. bebişlerimiz güzel gerçekten
Allah talihlerini de güzel yapar inşallah.
sibel can mı, ay babası duymasın. hiç sevmez de
sen fiziki olarak diyorsun tabi. gözlerden dolayı olabilir belki ama
inşallah çok akıllı ve güçlü kişiliği olan bir kız olur. bizleri hiç üzmez.
aynı şekilde iklim de tabi. o da afet bişey olacak annesi hihoyyyt
canım evet Allah herkesin kalbine merhamet versin.
çok kötü bir dünyada yaşıyoruz gerçekten. paranoyak olmamak elde değil.
Allah korusun yavrularımızı ve bizleri tüm kötülüklerden ve kötü insanlardan.
valla canım ben de elimden geldiğince toplayıp temizlemeye uğraşıyorum. 15 günde bir de temizlikçi kadın geliyor ama akşamına ev aynı. çocuk olunca böyle oluyor malesef napalım. büyüyene kadar kimseler kusurumuza bakmasın artık. sen zaten kusura bakmazsın. gel canım valla güzel olur.
tanışır kaynaşırız. haber verirsin bana.boshayallersmile
evet gezmeyi seviyor cadılar, benimki de dışarı çıkarken alkış yapıyor sevinçten alkisalkisalkis. çok sıkıldılar tabi ya. kışın gittiğimiz yerler de doğal olarak kapalı yerler bahar gelsin de atalım kendimizi dışarlara
canım dişler kabardıysa gelir yakında merk etme. 2-3 tane birden çıkar bizimki gibi.
ay zor dönemler ya. ben de hiç kalkmazsam gecede 2-3 kere kalkıyorum valla. geçen gece nasıl olduysa uyanmadı :1shok: biz de çok şaşırdık eşimle. ama ben alışmışım ya gece kalkmaya birkeç kez kalkıp üzerini örttüm. gece çok üzerini açıyor ya. çok sıkıntılı benim maviş ohaoldumsmile
boyu uzun diye sanırım zayıf duruyor. 73-74 cm olmuş boyu maşallah.
hareket de fazla olunca çok kilo alamamsı normal yani. alıştım ben artık.
eşim de diyor tombul çocuğu ne yapıcaksın poposunu kaldıramaz diye.
sen iklim yürümüyor diye endişelenme, ilayda kadar olup emeklemeyen bir sürü bebek var. bizimki biraz aceleci çıktı ama iklim de ellerini bırakmaya başladıysa en geç doğumgününde yürüyor olacak bak göreceksin vereliniortak
evet ilk başlarda çok düşüyorlar malesef. ilayda da öyle videoda da gördün ya. 2 metre gidiyor küt düşüyor poposunun üstüne ama vazgeçmiyor cadı.
kalkıp gidiyor yine alkisalkisalkis
yok ya benimki henüz anlamıyor kızmaktan. bazen çileden çıkıyorum. ona değil de sinirden kendi kendime bağırıyorum. özellikle altını değiştirirken ve kıyafetlerini giydirirken banamısın demiyor. takmıyor sanırım beni mafoldumben
sen de bana yolla tabi video. merak ediyorum iklimin hareketlerini hihoyyyt
merhaba arkadaşlar bende iki hafta önce kürtaj oldum .6 haftalık hamileydim ama kalp atışı yoktu bekledik düşmedi mecbur kaldık .inşallah bi daha tekrarlanmaz ve ilerde sizin gibi anne olurum.
:lepi::lepi:
zeytine özelden yaz sen bacım ,,,,, oda bizim kadar sevinecektir onada moral olur
saol teyzesi insan nasıl bakmak isterse neyi görmek isterse onu görür,
vallahi canım ben de kişilik olark sevmem sibel canı ama güzelliğine diyecek yok ben çok beyenirim ablamıda çok benzetirlerdi sibel cana
amin canım yüce rabbim tüm bebekleri korusun onlar çok korumazsız çok ben zaten olmuşum paronayak ablam diyor bu kadar evham yaparsan yakında asosyal olcaksın diye gerçekten de öyle,
canım dediğin gibi evi topluyorum arkama dönüyorum tüm oyuncaklar yerlerde suları dökmüş oynuyor yerler hep ıslak ay mama yedirirken hep döküyor mama sandalyesinde yedirirken oyun yapcam diye elime vuruyor hop hepsi yere dediğin gibi kimse kusurumuza bakmayacak bende başlayacağım almaya temizlikçi bakalım bu hafta yine yaptım temizlik şu karlar bi dursun cam çerçeve için alcam ben geçen solunun camını sildim yin ekar yağdı mafoldu artık dokunmayacağım temizlikçi gelene kadar iklimden fırsat bulamıyorum ne yapim ,
gelme konuusnda ben sana haber verceğim tatlım 1-2 gün öncesinde ,
tatlım üst açma konusunda bende çok muzdaribim tulum almıştımya 1-2 ay sonra küçük geldi olmuyor şöyle polar eşofman takımı aldım onları giydiriyorum birde sırtına fırka gece hiç bişey örtmüyorum üstünde bataniye bile olsa uyanıyor ve ağlıyor geçen kar yağdğında polar bataniye örttüm 2 defa uyandı bende örtmüyorum ne yapim mafoldumben
maşallah boyu baya uzunmuş iklimde geçen ay gittiğimizde 73 cm bak ilaydam maşallah gelişimi çok iyi hep önde gidiyor kızım
bende bugün 2009 mart annelerine bir baktım çoğunun bebeği bizimki gibi yürüyemiyor çok az bebek yürüyormuş ,
bencede doğum gününe yürür şurda ne kadar kaldı 1,5 ay gerçi sağlıklı olsunda hiç önemli deil eltimin kızı 1,5 yaşını geçmişti öyle yürüdü
ay sayfaya bir girdim hep aynı dert düşüyorlar yemiyorlar uyumuyorlar allahım dedim aynı dertten şikayet eden onca kadın
vllahi ben kendisinede bağrıyorum şahsen yapma dur diye hemen ağlıyor çok içli bir bebek sorma aynen annesi bende çok çabuk ağlarım kızımda :gitme:
yaprak canım sana mail attım diloşumada attım müsait olunca bakarsınız aile resimlerimize
merhaba arkadaşlar bende iki hafta önce kürtaj oldum .6 haftalık hamileydim ama kalp atışı yoktu bekledik düşmedi mecbur kaldık .inşallah bi daha tekrarlanmaz ve ilerde sizin gibi anne olurum.
slm kızlar işlerim yoğun biraz okudum özelden allahım herşeyin hayırlısını versin çok sevindim
günaydın canlarımmm nasılsınız ben iyiyim dün çalışmalara başladık bakalım hayırlısı
havalar çok soğuk kendinize ve meleklerinize iyi bakın öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?