doktorun söylediği de mantıklı geldi. açıkçası ben hiç rahim filmi nasıl çekilir neden çekilir bilmiyorum. çektirdikten sonra hamile kalınabiliyor gibi duydum.
Ben ilk boş gebelik geçirmemiş olsaydım rahim filmi çekilecektim. Ama doktorum senin doktorun gibi hamile kalabildiğimi görünce sonrasında gerek yok tüpler açık demekki demişti.Doktorum ısrarla rahim filmine gerek yok diyor adet oluyorum diye bi kere de hamilelik oluştu tüpler de açık o zaman diyor . Kızlar sizce ne yapmalıyım rahim filmine vereceğim parayı acaba pilatese mi yazılsam yoksa çektirip rahatlasam mı ? Kürtaj sonrası enfeksiyon kapılmadıysa tüpler kapanmaz çok ağrım olmuştu benim bi gece hatırlıyorum aşırı uyuyamamıştım inlemiştim ama sadece o gece oldu akıntım ateşim olmadı o enfeksiyondan sayılmaz heralde. Ne yapmalıyım ? Sizleri çok sıkıyorum hakkınızı helal edin ama bi siz varsınız rahatça konuştuğumfufucum
gerek yok dedi 4-5 ay dene gel olmazsa yine çekeriz her şey elimizin altında dedi. Yok çok yüklenmem egzersiz olsun bana yeterdoktorun söylediği de mantıklı geldi. açıkçası ben hiç rahim filmi nasıl çekilir neden çekilir bilmiyorum. çektirdikten sonra hamile kalınabiliyor gibi duydum.
ne dedi peki doktorun, yani bekleyelim mi dedi takip edelim mi dedi
pilatese gelince bence çok ağır antrenman yapma. mesela yoga, nefes egzersizleri olabilir. ben hamile pilatesi yapıyorum ama normal pilates daha ağırsa hamile kalmanı engelleyebiri
ben sıkılmıyorum bu arada :)
Benim kürtajdan sonra geçmeyen kasık ağrılarım var yazmıştım hatta buraya da kürtaj sonrası normal düzenime dönseydim belki telaş yapmazdım ama yorulunca kasıklarım ağrıyor batıyor çekiliyor acaba ufak yapışıklar mı oldu diye düşünüyorum tabi doktor bu olsaydı adet akıntın azalırdı diyor doktor için bu da ihtimal değil :) stresimi azaltmak için sanırım rahim filmi çekileceğim en azından göreyim bir şey olmadığını rahatlayayım kafamdan atarım belki o zaman :) pilates yine de yapacağım tabii ki takviyeler ve yürüyüş deBen ilk boş gebelik geçirmemiş olsaydım rahim filmi çekilecektim. Ama doktorum senin doktorun gibi hamile kalabildiğimi görünce sonrasında gerek yok tüpler açık demekki demişti.
Ben düşükten sonra kanamalarım tamamen bittikten sonra normale dönüp gym’e gitmiştim. Beslenme düzenim vitamin kullanımını eksik etmedim ama gayet pilates zumba body cross gayet ağır spor da yaptım yani. İnan bütün stresimi ve enerjimi sporla atmıştım. Kendimi hiçbir şeyden sakınmadım. Ve akışına bıraktım. 2 adet görüp hamile kaldım yeniden. Ve o hamileliği planlarken de spora gidiyodum, hatta tr ye gittik o ara birden karar alıp. Evi sil süpür ağır işler bavullar indir kaldır hazırla neler yaptım. Uykusuz kalma 2 uçuş, istanbul aktarma arası 10 saatti hiç durmadan gezdik sonra kaç gün aileyle koşturma ziyaretler.. hamile olduğumu öğrendiğimde şok olmuştum. demem o ki olacak bi şekilde oluyo zaten.. stres çok tetikliyo.. sana yemin ederim herkesin dediği doğru, salıp düşünmediğinde stres yapmadığında oluyo.. ama tabi ki beslenmene dikkat et.
Bi de sürecin zaten uzun bi süreç değil bu kadar panikleyeceğin. Doktorlar 1 seneye kadar zaman veriyolar, minimum 6-8 ay vakti var yani.. odak noktanı değiştir ve bence de git o spora
sen yine doktorunu dinle. vardır bi zamanıgerek yok dedi 4-5 ay dene gel olmazsa yine çekeriz her şey elimizin altında dedi. Yok çok yüklenmem egzersiz olsun bana yeterteşekkür ederimmm
Valla aradı beni randevu oluşturalım istersen dedi olur dedim çekilip rahatlayayım kafam rahatlasınsen yine doktorunu dinle. vardır bi zamanı
kafanı dağıt. böyle konuşmak kolay diyebilirsin ama gerçekten öyle. bi şeyi çok istersen olmuyor, istemezsen burnunun dibinde bitiyor
Hadi bakalım. Bütün yollar açılsınValla aradı beni randevu oluşturalım istersen dedi olur dedim çekilip rahatlayayım kafam rahatlasın
amiin inşallahHadi bakalım. Bütün yollar açılsınbu ay gebelik haberini alalım
Senin tarafından etiketlendiniz kısmını görünce dedim aha güzel haber geldifufucum Tmd2020 munzevimsi Berceste3 merhaba kızlar nasılsınız? Nasil gidiyor Bir süredir yoktum girmek istemedim şu hamilelik mevzusunu çok kafama taktığım için. Aklıma geldiniz hep ama kendimi tuttum çünkü psikolojik olarak iyiye gitmediğimi hissediyordum. Burdaki şeyleri okudukça da daha kötü etkileniyordum eşim de kızdı girme Bi süre artık iyi gelmiyor çok düşünüyorsun dedi. Ve bekledim bir gün güzel haber alırsam ancak öyle girerim nasipse yine konuşuruz diye.. Dün akşam idrarla test yaptım ve pozitif çıkınca kanla da teyit ettim pozitif geceden beri direniyorum 2. Kez de kan vererim öyle yazarım diye ama dayanamadım herseyi o kadar sizinle paylaştım ki o süreçte.. yine koşa koşa size geldim bekleyemedim devamı gelir mi bilinmez ama Allah'a bıraktım artık neyi dilerse o olacak dualarınıza talibim yine
Çok teşekkür ederim canımSenin tarafından etiketlendiniz kısmını görünce dedim aha güzel haber geldihayırlı olsun canım. Çok sevindim. Hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al kaç çıktı anlat bakalım. Neler yaptın bu sırada
Sen nasılsın nasıl gidiyor görüşmeyeliSenin tarafından etiketlendiniz kısmını görünce dedim aha güzel haber geldihayırlı olsun canım. Çok sevindim. Hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al kaç çıktı anlat bakalım. Neler yaptın bu sırada
Yaaaa Çok sevindimfufucum Tmd2020 munzevimsi Berceste3 merhaba kızlar nasılsınız? Nasil gidiyor Bir süredir yoktum girmek istemedim şu hamilelik mevzusunu çok kafama taktığım için. Aklıma geldiniz hep ama kendimi tuttum çünkü psikolojik olarak iyiye gitmediğimi hissediyordum. Burdaki şeyleri okudukça da daha kötü etkileniyordum eşim de kızdı girme Bi süre artık iyi gelmiyor çok düşünüyorsun dedi. Ve bekledim bir gün güzel haber alırsam ancak öyle girerim nasipse yine konuşuruz diye.. Dün akşam idrarla test yaptım ve pozitif çıkınca kanla da teyit ettim pozitif geceden beri direniyorum 2. Kez de kan vererim öyle yazarım diye ama dayanamadım herseyi o kadar sizinle paylaştım ki o süreçte.. yine koşa koşa size geldim bekleyemedim devamı gelir mi bilinmez ama Allah'a bıraktım artık neyi dilerse o olacak dualarınıza talibim yine
Hariika bir değer maşallahÇok teşekkür ederim canımDaha ben de arada tahlil sonucuna bakıyorum doğru mu diye yani inanabilmiş degilim 2-3 gündür regl olmam gerek olamıyorum ağrı giriyor çıkıyor sürekli. Regl ile hiç fark yok ağrıda. Bi ara kremsi akıntı oldu acaba mı dedim ama sonra yine elastik akıntıya döndü falan o yüzden olmadığını düşünmüştüm. Regl sivilcem çıkmadı, çıkar dedim 1 saatlik işi var bi anda belirir her ay olduğu gibi amaaaa regl önü diyare olurum tam tersi kabızlık yaşayınca eşime dedim test yapayım sonra yine dedim yok yok değildir ama kızdı negatif yayıp duruyorsun diye. Oyle diyince tamam hadi dedim test aldı geldi nobetci eczaneden. pozitif görünce gittim kan verdim anında hic beklemedim 1 saate de o çıktı işte. Benim regl günü gününe değildir zaten ama bu ay erken yumurtlama yaşadım belirtilere gore anliyorum ordan biliyorum. Üstüne Bi de gecikmenin 2. Günü. Tahminimce döllenme olalı 3 haftayı geçmiştir. 910 lu birsey geldi. İyi mi bilmiyorum bu halde ama bir kez daha vereceğim bakalım
Ben aynı devamSen nasılsın nasıl gidiyor görüşmeyeli
Çok teşekkür ederimYaaaa Çok sevindimçok şükürler olsun gözünüz aydın olsun canım maşallaahhh gerçekten çok mutlu oldumm yaa 910 mükemmel bi rakam bu arada ben ilk 268 ile öğrenmiştim. 910 dün akşam mı çıktı bugün mü?
Şubata denk geliyor galiba çok da kaptırmak istemiyorum bi yandan çok şey bakmamaya çalışıyorum bu ağrılar korkutuyor birazHariika bir değer maşallahtahmini doğum tarihi ne zamana denk geliyor ?
Sen bugün gibi düşün yine pazartesi sabah bi daha kan ver canımÇok teşekkür ederimama karnım çok ağrıyor kızlar ozellikle uyuyunca ağrıyla uyanıyorum regl oldum sanıyorum. Ters birseyler olacak diye çok korkuyorum ya uyumuşum buraya yazdıktan sonra yine ağrıyla uyandım. Sağıma dönüp biraz öyle bekleyince azalıyor sonra kalkıyorum geçiyor ya da çok hafif kalıyor neden ki soluma doğru ve hafif yüzüstü gibi pozisyon her ağrıyla uyandığım. Ben hep öyle uyurum istemsiz öyle dönmüşüm yine uyurken... 910 dün gece yarısı yani bugün diye mi düşünmeli bilmiyorum 12 ye doğru falandı
İnşallah bu ay olur canımBen aynı devamdeğişen bir şey yok. Geçen ay takviye kullanıp ovulasyon takibi yaptım ama nasip olmadı. Bu ay ovulasyon yapmadım. Ama tahminim 20. Gün de dün yumurtlama oldu. Nasip artık
Yarın tekrar nöbetçiyim zaten öbür gün çıkışta vermeye çalışayım o zamanSen bugün gibi düşün yine pazartesi sabah bi daha kan ver canımyüksek ihtimalle 2000lerde çıkacak inşallah, benim en son verdiğim betam 2500lerdeydi. 3-4 gün sonra da doktora muayene gittiğimde kese gözükmüştü
Bu arada ağrı kesici hiçbir şey kullanma, keskin uzun süreli düzenli batışma yoksa sadece ara ara ağrı gibi ise normal. yerleşme sürecinde şu anda rahim hazırlanıyor :)) kese oluşacak :)))
Kaygı stres endişe yapma bu anların keyfini çıkar910 gibi bi rakamla öğrenmişsin gayet hamilesin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?