uyy iklimsunun o minik dişini yerim ısırırım ham diyeeee... güzelim ev tasıdınız kolay değil minikte yoruldu demekki keseden yedi bu ay:)
yaprakcım senin spor vaktin geldi yakında bende göbecik için baslıcam adet oluncahafifce indi ama yine var tabi göbek
sen yağlı seyler yeme ekmeği kes bisikleti cevir azda olsa verirsin bence
bende 62 yim şuan eşim 55 e in diyor , nasıl ineceksem
aman dikkatli ver kilonu yaprağım yavaş yavaş meleğinin sütü kesilmesin canım
herzaman sizlerleyim canlarım öpüldünüz kızlarr opuyorumnanaktan
yaprakcım senin spor vaktin geldi yakında bende göbecik için baslıcam adet oluncahafifce indi ama yine var tabi göbek
sen yağlı seyler yeme ekmeği kes bisikleti cevir azda olsa verirsin bence
bende 62 yim şuan eşim 55 e in diyor , nasıl ineceksem
aman kızlar sanki kefinizden aldınız kiloları melek getirdiniz dünyaya takmayın okadar bebek yürümeye başlayınca peşinden koşturmaya bir başlarsanız dal gibi olursunuz hepiniz verirsiniz kilocukları yaaa
iklim nasılsın canım karşılaştık burdaaa huhuuu
evet teyzesi dişi çıktı kızımın darısı tuanacığın başına gerçi dişten dolayı biraz huzursuz ve gergin bide geçmeyen bir burun akıntısı var ama dayancak başka bir yolu yok teyzesi
sorma teyzesi kilo alımı çok azdı bu ay bakalım ne olacak eskisi gibi ne versem yemiyor artık seçici oldu gerçi sağlıklı olsunda önemli deil kilo alışacağız çüroz bebeklere :kedi:
bu arada yeni sayfamız hayırlı olsun geçmişi okuyamadaım hepsini 3-4 syfa okudum okuyacağım müsait olunca ,
Yaprakçığım ne sorun ediyorsun kiloları ya sen dünya güzeli bir kız doğurdun, ben hiç önemsemedim vallahi eski kiloma döndüm tabii ben koşuşturmaca falan derken insna veriyor bide iklim hn artık emmiyor eskiden süt olsun diye tatlıyı çok yerdim şimdi gerek yok azaltım yani veriyorsun kiloları hiç dert etme hemn senin boyun uzun çok zayıf olursan hoş olmaz kilonda sana yakışıyor abartılı falan deil.
Adaşım canım ev hanımı oldun demek sende bizim gibi artık sen çay partileri kek günleri kahve satleri aman kimse tutmasın benim adaşımı hergün bir komşuya atarsın kendini ne güzellll bizim burda pek komşuluk yok herkesin burnu bir havalarda sadce karşı komşum ile tanıştım hoş can ayakın bir bayan ama kendi iş yerleri varmış çalışıyor yani gerçi ablamla aynı sokaktayız hergün ona gidiyor ama komşusuz olmaz ,
İlsu tatlım tuanacık nasıl annen geldi mi ?
ya kızlar ben kaçim yemek yapacağım iklim uyurken ıspanak yapim makarna yanına bide yoğurt yeter vallahi çok yorgunum iklim hiç durmuyor
Yaprak bu arada benim takvim kaybolmuş yenisi bi ara yaparsan sevinirim ttalım
buna cevap yazmazsam çatlarım aman eşin çok biliyor beyfendi o ne karışıyor senin kilolarına be hem sen daha yeni doğum yaptın sayılırklava:
ay yine yaz yaz başladım ben kendi kendime deli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?