- 16 Ekim 2016
- 3.079
- 2.450
- 133
Ahhaha.Tamam canım. Ama sen yarın bir test daha yap yaa.
Fufucum birazdan bize kizabiliracele ediyoruz diye
Bunu kimse bilemez. Olabilir de olmayabilir de..Kızlar boş gebelik 2. Kez tekrarlar mı? Bilgisi olan var mı?
Ayyy inşallah gerçektir canım yaBeklemiş testte gölge görüp bozuk olduğunu bile bile bakmak da sevdaya dahil mi kızlar
İmkansız gerçek olmasıAyyy inşallah gerçektir canım yakesin sonuçlar ne zaman açıklanacak bizim umudum yok ama eminde olamıyorum.
Ya kızlar bence olsa çıkardı. 10.gün oluyor yaptığım sabah. Geçen 11. Gün yaptığımda kırmızı çıkmıştı tahmini değer 50ydi. Şimdi hesaplamalara göre 25 falan olmalıydı silikte olsa çıkardı. Üzdü birazcık. Çok hissetmiştim mide bulantısı bile oldu şaşkındım
Mide bulantısı kasık ve bel ağrısı bende de var. Ve bugün çok uykum geliyor gözümü açamıyorum. Ama üşüttüm arti regl belirtileri ile aynı bunlar benim. Artı göğüs hassasiyeti hafiften var yine regl belirtileri gibi. Sadece sivilcem henüz çıkmadı o kaldi o da çıkarsa yüzde yüz reglDün birde fufucum a dedim cümleler iyi geldi diyesabaha kadar ne olduysa. Kasıklarıma ağrı girdi çok fena strese girmeye başladım merak edip yaptım
Ahhaha
Bence bir kaç gün daha bekle. İkiz gebelikte 11. Gün negatif görmüş insanımYa kızlar bence olsa çıkardı. 10.gün oluyor yaptığım sabah. Geçen 11. Gün yaptığımda kırmızı çıkmıştı tahmini değer 50ydi. Şimdi hesaplamalara göre 25 falan olmalıydı silikte olsa çıkardı. Üzdü birazcık. Çok hissetmiştim mide bulantısı bile oldu şaşkındım
10 gün bu kadar uzun geçmemişti şu 2-3 gün çok uzunAhhahasenin yoldan çıkasın varmış
Bence bir kaç gün daha bekle. İkiz gebelikte 11. Gün negatif görmüş insanımo yüzden 2 3 güne sizin netleşir biraz daha
Kesinlikle katılıyorum ya gerçekten10 gün bu kadar uzun geçmemişti şu 2-3 gün çok uzun
Haklısınız o yüzden bir şey diyemiyorum10 gün bu kadar uzun geçmemişti şu 2-3 gün çok uzun
Usg den anlaşılacağını sanmıyorum. Kaçıncı haftadasın ?Merhaba ulturason görüntümü göndersem bakabilir misiniz hamileyim kalp atışı yok
Özellikle söylemen gereken bir şey yok canım. Çocugumuz olmuyor deyince usg çekilir. Kan tahlilleri ne bakılır. Eşin de muayene olsun bence ürolojiye. Onunda tahlillerine vs. Bakarlar.Kızlar size bir şey soracağım. Bu ay da bebeğim olmazsa bunun için ciddi anlamda doktora gitmeyi düşünüyorum. Kadın doğuma gidip çocuk istiyorum olmuyor mu diyeceğim direkt? Özellikle sormam ya da söylemem gereken bir şey var mı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi çok cahilim bu konuda
Çok teşekkür ederim gerçekten. Peki 5 aydır olmuyor dersem gerek yok falan derler mi acaba? Özele mi gitsem direkt, neyi önerirsin?Usg den anlaşılacağını sanmıyorum. Kaçıncı haftadasın ?
Özellikle söylemen gereken bir şey yok canım. Çocugumuz olmuyor deyince usg çekilir. Kan tahlilleri ne bakılır. Eşin de muayene olsun bence ürolojiye. Onunda tahlillerine vs. Bakarlar.
Bir de kadın doğum doktoruna adetin 2. Veya 3. Gün Git ki hormon tahlilleri ne öyle bakıyorlar. Sürekli git gel yapmazsın. İnşallah bu şeylere gerek kalmadan bu ay gebelik haberini alırsın
Yaşın kaç ? 30 yaş altına 1 yıl gebelik olmazsa ilgileniyorlar. 30 üzeri olunca 6 ay sanırım.Çok teşekkür ederim gerçekten. Peki 5 aydır olmuyor dersem gerek yok falan derler mi acaba? Özele mi gitsem direkt, neyi önerirsin?
24 yaşındayım. O halde özelde iyi bir doktor aramaya başlayayım. Tabii inşallah gerek kalmaz ama…Yaşın kaç ? 30 yaş altına 1 yıl gebelik olmazsa ilgileniyorlar. 30 üzeri olunca 6 ay sanırım.
Eğer özele gitme imkanın varsa daha güzel olur bence. İşlerinde daha çabuk hallolur. Devlete gidersen 5 ay dersen bakmayabilirler
Ben de ilk gideceğim zaman adetin 2. 3. Gününe denk getiremedim randevulari. Sonra özele gidip baktırmıştık.
Allah şifa versin canım yaa. Kızımda hastalanmışKızlar ya ben hastalandım. Boğazlarım çok ağrıyor. Ve sol kasıkta aşırı bir batma var bıçak batması gibi acı verecek şekilde olmaya başladı. Sabahta böyle oldu test yaptım. Gözümü kapatsam ve açtığımda 13 şubat olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?