selam kızlar,
sitedeki sorun herneyse devam ediyor.
1 saat önce geldim, yazdım ama gönderince hata verdi
ve yazdıklarım gelmemiş.
zeytincim her zamanki gibi gelmişsin yine.
çok vefalısın çok a.s.
sayfalar zor açılıyor diye kimse gelmiyor sanırım.
Allegracım, doktorun korunmanıza gerek yok dediyse
başlayın denemelere tabiki.
inşallah en kısa zamanda sen de hamile kalırsın
ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.
canım doktorum 2 kere adet gör sonra kontrole gel sonrasında denemelere başlayabilirsiniz demişti, zaman dolmuş olacak yani ilk defa bu kadar sabırsızlıkla bekliyorum hastalanmayı zemuszemus hastalık biter bitmez de doktorda alıcam soluğu.
Sen napıyosun minik kızın neler yapıyo?
Zeytincim sanırım sen de bebişinin gelmesini bekleyenlerdensin burdan hep birlikte paylaşır hep birlikte bekleriz artık, hakkımızda hayırlısı canım :1hug:
Yaa kızlar ben size birşey sorucam ne zamandır kafama takılıyo belki siz bilirsiniz ya da yardımcı olursunuz. Benim eylül'deki düşükten sonra yumurtlama döneminden itibaren özellikle de adet zamanı yaklaştığı günlerde aşırı bel-kasık ağrısı ve akıntı oluyor, bu daha önce hiç olmazdı sadece hamile kaldığım zaman başıma gelmişti. Hatta belirtiler çok benzer olunca düşükten sonraki ilk ay korunmamıza rağmen dedim ben heralde yine hamileyim ama değilmişim hastalandım sonra. Şimdi ikinci kez hastalanıcam yine aynı belirtiler. Bir haftadır belim kopacak gibi ağrıyor, kasıklarım sızlıyor, bolca akıntım var. Hamile değilimdir çünkü yine korunduk. Netten araştırdım Pre-menstural Sendrom'da bahsediliyor benim belirtilere benzer şeyler, ama önceden olmayan sendrom şimdi niye olsun ki? Düşükle mi bir ilgisi vardır acaba ne dersiniz? Hep böyle olacaksa yandım valla çalışmalara başlayınca ben her ay kendimi hamile ilan ederim artık kaydirigubbakcemile3
canım sen de benim gibi kürtaj olmayıp düşük yapanlardansın. düşükten sonra adet dönemleri bende de benzer sorunlar olmuştu. yani ciddi bişey olduğunu sanmıyorum. hatta düşükten sonraki ilk 2 adetimde kanama dönemi pıhtılar dökülüyordu hatta parça falan mı kaldı diye çok korkmuştum ama neyse ki usg de kontrol edilince bişey görülmemişti. yani rahim kendini bu şekilde toparlıyor demişti doktor. seninki de öyledir. sen de kontrol ettirmişsizndir herhalde. kanda betahcg değeine bakıldı düşük sonrası dimi, sıfırlanması gerekirmiş. boş gebelik sonrası bir süre daha vucut hamilelik belirtileri gösterebiliyormuş diye okumuştum.
ay daha fazla konuşmıyayım o arkadaşlara göre uzman gibi konuşuyormuşum ben nerden biliyormuşum. sebep de doktorumun bursada çok iyi bir doktor olduğunu söylemiş olmak.
yaprağım üzülme canım yaaa boşver o insanları o topiklere uğramazsın olur biter sütün azalmasın canım
burayı ihmal etme burası senin topiğin sen açtın canım
sağlık versin allah bütün meleklere
ilsum iyiyim canım meleğin nasıl
diloşşş yine kayıp
benim hcg kontrol edilmedi cnm sadece ultrasonda kontrol etmişti dr.um parça kalmadı demişti. ne tuhaf bir olaymış bu düşük yahu 2 ay geçti etkileri hala geçmedi demek ki pufff :bbo:
sen diğer topikteki arkadaşlara hiç takma yaprakçım sen bana anlat istediğin kadar memnuniyetle dinlerim valla. hem onlara neymiş cnm hangi konuda istersen konuşursun ne rahatsızlar var yaa işleri güçleri olay çıkarmakklava: Hiç moralini bozayım deme böyle densizlikler yüzünden canım :enbuyukkk:
Tabii ki daha kutlanacak paylaşılacak çoook şeyler olacak hele ben yeni geldim aranıza sakın haa biyere gideyim kaçayım demeyin hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?