Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

canım doktorum 2 kere adet gör sonra kontrole gel sonrasında denemelere başlayabilirsiniz demişti, zaman dolmuş olacak yani ilk defa bu kadar sabırsızlıkla bekliyorum hastalanmayı zemuszemus hastalık biter bitmez de doktorda alıcam soluğu.
Sen napıyosun minik kızın neler yapıyo?

Zeytincim sanırım sen de bebişinin gelmesini bekleyenlerdensin burdan hep birlikte paylaşır hep birlikte bekleriz artık, hakkımızda hayırlısı canım :1hug:

iyi o zaman canım,
inşallah biran önce adet olursun ve dr un onay verirse denemelere başlarsınız.
hakkında hayırlısı olsun.

kızım iyi canım, maşallah
hecelemeye başladı artık, sürekli babababa mamamama şeklinde evde
bir de emekleme çabaları var .
günden güne büyüyor işte teyzesi. darısı sizlerin başına inşallah.
ben de onunla uğraşıyorum kaydirigubbakcemile,
iş güç, arada da sizlere takılıyorum işte.

günaydın hatunlar umarım sayfa düzelmiştir allegra eve canım bekliyorum ama benim eşim yanımda değil gelince inş. umarım senin olur canım

kızlar neden kimse uğramadı canlarım nerdesiniz
ilsuuu yoksun iklimsu daha yerleşemedin mi canım
yaprak nerdesin
diloşşş kuşum uğramaz oldun buralara

merhaba arkadaslar
kaç günden beri kk da ki sorun nedeniyle yazamıyorum giriş yapabiliyorum ama okumak yazmak mümkün değil :) sinir oldum.
yaprakcım iloş iyi kg almış buay , boyu da çok ii masallah kızımıza.

Sinemcim geldim ben buradayim, sen nasılsın bakalım

Buarada ilk reglimi oldum bitti, karnım hafifce indi tabiki göbek hala var ama kot pant içine girdim buna da şükür.

Yaa kızlar ben size birşey sorucam ne zamandır kafama takılıyo belki siz bilirsiniz ya da yardımcı olursunuz. Benim eylül'deki düşükten sonra yumurtlama döneminden itibaren özellikle de adet zamanı yaklaştığı günlerde aşırı bel-kasık ağrısı ve akıntı oluyor, bu daha önce hiç olmazdı sadece hamile kaldığım zaman başıma gelmişti. Hatta belirtiler çok benzer olunca düşükten sonraki ilk ay korunmamıza rağmen dedim ben heralde yine hamileyim ama değilmişim hastalandım sonra. Şimdi ikinci kez hastalanıcam yine aynı belirtiler. Bir haftadır belim kopacak gibi ağrıyor, kasıklarım sızlıyor, bolca akıntım var. Hamile değilimdir çünkü yine korunduk. Netten araştırdım Pre-menstural Sendrom'da bahsediliyor benim belirtilere benzer şeyler, ama önceden olmayan sendrom şimdi niye olsun ki? Düşükle mi bir ilgisi vardır acaba ne dersiniz? Hep böyle olacaksa yandım valla çalışmalara başlayınca ben her ay kendimi hamile ilan ederim artık kaydirigubbakcemile3

herkese selam,

sayfalar çok zor açıldığından ve buraya pek uğrayan olmadığından birkaç gündür gelip yazmadım.

ilayda iyi maşallah zeytincim. az önce uyuttum.
kilosu iyimi diyorsun ilsucum, ya aslında çok iyi değil ama idare eder işte. takmıyorum ben de artık zaten. yemesi için de zorlamıyorum. yemek istediğ zaman yiyiyor zaten.

çok şükür enfeksiyon problemimiz şu an için bitti gibi. ama önümüzdeki birkaç ay ayda bir de olsa idrar tahlili ve kültür tahlili yapılacak. yani takipte olacak.

kan değerimiz biraz düşük. hemoglobin 11 lerde. doktorumuz 6 aydan sonra kan değerleri böyle düşme gösterebilir dedi. ve ferro sanal demir damlası başladık.

uykularımız halen tam düzene girmedi. bazen çok güzel uyuyor bazen de uyumasıyla uyanması bir oluyor. bazı geceler 1 kez uyanıyor bazı geceler de neredeyse saat başı. yani günü gününe uymuyor.

çok hareketlendi bu ara maşallah. emeklemek için epey bir çaba harcıyor. tırtıl gibi sürünüyor. emekleme poziyonundayken de kurbağa gibi zıplayıp ilerliyor ay bir görseniz çok komik ya. ısırıp duruyorum yaramazı.
bu arada sütüm azaldı epey. birkaç gündür başka bir topikte saçma sapan bir tartışmanın içine girdim. 1-2 kişi tarafından resmen hiç haketmeğim, çok haksız bir muameleye maruz kaldım. moral bozukluğu da sütü çok etkiliyor biliyorsunuz.
hatta kk ya gelmemeyi bile düşündüm ama sizleri bırakamadım, sizler benim eski dostlarımsınız. pireye kızıp yorgan ykmıyayım dedim şimdilik buralardayım yani. ama o arkadaşlara göre bebeğim varmış benim bu topiklerde dolaşacağıma bebeğimle ilgilenseymişim. okursunuz bak birara.

öyle yani kızlar 3-4 gündür hiç keyfim yoktu ama artık takmıyorum.

canım sen de benim gibi kürtaj olmayıp düşük yapanlardansın. düşükten sonra adet dönemleri bende de benzer sorunlar olmuştu. yani ciddi bişey olduğunu sanmıyorum. hatta düşükten sonraki ilk 2 adetimde kanama dönemi pıhtılar dökülüyordu hatta parça falan mı kaldı diye çok korkmuştum ama neyse ki usg de kontrol edilince bişey görülmemişti. yani rahim kendini bu şekilde toparlıyor demişti doktor. seninki de öyledir. sen de kontrol ettirmişsizndir herhalde. kanda betahcg değeine bakıldı düşük sonrası dimi, sıfırlanması gerekirmiş. boş gebelik sonrası bir süre daha vucut hamilelik belirtileri gösterebiliyormuş diye okumuştum.

ay daha fazla konuşmıyayım o arkadaşlara göre uzman gibi konuşuyormuşum ben nerden biliyormuşum. sebep de doktorumun bursada çok iyi bir doktor olduğunu söylemiş olmak.

yaprağım üzülme canım yaaa boşver o insanları o topiklere uğramazsın olur biter sütün azalmasın canım
burayı ihmal etme burası senin topiğin sen açtın canım
sağlık versin allah bütün meleklere
ilsum iyiyim canım meleğin nasıl
diloşşş yine kayıp

benim hcg kontrol edilmedi cnm sadece ultrasonda kontrol etmişti dr.um parça kalmadı demişti. ne tuhaf bir olaymış bu düşük yahu 2 ay geçti etkileri hala geçmedi demek ki pufff :bbo:

sen diğer topikteki arkadaşlara hiç takma yaprakçım sen bana anlat istediğin kadar memnuniyetle dinlerim valla. hem onlara neymiş cnm hangi konuda istersen konuşursun ne rahatsızlar var yaa işleri güçleri olay çıkarmak klava: Hiç moralini bozayım deme böyle densizlikler yüzünden canım :enbuyukkk:

sağolun kızlar ya, desteğinizi görmek, yanımda olduğunuzu bilmek beni çok rahatlatıyor gerçekten a.s.
ama işte arkadaşların canları sıkıldı sanırım, bir aksiyon olsun istediler ve gelip beni buldular. ama ben buna müsade etmem malesef kötükedihüso.
topik benim doktorumun adına açılmış bir topik zeytincim ya, birkaç arkadaşla orada sohbet ediyoruz, yaşadığımız tecrübeleri paylaşıyoruz. gelip fikrimizi soranlar var, bu arkadaşlara ne oluyorsa rahatsız oldular.
evet canım haklısın, onları takmıyorum zaten artık.
dediğin gibi bu topiği ben açtım, o yüzden bir nevi sorumluluk hissediyorum ve tamamen bırakıp gitmek istemiyorum. daha ne paylaşımlarımız olacak burada inşallah.
diloşumuz, sen ve Allegra hamile kalacak, kutlamalar yapıcaz :teytey:, sizlerle hamilelik ve doğum sonrası tecrübelerimiz paylaşıcaz. o yüzden fırsat buldukça, buralardayım yani,
imama kızıp abdest bozmamak lazım.

Allegracım, dr un usg de kontrol ettiyse bişey yoktur o zaman. ama 2 ay çok kısa bir süre canım, bunların olması normal. düşük veya kürtajdan sonra en az 3 ay korunun, rahim ancak kendini toplar diyor doktorlar o yüzden. ama ben de senin gibi sabırsızlardan olduğum için bekleyememiştim.

bu arada az önce gözümden kaçmış, ilsucum adet olmuşsun. rahatlamışsındır ne güzel. ben de ilk kez eylül ayında olmuştum. ama iklimsu ne güzel doğumdan 1 ay sonra hemen olmuştu. kişiye göre değişiyor demekki.

benim bir arkadaşım var, benden 2 gün sonra doğum yaptı, kız halen adet olmamış, geçen gün gitmiştik işte, hatta çok uzamış dedim. olsun olmayayım böyle daha iyi falan dedi de. öyle deme, sıkıntı yapar sana, bir sorun falan olmasın git bir muayne ol falan demiştim de. kız pek umursamadı açıkçası. herkes bizim gibi takmıyor işte. böyle kafayı bişeye takmayanlara hayranım ya nasıl beceriyorlar valla.
ama demek yapı meselesi kaydirigubbakcemile2.

Tabii ki daha kutlanacak paylaşılacak çoook şeyler olacak hele ben yeni geldim aranıza sakın haa biyere gideyim kaçayım demeyin hihoyyyt

günaydın kızlar inş. yaprak allah dualarımızı kabul eder kutlamaları burda yaparız canım ilsu benim gözümdende kaçmış adet olduysan rahatlamışsındır canım olmaması sıkıntı verir insana
allegra nasılsın
diloşşş nerdesin hala yoksun canım
iklimsu daha yerleşemesin mi canım

Günaydın kızlaaar!
iyiyim zeytincim sen nasılsın? Benim seyahatler başlıyo yarın italyaya gidiyorum cuma akşamı dönücem cmt sabahı da ankaraya gidicez amerika vizesi almak için, kasım sonunda da amerika inşallah... italya iş için de amerika tatil, eşimin kuzeninin yanına gidicez bayramda. Leyleği havada gördüm bu ay valla :) yani kasım ayında sizlerle daha az görüşücem maalesef ama fırsat buldukça herşeyden haberdar edicem sizleri tabii opuyorumnanaktan

güle güle git allegra karnında meleğinle dönersin inş. canım allah kazadan beladan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…