Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

günaydın calarım nasılsınız ben iyiyim maşallah melekler büyümüşte mam sandalyesinde mama yiyolarmış alışır yaprağım inş. koca kız oldu ilayda :))
ben iyiyim çalışıyorum öpüldünüz canlarım

günaydın kıslar arada uğruyorum yada okuyorum

mama sandayesine geçilcek süperrr bizim çoktan geçmemiz gerek ama alamadık daha

ben portatif mama sandalyesinden aacam evim küçük sığmaz ikitane ....sevibebede gördüm 69 tl

sofrada beraber oturacağımız kullanışlı bişey şimdilik kucağımızda lar.....amcaları alacak bunları bakalım bekliyoruzz

dırımcım senin ailşle ömere çok şekerya facebookta hep bakıyorum resimlerine .
babasına benzeyen ismi ömer miydi ali miydi
çok fırlamaya benziyo vallahi , öbürüde ağır abi takılıyor:)) pek yakışıklı .masallah

herkese selam,
ilaydayı ancak uyuttum ve geldim, size bir bakayım dedim.

ilsucum, çok güzel canım ya maşallah tuanaya,
tam bir prenses edasıyla oturmuş,
çok da büyü üş annesi, maşallah iyi bakıyorsun bebişine.
sen işteyken kim bakıyor canım,
söylemişsindir ama unutuyorum ben, yaşlanıyorum artık sanırım.
kafa dalgın.kafamçokkarıştı

merhaba dırım, hoşgeldin.
canım bizde istiyoruz ama bir türlü fırsat bulup çıkıp alamadık.
havalar da birden soğudu, bebişle çıkmamız zor olur bundan sonra sanırım.
ye netten alırız, ya da eşim çıkıp uygun birşey alır.

sevibebe dediğin markasımı canım, fiyat gayet uygunmuş.
netten mi sipariş veriyorsun.
ben dün netten epey inceledim. 150 ile 300 arası değişiyor. 500 e bile var da.
ne gerek var o kadarına. kaç yıl kullanacakki kaydirigubbakcemile2.
bide yürüteç alıcaz. onun fiyatı mama sandalyesine göre daha uygun.
ama önümüz bayram kurban falan da kesmek lazım. hepsi üstüste bakalım nasıl çıkarız işin içinden. Allah yardımcımız olsun.
bebişleri epey büyütmüşsün canım, maşallah onlara .

çizelgeler de yok artık, kimin bebişi ne kadarlık oldu takip edemiyoruz ama geçengün sitedeki sorunun sebebi çizelgelermiş ya çok şaşırdım :1shok:. aman öyle olacaksa boşver çizelge de olmayıversin vereliniortak.

zeytincim sen nasılsın canım, çalışıyorsun. işler yoğun galiba. sen de pek gelmiyorsun bu aralar. gerçi kimse olmayınca yazmanın da keyfi olmuyor sen de haklısın. ama her zaman söylerim sayfayı hiç boş bırakmıyorsun. iyiki varsın a.s.

evet canım inşallah sandalyeyi yakın zamanda alırız da
orada yer bebişim mamalarını cokacimcoook.
en azından biz yerken bizimle sofraya bile otursa çok güzel olur. alışır bence de.

cnm babasına benzeyen aliş evet çok fırlama ömerde ağır abi cnm

çok sağol senin kısçende çok hoş cnm çok tatlı yanlız mama sandalyesinde eller eldivende olmadı özgür bırak çocuğu yawwwkaydirigubbakcemile3

canım artık takmıyorum o gün soğuktu elleri ondan takıyordum
artık free takılıooo:roflol::roflol:

cnm merhaba çocuklar büyüyolar teyzesi 3 gün sonra 7 ayımızı dolduruyoruz çok şükür
havalar çok soğuk ben zaten iki bebe ile bi yere gitmiyorum genelde...

yürüteç almayacağım ben emekliyolar zaten....iki yürüteç alamam evimde olmaz tek olursada öteki bakar ona kıyamam ....
o yüzden o yok ...ama mama sandalyesi şart evim ufak tek başına snadalye alırsam çok pahalı ve yer kaplayıcı oluyor...birtanede alamam.....
sevi bebe firmanın adı benim burada yakınımda yeri var gidip gördüm beğendim..
bak link vereceğim bak cnm pratik_mama_sandalyesi
bende kk da gördüm biri almış çok beğenmiş banada mantıklı geldi acıkcası anneme gidiyorum ben genelde eşimin seyhati yüzünden oraya giderkende götürme şansım var.....
amcasına dedik alsın diye bakalım inş. alacakkk

maşallah canım 7 aylık oldular demek. ne güzel. 1 ay büyükler benimkinden.

canım inceledim linki. güzelmiş. pratik bişey gerçekten. aklımda olsun.
tabi dediğin gibi 2 bebek olunca herşeyden 2 tane almak zor. bide dediğin gibi yer darlığı, annene gitme durumu falan olunca senin açında çok iyi olur. bi de ne güzel bak amcası alacakmış. bizim amcaların aklına gelmez öyle şeyler. benim ailem çok meraklıdır ama duysalar böyle bişey alınacağını hemen gidip alır getirirler. ben de söylemiyorum. zaten her geldiklerinde ellerinde 1 paket bez ve mama, muhallebi oluyor, bide böyle şeyleri aldırmak istemiyorum. olsun babası alır kızıma.gamyoncuiremsu
gidip görmek en iyisi tabi. ben gidemesem bile eşim gidip bakar öyle alırız.

herkese iyi pazarlar.
2 gündür kimse gelmemiş topiğimize.
eşim dışarı çıktı, biz de ilaydayla evde kaldık.
oynuyoruz birlikte, bu arada size de bir bakayım dedim.
kimse yok gerçi ama olsun yazmadan geçmiyeyim dedim .

yaprakcığım merhaba cnm ....şu mama sandalyesi dün kuzenim hediye getirdi amcadan önce

bizim amcamızda cnm doğduklarında doğum hediyesi getirmedi yani sizinkilerden belki daha beter
o kadar da rahatki .....ama ahtım var aynı şeyi yapacam....aylar sonra biişey alıp gideceğim ki amcamız bekar ....kendi işi var sorumluuğu yok ...hani parası yok desem....

neyse çocuklarımın kısmeti varmış geldi.....

denedik çok rahat tamamen sıkıca bağlanıyor sandalyeye çocuğuda şuan göğüs hizasına kadar
sarıyor ...ayarlanabilir kemeride var....ve alt kısmı kutu gibiya fermuar var ,bi açtık içinde sünger ve plastik kapaklı ,kab var içine mama biberon koy zaten ..katlanabiliyor elde taşımak içinde tutma yeri var......bilgin olsun cnm.....

ne güzel canım, güle güle kullansın bebişlerin.
afiyetle yesinler mamalarını cokacimcoook

canım bu iş zenginlik fakirlik işi değil
bazı insanlar malesef bazı şeyleri düşünemiyor,
yani ince düşünce yok. yeğenim olmuş da, ona güzel faydalı bişeyler alayım falan demez yani. bazı da yabancıdır, hani eldir dersin ama seni çok şaşırtır.

annemlerin üst kat komşusu var mesela. kadını 2-3 kez ancak görmüşümdür.
öğretmen bir bayan, çalıştığı için annemlere gittiğimde de çok sık karşılaşmayız yani.
ama annemler samimi. kadın geçen gün çıkmış, bebeği görmeye gelmiş. 1 kutu mama almış. niye zahmet ettiniz, hiç gerek yoktu dedim. aa olurmu hiç öyle şey dedi.
kadın çantasından bir tane küçük altın çıkarıp taktı bi de ilaydaya :1shok:
ben daha da şaşırdım tabi. yani çok yakın akrabalarımın bazılarından bile görmediğim halde bir yabancıdan gördüm. hatta geçen gün ilsuya özelden yazmıştım. halamın kızı yurtdışında evli. gerçekten çok zenginler. halamlar desen öyle. babam geçen gün memelekete gitti, yurtdışından izne gelen kızı yabancı marka bir bakım kremi göndermiş. benim için ama bebek için değil. çok şaşırdım ya :1shok:
yani hiç kimseden bişey beklemiyorum tabi, ama yani ben kremi napayım. sen illa bişey göndereceksen bebeğe bişey alıp gönder madem. yani insanlar bir garip. ince düşünemiyorlar. sizin amcada bu hesap sanırım.

aman alan da sağolsun almayan da. ama kuzenin güzel bir jest yapmış gerçekten.
eee amca da artık ihtiyaç olan başka bişeyi alsın o zaman dimi vereliniortak

biz de haftaya falan araştırıp alırız herhalde. seninkileri de değerlendiricem. özellikle biryere giderken götürmek açısından da çok kullanışlı yani. güle güle kullansın tosunlar.

kızlar ben geldimmmmmmmmmmm
nabersiniz çok özledim ben sizi yaaaaaa
ayyy evdeyim yaa şimdi inanın hiç vaktim olmuyor net için
nasıl iş anlamadım
zaten geç kalkıyorum
bi de arkadaşlar komşular akrabalar falan çok güzel bi ortam var
yaşasın ev hanımlığı diyorum başka da bi şey demiyorum
nasıl özledim sizi yaaa
yaprakım ilsum siinem kuşum allegra arkadaşım canımın içi diloşum çok özled,im hepinizi çokkkkk
geçmişi okudum herkese tek tek yazardım ama eşim ilgi bekliyor kıskandı pc yi yine
şimdilik tek aklımda kalan okuyamadım daha ama okucam ama yaprak canım bitanem o arkadaş dicem artık haketmiyor ama belli ki haksız ama ondan da önemlisi senin anneliğine laf etmesi
ağzıma çok kötü şeyler geliyor ama yazamıyorum
keşke benimle de bi muhabbet olsa
ahhh keşkeeeee
prenseslerim nasıl
kocaman olmuşlardır
ilaydam emekleme cabalarında mı allahım yerim ben onu yaaaa mavişim benim
tuannam da tam bi kraliçe canım benim yaaaa o ne güzellikler o ne asillik öyle
dilğ,im ne yaptı acaba onu da bi arayamadım ben hep aklımda aslında ama işte
sinem kuşum sen napıyorsun evin bitiyormuş haa ayy canım benim yaaa hadi hayırlısı bakalım
ayy kızlar ilk fırsatta gelicem ben
sakın unutmayın beni
acayip küserim haaa

günaydın canlarım iyiyim diloşum yaprağım ilsum sizler nasılsınız
diloşum seni unuturmuyum hiç canım hep aklımdasın ev hanımlığı güzel çalışınca insan evinin değerini daha iyi anlıyooo evim bitmek üzere c.tesi yada pazar günü allah nasip ederse taşınacam eşyalarımı tamamen topladım evin boyası kaldı bugün çelik kapısı takılacak iç kapılar haftaya takılacak pencereler cuma günü takıldı mutfak dolabını göçtükten sonra yaptıracam kızlar kocam burda yok yaptırsam boşuna taksitlerini ödemek zorunda kalacam koçişimle beğenmeyi düşünüyorum mutfak dolabını hayırlısı yinede belki 1 ay sonra gelecek ama belli değil
yaprağım nasılsın canım ben geliyorum kimse olmayınca da yazmanın pek tadı olmuyooo
ilsuum maşallah meleğin çok tatlı çıkmış canım
diloşum sıkı sık gel kendini özletme hayatım
iklimsuu nerelerdesin sanırım net daha takılmadı kib

günaydın kızlar

nasılsınınz_?
bgn istanbulda süper bir hava var oh gezin valla imkanınız varsa
dilekcim hoşgeldin biliyorum artık eskisi gibi giremiyorsun internete onun için ayrı kalıyorsun bizden .

evet ilsum aynen öyle
pek fırsat olmuyor ama inan evde olmak harika bi şey
sayfamızın tek çalışan annesi olarak keşke sende evde prensesle beraber olabilseydin
ah ahhh hayat işte
çalışna bi annenin çocuğu olarak çocuk olarak zor bi durum ne yazık ki

sinem kuş ohhh maşallah bitmiş evin harika bitanem
gülüm evde tek başına mı kalıcaksın
korkmazmısın tek başına
eşin gelse de bi yaaa
aklımızda sende kalmasa

yaprakcım ben geldim bakk
sende gel

diloşum da gelse bir an önce ne harika olurdu

herkese selam,

gözlerime inanamıyorum diloş mu gelmiş opuyorumnanaktan
canım benim hoş geldin a.s.,
biz de sinemle konuşuyorduk geçen gün diloş bizi unuttu diye :dilcikar:
sonra dedim bu işte bir iş var, yoksa o bizi unutmaz gelirdi diye
demek ev hanımı oldun, hayırlı uğurlu olsun :içelim:
olsun güzelim , biraz dinlen sen de ya. yani bir nefes aldırmadı o patron sana kötükedihüso.
sen de fırsat bu fırsat gönlünce istediğini yap, gez toz kafa dağıt biraz

zeytincim, demek ev bitiyor. hadi hayırlı olsun canım.
iyi günlerde oturursun inşallah.
taşın tabi. evin içindeyken de yapılır gerisi, dolapmış kapıymış.
boşa kira verme. nasılsa annenlerde kalıyorsun eşin yokken dimi.
eşin temelli gelince de taşınırsın evine oh misss :hulya:

ilsucum sen nasılsın canım,
evet bursada da hava çok güzel, ama bebekle ne de gezerim ya.
ama olsun evde de olsa havanın güzel olması insanın içini ferahlatıyor valla.
bulutlu, yağmurlu havada kasvet çöküyor, depresyone giriyor insan ya

kızlar, dün gece iklimsudan mail geldi bana,
neti bağlanmış, kk ya da geliyormuş ama bizi eski sayfada aramış sanırım.
hatta bana uzun zamandır sayfada yoksun falan diye yazmış.
aslında ben ona özelden mesaj atıp haber vermiştim yeni topiği ama sitede yeni düzenlemeler yapılınca bütün özel mesajlar silinmiş, o yüzden okuyamadı sanırım.
sonra mail attım söyledim. bugün yarın gelir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…