Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

boyu uzun diye sanırım zayıf duruyor. 73-74 cm olmuş boyu maşallah.
hareket de fazla olunca çok kilo alamamsı normal yani. alıştım ben artık.
eşim de diyor tombul çocuğu ne yapıcaksın poposunu kaldıramaz diye.
sen iklim yürümüyor diye endişelenme, ilayda kadar olup emeklemeyen bir sürü bebek var. bizimki biraz aceleci çıktı ama iklim de ellerini bırakmaya başladıysa en geç doğumgününde yürüyor olacak bak göreceksin vereliniortak

evet ilk başlarda çok düşüyorlar malesef. ilayda da öyle videoda da gördün ya. 2 metre gidiyor küt düşüyor poposunun üstüne ama vazgeçmiyor cadı.
kalkıp gidiyor yine alkisalkisalkis

yok ya benimki henüz anlamıyor kızmaktan. bazen çileden çıkıyorum. ona değil de sinirden kendi kendime bağırıyorum. özellikle altını değiştirirken ve kıyafetlerini giydirirken banamısın demiyor. takmıyor sanırım beni mafoldumben
sen de bana yolla tabi video. merak ediyorum iklimin hareketlerini hihoyyyt

canlarım kimsecikler gelmemişşş nasılsınız umarım bir yaramazlık yoktur yaprak

bir sorun yok canım şimdilik çok şükür.
fırsat bulamıyorum sadece.

sana özel mesaj gönderdim. ama şimdilik üçümüzün arasında tamam vereliniortak

evet ben de çok sevindim gerçekten. çok rahatladım sorma :içelim:
sinem de diyecek bunlar niye böyle şifreli konuşuyor diye özelden yazarız sana da canım.

:lepi::lepi:
zeytine özelden yaz sen bacım ,,,,, oda bizim kadar sevinecektir onada moral olur

saol teyzesi insan nasıl bakmak isterse neyi görmek isterse onu görür,
vallahi canım ben de kişilik olark sevmem sibel canı ama güzelliğine diyecek yok ben çok beyenirim ablamıda çok benzetirlerdi sibel cana

amin canım yüce rabbim tüm bebekleri korusun onlar çok korumazsız çok ben zaten olmuşum paronayak ablam diyor bu kadar evham yaparsan yakında asosyal olcaksın diye gerçekten de öyle,

canım dediğin gibi evi topluyorum arkama dönüyorum tüm oyuncaklar yerlerde suları dökmüş oynuyor yerler hep ıslak ay mama yedirirken hep döküyor mama sandalyesinde yedirirken oyun yapcam diye elime vuruyor hop hepsi yere dediğin gibi kimse kusurumuza bakmayacak bende başlayacağım almaya temizlikçi bakalım bu hafta yine yaptım temizlik şu karlar bi dursun cam çerçeve için alcam ben geçen solunun camını sildim yin ekar yağdı mafoldu artık dokunmayacağım temizlikçi gelene kadar iklimden fırsat bulamıyorum ne yapim ,

gelme konuusnda ben sana haber verceğim tatlım 1-2 gün öncesinde ,

tatlım üst açma konusunda bende çok muzdaribim tulum almıştımya 1-2 ay sonra küçük geldi olmuyor şöyle polar eşofman takımı aldım onları giydiriyorum birde sırtına fırka gece hiç bişey örtmüyorum üstünde bataniye bile olsa uyanıyor ve ağlıyor geçen kar yağdğında polar bataniye örttüm 2 defa uyandı bende örtmüyorum ne yapim mafoldumben

maşallah boyu baya uzunmuş iklimde geçen ay gittiğimizde 73 cm bak ilaydam maşallah gelişimi çok iyi hep önde gidiyor kızım

bende bugün 2009 mart annelerine bir baktım çoğunun bebeği bizimki gibi yürüyemiyor çok az bebek yürüyormuş ,
bencede doğum gününe yürür şurda ne kadar kaldı 1,5 ay gerçi sağlıklı olsunda hiç önemli deil eltimin kızı 1,5 yaşını geçmişti öyle yürüdü

ay sayfaya bir girdim hep aynı dert düşüyorlar yemiyorlar uyumuyorlar allahım dedim aynı dertten şikayet eden onca kadın

vllahi ben kendisinede bağrıyorum şahsen yapma dur diye hemen ağlıyor çok içli bir bebek sorma aynen annesi bende çok çabuk ağlarım kızımda :gitme:

merhaba arkadaşlar bende iki hafta önce kürtaj oldum .6 haftalık hamileydim ama kalp atışı yoktu bekledik düşmedi mecbur kaldık .inşallah bi daha tekrarlanmaz ve ilerde sizin gibi anne olurum.

slm geçmiş olsun karanfilciğim 6 haftalık erken 9 haftaya kadar bekleseydin keşke kese ancak görülür o haftalarda 7. haftadan sonra bebek ve kalp atışları görünüyo hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın
kızlarr günaydın haftasonu maşallah kaynatmışısınız özelden okumadım şimdi bakacam dönerim size geri öpüldünüz meleklerinizin ve sizlerin iyi olmalarına sevindim canlarım

slm kızlar işlerim yoğun biraz okudum özelden allahım herşeyin hayırlısını versin çok sevindim

günaydın kızlar
ilaydayı zar zor uyuttum
bir bakayım size dedim.
sinemcim biz de çok sevindik canım.
1 hafta sonra herşey daha netleşecek.
o zaman daha ayrıntılı konuşuruz inşallah kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar bende iki hafta önce kürtaj oldum .6 haftalık hamileydim ama kalp atışı yoktu bekledik düşmedi mecbur kaldık .inşallah bi daha tekrarlanmaz ve ilerde sizin gibi anne olurum.

çok geçmiş olsun canım. inşallah birdaha yaşamazsın böyle birşey.
üzme kendini. tekrar olur bebeğin. hayırlısı olsun canım.
6 hafta erken bir tarih ama sanırım hafta ilerlemisine rağmen seninki 6 haftada kaldı. gelişmedi sanırım. öyle bişey olabilir. doktorun daha iyi bilir tabi. inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve kucağına almak nasip olur canım :teselli:

saol teyzesi insan nasıl bakmak isterse neyi görmek isterse onu görür,
vallahi canım ben de kişilik olark sevmem sibel canı ama güzelliğine diyecek yok ben çok beyenirim ablamıda çok benzetirlerdi sibel cana

evet canım haklısın
güzel bakan güzel görürmüş.
niyet önemli olumunekankayizsmile
sibel can haltetsin senin ablanın yanında
valla çok beğendim canım ya
Allah eniştene bağışlasın.
kızı da onun yolunda.
bakalım benim maviş büyüdükçe nasıl olacak.
dün akşam eşimin kuzenindeydik. onun oğlu var
yurtdışında okuyor. ilk kez gördü ilaydayı ve yaprak ablama benziyor dedi :sm_cool:
ben de çok sevindim tabi. bakalım zamanla değişecekmi. aman kime benzerse benzesin. akıllı uslu bir çocuk olsun da. Allah bahtını güzel eylesin ne diyeyim.
ama iklimsu sanırım babası :sm_confused:

canım valla ben de senin gibiyim, çok evhamlı ve endişeli.
paranoyaklık mı bilmem ama hergün öyle kötü haberler izliyoruz ve duyuyoruz ki.
öyle olmamak imkansız neredeyse bilmiyorumkismile.
aman Allah korusun onları her türlü kötülükten :Saruboceq:

canım bence de temizlikçi alman daha mantıklı
tamam günlük paspas, toz alma banyo ve wc temizliği birşekilde olur.
ben genelde eşim gelince akşam hallediyorum o işleri
ama ayrıntılı temizlik bebek olunca çok zor.
ilaydada bu ara bir huy gelişti. gelip bacaklarıma yapışıyor ya.
kucağına al beni gibisinden. hiç yoktu böyle bişey.
aynı şeyi babasına da yapıyor eskiye göre çok daha fazla ilgi istiyor.
büyüdükçe böylemi oluyorlar ya anlamadım valla :sm_confused:
o yüzden temizlik falan çok zor yani. ancak yemek. o da çok pratik şeyler cokacimcoook

demek üstünü örtmüyorsun. valla ben örtüyorum ama ne zaman kalkıp baksam hep açık.
çocuk öyle rahat ediyor. üzerini örttüğüm gibi uyanıyor ya. ince pamuklu battaniyelerden bile örtsem istemiyor. ben de kalın giydirip örtmiyeyim bari bundan sonra.
ama kalın giyeceklerden de sıkılıyor. yazın çok alıştı çıplak çıplak dolaşmaya şimdi de öyle istiyor tabi de kış geldi farkında değil. ama onlar şu an üşüdüklerini tam olarak algılayamıyorlarmış. haftaya doktora götürünce sorayım bakalım üzerini açıyor örtmesem sorun olur mu diye. uyuyan insanın üzerine kar yağarmış diye bir laf var ya. ortam sıcak da olsa illa ince de olsa bişey örtmek gerek diye duymuştum ama benim sıkıntılı kızım istemiyor malesef kaydirigubbakcemile

evet canım benimki ince uzun bir kısçe. olsun alıştım ben artık.
herkes çok normal. zayıf değil diyor ama ben belki biraz tombik olsun istediğim için zayıf geliyordu. ama eşim de o zaman 9 aylık yürürdü bekle sen diyor.
gerçekten de öyle ben de bakıyorum bazen topiklere de 1 yaş civarı bebeklerden yürümeyen çok var. hatta ilayda kadar bebeklerden daha yeni emekleyen o kadar çok var ki. olabilir tabi. her bebek bir olmaz. aman dediğin gibi Allah sağlık versin de hepsi olur zamanla. önce yapmış olması da çok da önemli değil zaten. biz çok mutlu olduk tabi ama geceleri uyumayınca yürümesi falan gözünde olmuyor insanın. uyusun, yesin, sağlıklı olsun falan bunlar çok daha önemli.
ama iklim yürüyecek yakında annesi sen bile şaşıracaksın akannehir

yaprak canım sana mail attım diloşumada attım müsait olunca bakarsınız aile resimlerimize

okudum canım maili, cevap da yazdım.
süpersiniz valla. Allah nazarlardan saklasın hepinizi
diyecek söz bulamıyorum a.s.

slm kızlar gelmişsiniz ben yoktum işlerim var haftaya çarş. 14001 denetimimiz var yaa onlara hazırlanıyoruzzz

çok geçmiş olsun canım ,
6 haftalık çok erken alıdrmışsınız ben 8. haftanın sonunda aldırmıştım kalp atışı duyulmamış ve kese küçülmeye başlamıştı bak şimdi nerdeyse 11 aylık bir kız çocuğum var allahım hayırlısı ile sanada inşallah nasip eder , kendine çok iyi bak

slm kızlar işlerim yoğun biraz okudum özelden allahım herşeyin hayırlısını versin çok sevindim

amin canım allahım hayırlısını nasip etsin sen nasılsın canım biz haftasonu evdeydik malum havalar soğuk çocukta olunca evde pinekledik sen ne durumdasın adetin söküldü mü

mrb yaprakçığım toplu yazdığın için alıntı yapamıyorum ,

tatlım iklimin üsten 1 dişi çıkmış dün akşam jel sürerken fark ettim 1 gün önce yoktu çok sevindim vallahi ondan kızım kaçgündür doğru dürüst yatmıyor üstten bir dişide kabarmış oda bugün yarın patlar herhalde ,

doğru canım ya llahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi ,
çok saol canım ablam gerçekten güzeldir hani ablam diye demiyorum sudemde öyle diyorum ya ilaydayıda onlara benzetiyorum ben göz renkleri tenleri falan çok benziyorum
canımya ben ilaydayı babsına benzettim sanki ona benziyor resimlerde öyle duruyor gerçi daha çok değişir çocuklar daha çok küçükler ,
benimki aynı babası sanki koyası bak sana eşimin iklimle resmini gönderim anlarsın ne kadar benzedikerini herkes küçük mustafa diyor ,

canım bunlar büyüdükçe herşey zorlaşıyor benimkide eteğime yapışıyor paçama yapışıyor aynne ilayda gibi sürekli onla oynamamı istiyor minik bir topu var eline laıyor ban abakıyor hadi gel oynayalım der gibi topu yere vuruyor görsen şaşırırsın ay bunlar daha neler yapacak böyle bilmiyorum ;

ben üstünü örtmüyorum canım dediğin doğru üstüne kar yağarmış ama demekki üşümüyorlarki üstünden atıyorlar biz kışın yorganı üstümüzden atmayız ama yazın pikeyi bile atarız aynı gibi geliyor bana bide ev sıcak gerçekten bizim ben gece kısa kollu yazlık pijamalarla yatıyorum hele birde ona polar eşofman giydiriryorum üstünü örtsem bile ben daha odadan çıkmadan atıyor tekmeliyor ayağı ile bende vazgeçtim

ttalım banda ilayda zayıf gelmedi yani iyi çok da kilolu bebkler eşinin dediği gibi herşeyi geç yapıyor ve hareketleri zor oluyor hem onlara eziyet hem bize ben artık mamayı çok aza indirdim sadece gece yatırırıken ve uykuda veriyorum ondan bu ay pek kilo almadı sanıırm mama kilo aldırıyor çocuğa benevde ne pişirsem bize onada veriyorum çorba yemek pilav çok şükür yiyor ayırt etmiyor şimdilik o yüzden kilo alımı durdu aman sağlıklı olsunda kilo önmeli deil ,

günaydın canlarımmm nasılsınız ben iyiyim dün çalışmalara başladık bakalım hayırlısı
havalar çok soğuk kendinize ve meleklerinize iyi bakın öpüldünüzzz

günaydın canlarımmm nasılsınız ben iyiyim dün çalışmalara başladık bakalım hayırlısı
havalar çok soğuk kendinize ve meleklerinize iyi bakın öpüldünüzzz

selam canım,
hayırlısı olsun. inşallah bu ay sen de muradına erersin.
evet canım buralar da soğuk. bu kış çok sert geçti gerçekten.
bebişi üşütmemek için pek dışarı da çıkmıyoruz.
artık yaz gelsin de acısını çıkarırız inşallah
sen de kendine iyi bak, kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…