- 2 Ocak 2017
- 3.362
- 20.251
- 308
Aaa bu sey degil mi,kiloluyum ama guzelim deyip instagram linkini atan uye?Konu sahibi esas hesabından cevap vermiş dalgınlığına geldi herhalde
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bu sey degil mi,kiloluyum ama guzelim deyip instagram linkini atan uye?Konu sahibi esas hesabından cevap vermiş dalgınlığına geldi herhalde
![]()
Aynen o.Aaa bu sey degil mi,kiloluyum ama guzelim deyip instagram linkini atan uye?
Ben farketmedim önce ...senin uyarinla tekrar okudum..aynen öyle olmuşKonu sahibi esas hesabından cevap vermiş dalgınlığına geldi herhalde
![]()
Pazartesi 3 yıllık evliymiş bugün 4 yıl![]()
Oha öteki üyeliginle cevap vermişsin :)Hep küfür hakaret ne derse alttan alayım tamam deyim istiyor. Herşey sen önce o üst olacakmış
Araya küfür hakaret tehdit giriyorsa o evlilik bir daha iflah olmuyor ve daha kötüye gidiyor. Çocuğunuza da kendinize de o hayatı yaşatmak istemeniz sizin tercihiniz tabiki.4 senelik evliyim 1 kızım var eşimle ayrldk ailemin evdeyim tekrar barştk ama ev tutmak için para brktrmeyi bekliyoruz. Neyse eşim işten çıktı beni aradı konuşuyorduk Komşumu gelmişti benle yaşıt gelini odaya girdi eşimde birşey dedi tel de ben de müsait değilim komşu var o geldi dedim söyle benle konuştuğunu çıksın dedi bende saçmalama dedim herkes rezilliğini duymuş onla knştuğumuda söylemek istemedim bş ton soru soracaklar yani neyse. Ozaman içeri odaya git dedi canım misafir bırakılıp içeri odaya gidilir mi dedim telefonda elin orospusu için bana bekle diyosun lan işten geldim ayakta senle konuşuyorum eve gidiyorum şu bu şerefsiz falan diye biton küfür etti kızda hepsini duydu. Sonra mesajdan yazma ağır küfür ederim sana bunun hesabını çok kötü soracam lan ağır ödetecem bedelini falan dedi bende ruh hastası ısın sen misafir var diyorum beyin bedelini ödetiypsun kendine gel rezil ediyosun beni herkese insanım diye geziyorsun bide yaptıklarına bak dedim sanada bundan sonra onlar sahip çıksın falan bidaha beni arama dedi bende ararsam adam değilim dedim vicdanınla seni başbaşa bırakıyorum falan demiş valla boşanıp kurtulucam öyle karar aldım siz olsanız napardınkz. Her zaman böyle yapıyor hakaret küfür istiyorki kimse olmasın bitek o olsun.
Aynı konuyu üst üste açmanızdaki amaç nedir? Öyle görünüyor ki ikinci üyeliğiniz. Yapacağınız şeyler bellidir. Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin. Size yazılacak şeyler bellidir. Kararınızı verecek yaştasınız sanırım.4 senelik evliyim 1 kızım var eşimle ayrldk ailemin evdeyim tekrar barştk ama ev tutmak için para brktrmeyi bekliyoruz. Neyse eşim işten çıktı beni aradı konuşuyorduk Komşumu gelmişti benle yaşıt gelini odaya girdi eşimde birşey dedi tel de ben de müsait değilim komşu var o geldi dedim söyle benle konuştuğunu çıksın dedi bende saçmalama dedim herkes rezilliğini duymuş onla knştuğumuda söylemek istemedim bş ton soru soracaklar yani neyse. Ozaman içeri odaya git dedi canım misafir bırakılıp içeri odaya gidilir mi dedim telefonda elin orospusu için bana bekle diyosun lan işten geldim ayakta senle konuşuyorum eve gidiyorum şu bu şerefsiz falan diye biton küfür etti kızda hepsini duydu. Sonra mesajdan yazma ağır küfür ederim sana bunun hesabını çok kötü soracam lan ağır ödetecem bedelini falan dedi bende ruh hastası ısın sen misafir var diyorum beyin bedelini ödetiypsun kendine gel rezil ediyosun beni herkese insanım diye geziyorsun bide yaptıklarına bak dedim sanada bundan sonra onlar sahip çıksın falan bidaha beni arama dedi bende ararsam adam değilim dedim vicdanınla seni başbaşa bırakıyorum falan demiş valla boşanıp kurtulucam öyle karar aldım siz eolsanız napardınkz. Her zaman böyle yapıyor hakaret küfür istiyorki kimse olmasın bitek o olsun.
Kız IQ 'um 130 demedi ....yüzüm çok güzel dedi bibibellacimOha öteki üyeliginle cevap vermişsin :)
Caferrr nettin... kizlar bez getirinHep küfür hakaret ne derse alttan alayım tamam deyim istiyor. Herşey sen önce o üst olacakmış