Boşanacağım insanın saçma hareketleri

Derhal kendini kurtar bu pislikten. Bu adam neler yapar sana kimbilir. Ne haberler görüyoruz artık psikolojimiz bozuldu.

Adam olan adam eşine asla s.. git demez. Adam olamamış pislikler bunu söyler. Karşısındaki aklı başında bir kadınsa doğal olarak bu pisliğin hayatından çekip gider. Çünkü insandır, kadındır, değerlidir ve kendisine bu tabirle konuşan bir pisliğe artık eşim, kocam demez, diyemez

İlişkideki tek becerisi malum konu olmalı ki yıktığı evliliği öperek ayağa kaldırmaya çalışmış bu hanzo (afedersiniz)

Bunu da beceremeyince tam da şu an hissettiklerinizi hissedin diye adice suçlamalara ve manipülasyona başvurmuş

Bence bu oyuna gelmeyin. O evde o pisliğin tüm çirkin sözlerini, hakaretlerini, adiliğini, manipülasyonlarını da bırakarak çıkın. Ve evden uzaklaşırken attığınız her adımda yeni, huzurlu, değer bulacağınız bir geleceğe adım attığınızı fark edin.

Çekişmeliyse çekişmeli olsun bu pislikten kurtulun. Hayatınızın onsuz ve hatta bir başkasıyla çok daha güzel olacağının farkında. Ve aslında buna delirip gerçek kişiliğini sergiliyor. Zerresine kulak asmayın

Böyle biriyle aynı evde bir daha yanlız olarak denk gelmeyin lütfen. Aklına başka şeyler de getiriyor insanın. Lütfen dikkatli olun

Ona s*tir git demek beğenmiyorsan git demek senin ailende normal ola bilir. Ama benim ailem ve sosyal çevremde hiç normal değil. O yüzden seni daha önce tanıyamadığım için kendime yeteri kadar saygısızlık yaptım. Daha fazla kendimi ezdirmeye niyetim yok. Şimdi ya evliliğimiz boyunca göstermediğin medeniyetini uygular ya iki medeni insan gibi boşanırız. Yada benim acelem yok çekişmeli olsa da senden boşanırım diyin ve daha fazla münakaşaya girmeden uzaklaşın.

Narsist olabilir,asla kendini suçlu hissetmez hep sen suçlusundur,saçma şeylerden küfür yersin.baktı oyuncağı gidiyor sinirlenmiştir.onun için sen önemli değilsin ayşe gider fatma gelir kafasında,hiç vicdan yapma.

Bir şey yapmadı sana değil mi ? Korkuttun bizi ya.

Çok sinirlendim, adam tutup dövdürtmelik bir herif bu. Belli ki hiç dayak yememiş.

İnşallah tamamen bu pis heriften kurtulursunuz.

Çok geçmiş olsun o evden çıktınız ya gerisi çorap söküğü gibi gelecek

Aynı psikolojik şiddet kelimeleri işte canım seni vururum falan diyordu en son cıldırdı terkedilmeyi kabul edemedi herşeyi topladım çıktım hiç ondan bahsetmek bile istemiyorum Allah’ından bulsun
Ruh hastası herif. Klasik davranışlar ve tehditler. Kurtulacaksın bu heriften az kaldı. Az daha sık dişini.

Ruh hastası herif. Klasik davranışlar ve tehditler. Kurtulacaksın bu heriften az kaldı. Az daha sık dişini.
Cidden hastaymış bunu çok net gördüm bu ayrılık muhabbetinin evleneli tam 1 sene oluşunda bile bişey aradı ailem ile plan yaptığımı düşünüyor bu boşanma planlıymış benim planlarım varmış niye daha önceleri bu muhabbetler olduğu halde gitmemişim de şimdi gidiyormuşum sürekli şüphe sürekli psikolojik şiddet normal bi insan değil kesinlikle

Erkeklerin kişiliği boşanma aşamasında daha net ortaya çıkıyor canım işte. Önce inanmadı gittiğine o yüzden imza atarım falan diyordu. Baktı ki gerçekten gidiyorsun kudurdu tabi kustu içini. Ama çekişmeli olacaksa bu başlangıç daha bu herif ne çirkeflikler yapar. Dikkat et kendine mutlaka.

Aynen öyle canım çok sağol burada güvendeyim uzaktan havlasın dursun ordan kurtulduğuma şükrediyorum şuan

Aynı psikolojik şiddet kelimeleri işte canım seni vururum falan diyordu en son cıldırdı terkedilmeyi kabul edemedi herşeyi topladım çıktım hiç ondan bahsetmek bile istemiyorum Allah’ından bulsun
Çok şükür güvendeymişsin, aklımız sende kaldı. Fiziksel şiddete uğramadan kurtulmana çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…