Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

P papatyamm13 ve munzevimsi nasılsınız kızlar nasıl gidiyor? Doktor kontrollerine gittiniz mi?
Geceden beri yine lekelenmem oldu pembemsi. Bu kaçıncı artık kafayı yedim ağlaya ağlaya Dr a gittim. Zaten kontrol günümdü ama saati öne çektik. Şükür sorun yok dedi progestan devam edeceğim. Nöbete devam ediyorum. Sen nasılsın

Merhaba sizde mi bol ge eşik yaşadınız sonrasında nasıl hareket ettiniz

Merhaba sizde mi bol ge eşik yaşadınız sonrasında nasıl hareket ettiniz
Merhaba evet ne yazık ki boş gebelik geçirmiştim ilk gebeliğimde, kasım ayında düşükle birlikte 2 adet kanaması ama aslen 1 tam adet görüp ocak ayında gebe olduğumu öğrendim yeniden çok şükür şimdi 30. Haftamın içerisindeyim
Başlık altındaki tüm sayfalarda süreçler hakkında bilgiler detaylıca yazıyo gün gün yaşananlar, ama tabi çok sayfa olduğu için okumak zor olabilir. Spesifik bir sorunuz varsa yardımcı olabilirim

Kızlar benim sat 27 Haziran bat 21 temmuzdu. Bugün 30 Temmuz betam 590 çıktı.sizce düşük mü
2 kürtajdan sonra

Kızlar benim sat 27 Haziran bat 21 temmuzdu. Bugün 30 Temmuz betam 590 çıktı.sizce düşük mü
2 kürtajdan sonra
Geç döllenme ihtimali var. Benim geç döllenme oldu mesela. Son adet tarihine göre kan testi verseydin belki negatif çıkardı. Tahmini yumurtlama günümü bildiğim için ona göre hareket ettim hep. Sizinde öyle olmuş olabilir. 2 gün sonra yine kan verin. O zaman netleşir yüksek ihtimal

Yumurtlama tarihim belli aslında ovülasyon testi yapmıştım ama yumurtlamadan sonraki 11 ve 12. Gün test yapmıştım negatifti.testlermi bozuktu anlamadım. Sonradan pozitifleşmesi geç döllenmesidir inşaallah

Yumurtlamada pik gördüğün tarih 8 temmuzdu

2 kürtajdan sonra
Betanın kaç olduğundan ziyade 2 günde bir çift kat artış gösteriyor olması önemli. Siz yarın aynı saatlerde yine beta testi verin

Yumurtlamada pik gördüğün tarih 8 temmuzdu
Anladım canım. İnşallah geç döllenmedir. Son verdiğin tarihten iki gün sonra kan sonucuyla durum netleşir diye düşünüyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…