Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Herkesin belirtisi farklı oluyor. Hatta birinci ikinci gebelik bile farklı olabiliyormuş bakalım neler bekliyor bizi

Her günü değerlendirmenin bir zararı olur mu acaba
Yumurta çatlama zamanı peşpeşe 2 gün sonrasında günaşırı mantıklı. Her gün her gün olması sperm kalitesini bozuyormuş canım.
Ben çok çaycıyım yaa kahve günde bir kere içiyorum ama. Azaltsam daha sağlıklı olur
Valla kızlar ben d kahveyi günde 1 türk kahvesine indirdim sadece hatta bugün hiç içmedim. Çayı da içiyorum ama günde max 3 taş çatlasın 4 bardak o da inanılmaz açık zaten hepsini toplasan 1 bardak çay etmez

Ben tertemiz bembeyaz gorecegimi biliyorum o yüzden silik soluk derdim olmaz yarini pas gecebilirsem zaten otomatik olarak pazartesiye kalir atarim eğer atacak birsey çıkarsa
ay sanırım bende zaten gebe olunca kesinleşiyor bence ondan öyle. Öbür türlü ha çıkar mı ha ertesi gün çıkar mı derken çok yapıyoruz
Kızlaaar olabildiğince geç yapın boşuna testleri harcamayın erken gebelikler ucuz da değil artmış fiyatları hep en az 12-13. Günü bekleyin. Ben 13. Günün gecesi yaptığım testle öğrendim mesela. Erken olanlarda varsa bile çıkmayabilir, her konuda üşenip bu konuda aceleceyi olmayın delirtmeyin beniiii

Fufucum her gün gelip bizi tembihle lütfen bu cümleler iyi geldi

Ya mesajına aşırı güldüm o kadar haklısın ki. Her zaman ki gibii

Peki çocuk için değil de akışta her gün gerçekleşiyorsa… O zaman birer gün cinsel perhize mi girmek gerekiyor

Yaaaa sesli güldüm yeminle

2 yıl oldu çok şükür diyeyim ne diyeyim
Maşallah maşallah çocuk olunca illaki aksamalar oluyor. Biz evlendik tam pandemi başladı. Okullarda uzun süreli tatil olunca
Arada anıyoruz o günleri
Sizin ne kadar oldu evleneli düzelirsiniz tabi çocuk olsun. Çocukta şöyle 3 yaşına falan girince düzelirsiniz sonra ikinci çocuk fikri çıkar

Dönemsel bir şeydir büyük ihtimalle geçer geçer. İnsan ister istemez etkileniyor normal bence.
Bizim ilişkimizde işleyişi farklı her ilişikide olduğu gibi. Kavga da etsek küssek de zaafımız ortak bazı şeyleri böyle açıkça yazmak da utanç verici anonim bile olsak

Evet dönemsel farkındayım zaten.. yok ya utanacak Bi durum yok çünkü zaten burda hadi değerlendir bugünü diye diye birbirimizi gazlamiyor muyuz amaç ortada konu da ortada ben de utanıyorum normalde bunları konuşmaya ama burada konu belli işte malum dedigim gibi

İşte biz de her günü değerlendiriyoruz ama iyi değilmiş sanırım. Ama bir yandan da görev olarak değil de içimizdem gelerek yaptığımız için bir şey olmaz diye teselli ediyorum kendimi bilemedim ya acaba bu yüzden mi olmuyor kaç aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…