- 7 Ekim 2020
- 2.781
- 3.702
- 83
Olduğunu görünce bir rahatlama geliyor. Olmadığını görünce acaba geç döllenme mıdır diye diye adete kadar test yapıyoruzBen de en az testi gebe kaldığım ay yapmıştım. 2 tane totalde. Ama diger aylar hep 3-4 falan
Herkesin belirtisi farklı oluyor. Hatta birinci ikinci gebelik bile farklı olabiliyormuşAdet ağrısı yok bende hala. Arada sol kasığa ağrı giriyor üşütmüşüm gibi. Bugün akşam yine midem bulandı öğürdüm. Ayıptır söylemesi ishal oldum bugün. Karnımda hareketlenmeler var. Göğüste ağrı falan yok
Gerekli msji aldım dikkat edeyim benfemometer uygulamada bilgilendirme vardı fazla kafein düşüğe sebep olmaktadır tutunmayı etkiler falan yazıyordu ne kadar dopru bilmiyorum
ay sanırım bendezaten gebe olunca kesinleşiyor bence ondan öyle. Öbür türlü ha çıkar mı ha ertesi gün çıkar mı derken çok yapıyoruz
Haklısınız ya ben öyle dusunmemistimOlduğunu görünce bir rahatlama geliyor. Olmadığını görünce acaba geç döllenme mıdır diye diye adete kadar test yapıyoruz
Yumurta çatlama zamanı peşpeşe 2 gün sonrasında günaşırı mantıklı. Her gün her gün olması sperm kalitesini bozuyormuş canım.Her günü değerlendirmenin bir zararı olur mu acaba
Valla kızlar ben d kahveyi günde 1 türk kahvesine indirdim sadece hatta bugün hiç içmedim. Çayı da içiyorum ama günde max 3 taş çatlasın 4 bardak o da inanılmaz açık zaten hepsini toplasan 1 bardak çay etmezBen çok çaycıyım yaakahve günde bir kere içiyorum ama. Azaltsam daha sağlıklı olur
Ben tertemiz bembeyaz gorecegimi biliyorum o yüzden silik soluk derdim olmazyarini pas gecebilirsem zaten otomatik olarak pazartesiye kalir atarim eğer atacak birsey çıkarsa
ay sanırım bendezaten gebe olunca kesinleşiyor bence ondan öyle. Öbür türlü ha çıkar mı ha ertesi gün çıkar mı derken çok yapıyoruz
Kızlaaar olabildiğince geç yapın boşuna testleri harcamayın erken gebelikler ucuz da değil artmış fiyatları hepAslında 2 gebeliktede çok sabırlı davranışım şuan düşünüyorum da. İlk gebelikte iki kere test yaptım . Bir kere beta verdimikinci de yine adete yakın 2 kere test 2 kere beta verdim. 2. Beta da gitmisken vereyim oldu yani hususi onun için gitmedim. 7+3 e kadar da usg için bekledim
Kürtajdan sonraki ay 7 8 kere test yaptım ,
Bu ay da aşırı sabırsızım şimdidenyani bana da test konusunda güvenilmez artık
Fufucum her gün gelip bizi tembihle lütfenKızlaaar olabildiğince geç yapın boşuna testleri harcamayın erken gebelikler ucuz da değil artmış fiyatları hepen az 12-13. Günü bekleyin. Ben 13. Günün gecesi yaptığım testle öğrendim mesela. Erken olanlarda varsa bile çıkmayabilir, her konuda üşenip bu konuda aceleceyi olmayın delirtmeyin beniiii
Ya mesajına aşırı güldümKızlaaar olabildiğince geç yapın boşuna testleri harcamayın erken gebelikler ucuz da değil artmış fiyatları hepen az 12-13. Günü bekleyin. Ben 13. Günün gecesi yaptığım testle öğrendim mesela. Erken olanlarda varsa bile çıkmayabilir, her konuda üşenip bu konuda aceleceyi olmayın delirtmeyin beniiii
Peki çocuk için değil de akışta her gün gerçekleşiyorsa… O zaman birer gün cinsel perhize mi girmek gerekiyorYumurta çatlama zamanı peşpeşe 2 gün sonrasında günaşırı mantıklı. Her gün her gün olması sperm kalitesini bozuyormuş canım.
Valla kızlar ben d kahveyi günde 1 türk kahvesine indirdim sadece hatta bugün hiç içmedim. Çayı da içiyorum ama günde max 3 taş çatlasın 4 bardak o da inanılmaz açık zaten hepsini toplasan 1 bardak çay etmez
Maşallah ne kadardir evlisiniz merak ettimPeki çocuk için değil de akışta her gün gerçekleşiyorsa… O zaman birer gün cinsel perhize mi girmek gerekiyor
YaaaaKızlaaar olabildiğince geç yapın boşuna testleri harcamayın erken gebelikler ucuz da değil artmış fiyatları hepen az 12-13. Günü bekleyin. Ben 13. Günün gecesi yaptığım testle öğrendim mesela. Erken olanlarda varsa bile çıkmayabilir, her konuda üşenip bu konuda aceleceyi olmayın delirtmeyin beniiii
Kesinlikle katılıyorum birinin bizi durdurması lazım yoksa sıkıntı büyükFufucum her gün gelip bizi tembihle lütfenbu cümleler iyi geldi
2 yıl olduMaşallah ne kadardir evlisiniz merak ettimşu enerjiden istiyorum
Bu çocuk mevzusu çıkana kadar bizim de neredeyse hergün şeklindeydi ama sonra ben bu durumun stresiyle kötü etkilendim sanırım2 yıl olduçok şükür diyeyim ne diyeyim
Maşallah maşallah2 yıl olduçok şükür diyeyim ne diyeyim
Sizin ne kadar oldu evleneliBu çocuk mevzusu çıkana kadar bizim de neredeyse hergün şeklindeydi ama sonra ben bu durumun stresiyle kötü etkilendim sanırımeşimde hala aynı motivasyon ama bana saygı duyduğu icin durum böyle oldu düzelicez inşallah be
Biz daha 1,5 yıl yaSizin ne kadar oldu evlenelidüzelirsiniz tabi çocuk olsun. Çocukta şöyle 3 yaşına falan girince düzelirsiniz sonra ikinci çocuk fikri çıkar
Biz daha 1,5 yıl yailkini bi bulsak devamı dursun bi
Dönemsel bir şeydir büyük ihtimalle geçer geçer. İnsan ister istemez etkileniyor normal bence.Bu çocuk mevzusu çıkana kadar bizim de neredeyse hergün şeklindeydi ama sonra ben bu durumun stresiyle kötü etkilendim sanırımeşimde hala aynı motivasyon ama bana saygı duyduğu icin durum böyle oldu düzelicez inşallah be
Evet dönemsel farkındayım zaten.. yok ya utanacak Bi durum yok çünkü zaten burda hadi değerlendir bugünü diye diye birbirimizi gazlamiyor muyuz amaç ortada konu da ortadaDönemsel bir şeydir büyük ihtimalle geçer geçer. İnsan ister istemez etkileniyor normal bence.
Bizim ilişkimizde işleyişi farklı her ilişikide olduğu gibi. Kavga da etsek küssek de zaafımız ortakbazı şeyleri böyle açıkça yazmak da utanç verici anonim bile olsak
İşte biz de her günü değerlendiriyoruz ama iyi değilmiş sanırım. Ama bir yandan da görev olarak değil de içimizdem gelerek yaptığımız için bir şey olmaz diye teselli ediyorum kendimi bilemedim ya acaba bu yüzden mi olmuyor kaç aydırEvet dönemsel farkındayım zaten.. yok ya utanacak Bi durum yok çünkü zaten burda hadi değerlendir bugünü diye diye birbirimizi gazlamiyor muyuz amaç ortada konu da ortadaben de utanıyorum normalde bunları konuşmaya ama burada konu belli işte malum dedigim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?