canım çok saol , allahım korudu kızımı yani,
sormaya hep öyle bende öyleyim hep peşindeyim dediğin gibi ne kadar dikkat etsekte yinede kendine zarar verecek bişeyler buluyorlar bizimkide geçenlerde bozmuştu kafayı damacana ile damacana dolu iken kalkmak kolayda geçen az su varmış damacana kafaya bir ağladı sorma sular yerlere aktı o bir tarafta ay ne yapacağımı şaşırdım bacım ,
canım ben zaten gözlük kullanıyorum döert gözüm ama sekiz göz olsakta çare yok eşinin dediği gibi düşüp kalka büyüyecekler
klava: klava: bunlar o eltine tamam mı ?
ne yediği ile alakalı deil nasıl bakıldığı ile alakalı deseydin benim arkadaşım 24 saat kızı
ile ilgileniyor hep peşinde, olacak tabiii bu kadar farkı kafamçokkarıştı mavişimin değil mi?
canım ya bende çok mutlu oldum emin ol sanki iklim yürümüş kadar buna tabiiki yürümek denir bir süre sonra artık tutunmadan da kalkar benim minik kuşum
bak yine nazara geldi benim kızım kafamçokkarıştı takmadın mı boncuğunu sen bakim
canım şu anneliğin zor olmayan bir dönemini görmedim 10 aylık oldu iklim hep zor zor gittikçede zorlaşıyor iklimi öyle derde yatarken gördüğüm an aklıma hemen annem geldi biz kötü bişey yaşadığımızda annem çok tepki verir ağlar annem biraz abartıyor derdim ama anne olmak çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr her dönemi zor kendimizi kandırmayalım büyüyeceklerde bizde rahat edeceğiz yok öyle şey ben 26 yaşındayım ne olsa ilk anne diyorum
canım ya özelden şu dileğin işerini yaz bakim bana merak ettim tel.nosu öbür hattımda kaldı telide yok benimde onda yok sanırım ,
gelişmeler nasıl bu ara çok uzak kaldım
günaydın kızlar nasılsınız canlarım
ben iyiyim daha sökmedi hayırlısı olsun kılzar hayırlı zamanda gelsin melekler
allah kolaylık güç kuvvet versin sizlere canlarım evet bebek bakımı zor hemde tek başına bakıyosan dahada zor köpelk dişleri zor çıkar sanırım allah kolaylıkla çıkartsın fazla ağrıtmadan meleklerinizin dişlerini havalarda bayağı soğudu sizin oralarda dikkat edin kızlar
ay yaprağım bursaya gelmeyi çok istiyorum çok güzel bir ilimiz kısmet gelirsemsana uğramadan minik ilaydayı sevmeden gelmem :))
iklim sen nasılsın canım iklim nasıl kendinize iyi bakın öpüldünüz
ev hanımı seni unutmadın halaaaa
hu huuu hatunlar oralarda kar yağışı başladı dimi yine aman üşütmein dikkat edin kızlar
gelen olmamış bu saat oldu yaaa benim canım sıkılıyoo
ay buarada adet oluyorum öbür aya kısmet canlarım
kızlar size özelden ilaydanın yürürken çektiğim videosunu gönderdim.
açabldiniz mi bilmiyorum. boyut olarak biraz büyük açılmayabilir de
açılmazsa eşime söyliycem biraz küçültsün sonra tekrar yollarım.
iklimsu sana mail olarak da gönderdim canım, belki gelmiştir
bir kontrol edermisin vereliniortak
mavişime bayıldım maşallahteyzesi yesin onun o paytak bacaklarını bu arda yaprak hiçde zayıf deil ilayda maşallah bayada toplu sen sanki biraz abartıyorsun zayıf diye ha bacım
maşallah benim kızıma kurban olsunlar o güzelliğe bir tane benim mavişim ya bayılıyorum vallahi , bizimki kafasına ne toka nede bant taktırıyor çıkarıp atıyor böcek bak ilaydam ne güzel taktırmış
yaprakçığım,
ah canım sorma ya buralarda fena kar soğuk evlere hapis olduk resmen akşama kadar tv izle vallahi aptal oldum başka bişey yok,
bide iklim yaramaz durmuyor çocuk sıkılıyor evde kapının arkasına yatıp ağlıyor kapıcı geldi geçen adamın arkasından yarım saat ağladı sorma biz bunalıyoruz zavallı çocuklar ne yapsın
vallahi bizdede gece uykuları çok düzensiz sürekli huzursuz saat başı uyanıyor 2 dişten sonra daha bişey çıkmadı damakları kızarmış biraz ama geln giden yok ,
bu arada ilaydamın 2 dişi daha çıkmış ay çok sevindim çok şükür fazla zorlammaış seni ama hep aynı olmuyor
benim 1 yaşına bişey kalmadı ama bende de bişey kalmadı bakalım eşinin dediği çıkacak mı ?
vallahi her çocuk bir olmuyor aman sağlıklı olsunlarda varsın herşeyi geç olsun önmeli deil ,
tabii ilaydam gibi erken yapsa iyi olur ama her çocuk aynı olmuyor yok canım ya bizim kinde pek yürüme sinyali yok tutunup kalkıyor tutuna tutuna yürüyor elini bırakınca küt diye düşüyor ayakta kalamıyor pek dengesini sağlayamıyor ,
canım eşim haftaya gidecek bursaya havalar böyle olşunca sarktı biraz belki sana bir süpriz yapabilirim sana telimi yazdım özelden istresen mesaj at istresen burdan yaz
herkes doğurur ama herkes anne olmaz canım ya geçen tv izledim ağla ağla öldüm yeni doğmuş bebeğin ağzını bantlamış camii avlusuna bırakmışlar düşünsene sesini kimse duymasın diye ay bunlar nasıl anne nasıl caniler inanamıyorum köpekler kediler bile yavrularına sahip çıkıyor bunlar hayvan bile olamazlar küçükken babannmen tavuğu kuluçkaya yatırırıdı bizde çocuğuzya merajtan bakardık bu tavuk yumurtalarını bile canı pahasına korurdu minicik tavuk daha civciv bile deiller n ebilim ya aslında insan oğlundan korkacaksın ,
canım msjnı aldım cevap yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?