Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

kızlar tahmin ettiğim gibi, iklimsu diğer topiğe girip yazıyormuş kaç gündür.
özel mesaj silinince haberi olmadı tabi. neyse zeytincim sağolsun o topiğe de uğruyormuş arada ve haber vermiş. ben mail attım dün gece ama geç kalmışım. netinin bağlandığını bilmiyordum.

diğer sayfaya yazdıklarını aşağıya kopyalıyorum. siz de okursunuz.
iklim prensesin dişi çıkmış bu arada çok mutlu oldum, darısı başımıza :dance:

ya kızlar aşk olsun kimsecikler gelmemiş sonunda zeytinde kaçmış olacağı buydu umarım hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri taşındım çok şükür herşeyi de hallettik yani yeni ev bana da iyi geldi sayılır eve alışmaya çalışıyorum , minik iklimde iyi yaramazlık yapıp duruyor yürütece koyuyorum onda biraz oyalanıyor 10 gün önce doktora götürdüm bu ay sadece 300 gr almış sormayın gerçi 10 gün falan hastaydı çok hiç birşey yemedi sonrada taşınma falan derken bide başımıza talihsiz bir olay gedi ablamın kızı rahatsızlandı yani doktorun dediği gibi bu ay stoktan yemiş 8 kilo 70 cm boyu olmuş bide ben bu ay grip aşısıda yaptırdım iklime ilk dozunu ikinci dozunuda bir sonraki ay yapcak doktor yani biz den bu kadar şimdilik siz anlatın bakim
Yaprak canım nasılsın ilaydam nasıl mavişim ?
İlsu canım nasılsın minik tuanacık ta umarım iyidir gerçi tel.konuştuk iyiydiniz
Adaşım canım sen çok kıymetlisin ve yılmayacaksın seni aramaya gücüm yoktu ama arayacağım en kısa sürede seni çok seviyorum kıymetlimsin sen
zeytin canım küsmüşün sanırım bak ben geldim sende gel artık eşin geldimi evi kolayladınız mı ne durumdasınız

kızlar kimsecikler yok ama adettendir ben yazim iklimin ilk dişi çıkmış bugün dişine jel sürerken fark ettim elime bir sertlik geldi bir baktım alt dişi çıkmış acayipte keskin aaaaaaaaaaaaaa çok mutlu oldum

neyse ben girip bakıyodum yazan birileri var mı diye buranın adresini verdim yaprağım msj yazmıştı sana dedim okudu mu bilmiyorum
diloşum taşınsam bile annemde kalacam canım koçiş yok ya tek başıma yapamam allah olmayan herkese nasip etsin kendi evinde oturmayıı

evet zeytincim ya
sen de olmasan bizim topiklerin hali ne olur bilmem canım :1hug:

olsun canım, eşin yokken yalnız kalma tabi. gelince birlikte kalırsınız inşallah.
yeni ev yeni umutlar yeni bebekler.

diloşum canım arkadaşım, canım dostum benim ya.
diğer topikteki yazını okudum az önce inan o kadar büyük bir sürpriz oldu ki benim için.
çok şaşırdım ve çok sevindim hayatım. Allah da seni sevindirsin en kısa zamanda inşallah.
iyiki senin gibi, sizler gibi dostlarım var.
hepinizi çok seviyorum inanki.
yalnız olmadığımı bilmek ne güzel.opuyorumnanaktan

kızlar ben bugün spora ve aşırıya kaçmamak kaydıyla da diyete başladım.
doğumdan sonra bir türlü kilo veremedim ben ya. gerçi boğazım durmuyor.
yemekten ziyade atıştırmalık şeyler yüzünden kilo veremiyorum.
bu kadar yemeye göre yine de 1 kilo falan almışım.
ama hedefim 62 kilo yani hatta 60 da. şu an 62 ile idare edeyim.
5 kilo fazlam var. sonra da bu kiloyu koruyacağım inersem tabi.
ama sıkı bir diyet kesinlikle düşünmüyorum.
emziriyorum hala ilaydayı. o yüzden sütüm gitmesin.
spor dediysem de evde kondisyon bisikleti çeviriyorum.
bugün için 10 dakika ile başladım hatta bu hafta hep 10 dak. şeklinde devam edeceğim
haftaya 15 dak. yani her hafta 5 dak. arttırıcam.
amacım kısa vadede zayıflamak değil zaten önümüzdeki bahara kadar 60-62 kilo falan olmak.
daha da aşağısı bana yakışmıyor. çok zayıf duruyorum. öyle de sevmiyorum.
bir seferinde diyet ve sporla 57 kg a kadar düşmüştüm 2-3 ayda.
her gören hastalandınmı diye soruyordu. birden zayıflayınca ama o zaman 72 lerden düştüm düşünün. ama şimdi yavaş yavaş vericem. önemli olan bir düzen tutturabilmek.
bakalım bugün başladım, inşallah başarabilirim.hihoyyyt

aman dikkatli ver kilonu yaprağım yavaş yavaş meleğinin sütü kesilmesin canım
herzaman sizlerleyim canlarım öpüldünüz kızlarr opuyorumnanaktan

uyy iklimsunun o minik dişini yerim ısırırım ham diyeeee... güzelim ev tasıdınız kolay değil minikte yoruldu demekki keseden yedi bu ay:)

yaprakcım senin spor vaktin geldi yakında bende göbecik için baslıcam adet oluncahafifce indi ama yine var tabi göbek
sen yağlı seyler yeme ekmeği kes bisikleti cevir azda olsa verirsin bence
bende 62 yim şuan eşim 55 e in diyor , nasıl ineceksem

aman kızlar sanki kefinizden aldınız kiloları melek getirdiniz dünyaya takmayın okadar bebek yürümeye başlayınca peşinden koşturmaya bir başlarsanız dal gibi olursunuz hepiniz verirsiniz kilocukları yaaa
iklim nasılsın canım karşılaştık burdaaa huhuuu

uyy iklimsunun o minik dişini yerim ısırırım ham diyeeee... güzelim ev tasıdınız kolay değil minikte yoruldu demekki keseden yedi bu ay:)

evet teyzesi dişi çıktı kızımın darısı tuanacığın başına gerçi dişten dolayı biraz huzursuz ve gergin bide geçmeyen bir burun akıntısı var ama dayancak başka bir yolu yok teyzesi
sorma teyzesi kilo alımı çok azdı bu ay bakalım ne olacak eskisi gibi ne versem yemiyor artık seçici oldu gerçi sağlıklı olsunda önemli deil kilo alışacağız çüroz bebeklere :kedi:

bu arada yeni sayfamız hayırlı olsun geçmişi okuyamadaım hepsini 3-4 syfa okudum okuyacağım müsait olunca ,
Yaprakçığım ne sorun ediyorsun kiloları ya sen dünya güzeli bir kız doğurdun, ben hiç önemsemedim vallahi eski kiloma döndüm tabii ben koşuşturmaca falan derken insna veriyor bide iklim hn artık emmiyor eskiden süt olsun diye tatlıyı çok yerdim şimdi gerek yok azaltım yani veriyorsun kiloları hiç dert etme hemn senin boyun uzun çok zayıf olursan hoş olmaz kilonda sana yakışıyor abartılı falan deil.
Adaşım canım ev hanımı oldun demek sende bizim gibi artık sen çay partileri kek günleri kahve satleri aman kimse tutmasın benim adaşımı hergün bir komşuya atarsın kendini ne güzellll bizim burda pek komşuluk yok herkesin burnu bir havalarda sadce karşı komşum ile tanıştım hoş can ayakın bir bayan ama kendi iş yerleri varmış çalışıyor yani gerçi ablamla aynı sokaktayız hergün ona gidiyor ama komşusuz olmaz ,
ılsu tatlım tuanacık nasıl annen geldi mi ?

ya kızlar ben kaçim yemek yapacağım iklim uyurken ıspanak yapim makarna yanına bide yoğurt yeter vallahi çok yorgunum iklim hiç durmuyor

Yaprak bu arada benim takvim kaybolmuş yenisi bi ara yaparsan sevinirim ttalım

buna cevap yazmazsam çatlarım aman eşin çok biliyor beyfendi o ne karışıyor senin kilolarına be hem sen daha yeni doğum yaptın sayılır klava:

ay yine yaz yaz başladım ben kendi kendime deli gibi

aman dikkatli ver kilonu yaprağım yavaş yavaş meleğinin sütü kesilmesin canım
herzaman sizlerleyim canlarım öpüldünüz kızlarr opuyorumnanaktan

yok canım, öyle çok katı bir diyetim yok.
hatta bu akşam bozdum bile. dakika 1 gol 1.
ama eşim yemeğe götürdü dayanamadım.cokacimcoook

yaprakcım canım benim ne güzel şeyler yazmışsın benim için ayyy yerim seni ben
ben az bile yazdım onlara daha neler yazmak vardı da
basmasınlar laz damarıma

ya canım benim göbekten ziyade kalça basenler beni rahatsız ediyor.
boy olduğu için çok rahatsız edici bir görüntü yok dışardan bakınca
ama ben rahatsız oluyorum. çok zayıflık da istemiyorum ama biraz erisin kalçam
o da ancak sporla olur.
ama senin boyun benden uzun değilmi ya, ne 55 i ya, eşin abartmış bence.
62 isen şuan gayet iyisin. benim inmek istediğim kilo.
ama beni şu çikolatalar, tatlılar, çikiloplar böyle yapıyor.
yoksa oturup et but yemem ben öyle fazla.
onları da yemiycem artık.:icecream:

ayy diloşumda gelmiş
aman yarabbim
sayfamız coştu yine
yaprakcım seninle çok konuşmak isterdim ama
salata yapmam lazımmış emir büyük yerden
görüşürüz sonra
ne rejimi kızlar yaaa
yerim rejimi
ohh sefan olsun yaprağın ye yemekleri boşverrrrr
tadını çıkar

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

oh şükür kavuşturana canım ya.
çok özlettin kendini.
yeni topikten de haberin olmamış. kaç gündür diğer topiğe yazmışsın
canım benim ya.
dediğim gibi özelden göndermiştim sana. açınca hemen gör diye silinmiş malesef.

dişiniz hayırlı olsun bu arada.
inci gibi dişleri olsun kızımın. o diş dönemi daha şimdiden beni bile geriyor canım ya.
ilayda zaten normalde de mızırdak bir bebek. o dönemde nasıl olur Allah bilir. umarım en hafif şekilde atlatırız.
evet güzelim kiloyu ben de takmıyorum artık. boşver anası kilolu kızı zayıf biz de böyleyiz işte.

canım dişten dolayı da az kilo almış olabilir iklim.
bir de hastalandı diyorsun çok geçmiş olsun.
canım sorma ya,senin deyiminle dünya güzelini doğurdum ama dünya çirkini olmadan önlem almak istedim -tatlicadiarzu-. yani henüz öyle ciddi bir diyet ve spor yok ortada. ama hergün 10-15 dak. düzenli spor yapsam biraz belli eder. çok zayıflamak derdinde değilim ama, 5 kg vereyim yeter.
siz ne güzel eski kilonuza dönmüşsünüz. ben çok tatlı yediğimden belki veremiyorum kolay. tatlıyı azaltırsam veririm gibi geliyor bakalım.
demek iklim emmiyor, canım ya.
ilayda da azalttı artık iyice. zaten ek gıdalara da geçtik ya. sabah yumurtalı, bisküvili meyveli kahvaltıyla 3-4 saat tok oluyor. memeyi versem de biraz çekip bırakıyor.
gece işe yarıyor benim meme. o zaman emiyor güzel. emdiği sürece veririm. o yüzden sıkı diyet yapamam.

afiyet olsun canım, çok severim ıspanak ve makarnayı.
ama ıspanağı yıkayıp ayıklaması zor geliyor. 1 saat yıkıyorum neredeyse yine de temizlenmemiş gibi geliyor. ama yemek lazım tabi çok faydalı.
canım ben sana takvimi yaparım, linki buradan ya da özelden atarım kopyalarsın.

buna cevap yazmazsam çatlarım aman eşin çok biliyor beyfendi o ne karışıyor senin kilolarına be hem sen daha yeni doğum yaptın sayılır klava:

ay yine yaz yaz başladım ben kendi kendime deli gibi

ay onlar karışır tatlım. kendileri manken ya.
valla benimki pek bişey diyemiyor. dediği anda lafı yapıştırıyorum. sen kendi göbeğine bak dedimmi susuyor zaten :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…