- 28 Şubat 2016
- 307
- 26.132
- 488
- 39
Arkadaslar merhaba beni taniyanlar tanir cok seviyorum kk yi sorunum su ki kendimi hic bir yere ait hissetmiyorum bu gune kadar bi hayatim olmadi nefes almak icin yasadim gelecegim ile ilgili hic bir umudum yok sadece disaridan bitirmeye calisiyorum okulu o kadar bu gune kadar hic bir iliskim olmadi bundan sonra da olmayacak hic inancim yok artik ailevi sorunlardan bahsetmiyorum bile zor donemler geciriyoruz.. bazen bakiyorumda bazi insanlara hersey altin tepside sunulmus gibi evet herkes esit degil sukretmek lazim elindekilere bunu cok iyi biliyorum ama yapmak istediklerini yapmayinca zoruna gidiyor insanin okudugunuz icin tesekurler...
Yok ışte herkes mutlu değil. Herşey bir yana ilk evvel size verilen nimetlere sukr etmeyi öğrenin. Ornek; insanlara bakın açlıktan ölüyorlar. Kolunuz, bacaginiz , eliniz vs sağlam. Kendinizden zor durumdakileri düşünüp sukr etmezseniz, nankörlük edersiniz ve elinizdekilerden birinden olunca kafanıza vurursunuz. Biraz sert oldu ama bazen insanı kendine getirmek için sarsmak lazim:)