BOŞAMALIMIYIM NOLUR YORUM YAPIN?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
4 senelik evliyim 1 kızım var eşimle ayrldk ailemin evdeyim tekrar barştk ama ev tutmak için para brktrmeyi bekliyoruz. Neyse eşim işten çıktı beni aradı konuşuyorduk Komşumu gelmişti benle yaşıt gelini odaya girdi eşimde birşey dedi tel de ben de müsait değilim komşu var o geldi dedim söyle benle konuştuğunu çıksın dedi bende saçmalama dedim herkes rezilliğini duymuş onla knştuğumuda söylemek istemedim bş ton soru soracaklar yani neyse. Ozaman içeri odaya git dedi canım misafir bırakılıp içeri odaya gidilir mi dedim telefonda elin orospusu için bana bekle diyosun lan işten geldim ayakta senle konuşuyorum eve gidiyorum şu bu şerefsiz falan diye biton küfür etti kızda hepsini duydu. Sonra mesajdan yazma ağır küfür ederim sana bunun hesabını çok kötü soracam lan ağır ödetecem bedelini falan dedi bende ruh hastası ısın sen misafir var diyorum beyin bedelini ödetiypsun kendine gel rezil ediyosun beni herkese insanım diye geziyorsun bide yaptıklarına bak dedim sanada bundan sonra onlar sahip çıksın falan bidaha beni arama dedi bende ararsam adam değilim dedim vicdanınla seni başbaşa bırakıyorum falan demiş valla boşanıp kurtulucam öyle karar aldım siz olsanız napardınkz. Her zaman böyle yapıyor hakaret küfür istiyorki kimse olmasın bitek o olsun.

Hiç düşünme bile boşa gitsin neyse ki geri ewe dönmeden göstermiş yüzünü

eşiniz herhangi birine bile o... Diyebilecek kadar zırdeli kusura bakmayın

anlamadım? Kızanyorum yaptım?
Kıza değil yorum yapan kişiye cevap vermişsiniz.Cevap veriş şeklinizden belli ki konuyu açan sizsiniz.
Şu konudaki yazdıklarınızdan sonra tepki toplamamak için yeni üyelikle yazdınız sanırım.
Büyük bir hata yapıyorsunuz adam size evindeki bardak kadar değer vermiyor.

Ay bu tip insanlrdan tiksinti duyuyrum bidaha geri donmen cocuguna ve kendine hakszlik olur.

Kimse size boşanma canım sabret olsun düzelir demez. Diyemez...

Herkesin diyeceği belli.. daha neyi soruyorsunuz ki ?

Dürüst olun.
Boşanmak istemiyorsunuz aslında, sadece şu an esinize karşı ofkelisiniz.. hep beraber kocanizin beş para etmezliginden bahsedicez ve konu sabaha etkisini kaybedecek.. sizde iki güne kadar sinirleri yatışmis kocanizla yeni evinizin hayalini kuracaksınız.
Bu da diğer nice konular gibi askıda kalacak.

Sizde boşanma potansiyeli göremedim.

Tanimadigi bir kadına, o cirkin yakistirmayi yapacak kadar igrenc biri esiniz.Kufur,hakaret pskilojik siddettir ve bana kalirsa bunun devami fiziksel siddettir.Boyle lağım ağızlı bir adamin yaninda çocuk buyumemeli.

Cin gibi kızsın vallaha

Sanırım sonra da dalgınlığına gelip diğer üyeliğinden cevap yazmaya başladı

Hep küfür hakaret ne derse alttan alayım tamam deyim istiyor. Herşey sen önce o üst olacakmış

2 üyeliğiniz var sanırım.
Konu sahibinin siz olduğunuzu varsayarak;
eşiniz çok hasta ruhlu geldi bana.
Misafir odada oturuyor diye elin kadınına ettiği hakarete bak.Kesinlikle size karşı tahammül ve saygısı yok.
Kaldı ki size de epey saydırmış terbiyesiz.
Önüne gelene küfreden,annesine ahlaksız yakıştırmalarda bulunan böyle bir adamın yanında kızınızı büyütmek ister misiniz?

Bilmiyorum,bazıları yavrum babasız (!) kalmasın diye tam da böyle adamları affedip,devam ediyor.Arada bir tekrar boşanayım mı diye buraya soruyor falan.

Fakat siz kendinizi motive edecek uğraşlar bulmuşsunuz,aileniz de destek sanırım.
Mantığınızla hareket edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…