- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
güle güle git allegra karnında meleğinle dönersin inş. canım allah kazadan beladan korusun
yaprakcım dün biras o sayfaya bakma imkanım oldu da hiç değmez üzümene canım özellikle sanal ortamdaki bir tartışmanın seni etkilemesine nasıl izin verirsin ne oulr .sonuçta sen hepsinden olgun aklı basında güzel bir bayan ve annesin. biraz uzak kal o topicten sıkma canını .
Günaydın kızlaaar!
iyiyim zeytincim sen nasılsın? Benim seyahatler başlıyo yarın italyaya gidiyorum cuma akşamı dönücem cmt sabahı da ankaraya gidicez amerika vizesi almak için, kasım sonunda da amerika inşallah... italya iş için de amerika tatil, eşimin kuzeninin yanına gidicez bayramda. Leyleği havada gördüm bu ay valla :) yani kasım ayında sizlerle daha az görüşücem maalesef ama fırsat buldukça herşeyden haberdar edicem sizleri tabii opuyorumnanaktan
çok teşekkürler canım inşallah. ayrıca domuz gribi falan olmadan geri dönerim inşallah kaydirigubbakcemile3
oh canım ne güzel, gez valla. bebek olunca gezmek zor oluyor o yüzden şimdi, nerelere istiyorsan git, tadını çıkar.
aman canım ağzını hayra aç, insanlar paranoyak oldu iyice zaten.
dikkat et kendine, kimseyle şapur şupur yapma sakın Şeniz, ellerini yıka demiycem zaten bunu biliyorsundur sen.vereliniortak
hem de ne paranoya canım yaa bizim işyerinde herkese maske dağıttılar düşün yani :1ninca: ama tahmin edersin ki kimse sallamıyor, grip olup işe gelen bile var kaçıyorum nefesimi falan tutuyorum onlarla bir yerde bir şekilde karşılaşırsam :tomato: bi yandan çantamda ıslak mendiller purel falan tam paranoyak olduk valla :roflol:
ay canım çalışma hayatı olunca tabi nereye kadar kaçacaksın ki. aşı konusunda bile baksana kendi içlerinde ikiye bölündüler. bakan kameralar önünde aşı yaptırıyor, başbakan da ben yaptırmıycam diyor. biz de yaptırmayı düşünmüyoruz zaten de acayip korku saldılar ya. valla ben şu an evdeyim elimden geldiğince korumaya çalışıyorum, eve gelenlere de önce ellerini yıkatıyorum. geçen gün ablam geldi, babamla hastaneye gitmişler kıza resmen mikroplu muamelesi yaptım ya. önce üzerindeki kıyafetleri çıkarttırdım, kendi kıyafetlerimden verdim. ama önce duş al dedim. misafir banyosuna girdi, kendi banyoma da sokmadım, yani baş paranoyak ben. ama şimdi önümüz bayram, ne yaparız diye kara kara düşnüyorum.kendim için değil de bebek için. yani bizim insanımız şapur şupur malesef ve bişey de denmiyor. ama böyle giderse gitmiycem herhalde. yani bebeğimin sağlığı herşeyden önemli.:gitme:
süpersin canım yaa demek kendi banyona da sokmadın ablanı sırnaşık şey ama boşver bence en güzelini yapıyorsun bişey olduktan sonra kıymeti yok ki önemli olan önceden önlem almak. hele senin minicik bi de bebişin var ben olsam eminim daha bile abartırdım karantinaya alırdım kendimi ve bebişimi :ecrin_bebek: valla aslında en güzeli öpüşürken sanırım "grip oldum ben biraz öpmiyim sizi" demek, korkarlar o zaman öpmezler heralde heheh kaydirigubbakcemile3
bilgi için tşkler tatlım hafta 4 ayı dfolacak işte bizim kızında
çok mutlu olyor oturunca:)
mama san. ben kullanıyorum bayılıyor onda oturmaya tabi ben ana kucağı gib yatış poz. getirtip oturtuyorum tavsiye ederim al yani .yüksekte kalıyor ya hoşlarına gidiyor onun için
yaprakcım sizin zamanınız gelmiş alabilirsiniz dediğim gibi oturamasada yatış poz .var onu ayarlarsınız
sana özelden attım benimkini güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?