Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Bu konuda Drlar bile hemfikir değil gördüğüm kadarıyla. Kaç tane Dr un videosuna baktim. Kimi sperm kalitesi icin günaşırı ya da haftada 2-3 diyor. Kimi de gün mün yok akışına bırakın o stresi yapınca olmuyor stres hormonları etkiliyor vs diyor

Kızlar ya ben sabaha kadar uyuyamadım. Strese gireceğime test yapayım kafamdan sileyim dedim. Tertemiz çıktı. Bu ay da olmadı. Hayırlısı

Aynen ben de öyle gözlemledim. Akışına bırakmayı tercih ediyorum. Bu ay da olmazsa iyi bir doktor bulup gideceğim neden olmuyor diye.

Ben de hevesimi alayım diye yapacaktım baktım prodoctor sadece 1 tane kalmış elimde. Eczanelerde yok netten almıştım. Elimde güvenmediğim Bi test vardı yapayım da hevesimi alayım dedim o da bozuk çıktı

Eklentiler

• 20250208_113841.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 24
Aynen ben de öyle gözlemledim. Akışına bırakmayı tercih ediyorum. Bu ay da olmazsa iyi bir doktor bulup gideceğim neden olmuyor diye.
Bence ilişki arasi çok açılmasın haftada 3 ten az olmasin yeter. Sonuçta spermler 3 gün falan yaşıyormuş rahimde. Dr konusunda ben de sıkıntı yaşıyorum iyi birini bulmam lazım.

Kızlar ya ben sabaha kadar uyuyamadım. Strese gireceğime test yapayım kafamdan sileyim dedim. Tertemiz çıktı. Bu ay da olmadı. Hayırlısı
Daha erken canım yaa. Azıcık daha sabır .
Ben de hevesimi alayım diye yapacaktım baktım prodoctor sadece 1 tane kalmış elimde. Eczanelerde yok netten almıştım. Elimde güvenmediğim Bi test vardı yapayım da hevesimi alayım dedim o da bozuk çıktı
Neyse bozuk olması daha iyi. Negatif veya pozitif olsaydı kafan karışırdı doğru mu yanlış mı falan diye. En güzeli pazartesi yapmak. Ben de tekrar sipariş vermeitim. Elimde var prodoctor test

Benim 2 tane olsaydı kesin birini yapmıştım Bi de nöbetçi eczaneye gidesim de yok bu sogukta bakalım ya. Senin nasıl gidiyor durumlar

Benim 2 tane olsaydı kesin birini yapmıştım Bi de nöbetçi eczaneye gidesim de yok bu sogukta bakalım ya. Senin nasıl gidiyor durumlar
Ben de kesin dayanamayarak 9 10. Gün yapmaya başlarım sen internetten siparişini ver al istersen. 6 lısını falan. Pazartesi yapınca yine lazım olabilir çünkü. Havalar da cidden soğuk çocukları dışarı çıkarmıyoruz
Bugün kalktığımdan beri çok ağrım var batma , Yumurta ağrısı gibi. Neler oluyor bende bilmiyorum anlayacağın

Test şuan bana çok umut vadeetti nedense markası neydi
Bir gebenin günlüğü. Ovulasyon testiyle 2 tane hediye gelmişti diğeri bozuk çıkmıştı o yüzden bunun da böyle olacağını tahmin etmiştim. Ama bile bile yaptım sırf elimdeki prodoctor tek kaldı ve burda eczanelerde yok diye miratech oluyor buralarda genelde

Bi de erken gebelik testi degil normal kaset test. Bata 6 gün kala vermez kaset testler. Erken gebelik testi olsa ümit var derdim de hiç yok anlayacağın
Bir ara bir gebenin günlüğü testlerini kullanmıştım. Yaklaşık 5 sene önce ama o zaman sıkıntı yoktu. Belki kalitesi bozulmuştur sonradan.
Ama haklısın dediğinde. Demekki gerçekten bozuk. Erken gebelik olsa bir nevi yine olabilirdi. Hastanenin yanında yöresinde eczane vardır kız yarın sen prodoctoru yap. Gelirken test alırsın kendine

Benim bulabileceğim test miratech ve artimed dışında olmadığı için muhtemelen Miratech alır önce onu yaparım. Renk çıkarsa prodoctor öyle yaparım. Çıkmazsa pazartesi direkt prodoctor yaparım böyle düşündüm elimdeki sağlam tek testi net güne kullanayım çünkü sipariş versem en erken çarşamba gelir ben var sanıyordum 2-3 tane ama yemişim demek hepsini

Ahhaha. Tamam canım. Ama sen yarın bir test daha yap yaa.
Fufucum birazdan bize kizabilir acele ediyoruz diye

Size Allah akıl fikir versin ne diyeyim daha içeride sperm yumurtayı arıyor ortamı hazırlamaya çalışıyorken siz test yapıyorsunuz deliler
Ya ahahha çok haklısın
Sen böyle sınıf başkanı gibi oldun. Güzel oldu
Bu arada buraya bir şey yazınca senden onay gelirse kendimi kuruldan geçmiş gibi hissediyorum. Neden böyle oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…