günaydın kıslar arada uğruyorum yada okuyorum
mama sandayesine geçilcek süperrr bizim çoktan geçmemiz gerek ama alamadık daha
ben portatif mama sandalyesinden aacam evim küçük sığmaz ikitane ....sevibebede gördüm 69 tl
sofrada beraber oturacağımız kullanışlı bişey şimdilik kucağımızda lar.....amcaları alacak bunları bakalım bekliyoruzz
günaydın calarım nasılsınız ben iyiyim maşallah melekler büyümüşte mam sandalyesinde mama yiyolarmış alışır yaprağım inş. koca kız oldu ilayda :))
ben iyiyim çalışıyorum öpüldünüz canlarım
dırımcım senin ailşle ömere çok şekerya facebookta hep bakıyorum resimlerine .
babasına benzeyen ismi ömer miydi ali miydi
çok fırlamaya benziyo vallahi , öbürüde ağır abi takılıyor:)) pek yakışıklı .masallah
cnm babasına benzeyen aliş evet çok fırlama ömerde ağır abi cnm
çok sağol senin kısçende çok hoş cnm çok tatlı yanlız mama sandalyesinde eller eldivende olmadı özgür bırak çocuğu yawwwkaydirigubbakcemile3
merhaba dırım, hoşgeldin.
canım bizde istiyoruz ama bir türlü fırsat bulup çıkıp alamadık.
havalar da birden soğudu, bebişle çıkmamız zor olur bundan sonra sanırım.
ye netten alırız, ya da eşim çıkıp uygun birşey alır.
sevibebe dediğin markasımı canım, fiyat gayet uygunmuş.
netten mi sipariş veriyorsun.
ben dün netten epey inceledim. 150 ile 300 arası değişiyor. 500 e bile var da.
ne gerek var o kadarına. kaç yıl kullanacakki kaydirigubbakcemile2.
bide yürüteç alıcaz. onun fiyatı mama sandalyesine göre daha uygun.
ama önümüz bayram kurban falan da kesmek lazım. hepsi üstüste bakalım nasıl çıkarız işin içinden. Allah yardımcımız olsun.
bebişleri epey büyütmüşsün canım, maşallah onlara.
çizelgeler de yok artık, kimin bebişi ne kadarlık oldu takip edemiyoruz ama geçengün sitedeki sorunun sebebi çizelgelermiş ya çok şaşırdım :1shok:. aman öyle olacaksa boşver çizelge de olmayıversin vereliniortak.
canım artık takmıyorum o gün soğuktu elleri ondan takıyordum
artık free takılıooo:roflol::roflol:
cnm merhaba çocuklar büyüyolar teyzesi 3 gün sonra 7 ayımızı dolduruyoruz çok şükür
havalar çok soğuk ben zaten iki bebe ile bi yere gitmiyorum genelde...
yürüteç almayacağım ben emekliyolar zaten....iki yürüteç alamam evimde olmaz tek olursada öteki bakar ona kıyamam ....
o yüzden o yok ...ama mama sandalyesi şart evim ufak tek başına snadalye alırsam çok pahalı ve yer kaplayıcı oluyor...birtanede alamam.....
sevi bebe firmanın adı benim burada yakınımda yeri var gidip gördüm beğendim..
bak link vereceğim bak cnm pratik_mama_sandalyesi
bende kk da gördüm biri almış çok beğenmiş banada mantıklı geldi acıkcası anneme gidiyorum ben genelde eşimin seyhati yüzünden oraya giderkende götürme şansım var.....
amcasına dedik alsın diye bakalım inş. alacakkk
yaprakcığım merhaba cnm ....şu mama sandalyesi dün kuzenim hediye getirdi amcadan önce
bizim amcamızda cnm doğduklarında doğum hediyesi getirmedi yani sizinkilerden belki daha beter
o kadar da rahatki .....ama ahtım var aynı şeyi yapacam....aylar sonra biişey alıp gideceğim ki amcamız bekar ....kendi işi var sorumluuğu yok ...hani parası yok desem....
neyse çocuklarımın kısmeti varmış geldi.....
denedik çok rahat tamamen sıkıca bağlanıyor sandalyeye çocuğuda şuan göğüs hizasına kadar
sarıyor ...ayarlanabilir kemeride var....ve alt kısmı kutu gibiya fermuar var ,bi açtık içinde sünger ve plastik kapaklı ,kab var içine mama biberon koy zaten ..katlanabiliyor elde taşımak içinde tutma yeri var......bilgin olsun cnm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?