Hep küfür hakaret ne derse alttan alayım tamam deyim istiyor. Herşey sen önce o üst olacakmışOrtada bir evlilik yok gibi zaten ama yine de
boşamalısınız.
Hiç düşünme bile boşa gitsin neyse ki geri ewe dönmeden göstermiş yüzünü4 senelik evliyim 1 kızım var eşimle ayrldk ailemin evdeyim tekrar barştk ama ev tutmak için para brktrmeyi bekliyoruz. Neyse eşim işten çıktı beni aradı konuşuyorduk Komşumu gelmişti benle yaşıt gelini odaya girdi eşimde birşey dedi tel de ben de müsait değilim komşu var o geldi dedim söyle benle konuştuğunu çıksın dedi bende saçmalama dedim herkes rezilliğini duymuş onla knştuğumuda söylemek istemedim bş ton soru soracaklar yani neyse. Ozaman içeri odaya git dedi canım misafir bırakılıp içeri odaya gidilir mi dedim telefonda elin orospusu için bana bekle diyosun lan işten geldim ayakta senle konuşuyorum eve gidiyorum şu bu şerefsiz falan diye biton küfür etti kızda hepsini duydu. Sonra mesajdan yazma ağır küfür ederim sana bunun hesabını çok kötü soracam lan ağır ödetecem bedelini falan dedi bende ruh hastası ısın sen misafir var diyorum beyin bedelini ödetiypsun kendine gel rezil ediyosun beni herkese insanım diye geziyorsun bide yaptıklarına bak dedim sanada bundan sonra onlar sahip çıksın falan bidaha beni arama dedi bende ararsam adam değilim dedim vicdanınla seni başbaşa bırakıyorum falan demiş valla boşanıp kurtulucam öyle karar aldım siz olsanız napardınkz. Her zaman böyle yapıyor hakaret küfür istiyorki kimse olmasın bitek o olsun.
eşiniz herhangi birine bile o... Diyebilecek kadar zırdeli kusura bakmayın4 senelik evliyim 1 kızım var eşimle ayrldk ailemin evdeyim tekrar barştk ama ev tutmak için para brktrmeyi bekliyoruz. Neyse eşim işten çıktı beni aradı konuşuyorduk Komşumu gelmişti benle yaşıt gelini odaya girdi eşimde birşey dedi tel de ben de müsait değilim komşu var o geldi dedim söyle benle konuştuğunu çıksın dedi bende saçmalama dedim herkes rezilliğini duymuş onla knştuğumuda söylemek istemedim bş ton soru soracaklar yani neyse. Ozaman içeri odaya git dedi canım misafir bırakılıp içeri odaya gidilir mi dedim telefonda elin orospusu için bana bekle diyosun lan işten geldim ayakta senle konuşuyorum eve gidiyorum şu bu şerefsiz falan diye biton küfür etti kızda hepsini duydu. Sonra mesajdan yazma ağır küfür ederim sana bunun hesabını çok kötü soracam lan ağır ödetecem bedelini falan dedi bende ruh hastası ısın sen misafir var diyorum beyin bedelini ödetiypsun kendine gel rezil ediyosun beni herkese insanım diye geziyorsun bide yaptıklarına bak dedim sanada bundan sonra onlar sahip çıksın falan bidaha beni arama dedi bende ararsam adam değilim dedim vicdanınla seni başbaşa bırakıyorum falan demiş valla boşanıp kurtulucam öyle karar aldım siz olsanız napardınkz. Her zaman böyle yapıyor hakaret küfür istiyorki kimse olmasın bitek o olsun.
Yeni üyelik mi alıp açtınız?Hep küfür hakaret ne derse alttan alayım tamam deyim istiyor. Herşey sen önce o üst olacakmış
anlamadım? Kızanyorum yaptım?Yeni üyelik mi alıp açtınız?
Onu demedi konu sahibimisin dedi kuzumanlamadım? Kızanyorum yaptım?
Kıza değil yorum yapan kişiye cevap vermişsiniz.Cevap veriş şeklinizden belli ki konuyu açan sizsiniz.anlamadım? Kızanyorum yaptım?
konuya yorum gibi gelmedi yani konu sahibi gibi bir cevap olmuş bu.yönetim incelesin üyeliğinizi.Hep küfür hakaret ne derse alttan alayım tamam deyim istiyor. Herşey sen önce o üst olacakmış
Cin gibi kızsın vallahaKıza değil yorum yapan kişiye cevap vermişsiniz.Cevap veriş şeklinizden belli ki konuyu açan sizsiniz.
Şu konudaki yazdıklarınızdan sonra tepki toplamamak için yeni üyelikle yazdınız sanırım.Annem herşeyi bilecek diyen koca?
Aslında boşanma kararı aldım bunu sormaktaki amacım istikrarımı kaybetmemek ve boşanmaya adapte olabilmek =) 3 yıllık evliyim 2yaşnda kızım var kayınvalidem den çok çektim eşimde çalışmadığı anne eline baktığı için onla birlikte çok çektirdi bana kızıö3aylıkken elimden almışlıklaro bile var...www.kadinlarkulubu.com
Büyük bir hata yapıyorsunuz adam size evindeki bardak kadar değer vermiyor.
Cin gibi kızsın vallaha
Sanırım sonra da dalgınlığına gelip diğer üyeliğinden cevap yazmaya başladıKıza değil yorum yapan kişiye cevap vermişsiniz.Cevap veriş şeklinizden belli ki konuyu açan sizsiniz.
Şu konudaki yazdıklarınızdan sonra tepki toplamamak için yeni üyelikle yazdınız sanırım.Annem herşeyi bilecek diyen koca?
Aslında boşanma kararı aldım bunu sormaktaki amacım istikrarımı kaybetmemek ve boşanmaya adapte olabilmek =) 3 yıllık evliyim 2yaşnda kızım var kayınvalidem den çok çektim eşimde çalışmadığı anne eline baktığı için onla birlikte çok çektirdi bana kızıö3aylıkken elimden almışlıklaro bile var...www.kadinlarkulubu.com
Büyük bir hata yapıyorsunuz adam size evindeki bardak kadar değer vermiyor.
Hep küfür hakaret ne derse alttan alayım tamam deyim istiyor. Herşey sen önce o üst olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?