- 16 Ekim 2016
- 3.068
- 2.443
- 133
Bu konuda Drlar bile hemfikir değil gördüğüm kadarıyla. Kaç tane Dr un videosuna baktim. Kimi sperm kalitesi icin günaşırı ya da haftada 2-3 diyor. Kimi de gün mün yok akışına bırakın o stresi yapınca olmuyor stres hormonları etkiliyor vs diyorİşte biz de her günü değerlendiriyoruz ama iyi değilmiş sanırım. Ama bir yandan da görev olarak değil de içimizdem gelerek yaptığımız için bir şey olmaz diye teselli ediyorum kendimi bilemedim ya acaba bu yüzden mi olmuyor kaç aydır
Aynen ben de öyle gözlemledim. Akışına bırakmayı tercih ediyorum. Bu ay da olmazsa iyi bir doktor bulup gideceğim neden olmuyor diye.Bu konuda Drlar bile hemfikir değil gördüğüm kadarıyla. Kaç tane Dr un videosuna baktim. Kimi sperm kalitesi icin günaşırı ya da haftada 2-3 diyor. Kimi de gün mün yok akışına bırakın o stresi yapınca olmuyor stres hormonları etkiliyor vs diyor
Ne zamandı batınız? Belli olmaz hiç hayırlısı olsunKızlar ya ben sabaha kadar uyuyamadım. Strese gireceğime test yapayım kafamdan sileyim dedim. Tertemiz çıktı. Bu ay da olmadı. Hayırlısı
E daha erken diye konuşmadık mıKızlar ya ben sabaha kadar uyuyamadım. Strese gireceğime test yapayım kafamdan sileyim dedim. Tertemiz çıktı. Bu ay da olmadı. Hayırlısı
Bence ilişki arasi çok açılmasın haftada 3 ten az olmasin yeter. Sonuçta spermler 3 gün falan yaşıyormuş rahimde. Dr konusunda ben de sıkıntı yaşıyorum iyi birini bulmam lazım.Aynen ben de öyle gözlemledim. Akışına bırakmayı tercih ediyorum. Bu ay da olmazsa iyi bir doktor bulup gideceğim neden olmuyor diye.
Daha erken canım yaa. Azıcık daha sabır .Kızlar ya ben sabaha kadar uyuyamadım. Strese gireceğime test yapayım kafamdan sileyim dedim. Tertemiz çıktı. Bu ay da olmadı. Hayırlısı
Neyse bozuk olması daha iyi. Negatif veya pozitif olsaydı kafan karışırdıBen de hevesimi alayım diye yapacaktım baktım prodoctor sadece 1 tane kalmış elimde. Eczanelerde yok netten almıştım. Elimde güvenmediğim Bi test vardı yapayım da hevesimi alayım dedim o da bozuk çıktı
Benim 2 tane olsaydı kesin birini yapmıştım Bi de nöbetçi eczaneye gidesim de yok bu soguktaDaha erken canım yaa. Azıcık daha sabır .
Neyse bozuk olması daha iyi. Negatif veya pozitif olsaydı kafan karışırdıdoğru mu yanlış mı falan diye. En güzeli pazartesi yapmak. Ben de tekrar sipariş vermeitim. Elimde var prodoctor test
Ben de kesin dayanamayarak 9 10. Gün yapmaya başlarımBenim 2 tane olsaydı kesin birini yapmıştım Bi de nöbetçi eczaneye gidesim de yok bu soguktabakalım ya. Senin nasıl gidiyor durumlar
Test şuan bana çok umut vadeetti nedenseBeklemiş testte gölge görüp bozuk olduğunu bile bile bakmak da sevdaya dahil mi kızlar
Bir gebenin günlüğü. Ovulasyon testiyle 2 tane hediye gelmişti diğeri bozuk çıkmıştı o yüzden bunun da böyle olacağını tahmin etmiştim. Ama bile bile yaptım sırf elimdeki prodoctor tek kaldı ve burda eczanelerde yok diyeTest şuan bana çok umut vadeetti nedensemarkası neydi
Bi de erken gebelik testi degil normal kaset test. Bata 6 gün kala vermez kaset testler. Erken gebelik testi olsa ümit var derdim de hiç yok anlayacağınTest şuan bana çok umut vadeetti nedensemarkası neydi
Bir gebenin günlüğü. Ovulasyon testiyle 2 tane hediye gelmişti diğeri bozuk çıkmıştı o yüzden bunun da böyle olacağını tahmin etmiştim. Ama bile bile yaptım sırf elimdeki prodoctor tek kaldı ve burda eczanelerde yok diyemiratech oluyor buralarda genelde
Bir ara bir gebenin günlüğü testlerini kullanmıştım. Yaklaşık 5 sene önce amaBi de erken gebelik testi degil normal kaset test. Bata 6 gün kala vermez kaset testler. Erken gebelik testi olsa ümit var derdim de hiç yok anlayacağın
Benim bulabileceğim test miratech ve artimed dışında olmadığı için muhtemelen Miratech alır önce onu yaparım. Renk çıkarsa prodoctor öyle yaparım. Çıkmazsa pazartesi direkt prodoctor yaparımBir ara bir gebenin günlüğü testlerini kullanmıştım. Yaklaşık 5 sene önce amao zaman sıkıntı yoktu. Belki kalitesi bozulmuştur sonradan.
Ama haklısın dediğinde. Demekki gerçekten bozuk. Erken gebelik olsa bir nevi yine olabilirdi. Hastanenin yanında yöresinde eczane vardır kızyarın sen prodoctoru yap. Gelirken test alırsın kendine
Ahhaha.Benim bulabileceğim test miratech ve artimed dışında olmadığı için muhtemelen Miratech alır önce onu yaparım. Renk çıkarsa prodoctor öyle yaparım. Çıkmazsa pazartesi direkt prodoctor yaparımböyle düşündüm elimdeki sağlam tek testi net güne kullanayım çünkü sipariş versem en erken çarşamba gelir ben var sanıyordum 2-3 tane ama yemişim demek hepsini
Size Allah akıl fikir versin ne diyeyimAhhaha.Tamam canım. Ama sen yarın bir test daha yap yaa.
Fufucum birazdan bize kizabiliracele ediyoruz diye
Ya ahahhaSize Allah akıl fikir versin ne diyeyimdaha içeride sperm yumurtayı arıyor ortamı hazırlamaya çalışıyorken siz test yapıyorsunuz deliler
Ay geldi ay ay kaçın testleri saklayın hemenSize Allah akıl fikir versin ne diyeyimdaha içeride sperm yumurtayı arıyor ortamı hazırlamaya çalışıyorken siz test yapıyorsunuz deliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?