Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

slm yaprağım burdayım sen nereye kayboldun
iklim geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası yaa
dikkat etmek lazım canlarım

ay ay hoşgeldin bacım ya
buralar sensiz olmuyor benle zeytin kaldık başa başa seni özledik vallahi,
canım çok sol telçde konuştuğumuz gibi baya kötü oldu ama bugün çok şükür iyi keyfi yerindeydi annem gittim annem baktı bende kendimi arkadaşımla dışarı attım havada çok güzeldi iyi geldi biraz gezdi bir iki mağaza baktık 2-3 saat yetti iyi geldi şimdi bomba gibiyim patlayabilirim her an sempatiksalakcinni
hafta sonuda zülfü livanelinin filmine gitcem eşimle annem bakacak pazarda eşimle bişeyler yaparız evde evde çok sıkıldım bir hastalıklar baya bunaldım ,
tatlım doktorumuz ki,losunu az buldu az derken periyotik gelişiminde son iki ay biraz geri kalmış dedi ne yapim bacım bir ayın 15 günü hasta bide diş olayı yemiyor doğru dürüst bende öyle dedim konuşmak kolay birden bize sorsalar ,
canım ilaydanın kilosu iyi zaten bayada topu duruyor
bunlar 5-6 yaşına gelene kadar bize rahat yok

slm yaprağım burdayım sen nereye kayboldun
iklim geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası yaa
dikkat etmek lazım canlarım

saoö canım ya , sorma bu hastalıklr hep bizi buluyor anam ev hamam gibi kapının önüne çıkmıyoruz yine hasta yine hasta anlamadım ben bu işi bugün dışarı çıktım 3-4 aylık bebklern ağzı burnu açık dışarlarda fıldır fıldır geziyorlar ben araba ile gidiyorum nereye gitsem kapalı ota parka var yine de atkısını beresini takıyorum ama hsta olmasına engel olamıyorum zavallı kızım çok çekti ama şimdi iyi gibi birde gecelri yatsı süper olacak neyse bunada şükür en azından huysuzluğu gitti ,
canım sanada çok geçmiş olsun ,
heycanla pazarı bekliyoruz allahım senin için herşeyin en hayırlısını nasip etsin güzel kapli arkadaşım

sayfaya bilgi soran arkadaşlar olmuş ilayda sorularınızı çok güzel cevaplamış ne olur kusra bakmayın bende cevap yazacaktım ama kızım uyumuşken bende yatim , çok çok geçmiş olsun umarım hayırlısı ile en kısa zamanda hamile kalır bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız ,

günaydın kızlar iklim nasılsın canım minik iklimin düzelmesine sevindim
yaprağım sen nasılsın ben iyiyim belirtiler başladı ama hayırlısı yinede bakalım
pazara belli olur günleri şaşmıyo maşallah erken geliyo geç gelmiyo
hepinizi çok özledim yaa diloşşş evhanımımız nasıl acaba
bilen varsa özelden yazsın bana kızlar merak ediyorum topiğede uğramıyo

ya kızlar ağzımın tadı yok umutlanmakta istemiyorum çünkü sonu hep hüsran oluyo
ama buay çok çalıştık denk gelmiştir diyede umut ediyorum
kandiliniz mubarek olsun sağlıklı mutlu bebeğinizle bir ömür geçirmeyi nasip etsin mevlam
allahım hamiş olanların kucağına almayı nasip et olmayanlarada en kısa zamanda hamiş kalmayı hayırlısıyla vakitlice
öpüyorum kocaman hepinizi

ay canım benim ya, sensiz de olmuyor valla
birkaç gün gelmeyince merak ettim hemen telefona sarıldım boshayallersmile
iklim daha tam iyileşmedi deyince çok üzüldüm o akşam inanki :gitme:
hatta rüyama bile girdiniz. neyse ki şimdi iyiymiş, sen de hava almışsın kendine gelmişsin
çok sevindim gerçekten :1hug:
hastalık çok kötü evet, hele bebek hasta olunca daha bir kötü.
ilayda da birkaç gecedir yine uyumuyor ya, nedir anlamadık
dişler mi acaba yine. dün gece saat 2 de uyudu. 4.30 da uyandı.
sonra tekrar uyuttum 5-6 civarı yine uyandı. sonra 7.30 da.
sersem gibi oldum valla kafamçokkarıştı. sonra saat 8 de uyuttum eşim de gitti ben de yattım saat 11 di uyandığımızda. kendime geldim ya. 3 saat kesintisiz uyusam bile oh diyorum yani. eskiden 7-8 saat uyuyorduk düşünsene. ne kadar önemliymiş uyku. neyse inşallah büyüdüklerinde oh deriz belki. en azından uyku açısından.

evet canım arada çıkıp hava almak çok iyi geliyor. biz de genelde akşamları çıkıyoruz ama ilayda da yanımızda tabi. bırakacak pek kimse yok. bırakmak da istemiyorum açıkçası. çok huysuz çünküama biryere gidince çok uslu duruyor maşallah. herkes bana sen yaramaz diyordun bu mu yaramaz falan diyorlar da ben de siz onu evde görün diyorum. napalım canım böyle böyle büyüyecekler işte.

yok be canım ilayda kilolu falan değil. zaten nasıl olsun akşam misafir geldi onlar da şaşırdı. 5 dakika poposunun üzerine oturmadı. artık yürüyor ya devamlı gezinti halinde. bütün evi turluyor. oda kapılarını kapatıyorum çok sinirleniyor ohaoldumsmile
gidip kapıları çalıyor. sanki içerden biri açacakmış gibi :roflol:

ama iklimin kilosunu niye az buldu ki. iklimin maşallahı var ya epey toplu.
hele en son yeğeninin doğum günü fotolarında falan tam benim istediğim gibi ısırımlık olmuş. ilayda çiroz kalıyor onun yanında bana göre.
bizim doktorumuz da kiloyu hiç sorun etmiyor hatta bana kızıyor niye bu kadar sorun ediyorsunuz diye. bu çocuk böyle minyon olacak diyor. boya gidiyor diyor. boyu % 90 sınırındaymış ama kilo % 40-50 civarında yani. normal sınırlarda diyorda boydan dolayı sanırım bana çok zayıf gibi geliyor. sonra da şişman olsa nasıl yürürdü ki bu çocuk diyor. daha emekleyemeyen hastalarım var benim diyor adam ben de susmak zorunda kalıyorum. haklı aslında. şişman olup hala emekleyemeseydi o zaman daha çok kafayı yerdim valla. neyse Allah sağlık versin en önemlisi o zaten canım. bak birkaç gün hasta oldu iklim feleğin şaştı kafamçokkarıştı tahmin edebiliyorum. bizimki hasta falan olmamasına rağmen uyku uyumuyor doğru dürüst geceleri. bi de hasta olduğunu düşeünemiyorum valla. aman Allah korusun :Saruboceq:

ay inşallah canım. pzartesi şuraya şöyle çok güzel bir başlık at hamileyim diye de gözümüz gönlümüz açılsın valla.
umutlanmadan olur mu canım. umudunu yitirme hiç bir zaman. napalım olmazsa da olmaz. Allah'ın takdiri sonuçta.
şu mübarek günde Allah çabalarını boşa çıkarmasın inşallah.

diloşdan haber aldıkça özelden yazıyorum canım. şu an yeni bir haber yok. olduğunda yazarım yine.

sen nasıl oldun ishalin geçti mi ? inşallah iyisindir ve haftaya daha da bir iyi olursun canım

ben de hepinizin mevlüt kandilini kutluyorum. hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Allah herkese gönlündekini nasip etsin. herşeyin hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:

sağol canım inş. allahım hayırlısını versin
aman ne melekleriniz nede siz hasta olmayın kızlar yaaa allahım sağlık mutluluk versin bizlere
diloştanda güzel haberler alırız inş. canım
adet belirtilerimde var ama buay gidim diyorum dr. adana başkentte bir dr. önerdiler ona mı gitsem diyorum

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim ama adet belirtilerim başladı bu sefer beklicem adet olmayı buayda olmadı gibi ama pazartesi belli olur kızlar

sinemcim yapma ya, adet belirtilerin mi var canım
belki yn,anılıyorsundur bekle bakalım pazara kadar.

canım bak bu ay da olmazsa hazır eşin de buradayken
siz birlikte bir doktora gidin. hatta adet olduğunda git hemen
test ve tahlillerin tekrarlansın, belki rahim filmi falan da ister doktor
sen çektirmemiştin rahim filmi sanırım, eşin de bir üroloğa muayne olsun gitmeden
en azından bu işleri halledin. bir problem varsa da eşin dönene kadar tedavi olursun
yani ne bileyim rahimde ya da tüplerde bir sorun yoktur inşallah.
üzme kendini olur belki ya belli mi olur. belirtilere çok takılma canım.

evet canım adanaya gitmeyi düşünüyorum prof. var orda tanıdıkların aracaılıyla
pazar adet olursam arıcam dr. pzt günü büyük ihtimal adetin 3, günü çağıracak eşimde sperm test yaptırır adana başkent hastanesinde dr.
öyle düşünüyorum hayırlısı olsun artık ne yapalım dr. yolu gözüküyo eşim gitse bile ben muayene olurum gelince hazır olur haklısın
adet belirtisinden tek fark belim ve sol kasığım ağrıyo yaa
bide ağzımın tadı değişik gibi

diloşu nette yakaladım bugün konuştuk iyiymiş kızlar
yaprak sende ne gibi belirtiler olmuştu hatırlıyomusunuz kızlar yaaa
memelerim şişti yine tansiyon 8-6 oturduğum yerde başım dönüyo

pazar günü akşam belli olur canım yada en geç pazartesi sabah olurum şaşmıyo adetleri 25 güne bir oluyorum buay arada vermeden çalıştık yumoş günlerini kaçırmış olamam

merhaba kızlar
ben derya hatırladınız mı biimiyorum.kendi ismimle giriş yapamadım.o yüzden bu ismi kullandım.
nasılsınız görüşmeyeli uzun zaman oldu.ilsu,zeytin,iklimsu,cimbom,yapraknil umarım hepiniz iysinizdir.ve yeni arkadaşlar sizlerde selam olsun.
hepinizle işteyeniden beraberiz :))))

mrb derya sen hamiş kalmıştın dimi ben mı yanlış hatırlıyorum haoş geldin deryaa dı dimi nickin
bebeğin oldumu canım hayat nasıl gidiyo ben hala hamiş kalamadım canım

evet canım benim deryaa1
en son yazıştığımızda ben hamileydim doğru hatırlıyorsun.
çok zor bir hamilelik geçirdim.9 ay yattım.çok problemler çıktı.
hep bebeğimi kaybetme tehlikeleri yaşadım.ama sonunda allahıma çok şükür bebeğime kavuştum
şimdi oğlum 6 aylık oldu teyzeleri hepinizin ellerinden öpüyor.
sizinle yazıştığımız dönemlerde çalışıyordum.ama dediğim gibi riskli birr hamilelik geçirdiğim için işten ayrıldım.şimdi de evdeyim.biraz bebeğimi büyüttükten sonra tekrar çalışıcam.
sizleri çok özledim.evde bilgisayar olmadığından sizlere yazamıyordum.ama şimdi artık yine aranızdayım.
canım benim yazdığına göre hala hamile değilim demişsin.herşeyin hayırlısı güzelim.doktora gittin mi

canım eğer öyle bir imkanın varsa git tabiki,
adana size yakın zaten, 1 saat falanmıydı, gider gelirsin gün içinde
ama eşin gitmeden birlikte gidin bence, o da bir muayne olsun.
adam sürekli hava değişimi geçiriyor bir Türkiyede bir yurt dışında
ve gittiği yerler sıcak ülkeler sanırım ve sıcak sperm kalitesini çok bozuyormuş.
o da bir test yaptırsın mutlaka. varsa bişey tedavisini olur.
en kötü ihtimalle 1 çuval keçi boynuzu verirsin yanına
gelene kadar kemirir durur :roflol:

diloşu nette yakaladım bugün konuştuk iyiymiş kızlar
yaprak sende ne gibi belirtiler olmuştu hatırlıyomusunuz kızlar yaaa
memelerim şişti yine tansiyon 8-6 oturduğum yerde başım dönüyo

ben de konuştum hayırsızla dün telefonda
yakında çok güzel haberlerle geri dönecek inşallah

canım valla ben de pek bir değişim olmamıştı. sadece kasıklarımda ara ara sancı oluyordu, bi de adet gecikmesi. idrar testi al yap ya gerçi pzt ye belli olacak diyorsun bekle bakalım. tansiyon düşüklüğü de bir belirti olabilir evet :Saruboceq:

pazar günü akşam belli olur canım yada en geç pazartesi sabah olurum şaşmıyo adetleri 25 güne bir oluyorum buay arada vermeden çalıştık yumoş günlerini kaçırmış olamam

eğer olmuyosa bir sebebi vardır
hayırlı zamanda gelir inş. canım

canım hadi bakalım pazartesi bomba gibi haberlerle gelirsin inşallah.
ama tabi herşeyin hayırlısı, olmazsa da üzme kendini
olmayacak diye bişey yok, olacak inşallah.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…