Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

günaydın canlarım nasılsınız havalar ılık gidiyo burda sizin oralarda nasıl melekleriniz umarım iyidir
ev hanımından hala haber yok nerdesin diloşş ya özledim seni

günaydın canlarım nasılsınız havalar ılık gidiyo burda sizin oralarda nasıl melekleriniz umarım iyidir
ev hanımından hala haber yok nerdesin diloşş ya özledim seni

mrb canım biz iyiyiz çok şükür ,
denetimin iyi geçmiş çok sevindim ,
hayatım bugün istabul resmen yazı yaşadı acayip güzel bir hava vardı sorma , bizde iklim ile kendimizi dışarı attık arkadaşıma gittik ordanda dışarı çıktık biraz alış veriş yaptık ayyyyyyyyyyyyyy sanki yaz gelmişti

mrb kızlar dün iklimi doktora götüdük doktor geniz akıntısı var dedi hemne antibiyotiğe başladık ciğerlerine inmesin diye başlattı 10 gün kullanacağız zar zor içirebiliyorum nefret ediyor ilaçtan ay ne yapcam sadce antibiyotik olsa iyi birde balgam sökücü var birde soğuk algınlığı için ilaç var ay bie okyanus suyu var ağla ağla zar zor veriyorum ay bir iyleşsede meleğim ,

kızım 9.400 gr olmuş boyu 75 cm 2 ayda 600 gr almış doktor normal dedi ama bana z gibi geldi tabii aptamili azaltınca kilo alımıda durdu günde 2 kez veriyorum çorbada kilo aldırmıyor sanırım aslında ekmek içide koyuyorum ,
böyle kızlar bir dahaki ayda gidip 1 yaş aşımızı olcaz bizde haberler bu kadar
hepinizi çok öpüyorum bay

selam kızlar nasılsınız
nihayet oldu internetimiz opuyorumnanaktan.

iklimsu geçmiş olsun canım. umarım hemen iyileşir iklimsu.
ilaçlar iyi gelir inşallah. geniz akıntısı çocuklarda çok sık olan bişeymiş
geçecektir merak etme :teselli:.
boyu ve kilosunun da maşallahı var . az falan deme sakın.
ilayda bundan sonra zor kilo alır artık.
uyanık olduğunda 1 dak. oturmuyor neredeyse hihoyyyt
devamlı yürüyor devamlı. tabi yürümesi henüz çok iyi olmadığı için de düşüyor tabi
o yüzden yürümeye başladığında eskiden ne rahatmışım diyeceksin
gerçi biz seninle hiç rahat olamadık bu yaramazlar nedeniyle kaydirigubbakcemile
ama olsun Allah onlara da bize de sağlık sıhhat versin inşallah.

sinemcim sen nasılsın canım, var mı bir gelişme.
özlemişim sizi ya :1hug:

slm kızlar maşallah minik iklime canım sağlıklı olsun da çok kilo iyi değil zayıf olsun sağlıklı olsun
yaprak bende seni özlemişim yaaa ilayda nasıl
dün çok yağmur yağdı burda gece uyuyamadım
hepinizi öpüyorum canlarım 1 haftam kaldı haftaya pazar adet olmam lazım öpüldünüz hatunlar görüşürüz kendinize iyi bakın ev hanımı ne alemde bana özelden atıverin merak ediyorum yaaa

sinem merhaba canım.
az kalmış hadi hayırlısı
canım valla ilaydadan hiçbirşeye fırsat yok.
gündüzleri de az uyuyor. canı isterse fazla uyuyor yani bir düzen yok.
dün burada da yağmur vardı canım. bu hafta da yağmurlu olacakmış.
dilekten haber yok canım. olursa söylerim.

günaydın hatunlar yaprağım netinin düzelmesine sevindim canım
iklim sen nasılsın
kızlar bağırsaklarımı bozmuşum yaa pazar günü pasta yemiştim ondan oldu sanırım

Merhaba Kızlar, İkinci bebeğimin de kalp atışları duyulmadı muhtemelen boş gebelikti, 2 hafta önce düşük yaptım. İki tane üst üste olunca morali bozuluyor tabii insanın. Benim gibi birkaç defa boş gebelik yaşayıp sonradan normal hamilelik yaşayan arkadaşlar varsa , doktorun yaklaşımı veya bu konuda ne yaptıkları hakkında bilgi alamk isterim.

günaydın hatunlar yaprağım netinin düzelmesine sevindim canım
iklim sen nasılsın
kızlar bağırsaklarımı bozmuşum yaa pazar günü pasta yemiştim ondan oldu sanırım

merhaba sinemcim
geçmiş olsun canım ya
pasta bayatsa o yapmış olabilir evet
ama senden başka yiyen olmadı mı pastadan
onlara bişey oldu mu. ama herkesin bünyesi aynı değil tabi
eşim anlatıyordu mantar zehirlenmesi nedeniyle hastaneye gelen bir aileden
genç çocukları ölüyor anne babaya bişey olmuyor mesela
onlar da aynı mantarı yemiş ama bünyeleri kabul etmiş demekki
ay dikkat etmek lazım valla. hele bebişleri olur olmaz gıdalardan uzak tutmalıyız.

evet canım nihayet düzeldi netim. zor oluyor ya. sadece bu site açısından değil
arkadaşlardan bir sürü mail gelmiş, cevaplanması gereken. ayıp oldu tabi ama açıklama yaptım neyse. sizlerden de uzak kalmak kötüydü tabi. inşallah bundan sonra bozulmaz.

çok geçmiş olsun canende.
zor bir durum evet.
boş gebeliğin sebebinin yumurta veya spermlerdeki genetik defektler olduğu söyleniyor.
üst üste olabilirmiş evet. bizi sayfadaki arkadaşlarda olmadı ama
cimbomlu arkadaşımız var mesela o da boş gebelik sonrası hamile kalmıştı
kimyasal gebelik olmuştu onda da.
olabiliyor bazen evet. doktorun genetik test falan önerebilir belki.
yumurta ve spermlerin kalitesini arttırmak lazım.
mesela eşine keçiboynuzu kürü yapabilirsin veya keçiboynuzu pekmezi yiyebilir
ayrıca arısütü, bal polen falan da iyi geliyormuş. sen de çörekotu bal tarçın karışımı kullanabilirsin. sitede hepsi ayrıntılı olarak var canım.
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yakalarsın ve bebeğini kucağına almak nasip olur :teselli:

Teşekkür ederim, keçi boynuzu kürünü deneyeceğim, sanırım sperm kalitesi bu konuda daha etkin. Genetik testleri yaptırdık pek birşey çıkmadı. Bu işin ilacı da yokmuş sanırım gene işimiz doğal yollardan tedaviye kaldı. İnsan bu durumda olunca nereden ne duysa yapmaya çalışıyor. Bir umut pgt yaptırmak dedi doktorum ama o da çok pahalı hem de garantisi yok bilemiyorum ne yapacağımı. Umarım bundan sonraki bebeğim sağlıklı olur.

evet canım hiçbir şeyin garantisi yok malesef bu hayatta
Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin
keçiboynuzunu yap canım. ben eşime epey bir yaptım
zarla zorla içirdim 3-4 ay . faydasını gördük sanırım
inşallah siz de görürsünüz. hakkında hayırlısı olsun

merhaba kizlar sizlere bir sorum vardi kimyasal gebelik nasil oluyor.ben gecen yaz bos gebelik ve uc hafta oncede dusuk yaptim.ama gecen yaz yasadim normal gebelikmi yoksa bos gebelikmiydi anlayamadim acikcasi.sorumu cevaplarsaniz sevinirim

merhaba kizlar sizlere bir sorum vardi kimyasal gebelik nasil oluyor.ben gecen yaz bos gebelik ve uc hafta oncede dusuk yaptim.ama gecen yaz yasadim normal gebelikmi yoksa bos gebelikmiydi anlayamadim acikcasi.sorumu cevaplarsaniz sevinirim

merhaba semra geçmiş olsun sana da.
canım doktorun sana söylemiş olması lazımdı boş gebelik mi kimyasal gebelik mi diye aslında ama niye açıklama yapmadı ki, neyse
kimyasal gebelikte sadece kanda betahcg değerin yükseliyor ama kese veya bebeğin kalp atışları görünmeden kanda gebelik değerleri düşüyor ve hamilelik bitiyor.

boş gebelikte ise gebelik kesesi görülüyor fakat bebeğin kalp atışları görülmüyor. yani doktorun ultrasonla baktığında ancak bunu belirleyebilir.

günaydın canlarım nasılsınız yaprağım iklimim diloşum
ben iyiyim bir yaramazlık yok sizleri çok özledim
hala ishal devam ediyo ama sadece sabahları
bol su içiyorum
melekleriniz nasıl umarım iyilerdir
aman dikkat edin hasta olmasınlar havalar soğudu tekrar
kocam mart 15 ten sonra gidecek galiba ama tam kesin değil yinede adet olursam 28 şubatta yumoş gününe denk gelir gibi ama hayırlısı olsun sağlık olsun ne yapalım vakti zamanı var demekki
herşeyin allhın bir bildiği var
bu hafta sonuna doğru mutfak dolabım takılacak sanırım kızlar
hepinizi çok özledim öpüldünüzzz

merhaba cevapladiginiz icin tesekurler,ben gecen yaz renklim gecikince tst yapmistim pozitiv cikmisti.tam dokuz haftalikken doktora gittim ve sadece kese vardi embryo yoktu doktorum belki hic olusmadi yada dusuk yaptin ufakti anlayamadin dedi.dusuk olarak yazildi ve kurtajla icimi temizlediler. dort ay sonra yine hamile kaldim bunda bebek vardi ama yavrum benim 11.haftada kalbi durdu dusuk yaptim asiri kanama oldu uc hafta oldu kaybedeli bebegimi.uc ay falan korunduktan sonra yine dusunebilirsin dediler ama inaninki neyapicami ilmiyorum cok istiyorum yeniden hamile kalmak dinlendikten sonra tabiki bu ikinci oluyor hersey allahin takdiri cok sukur ama okadar cok sarsildimki kimseye anlatamiyorum

mrb semra canım sende kan pıhtılaşmasına baktılar mı bu yaşadıklarının sebebi o olabilir bir dr. gidip araştırsan iyi olur canım

selam kızlar nasılsınız.
ilayda uyur uyumaz geldim. kimseler yok gerçi ama olsun.
sinemcim eşin bir süre daha burda desene inşallah gidene kadar meleğin de sana tutunur.

demek dolapların gelecek. güle güle kullan canım.

canım ishal için kuru türk kahvesine limon sıkıp ye. hemen kesiyor
tabi bol bol su iç. çok halsiz bırakır seni ya. bi de iş yerinde zor oluyordur. Allah yardımcın olsun valla.

dün akşam iklimsuyla konuştuk tel.de
minik iklim hastaymış hala, tam iyileşememiş
ilaçlarına devam ediyormuş ama tam geçmemiş
o da üzülüyordu. bişey de yemiyormuş doğru dürüst ve geceleri de çok uyanıyormuş doğal olarak. iklimsu da çok yorgun düşmüş. eşi de grip olmuş. kız iyice bunalmış.
ben de annene git 1-2 gün kal. ya da en azından sabah git. onlar iklimle ilgilensin sen de uyu dedim. öyle yapıcam artık dedi.
yani o yüzden nete de gelemiyor. ben de merak edip aradım size de haber vereyim dedim.

canım bahsettiğin şekildeyse birinci gebeliğin boş gebelikmiş evet
ikincisi ise kalbi durmuş. zeytin arkadaşımın dediği gibi kan pıhtılaşma testlerini bir yaptırsan eğer öyle birşey varsa tekrar hamile kaldığında hamilelik süresince iğne kullanıyorsun ve bir problem olmuyor. kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanlar topiğini bir incele istersen.
çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…