• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bos yere terkedildim...

İnşAllah dayanırım yazmadan... dayısına beddua eden adamı tabiiki istemiyorum. Bu düşüncem değişmez. Ama işte ona defalarca neden dayına beddua ediyorsun dedim. Baktim ki okumuyor yazdığımı görmezden geliyor bende istemiyorum beddua eden adamı diye ağır cümle kurup okumasını ve özür dilemesini sağlamak istemiştim. Sonunda küfür yedim ve terkedildim... birdaha geri gelmeyecek demi? :KK43: niye dayanamiyorum bilmiyorum ama artık delirmek üzereyim.
Bunlar hep alışılmışlık. Alışkanlıklardan kurtulmak zordur o yüzden zor geliyor size de. Başka bir uğraş bulun.

BAk canım herseyde bir hayir vardir insan bosanmak icin evlenmez dimi karsina seni gercekten sevicek biri cikicaktir elbet seni gercekten sevse bole bisey yapmazdi misal sen gercekten sevmissin bak icin icine sigmiyo ama o hic bi arayip sormamis ayrilcakmissiniz zaten srnin yersiz kızman sebep olmus buna .kendinde suc arama takma sonra uzuldugunle kalırsın bak cidden. Karsina seni gercekten cok sevicek basinin taci yapicak biri çıkar elbet

:( haklısınız. O sevse onunda içi içine sıgmazdi.. ama ya onun ici icine sigmiyosa ve sabir ediyorsa.. ayriliga kendine inandirmissa ? Onun kavusmamiza dair umidi olmayinca hep kolaylikla terk ediyor olmayacak bu is diye. Ama dediğiniz gibi bu ilişkinin zaten biteceği var herhalde :( kabullenmem lazım :(

:KK43: haklısınız. O sevse onunda içi içine sıgmazdi.. ama ya onun ici icine sigmiyosa ve sabir ediyorsa.. ayriliga kendine inandirmissa ? Onun kavusmamiza dair umidi olmayinca hep kolaylikla terk ediyor olmayacak bu is diye. Ama dediğiniz gibi bu ilişkinin zaten biteceği var herhalde :KK43: kabullenmem lazım :KK43:
Evet kabullen bencede zamanla alisirsin sen de benim gibisin heralde cok alisiyosun zor vazgeciyosun ben boyleyip bak basta boyle olur sonra artik alisirsin buduruma sonea aklina helir ama hicbisey hissetmezsin uzun bi sure sonra aptalliktan badka bisey degildi dersin bana boyle olmustu

Kendime engel olamıyorum. Sanki kavsunca gececek hissi var, onun bi tarafi oyle saf sevkatli ki... o kotu huylari sanki sadece umitsizlige kapilinca oluyormus gibi geliyor bana.. tabii yaniliyor olabilirim.. duygularimla dusunuyorum bu konuda farkindayim. :KK43: Çok zorlanıyorum ona yazmamak icin. Ben nasıl kurtulacağım ondan? :KK43:

Saf şevkatli tarafı olan adam birisine hele öz dayısına hiç bi kabahati olmadığı halde bela okumaz bence.Bak bu seni rahatsız etmiş çünkü sen vicdanlı bi insansın.
Sinirlenince küfürler savurup kendini kaybeden birinin öfke kontrol problemi vardır.Aynı insanın sinirlenince şiddet uygulama ihtimali de çok yüksek.Kavuşunca birden melek mi olucak bu adam? Uzaktan bile bu hallere giren yanındayken neler yapmaz.
Kaç yıldır sanal bi ilişki yaşamışsın.Yüz yüze gelme sayınız sınırlı.Onu o kadar da iyi tanımıyosun. Ve hep işleri iyiye yorma karşındakini aklayıp kendini suçlama eğilimin var gibi görünüyor. Duygularını bırakıp mantığı devreye soksan iyi edersin duygularla işler iyi gitmemiş işte. Onca yılını şuna harcamışsın akıllan artık kurtulduğuna sevin bence. Daha iyisi çıkar karşına unutursun.

Evet kabullen bencede zamanla alisirsin sen de benim gibisin heralde cok alisiyosun zor vazgeciyosun ben boyleyip bak basta boyle olur sonra artik alisirsin buduruma sonea aklina helir ama hicbisey hissetmezsin uzun bi sure sonra aptalliktan badka bisey degildi dersin bana boyle olmustu
İnşAllah bendede öyle olur. Ben cok korkuyorum aklıma geldiğinde ya canım hala yanarsa. Onun yanında başkasını görmeye nasil katlanacagim.. ağlamaktan heba oldum. Biliyorum dünyada daha büyük sorunlar var.. benimki ne ki. Ama genede engel olamıyorum kalbimdeki bu hisse. Dayanmam lazım

Saf şevkatli tarafı olan adam birisine hele öz dayısına hiç bi kabahati olmadığı halde bela okumaz bence.Bak bu seni rahatsız etmiş çünkü sen vicdanlı bi insansın.
Sinirlenince küfürler savurup kendini kaybeden birinin öfke kontrol problemi vardır.Aynı insanın sinirlenince şiddet uygulama ihtimali de çok yüksek.Kavuşunca birden melek mi olucak bu adam? Uzaktan bile bu hallere giren yanındayken neler yapmaz.
Kaç yıldır sanal bi ilişki yaşamışsın.Yüz yüze gelme sayınız sınırlı.Onu o kadar da iyi tanımıyosun. Ve hep işleri iyiye yorma karşındakini aklayıp kendini suçlama eğilimin var gibi görünüyor. Duygularını bırakıp mantığı devreye soksan iyi edersin duygularla işler iyi gitmemiş işte. Onca yılını şuna harcamışsın akıllan artık kurtulduğuna sevin bence. Daha iyisi çıkar karşına unutursun.
Haklisiniz. Bende hep dedim öfkene hakim olamıyorsun öfken sana hakim oluyor dikkat et ileride eşini dövme eğilimin var diyordum. Ama nedense çevresindeki herkes sakin bir insan olduğunu söylüyor.. işin garip yani bu... bana da mesafeden ve bu imkansızlıktan dolayı öfkeli ve sinirli olduğunu.. hayatında ben yokken böyle problemler yaşamadığını söylüyor. Doğru mu bilemem tabiiki ama inanıp kendimi kandirdigim doğru.

İnsAllah kurtulurum. Bazen çok vicdanlı birisi gibi. Böyle saf. İnsanlar onu kullansa fark etmiyor. Başkasının işine gücüne koşturuyor. Bende ondan saf diye düşünüyorum. Ama bu öfkeli yani asla saf değil

Şu adamları aklınızca sınava sokmalar, blöfleriniz okadar itici ki hala neden terk edildim diyorsun. Çok iyi yapmış bak noldugunu sasirmissin :D Cabalasinmıs, sanki bulunmaz hint kumaşısın. Ayrilmicaksan, istemiyorum, bitti gibi kelimeleri kullanmamaya dikkat et.

Anlasilan ofke kontrol sorunu olan ve terbiyesiz biriyle birliktesiniz. Bu modeller boyle oluyor, ilk defa mi belasini kufurunu duymustunuz sanki...
Dayi meselesini fazla usteleminiz, neden beddua ettin, neden ettin... Terbiyesiz ve haksiz oldugu konuda duzgun konusamayacak kadar karaktersiz biri oldugu icin etti iste, ne olacak baska? Biraz daha usteleseniz sizin aileye bile saydirabilirmis, mayasi boyle. Bu tiplerle gorusmemeniz yarariniza olur. Muhabbetler cok itici.

Pek saglam bi bag var gibi gorunmuyor. Seninki biraz saygisiz sana karsi. Daha oncede ayrilip, barismissiniz. Bu sekilde gider bu diye dusunuyorum. Ama evlilik yolunda ilerlemesi gereken bi cift gibi durmuyorsunuz. Biraz daha iyi dusun

Ya adam sinirlenmis agzindan bi beddua cikmis uzatmis da uzatmis yetmemis bitirdim demissin o da bunalmis engeli basmis napsin yani

Ardından bi kaç saat geçti. Bana turistik vizeyi iptal ettirdim diye yazdı, parami da geri aldim diye yazdi, ardından defol git diyip bana küfür etti.

Sonra da beni engelledi.

Parasinida geri almis beyefendi, Al paranida ....bilmem ne yap deseydin.
Bide sana kufur etmis oooh ne ala memleket arkadas. sende niye hemen pes etti diye soruyon? Pes etmese daha cok kufredecekti sanada bela okuyacakti adam vizeyi iptal ettirip parasini geri alamazdi yaa.

Ezdirmeyin kizlar kendinizi bukadar ya ezdirmeyin degmez.

Öfkeliyken öyle cümleler kurabiliyor. Ama özür dilemesini beklemiştim terk etmesini ve vizeyi iptal etmesini değil:KK43:

çocuk oyuncağı mı bu
adam ülke değiştirecek
istemiyorum demişsin
bulunmaz hint kumaşı mısın?
sevgilin oğlum ya da kardeşim olsaydı seninle bir daha konuşmamasını isterdim
"sen onun için uğraşıyorsun o ise kendiyle alakası olmayan biri için istemiyorum diye seni siliyor bu kıza mı güvenip gideceksin"
derdim
evet
dayısına beddua etmesi yanlış ama sizinde olayı bu kadar abartmanız yanlış
uyarırsın tamam bitti gitti

bahanesi olmuş. zaten bu sebeb olmasa bile başka bir sebebten yine cayacaktı. hem ayrıca dayısından sanane. ne derse desin. neden bu kadar üsteledin ki. hiçbirşey tvdeki romantik komediler gibi olmuyor gerçek hayatta. adam size nolur beni bırakma ben yaptım sen yapma demez. bunu beklemeişssiniz ama olmamış. üstüne gitme şimdilik mutlaka arayacak boşluğa düştüğünde. o zman da sen yol ver. böyle adamlar bundan anlıyor

Dayısına küfür eden bir adam istemiyorsun
Ama sana küfür eden, hakaret eden
bir adam olmasında sıkıntı yok.
Öyle mi?

Şu çıkışı sana küfür ettiği zaman yapmış olsaydın
Belki biraz değer olmasa da, saygı görürdün.
Bu ne acziyet
biraz kendine gelsen ne iyi olur.

Biliyorum ben gene çok aptalca düşünüyorum. Aff edin, ama kendime engel olamıyorum.. buraya da rahatlamak için yazıyorum..

Sevgilim ile barismistik. Ona kacmama karari almistim ve onu ikna ettim buraya gelmesi icin ve böylelikle ikimiz icin bir kavusma ümidi dogmustu. Buraya gelip babamin elini öpüp geçmişte yaptıkları için özür dilemesi için ikna olmustu sonunda.

Gelelim konuya... (azıcık uzun )
Buraya gelmesi için vize gerekli. Vize için de burada bulunan birisinden davetiye olursa avantajlı olur. Erkek arkadaşım davetiyeyi dayısından isteyecekti. Yalnız dayısından daha evvel de davetiye istedi ve aldı. Ama davetiyesini kullanmadığı için iptal oldu ve insanlar boşuna uğraşmış ve vakit harcamış oldu. Bundan dolayı erkek arkadaşım tekrar bu dayisini arayınca adam da suratına kapatmış sen benle dalga mı geçiyorsun diye.

Her neyse. Erkek arkadaşım bana yazdı... turistik vizeye başvurDUM davetiye olmadan dedi. Hani dedim dayindan alacakdin bi davetiye... yukarıdaki senaryoyu anlattı ardından Allah onun belasını versin dedi. Ben de sen ne hakla o adama bela okursun dedim. Devam konuştu 15 gün sürecek vs dedi. Sen duymuyor musn beni dedim.. o adama ne hakla beddua okudun dedim. Sonra bu yazdığımı hala görmemezlikten geldi ve ona ben dayısına beddua okuyan insan istemiyorum dedim. Kararım kesin dedim (ama ümit etmiştim ki özür diler ve bedduasının yanlış olduğunu anlar )

Ardından bi kaç saat geçti. Bana turistik vizeyi iptal ettirdim diye yazdı, parami da geri aldim diye yazdi, ardından defol git diyip bana küfür etti.

Sonra da beni engelledi.

Simdi bu adam neden hemen pes etti? Ben kızdım tabiiki davetiye alabilirdin vs dedim... çabalamadin vs diye kızdım. Ama terk edilmeyi hak ettim mi? Ben şimdi niye terk edildim? Kendime yediremiyorum. 1 gün dayandım gene ona yazmadan. Bugün ikinci gün sabrım çok zorlanıyor :KK43: sanırım çok alışmışım veya sevmişim. Mantikli dusunemiyorum kendi konumla ilgili. Gecmis konularımdan da bellidir.

Neyse.. yazdım.. rahatladım.. :KK43: Herşeyin hayirlisi olsun.
Valla haksızsın vıze ıslerı çok sıkıntı adam bır kızgınlıkla demıs sen de çok ustune gıtmıssın ustelemıssın.zaten taa oralara kadar gelecek uzatmsaydın keske

Defalarca dayına neden beddua ettin diye yazdım ama o aldırmadı. Sonra artık yazdığımı okumadığı ve aldırmadıgi için ailesine beddua eden insan istemiyorum dedim. Ama özür dilemesini bekledim tabi içten:KK43: çünkü o adam hak etmedi ki o bedduayı. Tamam erkek arkadaşım istediğini alamamış olabilir ama sonuçta insanları elinde oynatmış gibi gözüküyor. Dayısı boş yere 60 km yol gidip boş yere o davetiyeyi almıştı. Simdi de birdaha davetiye istiyor bizimki... adam haklı. Ama benimki beddua etti.

Şimdi kararım kesin demem yanlış oldu gururu mu incindi? Peki niye özür dilemedi etmedi.. kotu niyetim yokdu ki. Simdi hak mı ettim bu ayrılığı?
Senı bıraz sevdıyse doner bu ayrılık sebebı olamaz bence.ama cok ustune gıtmıssın

hangi ülkeymiş ya o vize parasını geri veren? bence çoook güzel keklenmişsiniz çünkü, kaç tane değişik tür vize almışlığım vardır (schengen,abd,ingilitere vs) ama herbirinde dana kadar uyarı yazıları olur bu parayı geri alamazsınız diye. vizeden red yerseniz bile o para verilmez nerde kaldı ben vazgectm yeaa verin benim paramı demek. Basvurmamış demek ki vizeye daha. siz işlemler nasıl gidiyor vs dedikçe de sizi oyalayacaktı demek. ki zaten çok da gönlü yokmuş. Bence yatın kalkın böyle bir yalancıdan kurtuldugunuza dua edin.

Back
X