Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

canım kusura bakma ya, ilayda hemen uyanıyor artık
o yüzden tekrar geriye dönmiyeyim, hepsine cevap vereyim diye bu şekilde yazdım.

dişiniz hayırlı olsun canım. miniğimin huzursuzluğu o yüzdenmiş demek.
neyse bir süre rahatlar artık. gerçi peşinden 1 tane daha gelecek diyorsun ama
olsun o da çok çabuk çıkar inşallah.

canım ablanın maşallahı var gerçekten. ama hepiniz çok güzel ve tatlısınız ya.
maili açınca güzellik yarışmalarında çekilen toplu fotolardan sandım biran için alkisalkisalkis hepinize maşallah
evet ablanın kızı ilaydayı andırıyor gerçekten. renkli gözlü beyaz tenli. maşallah
bakalım benim maviş büyüdükçe nasıl olacak.
evet canım çoğu kişi babaya benzetiyor da arada bana benzeten de çıkıyor, ben de çok seviniyorum zemuszemus.
iklimle babasının fotosunu gönder de ben de bakayım kime benziyor minik iklim.

ay sorma canım ya sabahtan beri makineye bulaşık yerleştiricem, yatırdım da ancak yerleştirdim. devamlı benim yanımda. eskiden bebe tv lerle falan oyalıyordum da artık onlara da kanmıyor. ben nereye o oraya. paçalarımda devamlı. hiç bişey yapamıyorum. ay büyüseler dbir kendi kendilerine oyun oynasalar biraz biz de işimize baksak ya.

ilayda hayatta giymez polar eşofman falan. acayip sıkıntılı. normal pamuklu pijama pantalon tarzı şeyler giyiyor. bazen de kadife takımları var onları giydiriryorum. çorapla yatırıyorum. en geç 1 saat sonra uyanıyor. çorapları çıkartınca rahatlıyor. bizler yazın nasıl pike falan tutmuyorsak üstümüzde aynı o da öyle. atıyor valla. napayım ya. üşümüyor herhalde. ev sıcak gerçi ama onlar bebek olunca insan korkuyor işte üşütecekler diye. bilmiyorum valla Allah'a emanetler artık :Saruboceq:

canım evet haklısın. ilayda böyle erkenden yürüyünce çok hoşuma gitti. artık kilo falan yok gözümde sağlıklı olsun. kilosu da normal sınırlarda olsun yeter.
ben de bizim yemeklerden veriyorum. ama çok yemiyor. meyve püresini çok seviyor. her öğünde mutlaka meyve püresi veriyorum neredeyse. çorba pek yemiyor ya. geçende o sebzeli mercimeği sevdi ama o da çok gaz yaptı. doktora gidince sorucam bakalım ne diyecek. canım bi de benim sevgili kocam artık yoğurt mayalamıyor lülülülülülü, ben zaten beceriksiz o yüzden 1 haftadır falan babymix alıyoruz biz de. onu severek yiyiyor. 1 yaştan sonra bizim yoğurtlardan da yiyebiliyorlarmış sanırım cokacimcoook

mrb kızlarr iklimin dişimi çıktı hayırlı olsun canım ağrısız sızısız çıkarır inş. meleklerinizi dişlerini canlarım denetime 1 hafta kaldı o yüzden çalışmalarım yoğun çok sık giremiyorum kızlar kusura bakmayın canlarım iyi olmanıza sevindim özledim hepinizi kendinize iyi bakın

selam canlar, nasılsınız
sinemcim yine bizden başka gelen giden olmamış
iklimsu da yok. iklim dişlerden dolayı huzursuz sanırım.
benimki de geceleri doğru dürüst uyumuyor ya
saat başı ayaktayı gece, uykuya çok hasretim mirmirmirmir

sinemcim yine mi denetim ya :sm_confused:
amma çok denetlendiniz siz de valla bilmiyorumkismile
kolay gelsin canım, bunu da problemsiz atlatırsınız inşallah.

yok be canım bizim pc başındaki süremiz sınırlı anlıyorum seni nasıl kolayına geliyorsa öyle yaz sen ben sana cevap veririm tatlım ,

teşekkürler teyzesi öbür dişimizde patlamış topla 4 diş yaptı ikisi altta ikisi tam üste annem sık sık yıka ki rahat çıkarsın diyor ama soğuk ne yapim korkuyorum annem diyor biz sizi sobalı evlerde yıkardık diş zamanı hergün bişey olmaz diyor ama ben yinede korkuyorum banyo rahatlatıyormuş çocuğu çünkü sürekli kafası yanıyor ya pazar sabahı yıkadım akşama dişi patladı test ettim yani annem bu konudada haklı ,
bak sana tavsiyeederim banyo konusunu ben bu akşam tekrra yıkayacağım dünde yıkadım

hayatım çok saol bende senden bahsediyorum ablalarıma geçen ilaydnın videosunu izlettim bayıldılar bide takvim yapmıştınya maşallah diyor ablam çok güzel bende kimin yiğeni dedim bide albümüne baktık kızlarla yanlızca senin resmin yok yollamıştın am a mail bozulunca gitmiş bir ara müsait olunca yolla tekrar,

tatlım işi falan unuttum ben zaten tüm işlerim yalım yamalak daha boşaltmadığım hurçlar var düşün taşınalı kaç ay oldu fırsat yok eşimin çalışma odasını düzenleyeceğim ortalık çingene pazarı gibi biri çocuğa baksa işleri yaparımda bakacak adamda yok yani heriş bekliyor ,büyüdükçe daha da anneye bağılmlı oluyorlar bizimkide tv falan izliyordu şimdi ben odad olursa izliyor ben odadan çıkınca peşime artık yürütecede koymuyorum yerde tutunup kalkıyor küt düşüyor nerde ne varsa hepsini keşfediyor ayyyyy çok zor
ilayda nasıl yürüme işini biraz daha düzeltmiştir şimdi penguşum benim ,

bacım seninki baya sıkıntılıymış biizmki giyiyor kilotlu çorapta giydiriyorum baya kalın oluyor üstü evde sıcak üşümüyordur herhalde öyle umud ediyorum ,

canım önmlei olan gelişimi kilosu deil kilolu olmak okadra da iyi deil bizimki dişten dolayı bu ara pek yemiyor biraz zayıfladı sanırım önmelide deil bakalım 10 gün sonra doktora götüreceğim ne diyecek ,
canım meyve püresi güzel oluyor bende arada iklime yapıyorum oda çok severek yiyor bu ara yapmadım haftasonu taze meyve alıp yapim tekrar , canım demek eşin yoğurt işini bıraktı adam ne yapsam hem meyve hem yoğurt yoruldu dmekki delikafadulden
bende babybimix veriyorum ama bu aydan sonra normal yoğurt vermeyi düşünüyorum artık büyüdü aradada eriyorum zaten akşam kendim yerken onada alışsın ya kocaman oldular artık baklaım bir doktora sorim gittiğimde pastorize süt verebilirmiyim diye en azından gece uyurkne verim sulandırıp alışsın büyüynce yoksa içmez tadını alsın en azından
neyse cnaım seni ve ilaydamı kocaman öpüyorum

saol teyzesi teşekkür ederiz ,
canım allah kolaylık versin sana işine bak şu denetim bitsin sık sık gelirsin

kızlar bu arda acayip hasta olmuşum çok kötü gribim muhtemelen benden iklime geçer ay çok kötüyüm birde o olursa yandım çocuğa bakıp onu hasta etmeyeceğim derken kendim hasta oldum yine bende alcak hastalığı ay burnum çeşme gibi hiç durmuyor fenayım kızlar antibiyotik aldım ama banamısın demedi aman siz dikkat edin
tüm gün evde olup hasta olmayı beceriyorum millet fellik fellik geziyor turp gibi ben çok çürüğüm çok ,

canım çok geçmiş olsun ya a.s..
iklime çok yakın temas etme. öpüp koklama bulaşmaz o zaman sanırım.
çok zorda kalırsan da 1-2 gün eşin izin alsın ya da nnene falan gidip kal.
üşüttün herhalde. havalar da bir düzelemedi ya.
özellikle akşamları ben de çok üşüyorum ki ev de sıcak aslında
belki de ben de grip olucam. ay inşallah olmam ya. ilaydaya kim bakar o zaman.
canım yakınlarda sağlık ocağı varsa en azından oraya gidip bir ilaç yazdır.
kafana göre antibiyotik kullanma. inşallah çok çabuk toparlanırsın.

dişleriniz tekrar hayırlı olsun canım. neyse arka arkaya patlatmış iklimcik.
bir süre rahat eder inşallah. yıkanınca diş kolay mı patlıyormuş sempatiksalakcinni.
biz geçenlerde çok sık yıkadık. dişten dolayı ishal gibi olmuştu hep.
poposu kızrık kızarık olunca ıslak mendille temizlemek yerine hep banyo yaptırdık
demek o yüzden çabuk atlattı. neyse öğrenmiş oldum sağol canım.
eskilere kulak vermek lazım haklısın guclubacismile

demek onlar da beğendi mavişimi. sağolsunlar a.s..
evet kimin yeğeni, haklısın zemuszemus
kendi fotolarımı da yollarım canım tamam.
ama senin mailde hala problemmi var. fotolar gitmiyor sanırım.
neyse bidaha denerim. olmazsa özelden atarım vereliniortak

canım sen bir ara 1 tane hatta 2 tane temizlikçi yardımcı kadın getir.
ne var ne yok yaptır onlara. bebeklerle bizim yapmamız çok zor gerçekten.
ben artık zar zor yemek yapıyorum. onda bile devamlı paçalarımda.
ne pişecekse o uyurken hazırlıyorum. doğranacak, soyulacak, çözülecek işte her neyse
akşam vakti de çok çabuk pratik bişeyler hazırlayıveriyorum cokacimcoook.

ay sorma ya. ilayda acayip sıkıntılı. yaza doğru doğdu ya.
yazın hep ince bir bodyle dolaştı evde. o yüzden alıştı sanırım şimdi de hep o rahatlığı arıyor. nerde kilotlu çorabı bırak kısa çorapla bile sıkılıyor gece mecburen çıkarıyorum.
bazen kendi asılıp çıkarıyor. geçende komple üzerini değiştirdim. ama önce soydum sadece bezle bıraktım. ay ne mutlu oldu bir görsen. ferahladı birden çocuk. alkış yapıp durdu sürekli alkisalkisalkis. tabi hemen giydirdim ama ona kalsa öyle çıplak duracak. ay şu yaz bir gelse de hafif şeyler giydirsek hihoyyyt

evet canım sorma yoruldu sanırım. yapmıyor artık. ben de babymix veriyorum ne yapayım. evet iklim büyüdü artık normal yoğurt verebilirsin sanırım.
püre yapıyor ama sağolsun. ilaydanın en sevdiği şey meyve püresi. onu yapmaktan vazgeçmez inşallah :dilcikar: evet vakit buldukça sen de yap canım afiyetle yesin benim şeker kızım :icecream:

günaydın canlarım nasılsınız
iklim yaprak allah iyilik versin sağlık versin canlarım
iklim geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar çok soğuk
yaprağım sen nasılsın canım
ev hanımııı artık c.tesi gel bekliyoruz seni heyecanla

valla sormayın kızlar 6 ayda bir denetime giriyoruz 2 tane belemiz var birine eylülde birinede şubatta giriyoruz denetime birde müşteriler gelip denetliyoo arada off off allah sağlık versin hepsi gelip geçiyo

selam kızlar,
ilayda 2 gecedir doğru dürüst uyumuyor ya.
eşim muayne etti gaz varmış karnında
ya üşütüyor ya da yediği bişey dokunuyor
o yüzden bugün yumurta sarısı vermedim
haftasonu kontrolü var, bakalım doktorumuz ne diyecek.
bi de dişler huzursuz ediyorsa o yüzden tam uykuya dalamıyor
ben de sersem gibiyim 2 gecedir birkaç saat uykuyla duruyorum kafamçokkarıştı
9 ayı geçti artık ya bu gaz neyin nesi anlamadım ben de.
acayip gazlı bir bebek. gaz bombası adeta.
eşime diyorum ne zaman biter 1 yaş civarı azalır diyor
ama tamamen bitmezmiş. bizlerde bile hala gaz olmuyor mu diyor
bizi bile zorlarken o daha bebek tabi zorlanır diyor da
epeydir yoktu ya. geçende sebze çorbasına mercimek katmıştım ondan sonra bir başladı
geçemedi bir türlü mafoldumben

valla sormayın kızlar 6 ayda bir denetime giriyoruz 2 tane belemiz var birine eylülde birinede şubatta giriyoruz denetime birde müşteriler gelip denetliyoo arada off off allah sağlık versin hepsi gelip geçiyo

canım senin de işin zor ya. Allah kolaylık versin
herkesin derdi ayrı valla. biz bebeklerle sen de işinle mücadele ediyorsun :uhm:

iklimsu canım nasıl oldun sen
az önce kendi derdimi anlatmaktan
sormayı unuttum valla kusura bakma
inşallah bugün biraz daha iyisindir, tek başına zor canım ya
ya annene git, ya da ablana onlar en azından iklimle ilgilenseler
sana yine fayda olur. tekrar çok geçmiş olsun canım a.s.

iyi akşamalr canlarım kendinize iyi bakın yaprağım geçmiş olsun meleğine sanada güç kuvvet versin mevlam
iklim nasıl oldun canım kendine iyi bak
öpüldünüz

saol tatlım :gitme:
canım dediğin gibi bende 2 gündür kucağıma bile almadım bana bakıp bakıp duruyor diyordum bu anneme ne oldu ya beni neden kucağına almıyor onun iyliği için mecbur gerçi çok şükür şimdi iyiyim burun akıntım falan durdu dün gece çok terlemişim gece 3 de kalktım duş aldım baya iyi geldi erken toparladım ,
aman yaprak çok dikkat et kendine yine salgın var bu ara hekes grip hafif atlatılıyor ama dikkat etmek lazım biz çocuklu bayanlarız demi ?
geçen grip olduğumda vermişti doktor onu kullanıyorum bana çok iyi geliyor hemen toparlıyor ,

canım dişlerimiz ard arda geldi dediğin gibi, bayada uzamış tam üstlü altlı bugün jel sürerken bir kaptı parmağımı nerdeyse koparıyordu çok keskin dişleri sorma ,sempatiksalakcinni

canım anne bana söylüyor önce ben pek inanmıyorum yok falan diyorum hop bir süre sonra kadının dediğini ya doktor söylüyor yada kendiliğinden oluyor
anne annem ebeymiş annem tüm hamileliğim boyunca doktor gibi herşeyi söyledi
şimdide prof. gibi ne dese doğru çıkıyor dediğin gibi eski insanlar hep bunları yaşaya yaşaya anlamışlar tecrübe ile sabit ,

beğenmezlemi bacım ya bayıldılar hele arzu benim bir küçüğüm ablaya ya diyor bu bebek nerde buda olsa şimdi ısırırdım diyor iklimin doğum gününe belki gelir bende dedim davet edeceğim teyzelerini fırsat bulurlarsa bizi şereflendirirler alkisalkisalkis
sen yolla fotolarını eşim halletti sorunu bende sana yollayacağım bir fırsat bulim

vallahi bacım yardımcı biri olsa hergün gelse yeri iklim hn 2 dk durmuyor açmadığı çekmece ayağa kalkmak için tutunmadığı yer yok aklına gelmeyecek yerlerden çıkarıyorum kızdıkçada inadına gidiyor oraya bana inat olsun diye sanki dalga geçiyor kaydirigubbakcemile2 bende yemek işini aynen seni,n gibi yapıyorum zaten yemkete denmez aparatif genelde kolay pratik şeyler yapıyorum öyle el oyalayan yemekler yapmıyorum vallahi , geçen hafta sonu eşim ban sarm ayaptı afiyetle yedim benim yapacak zamanım yok ne yapalım böyle böyle idare etcez,

teyzesi yesin o beyaz pamuğu yerim onun çıplak bacaklarını ben ay çok tatlı benim kızım ya çok tatlı ,
az kaldı bacım yaza bol bol çıkarsınız gezersiniz artık mavişimde büyür nede olsa yürüyor sizin oaralarda müsait bol bol temiz hava alır zaten sen çıkarmasan bile o çıkmak ister

ah canım çok geçmiş olsun yesin teyzesi onu demek yine yatırmıyor ay biz ne yapacağız ya bu kızlar büyüyene kadar biz n eolacağız bilmiyorum , demek kuzumun gazı var bacım ayağından üşütüyor bence ondan gazı olabilir ayağına 2 kat çorap giydir birde yürüyorya ayakta duruyor ve soğuğu alıyor eskiden emekliyordu şimdi yürüyorya ayakları yerle çok temas eediyor ondan olabilir geçen bahsettim sana ablamın kızıda doğduğundan beri hep gazlıydı 2 yaşında hala gaz problemi oluyor oda çorap giymiyor yerlere öyle çıplak çıplak basıyor sonra kaşam oldumu bas bas bağrıyoır sabah kadar en az 5 kez uyanıyor gözünü korkutmayım ama bünye ile alakalı buda olsa gerek tebbirlerini almaya çalış zorlada patik falan giydir bu biraz zor ama dene en azından
bacım sen hala o mecimek çorbasında mısın onun gazı çoktan geçmiştir kendini üzecek paye çıkarmasan da olmaz demi ne alaka 1 haftadan fazla geçti üstünden hem olur normal böyle şeyler bacım ilk defa çocuk büyütüyoruz alsanaalsanasmile

saol canım ya çok şükür iyiyim toparladım bne bile şaşırdım yani erkenden ayağa kalktım ,
annemde grip olmuş 2 gündür fena ona gidemedim ondan çocuk benden kapmazsa bile annemden kapar diye ablamada gitmedim sudeye bulaşamsın diye onun durumu tehlikeli allah korusun ateşinin yükselmemesi lazım o yüzden grip olduk mu kimse ablama gitmez sudecik havale geçirdiği için tedirgin olıyoruz yani 2 gün de atlatınca çok şükür kimseyede yük olmadık ,
ilgin için çok saol canım bunca mücadelenin içinde beni umutmamışsın çok saol canım
allahım hepimizin herkesin yardımcısı olsun zeytinin dediği gibi can sağlığı olsunda gerisi gelip geçiyor herşey çok boş hayatta her kavga her sorun bir zaman sonra öyle komik geliyor ki insana hele birde sevdiklerinden birine bişey olunca eline kıymık bile batsa diğer şeylerden önmeli oluyor ,
aman çok duygusalım bu ara
bu müge anlıyı izleye izleye bende yakında şizofreni olcam aman ne çok derdi olan varmış diyese geliyor insanın ,
yine uzattım hepinizi çok öpüyorum
bu arda zeytinciğim sanada çok kolay gelsin tatlım kendini çok yorma elin işi için :sm_cool:aman patronların duymasın annem bana hep öyle derdi ve haklıymış ,

günaydın hatunlar iklim çabuk atlatmana sevindim canım geçmiş olsun minik iklim nasıl umarım herşey yolundadır
yaprağım sen nasılsın canım ilayda nasıl oldu allahım sağlık versin bütün meleklere hasta olmasınlar
kızlar evet grip salgın dikkat edin melekleriniz canlarım
ben iyiyim patron zam vermedi ona canım sıkılıyo 3 yıldan beri zam yokkk
kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…