- 30 Kasım 2019
- 12.748
- 40.974
- 598
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
eee aynı evde misiniz hala?Yaa okadar rahattı ki bi görseniz dünya yansa umrunda değil gibiydi gidersen git napıyım havasındaydı ee noldu şimdi kudurdu
senin kesin başka planların var kalbindede başkası var diye bagrındı bütün eşyalarını kırmak istiyorum dedi
Ona s*tir git demek beğenmiyorsan git demek senin ailende normal ola bilir. Ama benim ailem ve sosyal çevremde hiç normal değil. O yüzden seni daha önce tanıyamadığım için kendime yeteri kadar saygısızlık yaptım. Daha fazla kendimi ezdirmeye niyetim yok. Şimdi ya evliliğimiz boyunca göstermediğin medeniyetini uygular ya iki medeni insan gibi boşanırız. Yada benim acelem yok çekişmeli olsa da senden boşanırım diyin ve daha fazla münakaşaya girmeden uzaklaşın.Eşimle boşanıyoruz benim için şu 1 ay gerçekten çok zordu ne güzel imzalarımızı attık eşyalarımın büyük çoğunu toplamıştım son kalanları toplayıp bir iki güne gidecektim asla bir adım atmadı aldığım kolileri bile eve o getirdi ben taşırım dedi ilk protokolü o koydu önüme onu da Google’dan bulmuş bana avukat yolladı diye yalan söyledi kendince göz dağı vermek istedi sonra ben avukat bulup yeni protokol hazırladım zaten adım atsında istemedim artık çünkü evlendiğim günden beri 1 senedir beğenmiyorsan git boşan sktr git laflarını duymak beni mahvetti özgüvenim yerlerde resmen kendisine bağımlı bir insan yarattı bu bir yılda
Hala gitmeyeceğimi düşünüyor olacak ki dün akşam eve geldi bi anda dudaklarıma yapıştı ne olduğunu bile anlamadım sonra ittirince gidecek misin dedi dedim evet gidicem bu sefer başladı ben daha ne yapayım bilmem ne şimdi son kalan iki üç eşyam vardı onları topluyordum az önce geldi kır dizini otur evinde demeye başladı nasıl bağrıyor senin için bu kadar basit mi nasıl gidersin sktr git demekle boşanılır mı senin kesin başka planların var kalbindede başkası var diye bagrındı bütün eşyalarını kırmak istiyorum dedi dedim ne sacmalıyosun sen bilmiyor musun benim niye boşandıgımı beni en dibe cektin ben ben olmaktan çıktım evliliğimin tadına varamadım dedim sonra çıktı gitti ne yapmak istiyor vicdan yaptırıp beni yine tutmaya çalışıyor asla vicdan falan yapmıyorum ama on kere bana git dedi hiç birinde gitmedim artık burama kadar geldiği için çok kararlıyım ve gidiyorum nakliyemi bile ayarladım seninle çekişmeli boşanırım falan demeye başladı kafamın içine etti ve gitti aklımı kaybedicem artık
Narsist olabilir,asla kendini suçlu hissetmez hep sen suçlusundur,saçma şeylerden küfür yersin.baktı oyuncağı gidiyor sinirlenmiştir.onun için sen önemli değilsin ayşe gider fatma gelir kafasında,hiç vicdan yapma.Eşimle boşanıyoruz benim için şu 1 ay gerçekten çok zordu ne güzel imzalarımızı attık eşyalarımın büyük çoğunu toplamıştım son kalanları toplayıp bir iki güne gidecektim asla bir adım atmadı aldığım kolileri bile eve o getirdi ben taşırım dedi ilk protokolü o koydu önüme onu da Google’dan bulmuş bana avukat yolladı diye yalan söyledi kendince göz dağı vermek istedi sonra ben avukat bulup yeni protokol hazırladım zaten adım atsında istemedim artık çünkü evlendiğim günden beri 1 senedir beğenmiyorsan git boşan sktr git laflarını duymak beni mahvetti özgüvenim yerlerde resmen kendisine bağımlı bir insan yarattı bu bir yılda
Hala gitmeyeceğimi düşünüyor olacak ki dün akşam eve geldi bi anda dudaklarıma yapıştı ne olduğunu bile anlamadım sonra ittirince gidecek misin dedi dedim evet gidicem bu sefer başladı ben daha ne yapayım bilmem ne şimdi son kalan iki üç eşyam vardı onları topluyordum az önce geldi kır dizini otur evinde demeye başladı nasıl bağrıyor senin için bu kadar basit mi nasıl gidersin sktr git demekle boşanılır mı senin kesin başka planların var kalbindede başkası var diye bagrındı bütün eşyalarını kırmak istiyorum dedi dedim ne sacmalıyosun sen bilmiyor musun benim niye boşandıgımı beni en dibe cektin ben ben olmaktan çıktım evliliğimin tadına varamadım dedim sonra çıktı gitti ne yapmak istiyor vicdan yaptırıp beni yine tutmaya çalışıyor asla vicdan falan yapmıyorum ama on kere bana git dedi hiç birinde gitmedim artık burama kadar geldiği için çok kararlıyım ve gidiyorum nakliyemi bile ayarladım seninle çekişmeli boşanırım falan demeye başladı kafamın içine etti ve gitti aklımı kaybedicem artık
Bir şey yapmadı sana değil mi ? Korkuttun bizi ya.Kusura bakmayın telaştan buralara giremedim geldim ailemin yanındayım çok şükür çekişmeli boşanacağız anlaşmalı dilekçeyi iptal etti ama geldiğime şükrediyorum nasıl boşanırsak boşanalım umrumda değil
Aynı psikolojik şiddet kelimeleri işte canım seni vururum falan diyordu en son cıldırdı terkedilmeyi kabul edemedi herşeyi topladım çıktım hiç ondan bahsetmek bile istemiyorum Allah’ından bulsunBir şey yapmadı sana değil mi ? Korkuttun bizi ya.
Çok geçmiş olsun o evden çıktınız ya gerisi çorap söküğü gibi gelecekKusura bakmayın telaştan buralara giremedim geldim ailemin yanındayım çok şükür çekişmeli boşanacağız anlaşmalı dilekçeyi iptal etti ama geldiğime şükrediyorum nasıl boşanırsak boşanalım umrumda değil
Ruh hastası herif. Klasik davranışlar ve tehditler. Kurtulacaksın bu heriften az kaldı. Az daha sık dişini.Aynı psikolojik şiddet kelimeleri işte canım seni vururum falan diyordu en son cıldırdı terkedilmeyi kabul edemedi herşeyi topladım çıktım hiç ondan bahsetmek bile istemiyorum Allah’ından bulsun
Cidden hastaymış bunu çok net gördüm bu ayrılık muhabbetinin evleneli tam 1 sene oluşunda bile bişey aradı ailem ile plan yaptığımı düşünüyor bu boşanma planlıymış benim planlarım varmış niye daha önceleri bu muhabbetler olduğu halde gitmemişim de şimdi gidiyormuşum sürekli şüphe sürekli psikolojik şiddet normal bi insan değil kesinlikleRuh hastası herif. Klasik davranışlar ve tehditler. Kurtulacaksın bu heriften az kaldı. Az daha sık dişini.
Erkeklerin kişiliği boşanma aşamasında daha net ortaya çıkıyor canım işte.Cidden hastaymış bunu çok net gördüm bu ayrılık muhabbetinin evleneli tam 1 sene oluşunda bile bişey aradı ailem ile plan yaptığımı düşünüyor bu boşanma planlıymış benim planlarım varmış niye daha önceleri bu muhabbetler olduğu halde gitmemişim de şimdi gidiyormuşum sürekli şüphe sürekli psikolojik şiddet normal bi insan değil kesinlikle
Aynen öyle canım çok sağol burada güvendeyim uzaktan havlasın dursun ordan kurtulduğuma şükrediyorum şuanErkeklerin kişiliği boşanma aşamasında daha net ortaya çıkıyor canım işte.Önce inanmadı gittiğine o yüzden imza atarım falan diyordu. Baktı ki gerçekten gidiyorsun kudurdu tabi kustu içini. Ama çekişmeli olacaksa bu başlangıç daha bu herif ne çirkeflikler yapar. Dikkat et kendine mutlaka.
Çok şükür güvendeymişsin, aklımız sende kaldı. Fiziksel şiddete uğramadan kurtulmana çok sevindimAynı psikolojik şiddet kelimeleri işte canım seni vururum falan diyordu en son cıldırdı terkedilmeyi kabul edemedi herşeyi topladım çıktım hiç ondan bahsetmek bile istemiyorum Allah’ından bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?