Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim karnım ağrıyoo güldür düldür geliyo benim kırmızılarr hayırlısı artık
yaprak maşallah meleğine canım yaaa allahım nazarlardan saklasıon hepsini olmayanlara diloşla bana nasip etsin inş. hayırlı evlat
havalar çok soğudu gerçekten allahtan kar yok burda dağlara yağıyo ayazını çekiyoruz ama kar görmeyi çok istiyorum yağarken hiç görmedim hep yağdıktan sonra gçrdüm
iklim sen nasılsın canım melekler evde sıkılıyooo kıyamam yaaa yakın olsak keşke bebişlere değişiklik olurdu ama olmuyo işte ne yapalım inş. yaprakla görüşürsünüz
kolaylıkla çıkarırlar dişlerini inş.
kendinize ve meleklerinize iyi bakın öopüldünüz canlarım diloşşşş seni unutmadım canım

slm kızlar burada güneş var ama ayaz da var soğuk biraz sizin oralarda havalar nasıl hala kar yağıyo mu

ay canım ya, demek adet oluyorsun
üzüldüm gerçekten ama hayırlısı olsun önümüzdeki aya inşallah.

canım sana da video göndermiştim özelden açabildin mi bilmiyorum
nasıl benim maviş penguenim, sallana sallana yürüyor teyzesi.
uyku öncesi olduğu için pek keyfi yoktu. ağlıyordu mızmızdı yani.
Allah nazarlardan korusun haklısın canım
darısı sizlerin başına inşallah.

az önce iklimsuyla telefonda konuştuk
çok tatlı ya olumunekankayizsmile
sesi o kadar samimi ve sıcak geliyordu ki
sanki 40 yıllık ahbap gibiydik, ablası ve yeğeni de oradaymış
o yüzden bebişler ağlayınca kısa kesmek zorunda kaldık ama bundan sonra konuşuruz artık. inşallah yüzyüze tanışmak da nasip olur.
hem onunla hem de hepinizle opuyorumnanaktan
evet biz de öyle dedik keşke aynı şehirde ve yakın otursaydık bizim yaramaz cimcimeler oynardı biz de sohbet ederdik kaydirigubbakcemile5
ama olsun inşallah yine de buluşup tanışmak nasip olur :içelim:

buralarda kar var canım ve hava epey soğuk.
nisana kadar da soğuk olur buralar büyük ihtimalle
bahar gelse de mavişimi biraz dışarda gezdrsem ya
o da ben de bunaldık iyice mafoldumben

canım izledim videoyu maşallah gerçekten çok tatlı canım benim
allah dostluğumuzu baki kılsın allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri
bizim burda kış geç gelir yaz erken gelir çoğu zaman sıcak kar kış olmadığı için
inş. yüzyüze görüşmeyide nasip eder mevlam
iklimle konuşmuşsun iyi olmalarına sevindim
kib yaprağım diloş cadısı ne yapıyo gelişme var mı buay ondan umutluyum ben

teşekkürler teyzesi, inşallah en kısa zamanda sana da nasip olsun böyle tatlı bebişler
amin canım, dostluğumuz baki olur inşallah ve birbirimizi kaybetmeyiz.

evet canım sizin oralar genelde sıcak oluyor
güzel bir şehir hatay da ya. gitmedim ama
gitmeyi çok isterim . otantik bir şehir yani.
ama bursaya da çok uzak ya. ancak önemli bişey olacak ki gidesin
ya da böyle turlar falan oluyor ancak o şekilde olabilir.
ama inşallah birgün yüzyüze görüşürüz.

evet canım iklimle konuştum.
çok tatlı çok olumunekankayizsmile :1hug:
yıllardır tanıyor gibiydik birbirimizi
o ne tatlı ve sıcacık bir ses hihoyyyt.
çok pozitif biri ya. çok sevdim ben iklimsuyu
senin yerin de ayrı ben de :1hug:
diloşumun yeri de çok ayrı.
dün akşam onunla da cepten konuştuk.
ziraz daha işi var, az kaldı sinemcim gelicek inşalllah yakında kaydirigubbakcemile5

oy gelsin aramıza artık
özledik valla
ay keşke hepimiz yüzyüze görüşebilsek
inş. bir gün
ben çıkıyorum canım kendine iyi bak öpüldün

kızlar geçmişi okudum ama cevap yazamadım iklim durmuyor yarında evde yokum sabahtan anneme gidecem uğrayamayabilirim akşam geldiğimde iklim durursa muakak cevap yazarım ,
bu arada yaprak bende senden çok pozitif bir elektrik aldım sesinden inş. dostluğumuz hep baki kalır ve uuzn yıllar görüşürüz,
hepinizi bençok seviyorum hayırlııs ile yarın güzel haberlerde alsak keyfimize diyecek yok
allahım hepimize herkese herşeyin en hayırlısı nasip etsin inşallah

günaydın kızlar oh annen yakın mı iklimciğim akşama yazarsın görüşürüz canım
yaprak sen nasılsın meleğin nasıl dişlerini çıkardımı patlamak üzereydi demiştin
hatay güzel şehir bekleriz herzaman canım
öpüldünüz hatunlarr ev hanımı hala unutmadım seni

canlarım kimsecikler gelmemişşş nasılsınız umarım bir yaramazlık yoktur yaprak

evet tatım annem yakın ama eşim araba ile bıraktı bebk olunca hiçbir yere yanlız gidemiyorsun mesafe az olsada hasta olacak korkusu ile mecbur araba ile gidip geliyorum ,
vallahi iklimi anneme bıraktım çarşıya çıktım biraz gezdim uzun zaman oldu tek dışarı çıkmayalı azcık alış veriş epilasyon randevum vardı onu halletim malum yaz geliyor birazda kendimize bakalım aslında bu ara kuaförede gitmme lazım belki haftaya giderim diplerim epey çıkmış acayipte saçım dökülüyor belki biraz toplar boya boya benim saçıma çok iyi geliyor opuyorumnanaktan
canım sen istabula gelirsen asıl ben beklerim seni gezdiririm süper olur tabii iklime biraz katlanacaksın ama o kadar olur

bu arada çok güzel haberler aldım çok mutluyum allahım sana şükürler olsun ,
iyiler her zaman kazanır ve mutlu olurlar

çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için siz benim için çok değerlisiniz ,

hadi be çok iyi maşallah kilosu 9 aylık 8.5 çok iyi iklimde 9 aylık iken gitmiştik 8.800 falandı yani kilo gelişimi iyi hemde çok iyi maşallah sen zayıf falan diyince bende gerçekten zayıf bişey bekliyordum bir baktım penguşum toplu daha ne olsun annelere hep çocukları zayıf gelirmiş annem bile bana çok zayıfsın çok kilo verdin diyor her seferinde ,

tel.de bahsettim ben bayıldım videosuna çok tatlı maşallah güzel yürüyor hem daha ne olsun annesi çok küçük o bak iklim ablası ondan 1,5 ay büyük nerdeyse ama daha tık yok bugün bir ara ellerini bıraktı şöyle ayakta 2-3 snayi kadar durdu ve hazin son küt diye düştü çok güldük vallahi acayip ttalı oluyor
bide teyzesi bizim kız artık kızmaktan falan anlıyor iklimsu hayır diye bağrıyorum başlıyor ağlamay çok ttalı oluyor videosunu çekim bak yollim sana demek artık idrak edebiliyor hergün yeni bir şey keşfediğyoruz bu yaramazlarla beraber kaydirigubbakcemile2

sorma çok korkuyorum mavişme nazarım deyecek diye
hep dilimde herkese anlatıyorum tabii maşallah diyip
vallahi bu körler sağırlar misali deil ilayda gerçekten çok tatlı ve güzel
allahım nasip ederde büyüdüklerini görürüsek illaydam afet olacak geleceğin sibel canı
senin işin zor boshayallersmile

ah bacım ya ne vicdansızlar yüce rabbim herkesin kalbine merhamet ve vicdan nasip etsin yoksa insnalar çok cani çok yiğenini öldüren mi dersin çocuğunu sokağa atan mı aman çok kötü bir zamanda yaşıyoruz ve çocuk büyüteceğiz çok endişeliyim çok nasıl yapcaz bilmiyorum paronayak olur insan şimdi insanın çocuğu olunca ynei tanıştığı kişilere bile şöyle bir ön yargı ile bakıyor acaba manyak mıdır piskopat mıdır falan diye ben öyleyim aman kızıma bir zararı olur diye kendimi acayip kapamışım bizim oturduğumuz site çok nezih insanların yaşadığı bir yer ama yinede kimse ile görüşmüyorum ,

gelemedi canım belki haftaya bana bakarız duruma göre dedi işlerini yoğunluğuna bakacak balıkesir programıda olursa zor ben sana bildiriirm araşırız ,
ah canım dağınık ve poçaz ev arıyorsan gel bana her yer oyuncak barikat evin üstünü altına getiriyor iklim tüm gün bende artık toplamıyorum topla topla yine aynı zaten oyuncak oynamayıda öğrenemdi tabak çanak ne varsa onlara meraklı ,gamyoncuiremsu

sorma montunu giydirirken başlıyor gülmeye kapı açılınca nerde olursa olsun hemen geliyor kapının yanına ve bana bakıp önce gülüyor hani gidiyormuyuz diye bakıyor bende hareket yok başlıyor ağlamaya bacım benim ablam yakın aynı sokaktayız hava güzel olunca ona gidiyoruz ama bu ara evden pek çıkmıyoruz ,
yerim ben mavişimi demek oda iklim ablası gibi gezmeye bayılıyor keşke yakın olsaydıkta oynasalardı beraber ,

ah canım diş falan yok baktım bugün annemde baktı 2 idş kabarmış ama yok jelde sürdürmüyor artık ağzını açmka istemiyor canım çok düzensiz herşeyi bu ara inşallah toparlarız yoksa beni toparlayamayacaksınız ,

yine kedni kendime döktürmüşüm deli gibi neyse bir okuyan olur herhalde yazdıklarımı alsanaalsanasmile

dün ben kapamışım sayfayı bugünde ben açtım kimsecikler yok
neyse hepinizi çok öptüm bayyyyyyyy

bu arada çok güzel haberler aldım çok mutluyum allahım sana şükürler olsun ,
iyiler her zaman kazanır ve mutlu olurlar

evet ben de çok sevindim gerçekten. çok rahatladım sorma :içelim:
sinem de diyecek bunlar niye böyle şifreli konuşuyor diye özelden yazarız sana da canım.

teşekkürler canım ya
inanki ben de sizi ve iklimi hiç ağzımda düşürmüyorum a.s.
boşver körler sağırlar diyen desin. bebişlerimiz güzel gerçekten
Allah talihlerini de güzel yapar inşallah.
sibel can mı, ay babası duymasın. hiç sevmez de
sen fiziki olarak diyorsun tabi. gözlerden dolayı olabilir belki ama
inşallah çok akıllı ve güçlü kişiliği olan bir kız olur. bizleri hiç üzmez.
aynı şekilde iklim de tabi. o da afet bişey olacak annesi hihoyyyt

Son düzenleme:

canım evet Allah herkesin kalbine merhamet versin.
çok kötü bir dünyada yaşıyoruz gerçekten. paranoyak olmamak elde değil.
Allah korusun yavrularımızı ve bizleri tüm kötülüklerden ve kötü insanlardan.

valla canım ben de elimden geldiğince toplayıp temizlemeye uğraşıyorum. 15 günde bir de temizlikçi kadın geliyor ama akşamına ev aynı. çocuk olunca böyle oluyor malesef napalım. büyüyene kadar kimseler kusurumuza bakmasın artık. sen zaten kusura bakmazsın. gel canım valla güzel olur.
tanışır kaynaşırız. haber verirsin bana.boshayallersmile

evet gezmeyi seviyor cadılar, benimki de dışarı çıkarken alkış yapıyor sevinçten alkisalkisalkis. çok sıkıldılar tabi ya. kışın gittiğimiz yerler de doğal olarak kapalı yerler bahar gelsin de atalım kendimizi dışarlara

canım dişler kabardıysa gelir yakında merk etme. 2-3 tane birden çıkar bizimki gibi.
ay zor dönemler ya. ben de hiç kalkmazsam gecede 2-3 kere kalkıyorum valla. geçen gece nasıl olduysa uyanmadı :1shok: biz de çok şaşırdık eşimle. ama ben alışmışım ya gece kalkmaya birkeç kez kalkıp üzerini örttüm. gece çok üzerini açıyor ya. çok sıkıntılı benim maviş ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…