mrb yaprakçığım toplu yazdığın için alıntı yapamıyorum ,
tatlım iklimin üsten 1 dişi çıkmış dün akşam jel sürerken fark ettim 1 gün önce yoktu çok sevindim vallahi ondan kızım kaçgündür doğru dürüst yatmıyor üstten bir dişide kabarmış oda bugün yarın patlar herhalde ,
doğru canım ya llahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi ,
çok saol canım ablam gerçekten güzeldir hani ablam diye demiyorum sudemde öyle diyorum ya ilaydayıda onlara benzetiyorum ben göz renkleri tenleri falan çok benziyorum
canımya ben ilaydayı babsına benzettim sanki ona benziyor resimlerde öyle duruyor gerçi daha çok değişir çocuklar daha çok küçükler ,
benimki aynı babası sanki koyası bak sana eşimin iklimle resmini gönderim anlarsın ne kadar benzedikerini herkes küçük mustafa diyor ,
canım bunlar büyüdükçe herşey zorlaşıyor benimkide eteğime yapışıyor paçama yapışıyor aynne ilayda gibi sürekli onla oynamamı istiyor minik bir topu var eline laıyor ban abakıyor hadi gel oynayalım der gibi topu yere vuruyor görsen şaşırırsın ay bunlar daha neler yapacak böyle bilmiyorum ;
ben üstünü örtmüyorum canım dediğin doğru üstüne kar yağarmış ama demekki üşümüyorlarki üstünden atıyorlar biz kışın yorganı üstümüzden atmayız ama yazın pikeyi bile atarız aynı gibi geliyor bana bide ev sıcak gerçekten bizim ben gece kısa kollu yazlık pijamalarla yatıyorum hele birde ona polar eşofman giydiriryorum üstünü örtsem bile ben daha odadan çıkmadan atıyor tekmeliyor ayağı ile bende vazgeçtim
ttalım banda ilayda zayıf gelmedi yani iyi çok da kilolu bebkler eşinin dediği gibi herşeyi geç yapıyor ve hareketleri zor oluyor hem onlara eziyet hem bize ben artık mamayı çok aza indirdim sadece gece yatırırıken ve uykuda veriyorum ondan bu ay pek kilo almadı sanıırm mama kilo aldırıyor çocuğa benevde ne pişirsem bize onada veriyorum çorba yemek pilav çok şükür yiyor ayırt etmiyor şimdilik o yüzden kilo alımı durdu aman sağlıklı olsunda kilo önmeli deil ,
canım kusura bakma ya, ilayda hemen uyanıyor artık
o yüzden tekrar geriye dönmiyeyim, hepsine cevap vereyim diye bu şekilde yazdım.
dişiniz hayırlı olsun canım. miniğimin huzursuzluğu o yüzdenmiş demek.
neyse bir süre rahatlar artık. gerçi peşinden 1 tane daha gelecek diyorsun ama
olsun o da çok çabuk çıkar inşallah.
canım ablanın maşallahı var gerçekten. ama hepiniz çok güzel ve tatlısınız ya.
maili açınca güzellik yarışmalarında çekilen toplu fotolardan sandım biran için alkisalkisalkis hepinize maşallah
evet ablanın kızı ilaydayı andırıyor gerçekten. renkli gözlü beyaz tenli. maşallah
bakalım benim maviş büyüdükçe nasıl olacak.
evet canım çoğu kişi babaya benzetiyor da arada bana benzeten de çıkıyor, ben de çok seviniyorum zemuszemus.
iklimle babasının fotosunu gönder de ben de bakayım kime benziyor minik iklim.
ay sorma canım ya sabahtan beri makineye bulaşık yerleştiricem, yatırdım da ancak yerleştirdim. devamlı benim yanımda. eskiden bebe tv lerle falan oyalıyordum da artık onlara da kanmıyor. ben nereye o oraya. paçalarımda devamlı. hiç bişey yapamıyorum. ay büyüseler dbir kendi kendilerine oyun oynasalar biraz biz de işimize baksak ya.
ilayda hayatta giymez polar eşofman falan. acayip sıkıntılı. normal pamuklu pijama pantalon tarzı şeyler giyiyor. bazen de kadife takımları var onları giydiriryorum. çorapla yatırıyorum. en geç 1 saat sonra uyanıyor. çorapları çıkartınca rahatlıyor. bizler yazın nasıl pike falan tutmuyorsak üstümüzde aynı o da öyle. atıyor valla. napayım ya. üşümüyor herhalde. ev sıcak gerçi ama onlar bebek olunca insan korkuyor işte üşütecekler diye. bilmiyorum valla Allah'a emanetler artık :Saruboceq:
canım evet haklısın. ilayda böyle erkenden yürüyünce çok hoşuma gitti. artık kilo falan yok gözümde sağlıklı olsun. kilosu da normal sınırlarda olsun yeter.
ben de bizim yemeklerden veriyorum. ama çok yemiyor. meyve püresini çok seviyor. her öğünde mutlaka meyve püresi veriyorum neredeyse. çorba pek yemiyor ya. geçende o sebzeli mercimeği sevdi ama o da çok gaz yaptı. doktora gidince sorucam bakalım ne diyecek. canım bi de benim sevgili kocam artık yoğurt mayalamıyor lülülülülülü, ben zaten beceriksiz