- 7 Ekim 2020
- 2.623
- 3.524
- 83
İkinci yaptığım gözle bile zor görünüyor. Belki de negatif yani ben görmek istediğim için bile görüyor olabilirim. Yarın yine yapcam bakalım. Eşime test al dedim artık ne alirsaYaaa çok heyecanlıyarın ilk idrarla dene ama buraya da at lütfen çatlarım ben meraktan
Bi de erken gebelik testi de alabilirsen onunla da yap bence daha net çıkar
Yeniden yap bence bi de erken gebelik testi alıp yapmayı dene derim canım. Ne olur ne olmaz kesin sonuçhadi inşallahhh
İlk idrarla değildi ama sıvı az tüketmiştim. Bir de baya bir süre geçmişti. Yüksek ihtimal yalancı pozitifilk idrarla değil mi bu
sabah yap sabah
aayyy hadi inşallah :)
Ben ilk gebeligimde regl günü erken gebelikle silik öğrenmiştim ve elimde kaset test de vardı meraktan onu da yapmıştım. Renk bile tam almamıştı erken olduğu için kaset teste. Ama kanda pozitifti. Hiç belli olmazİkinci yaptığım gözle bile zor görünüyor. Belki de negatif yani ben görmek istediğim için bile görüyor olabilirim. Yarın yine yapcam bakalım. Eşime test al dedim artık ne alirsayok gibi geliyor çünkü
İlk idrarla değildi ama sıvı az tüketmiştim. Bir de baya bir süre geçmişti. Yüksek ihtimal yalancı pozitifdiğerinde nerdeyse hiç bir şey yok
.hoş kaset testte erken pozitif görmek için. Yarın yine yapcam. Bakalım. Eşim hangi testten alcak bilmiyorum. Kendim dışarı çıkarsam erken gebelik testi alırım
İnşallah yaa. Erken davranmakta kötü gerçekten. Ağrılarım kürtajdan sonra her ay olmaya başladı. Bir geçen ay son haftasında olmadı. Bu ay da son hafta da çok var. Şuan bile gelip gidiyor. Normal de de sivilceli bir insanım tedavi görmeme rağmen. Bu ay çene bölgesinde daha ortalama çıktı. Normalde kist gibi çıkar. Ama gebelik olsa hiç çıkmazdı diye düşünüyorum.Ben ilk gebeligimde regl günü erken gebelikle silik öğrenmiştim ve elimde kaset test de vardı meraktan onu da yapmıştım. Renk bile tam almamıştı erken olduğu için kaset teste. Ama kanda pozitifti. Hiç belli olmazbu kez denemedim kasetle 2-3 gün geçtiği halde erken gebelik testi yaptım çıkmazsa diye
Benim de şüphelerimden biriydi aslında o sivilce olayı. Ne olacak gece uyurum sabaha çıkmış olur o mu belirti olacak dedim. Ama minik minik çıktı dediğin gibi ağrılı çıkardı ama öyle çıkmadı bu ay. Üstünde durmadım ama sen diyince tekrar aklıma geldi. İnşallah çıkmaz ve bebis vardır ondandırİnşallah yaa. Erken davranmakta kötü gerçekten. Ağrılarım kürtajdan sonra her ay olmaya başladı. Bir geçen ay son haftasında olmadı. Bu ay da son hafta da çok var. Şuan bile gelip gidiyor. Normal de de sivilceli bir insanım tedavi görmeme rağmen. Bu ay çene bölgesinde daha ortalama çıktı. Normalde kist gibi çıkar. Ama gebelik olsa hiç çıkmazdı diye düşünüyorum.Kafalar bir milyon
Nasip artık yaaa. Herkese acele etme derken acele etmemBenim de şüphelerimden biriydi aslında o sivilce olayı. Ne olacak gece uyurum sabaha çıkmış olur o mu belirti olacak dedim. Ama minik minik çıktı dediğin gibi ağrılı çıkardı ama öyle çıkmadı bu ay. Üstünde durmadım ama sen diyince tekrar aklıma geldi. İnşallah çıkmaz ve bebis vardır ondandır
Bir şey olmaz Allah ın izniyle sonra düzenli kullanırsın. Sen tatile çıkacaktın ne yaptın ?Ya ben oglen progestan kullanmayı unuttum ve evde değilim birsey olur mu acabaanca akşam doz alabilirim 1 doz atlamış olcam
Öyle oluyor hep. Söylediğimi yap, yaptığımı yapma hesabıNasip artık yaaa. Herkese acele etme derken acele etmem
İnşallah haftaya pazartesi Dr kontrolü sonrası gitcezBir şey olmaz Allah ın izniyle sonra düzenli kullanırsın. Sen tatile çıkacaktın ne yaptın ?
Ay çoo sevindimm yaşasın yaaaKızlar ben bugün yine test yaptım pozitifyarın kan vercem inşallah sağlık ocağında.
İnşallahAy çoo sevindimm yaşasın yaaaböyle haberler ard arda almak müthiş bi duygu sağlıkla inşallaahhhh
Ay çoo sevindimm yaşasın yaaaböyle haberler ard arda almak müthiş bi duygu sağlıkla inşallaahhhh
günaydınnn sağlık ocağında da ha deyince çıkmıyor sonuçlar yaaaKızlar ben bugün yine test yaptım pozitifyarın kan vercem inşallah sağlık ocağında.
evettt sizin kışa denk gelecek ama çok güzel
Sen veTmd2020 peş peşe oldu ya biz de beraber arkanızdan geliyoruz inşallah munzevimsi ile Evet ama şuan oraya gidebiliyorumgünaydınnn sağlık ocağında da ha deyince çıkmıyor sonuçlar yaaaben çok sabırsızlanıyorum böyle kanı verdim geldim. Artık ya nasip
Ben de öyle kışın olcak bilmem ne hayal kuruyordum yine pembe akıntı gelmeye başladı başımın belası olduevettt sizin kışa denk gelecek ama çok güzel
biz yanıyoruz şimdiden
Öyle öylemunzevimsi olsun olsun önemli olan sonuç zaten :)
ona takılma canım. kimisi bütün hamileliği boyunca yaşıyor o lekelenmeyi. allah ın izniyle tutunacak bebişBen de öyle kışın olcak bilmem ne hayal kuruyordum yine pembe akıntı gelmeye başladı başımın belası oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?