Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Ay sakın iptal etme tadını çıkar canımm
Valla dediğim gibi senin gibi olduğum dönem de ben bavullar hazırlıklar temizlikler tr tatili yorgun uykusuz istanbulda tüm gün difir difir gezip yürüme bacaklarım kesik olmuştu ve sonrasındaki günler de hep koşturmalı geçti. Çok pimpirik olma, rahat ol. Bu demek değil ki kendini de oradan oraya tabi fırlat denizde trambolinden filan atlama mesela, denize girip çıkarken merdivenlere dikkat et kayma gibi gibi.. karayolu gidecekseniz 4 saatte mola veriş 1 yürüyüş yapman kafi şimdiden iyi tatiller hadi güzel haberlerini bekliyoruz senin de

Kızlar Dr a gittim bugün. Benim bugün 4+6 diyor uygulama ama Dr dedi ki öyle durmuyor 4 gibi duruyor +6 si yok. Kese belli belirsiz görüyorum dedi 6 mm miş henüz çok küçük dedi. Çok tedirgin oldum iyi olan kısmı betanla uyumlu görünüyor dedi gec döllenme gibi Bi durum da olmuş olabilir ama rahim içinde oluşumu gördük haftaya Bi daha gel bakalım dedi. Normalde bebek görünmeden kanları istemiyormuş ama ben sorunca alalım madem dedi kanlarimi da verdim Bi 6-7 tüp. Bi de şubat anneleri grubundan biriyle konuştum pıhtılaşma yaptır muhakkak dedi genetik bolumune gittim. Ordaki Dr bana keske gebe kalmadan gelseydin dedi 1 ayda çıkıyormuş sonuç. Kadın dogumcuya anlattım o da aynısını söyledi. Bana önceki Dr lar gerek yok demişlerdi istediğim halde yaptirmadilar dedim ben şimdi içim rahat değil diye geldim dedim ozelde yaşadığım şeyler için tekrar sinirlendim..istediğimde yapılsaydı o testler elimde olurdu şimdi ne yapacağımı bilirdim.. bugün bu iki Dr da Kadın dogum devlet Dr u güzel ilgilendiler. Burdan devam edeceğim bakalım inşallah bebek görünür ve gelişir çok korkuyorum haftasından küçük olduğu icin

Son düzenleme:
Papatyacım korkma. USG de görmek için erken daha. Benim 6. Haftamda keseyi zor gördü doktor. Bebek yolk falan hiç bir şey gormedi. 7+4 te kalp atışını duyduk. Hadi onu geçtim ikiz olduğunu bile 10. Haftamda rastgele gidince öğrendim. İkinci bebeği hiç görmediler. Demem o ki daha erken. Beta değerin bence çok güzel. İyi düşünelim iyi olsun.

Böyle tecrübeli annelerden dinlemek insani Bi nebze olsun rahatlatıyor Allah razı olsun canım Karından bakti zaten öyle gorebildi yani. 4+6 olsa bile keseyi görmek güzel diye düşünmüştüm ben de ama Dr küçük vs diyince insan tedirgin oluyor. Ama üslubunu falan iyi buldum açıkçası önceki muhatap olduğum Dr lardan sonra hele de.. 1 hafta sonra gel dedi bakalım ne diyecek o zaman

Aynen bir hafta sonra git. Bir seyler daha netleşir. Ama olumsuzu düşünme olur mu
Sevdiğin güvendiğin doktorla ilerlemek en güzeli. İçine nasıl sinerse bence de öyle devam et.
Önceki mesajda yazmadım ama kan sulandırıcı kullanımı hakkında bilgim yok. Eğer sık gebelik kaybı yoksa çok vermiyolar diye biliyorum sadece. Ama daha geç değil sanki test yaptırmak için. Sen yine yaptır içinde şüphe varsa. Bir şey olmaz Allah ın izniyle

İnşallah canım genetik Dr u kan tahlili istedi zaten ama tek kayıp yaşadığım icin sadece bana pıhtılaşma testi istedi. Verdim. Allah korusun tekrar olursa eşine de bakmak gerekir ve 1 yıl korunman gerekir dedi İnşallah sağlıkla ilerler.. 1 ayda çıkacak sonuç

İnşallah hiç birine gerek kalmaz. Sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebisine.

fufucum vifolic aldım bugün ilk kez şimdi içtim. Araştırmadim direkt aldim da daha simdi içeriğine baktım balık yağı falan da varmış ya bi de yumuşak kapsül olmasını sevdim. Hap içmeyi hiç sevmiyorum da bu kapsuller biraz daha kolay yutuluyor. İnşallah midemi bulandırmaz da devam ederim

Afiyet şifa olsun canım. Evet vifolic de omega3 de var. Hepsinden var azar azar enbaşından beri ben de onu kullanıyorum. Bi ara elenetal 2 denedim 1 kutu kullanıp yine vifolic döndüm. Vifolic hiç bulantı yapmadı yapmıyo. ama elenatal 2 çoğu kadında bulantı yapıyomuş. Bende o da yapmamıştı ama doktorumun da önerisiyle yine içim rahat vifolic oldu. ne zaman gideceksin doktora yarın mı?

Ben de normalde pıhtılaşma sorunu olmamasına rağmen gebelik pozitif çıkınca gidip devlette kan verirkn yapmalarını istemiştim. 2. Düşük sonrası yapıyoruz dediler, yanlış anlamayın ama bunu öğrenmek için 2 düşük yapmayı mı beklemem gerekiyo endişelenmek istemiyorum lğtfen dedim. Hemen kan tahlili yazdı acildeki kadındoğum doktoru ve yaptırdım ben. güzel konuşup talep edince hemen karşılamışlardı o dönem benim.
Bu arada rakamlara takılma 4+6 ya da 4 gibi. Bu inan her usg değişiyo, ve ayrıca usg cihazından cihazına da değişiyo. Önemli olan senin düzenli artışın. Ben sana demiştim kese görünür görünmez belli olmaz diye. Ben ilk gittiğimde kese yoktu, rahim duvarım kalınlaşmıştı 2 gittiğimde kese ve yolk sac gördük. 3 gittiğimde de kalp atışını gördük. O zamana kadar kaç gün kaç haftalık takılma canım.
Nasılsın ?? Nasıl geçiyo günlerin?

Arkadaşlar Merhaba Benim 12.gün beta hcg 78.15 15.gün 743.38 20.gün yani bugün 4324 çıktı. Doktorum kese göremedi. Sol tüpünde bir odak yakaladım ama emin değilim dedi. Son beta hcg den sonra Dış gebelik olma olasılığı yüksek dedi. Bu durumu yaşayıp sonra kesesi gözüken oldu mu ? Cevap verirseniz çok sevinirim

Amin teşekkür ederim canım bu birkaç gündür kullanıyorum ve öncekinden daha rahatım gerçekten ben de. Ara ara bulantim oluyor ama nedeni ilaç değil diyare oluyorum sebebini bilmiyorum. İlk günler kabızlık vardı ama son 2-3 gündür diyare var karin ağrısı da yapıyor bulantı da. Bunun için Dr a gitmeye gerek var mı yoksa kendiliğinden geçer mi bilmiyorum. Sıvısız kalmamaya dikkat etmeye çalışıyorum sadece şimdilik. Dr a bu mesajı yazdığın gün gitmiştim buraya da yazmıştım sonra tekrar gitmedim. Haftaya gel dedi. Netten 10 gün sonraya buldum dayanabilirsem 10 gün bekleyeyim dedim ama dayanamazsam haftası dolunca gitcem sabahtan fiş kestirip

Ben de senin gibi konuştum aslında ama kabul etmek yerine olumsuz düşünme ilk gebeliklerde olabiliyor vs vs laf kalabalığı yaptılar. Artık olan oldu napim sonuçlar çıkana kadar mecbur bekleyip birsey olmaması için dua etcez
Ben 2 kez beta verdim başka vermedim. İlk öğrendiğim 900 lerdeydi sonra 2,5 gün geçti yani 60 saat sonra 3590 civarında çıktı. Tekrar vermedim Dr a da sormadım. Gerekse söylerdi herhalde. Çok üstüne düşünce de stres oluyorum diye kafama göre de tekrar vermedim. Dış gebeliği eledik diye rahatladım İlk etabı geçtik dedim fazla didiklemeden akışına bırakmaya çalışıyorum Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama stres de yaramıyor ya. İnşallah ben de haftaici gittigimde sağlıklı büyümüş olur ve güzel gelişmelerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…