Selamlar herkese, arkadaşlar daha öncede konu açmıştım hayatımda yolunda giden hiç birsey yok. Bosaniyorum ona elimde olmadan canım sıkılıyor, iş desem o da yok normalde çok kolay gireceğim işlere bile giremiyorum.Gorusmeye gittiğim işler oldu. Görüşme çok güzel geçiyor benim için olumlu diyorlar bi şekilde aksilik çıkıyor olmuyor.Zaten 35 yaş sendromunu yaşıyorum. 35 yıl boşa geçen bir ömür, bundan sonrası içinde umudum yok. Gece İç sıkıntısı ile uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum.Dün bir akrabam bak ablanlar abin evli kardeşinde yakında evlenir, Annen baban şimdi hayatta onlar ölünce ne yapacaksın dedi o anda içime bir taş oturdu. Ben artık evlenip çoluk çocuk sahibi olacağımı düşünmüyorum ama öyle başkası söyleyince aşırı zoruma gitti.Kendimi evlenmemis ya da evlenememis kendini yegenleri icin feda etmis, herkese iyi gelmiş ama kendine yararı olmamış biri olucam gibi hissediyorum. Bakiyorum yaşıtlarıma herkesin hayatı güzel bir düzeni var ben bir düzen tutturamadım. Paylaşacağım kimse yok sizinle paylaşmak istedim