Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Yaaa çok heyecanlı yarın ilk idrarla dene ama buraya da at lütfen çatlarım ben meraktan
İkinci yaptığım gözle bile zor görünüyor. Belki de negatif yani ben görmek istediğim için bile görüyor olabilirim. Yarın yine yapcam bakalım. Eşime test al dedim artık ne alirsa yok gibi geliyor çünkü
Bi de erken gebelik testi de alabilirsen onunla da yap bence daha net çıkar

Yeniden yap bence bi de erken gebelik testi alıp yapmayı dene derim canım. Ne olur ne olmaz kesin sonuç hadi inşallahhh

ilk idrarla değil mi bu
sabah yap sabah
aayyy hadi inşallah :)
İlk idrarla değildi ama sıvı az tüketmiştim. Bir de baya bir süre geçmişti. Yüksek ihtimal yalancı pozitif diğerinde nerdeyse hiç bir şey yok
.hoş kaset testte erken pozitif görmek için. Yarın yine yapcam. Bakalım. Eşim hangi testten alcak bilmiyorum. Kendim dışarı çıkarsam erken gebelik testi alırım

Ben ilk gebeligimde regl günü erken gebelikle silik öğrenmiştim ve elimde kaset test de vardı meraktan onu da yapmıştım. Renk bile tam almamıştı erken olduğu için kaset teste. Ama kanda pozitifti. Hiç belli olmaz bu kez denemedim kasetle 2-3 gün geçtiği halde erken gebelik testi yaptım çıkmazsa diye

İnşallah yaa. Erken davranmakta kötü gerçekten. Ağrılarım kürtajdan sonra her ay olmaya başladı. Bir geçen ay son haftasında olmadı. Bu ay da son hafta da çok var. Şuan bile gelip gidiyor. Normal de de sivilceli bir insanım tedavi görmeme rağmen. Bu ay çene bölgesinde daha ortalama çıktı. Normalde kist gibi çıkar. Ama gebelik olsa hiç çıkmazdı diye düşünüyorum. Kafalar bir milyon

Benim de şüphelerimden biriydi aslında o sivilce olayı. Ne olacak gece uyurum sabaha çıkmış olur o mu belirti olacak dedim. Ama minik minik çıktı dediğin gibi ağrılı çıkardı ama öyle çıkmadı bu ay. Üstünde durmadım ama sen diyince tekrar aklıma geldi. İnşallah çıkmaz ve bebis vardır ondandır

Ya ben oglen progestan kullanmayı unuttum ve evde değilim birsey olur mu acaba anca akşam doz alabilirim 1 doz atlamış olcam

Nasip artık yaaa. Herkese acele etme derken acele etmem

Ya ben oglen progestan kullanmayı unuttum ve evde değilim birsey olur mu acaba anca akşam doz alabilirim 1 doz atlamış olcam
Bir şey olmaz Allah ın izniyle sonra düzenli kullanırsın. Sen tatile çıkacaktın ne yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…