bos yasamak..

Arkadaslar merhaba beni taniyanlar tanir cok seviyorum kk yi sorunum su ki kendimi hic bir yere ait hissetmiyorum bu gune kadar bi hayatim olmadi nefes almak icin yasadim gelecegim ile ilgili hic bir umudum yok sadece disaridan bitirmeye calisiyorum okulu o kadar bu gune kadar hic bir iliskim olmadi bundan sonra da olmayacak hic inancim yok artik ailevi sorunlardan bahsetmiyorum bile zor donemler geciriyoruz.. bazen bakiyorumda bazi insanlara hersey altin tepside sunulmus gibi evet herkes esit degil sukretmek lazim elindekilere bunu cok iyi biliyorum ama yapmak istediklerini yapmayinca zoruna gidiyor insanin okudugunuz icin tesekurler...

Yok ışte herkes mutlu değil. Herşey bir yana ilk evvel size verilen nimetlere sukr etmeyi öğrenin. Ornek; insanlara bakın açlıktan ölüyorlar. Kolunuz, bacaginiz , eliniz vs sağlam. Kendinizden zor durumdakileri düşünüp sukr etmezseniz, nankörlük edersiniz ve elinizdekilerden birinden olunca kafanıza vurursunuz. Biraz sert oldu ama bazen insanı kendine getirmek için sarsmak lazim:)

Herkes aynı canım benim dünyanın zaten civisi çıkmış ümidini kaybetme de karsina inşallah doğru bi insan çıkar evlenirsin çocuğun da olur benim çocuğum oldu hayata daha çok sarılıyor um mesela
Insallh cok sagolun

Yok ışte herkes mutlu değil. Herşey bir yana ilk evvel size verilen nimetlere sukr etmeyi öğrenin. Ornek; insanlara bakın açlıktan ölüyorlar. Kolunuz, bacaginiz , eliniz vs sağlam. Kendinizden zor durumdakileri düşünüp sukr etmezseniz, nankörlük edersiniz ve elinizdekilerden birinden olunca kafanıza vurursunuz. Biraz sert oldu ama bazen insanı kendine getirmek için sarsmak lazim:)
Rabbime binlerce kez sukur verdigi nimetler icin inanin bunlarin farkindayim ama insan dusunmeden edemiyor sagolun cevabiniz icin

Arkadaslar merhaba beni taniyanlar tanir cok seviyorum kk yi sorunum su ki kendimi hic bir yere ait hissetmiyorum bu gune kadar bi hayatim olmadi nefes almak icin yasadim gelecegim ile ilgili hic bir umudum yok sadece disaridan bitirmeye calisiyorum okulu o kadar bu gune kadar hic bir iliskim olmadi bundan sonra da olmayacak hic inancim yok artik ailevi sorunlardan bahsetmiyorum bile zor donemler geciriyoruz.. bazen bakiyorumda bazi insanlara hersey altin tepside sunulmus gibi evet herkes esit degil sukretmek lazim elindekilere bunu cok iyi biliyorum ama yapmak istediklerini yapmayinca zoruna gidiyor insanin okudugunuz icin tesekurler...

Merhaba arkadaşım.
Öncelikle seni anlıyorum. Bende bir zamanlar boşlukta hissederdim. Zamanımı boşa harcadığımı falan. Hayat hiç kimse için kolay değil. Sana tavsiyem kendini, hayatını başkalarıyla kıyaslamayı bir kenara bırak. Okul ve meslek için elinden geleni yapıyormuşsun pes etme o okul bitsin. Fedakarlık etmeden olmuyor. Bazılarımızın daha iyi bazılarımızın daha kötü şartları oldugu gerçek. Nedenini sorgulamayı bıraktığımda rahatlamıştım. Sonrasında nasıl daha iyi olabilirim? sorusuna yoğunlaşmıştım. Bazıları daha kolay elde edebilir bazıları da tırnaklarıyla kazıyarak tuttuğunu kopararak yapar. Hayatımız kısa. Bunu elimizden geldiğince iyilik peşibde, sevdiklerimizle dolu dolu yaşamak gerektiğini düşünüyorum. Çok klasik bir laftır insan önce kendini sevmeli. Derinde bu cümle çok anlamlı. Sağlık şu hayatta sahip olması en zor şey. Şükredip isteklerinin hayallerinin peşinden koşman gerek. Hepimize nasip olsun inşallah.

Back
X